Влез

View Full Version : Как можем да "разкараме" интимната миризма ?

flawen
04-03-2010, 11:06
Забелязах , че много от момичетата и също така много и от момчетата се притесняват от интимната си миризма. Затова създадох тази тема - за да им помогнем ;) Според мен , нещото което трябва да направяите е РЕДОВНА хигиена, включваща душ всеки ден ! И нека чуем вашите съвети .. ? :)

monincetyyy
04-03-2010, 11:09
нищо повече от добра лична хигиена, а щом и тя не помага значи има инфекция, която само лекар може да излекува :)

puhinka93
04-03-2010, 11:34
нищо повече от добра лична хигиена, а щом и тя не помага значи има инфекция, която само лекар може да излекува :)

\:D/ \:D/

Callisto
04-03-2010, 12:23
Промивките със сода премахват неприятната миризна, но най-важното е да спазвате добра хигиена, да исползвате подходящ душ гел и ако имате проблем да посетите гинеколог.

stupid0boy
04-03-2010, 12:25
Личната хигиена е на първо място... Както знаете инфекцийте от нея идват.... ако нямаш добра лична хигиена... то много ясно, че ще имаш и инфекция...

Wrathchild
04-03-2010, 13:25
Има разлика между интимна миризма и НЕПРИЯТНА миризма.
Аз не знам някой да има полови органи, които да нямат никаква миризма. Но ако е неприятна, то задължително - лична хигиена и лекар.

Biskfitka
04-03-2010, 14:19
Аз не знам някой да има полови органи, които да нямат никаква миризма. Но ако е неприятна, то задължително - лична хигиена и лекар.+1

ReachlessGirl
04-03-2010, 14:44
Аз не знам някой да има полови органи, които да нямат никаква миризма. Но ако е неприятна, то задължително - лична хигиена и лекар.
Съгласна ..

qna0115
04-03-2010, 14:51
Аз също съм съгласна,всеки я има,аз подържам много добра хигиена и мога да кажа,че пак си има миризма,но това си е нормално при всеки :)

kalpazanka
04-03-2010, 14:54
Както знаете инфекцийте от нея идват.... ако нямаш добра лична хигиена... то много ясно, че ще имаш и инфекция...
?!
Я прочети пак бавно какво си написала. Ако не помогне- още веднъж! Болестите идват не само от лоша хигиена, а и от непротектиран полов акт!!!

djipsito
04-03-2010, 15:09
Хигиена му е майката... според мен е по-препоръчително да се използват интимни гелове и кърпички а не разни сапуни, измислени душ гелове, етц ;)

Biskfitka
04-03-2010, 16:43
Както знаете инфекцийте от нея идват.... ако нямаш добра лична хигиена... то много ясно, че ще имаш и инфекция...
?!
Я прочети пак бавно какво си написала. Ако не помогне- още веднъж! Болестите идват не само от лоша хигиена, а и от непротектиран полов акт!!!И от вкарване на предмети,където не трябва 8-)

WaterLilly
04-03-2010, 18:21
Хигиена му е майката... според мен е по-препоръчително да се използват интимни гелове и кърпички а не разни сапуни, измислени душ гелове, етц ;)
Според мен пък почти всички кърпички, интимни гелове и подобни са измишльотини, които само миришат на хубаво и предизвикват инфекции, както и някои сапуни. Тези продукти, в които има парфюм, ти променят нивото на Ph (сега говоря за жените, за момчета не съм се интересувала). Навсякъде се препоръчва да се миеш с обикновен сапун (да не е антибактериален, примерно Dove съм чела, че не дразни) и в никакъв случай да не си правиш експерименти с душ гел на такива места.
stupid0boy, абсолютно грешно твърдение. Предизвикват се както споменах от неподходящ сапун, интимен гел, непроветриво бельо, да не се бършеш добре след като се измиеш, след като идеш до тоалетната да се бършеш отзад напред, от лекарства и още мнооого, много неща.

Wrathchild
04-03-2010, 22:24
Как отдолу с обикновен сапун ще се миеш? :shock: PH-то на тези сапуни е много по-различно от това, което е на интимните гелове (те са съобразени именно с РН-то на влагалището). Така може да го разбалансира, че да се чудите после каква е тая инфекция и от къде, аджеба, се е появила! Къде е това навсякъде, където се препоръчва обикновен сапун?
В повечето интимни гелове парфюм няма. Поне не и в този на Лактацид, но пък аз и друг не съм ползвала... По-добре се мийте само с вода, но не си правете експерименти да се миете със сапуна, с който си миете и ръцете!

fenkaaa
04-03-2010, 22:33
Незнам аз си използвам интимен гел,най-хигиеничен и приятен начин и не само за това,а и по принцип всяка поддържаща се жена трябва да има :)

transformable
04-04-2010, 00:52
Ако има обич и желание за секс миризмата няма не се усеща кой знае колко :P

Biskfitka
04-04-2010, 13:38
Ако има обич и желание за секс миризмата няма не се усеща кой знае колко :PДа,да :D

BonbonaBaby
04-04-2010, 14:17
Ми ако не се поддържа... нормално ... :wink:

stupid0boy
04-04-2010, 15:35
?!
Я прочети пак бавно какво си написала. Ако не помогне- още веднъж! Болестите идват не само от лоша хигиена, а и от непротектиран полов акт!!!
Освен, че ника ми е stupid0>>BOY<< Може би си забелязала, че в темите пиша от мъжко число... естесвено, че инфекцийте идват от лоша хигиена... ай не се къпи 2 месеца и ела да правим секс.... Да, ама не!

Neopitom3na
04-04-2010, 16:21
А някой ползвал ли е тея интимни дезодоранти, защото бях видяла такива в един супермаркет и ми стана интересно :)

WaterLilly
04-04-2010, 16:30
естесвено, че инфекцийте идват от лоша хигиена...
Вярно е, че се предизвикват И от лоша хигиена, но го казваш сякаш само това е единствената и главна причина, а далеч НЕ е така.

Къде е това навсякъде, където се препоръчва обикновен сапун?
Под обикновен имах предвид мек (или такъв, който не е козметичен). Пример - Dove.

В повечето интимни гелове парфюм няма.
Специално тези, които съм виждала в козметичните магазини в моя град, са боклуци, тъпкани с какво ли не. Ако намериш добра марка (от аптека най-добре), със сигурност няма да има парфюм, а твоят е такъв. На един, който си купих (без да го огледам много и без да съм търсила из интернет), даже няма срок на годност.

justmeandnobodyelse
04-04-2010, 18:30
Интимен гел.Лична хигиена.Тези превръзки които са срещу неприятната интимна миризма..общо взето е това :)

BluesCat
04-04-2010, 18:31
Лична хигиена, разбира се. :)

TopHi
04-04-2010, 19:37
... ай не се къпи 2 месеца и ела да правим секс.... Да, ама не!

Те ваш'те баби и дядовци все с гелове са се мили :-D
Цяло лято на полето жънат без да се къпят на 40 градуса на сянка и после в сеното секс. Явно не е пречка :)

stupid0boy
04-04-2010, 19:43
... ай не се къпи 2 месеца и ела да правим секс.... Да, ама не!

Те ваш'те баби и дядовци все с гелове са се мили :-D
Цяло лято на полето жънат без да се къпят на 40 градуса на сянка и после в сеното секс. Явно не е пречка :)
Мани еее... тя да ми дойде пък ако не я ритам до у тях под душа....

FunkyBoy
04-04-2010, 20:06
ароматизатор "Борче" :)

NuclearAttack
04-05-2010, 06:38
ароматизатор "Борче" :)Е стиига от де толкоз пари за екстри :D

hspasswd
05-01-2010, 21:17
samo redowna higiena 6te oprawi ne6tata :) :)

ZoTiC
05-08-2010, 11:05
Незнам аз си използвам интимен гел,най-хигиеничен и приятен начин и не само за това,а и по принцип всяка поддържаща се жена трябва да има :)

+

Shady141
05-08-2010, 11:12
по-стриктна лична хигиена, и всичко ще е ок ако пък няма подобрение трябва да посетиш лекар.. :)

ronzss
05-08-2010, 13:25
Добра лична хигиена. Аз използвам интимен гел и интимни мокри кърпички. :)

mimsitu
05-08-2010, 16:32

+1 :)