PDA

View Full Version : какво може да направи тя?

domi98
04-03-2010, 13:09
такаамммм...моята най-добра приятелка си харесва един от другия клас...от началото той не я харесваше и смяташе ,че е грозна и не е заабавна (много се лъже) ...след време той започна да и обръща повече внимание и да и пише плюсове и влюбени човечета, разни такива в impulse (това май е реклама на друг сайт,ама..) сигурно знаете какво е това .... обаче той си има гадже ,а преди това беше казал на една от класа му че я харесва,а тази същата знае че приятелката ми харесва него.той иска да скъса с гаджето си ,защото не я харесва.но обръща повече внимание на приятелката ми...за другото момиче все още незнам дали я харесва.ами тя се чуди какво точно да прави....вие какво мислите :neutral:
малко заплетено изглежда,ама не е чак толкова...опитайте се да го разберете 8-)

ltgreen
04-03-2010, 13:17
На колко сте? 12? А ти харесваш ли я? Гаджета ли сте?

SmilezZz
04-03-2010, 13:23
1.Това,че й пишат плюсчета и разни си влюбени емотикони - не означава,че я харесват..
2.Защо не си поговорят те самите..Ние тука нищо не можем да направим,нали ?
Нито познаваме нея,нито момчетата..

ltgreen
04-03-2010, 13:27
1.Това,че й пишат плюсчета и разни си влюбени емотикони - не означава,че я харесват..
2.Защо не си поговорят те самите..Ние тука нищо не можем да направим,нали ?
Нито познаваме нея,нито момчетата..

На 12 са май (съдейки по ника), така че може и да имат по-различни представи за любовта от нас. :P Деликатна е ситуацията, но ми стана интересно :-D

SmilezZz
04-03-2010, 13:46
На 12 са май (съдейки по ника), така че може и да имат по-различни представи за любовта от нас. :P Деликатна е ситуацията, но ми стана интересно :-D
Явно е така..
Иначе да - от една страна е интересно,но от друго не..Но като цяло ще чакаме да ни отговори авторката :-D

ltgreen
04-03-2010, 13:54
Явно е така..
Иначе да - от една страна е интересно,но от друго не..Но като цяло ще чакаме да ни отговори авторката :-D

или автора :-D no one knows :?

SmilezZz
04-03-2010, 15:51
Прав/а си

ltgreen
04-03-2010, 15:56
Прав/а си

ПраВ съм :oops: опа айде стига със спама :D сори ама съм нов по тея форууми и тн :D

Wojczek
04-03-2010, 16:09
ПОРАСНИ!

nIkEnCeTy_bE
04-03-2010, 16:28
И твойта приятелка, какво стои - да действа. А момчето стига се е държало като глупак, или ще къса със приятелката си и ще тръгва с твойта приятелка, или не. Какви са тия лапешки истории. Ти защо се бъркаш? Твойта приятелка уста няма ли ?! Остави ги да поговорят. Незнам колко сте големи, ама мисля, че може да се справите с атя ситуация. Остави ги да се разберат, само да не стане така после да пишеш, ама той я лъже незнам си какво. Нека приятелката ти открито да поговори с нея. Пък и това в импулс е адската глупост. Нека приятелката ти да говори с него, дали ще стане нещо или не.

liim0nka
04-03-2010, 20:11
Наистина не разбрах нищо..ако може да разкажеш историята с имена (няма значение истинските или измислени)

domi98
04-04-2010, 08:05
На колко сте? 12? А ти харесваш ли я? Гаджета ли сте? аз съм момиче и не става въпрос за мен а за приятелката ми,която е момиче и сме приятелки ... BFF...това говори ли ти нещо???? Приятелки...не гаджета,защото съм момиче,например :x

Sisito941
04-04-2010, 08:33
Наистина не разбрах нищо..ако може да разкажеш историята с имена (няма значение истинските или измислени)

ltgreen
04-04-2010, 08:51
е добре како... да аз от къде да знам че си момиче :D прости ми :(