- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как можем да "разкараме" интимната миризма ?
Забелязах , че много от момичетата и също така много и от момчетата се притесняват от интимната си миризма. Затова създадох тази тема - за да им помогнемСпоред мен , нещото което трябва да направяите е РЕДОВНА хигиена, включваща душ всеки ден ! И нека чуем вашите съвети .. ?
![]()
нищо повече от добра лична хигиена, а щом и тя не помага значи има инфекция, която само лекар може да излекува![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първоначално написано от monincetyyy
\/ \
/
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Личната хигиена е на първо място... Както знаете инфекцийте от нея идват.... ако нямаш добра лична хигиена... то много ясно, че ще имаш и инфекция...
It's too late...
Има разлика между интимна миризма и НЕПРИЯТНА миризма.
Аз не знам някой да има полови органи, които да нямат никаква миризма. Но ако е неприятна, то задължително - лична хигиена и лекар.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от Wrathchild
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз също съм съгласна,всеки я има,аз подържам много добра хигиена и мога да кажа,че пак си има миризма,но това си е нормално при всекиПървоначално написано от Wrathchild
![]()
?!Първоначално написано от stupid0boy
Я прочети пак бавно какво си написала. Ако не помогне- още веднъж! Болестите идват не само от лоша хигиена, а и от непротектиран полов акт!!!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хигиена му е майката... според мен е по-препоръчително да се използват интимни гелове и кърпички а не разни сапуни, измислени душ гелове, етц![]()
И от вкарване на предмети,където не трябваПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Според мен пък почти всички кърпички, интимни гелове и подобни са измишльотини, които само миришат на хубаво и предизвикват инфекции, както и някои сапуни. Тези продукти, в които има парфюм, ти променят нивото на Ph (сега говоря за жените, за момчета не съм се интересувала). Навсякъде се препоръчва да се миеш с обикновен сапун (да не е антибактериален, примерно Dove съм чела, че не дразни) и в никакъв случай да не си правиш експерименти с душ гел на такива места.Първоначално написано от djipsito
stupid0boy, абсолютно грешно твърдение. Предизвикват се както споменах от неподходящ сапун, интимен гел, непроветриво бельо, да не се бършеш добре след като се измиеш, след като идеш до тоалетната да се бършеш отзад напред, от лекарства и още мнооого, много неща.
Как отдолу с обикновен сапун ще се миеш?PH-то на тези сапуни е много по-различно от това, което е на интимните гелове (те са съобразени именно с РН-то на влагалището). Така може да го разбалансира, че да се чудите после каква е тая инфекция и от къде, аджеба, се е появила! Къде е това навсякъде, където се препоръчва обикновен сапун?
В повечето интимни гелове парфюм няма. Поне не и в този на Лактацид, но пък аз и друг не съм ползвала... По-добре се мийте само с вода, но не си правете експерименти да се миете със сапуна, с който си миете и ръцете!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Незнам аз си използвам интимен гел,най-хигиеничен и приятен начин и не само за това,а и по принцип всяка поддържаща се жена трябва да има![]()
Ако има обич и желание за секс миризмата няма не се усеща кой знае колко :P
Да,даПървоначално написано от transformable
![]()
Ми ако не се поддържа... нормално ...![]()
Първоначално написано от lucho13
Освен, че ника ми е stupid0>>BOY<< Може би си забелязала, че в темите пиша от мъжко число... естесвено, че инфекцийте идват от лоша хигиена... ай не се къпи 2 месеца и ела да правим секс.... Да, ама не!Първоначално написано от kalpazanka
It's too late...
А някой ползвал ли е тея интимни дезодоранти, защото бях видяла такива в един супермаркет и ми стана интересно![]()
Просто аз
Вярно е, че се предизвикват И от лоша хигиена, но го казваш сякаш само това е единствената и главна причина, а далеч НЕ е така.Първоначално написано от stupid0boy
Под обикновен имах предвид мек (или такъв, който не е козметичен). Пример - Dove.Първоначално написано от Wrathchild
Специално тези, които съм виждала в козметичните магазини в моя град, са боклуци, тъпкани с какво ли не. Ако намериш добра марка (от аптека най-добре), със сигурност няма да има парфюм, а твоят е такъв. На един, който си купих (без да го огледам много и без да съм търсила из интернет), даже няма срок на годност.Първоначално написано от Wrathchild
Интимен гел.Лична хигиена.Тези превръзки които са срещу неприятната интимна миризма..общо взето е това![]()
Те ваш'те баби и дядовци все с гелове са се милиПървоначално написано от stupid0boy
![]()
Цяло лято на полето жънат без да се къпят на 40 градуса на сянка и после в сеното секс. Явно не е пречка![]()
GL&HF
Мани еее... тя да ми дойде пък ако не я ритам до у тях под душа....Първоначално написано от TopHi
It's too late...