View Full Version : страхове..
danibebi
04-03-2010, 17:39
Здравейте..имате ли страхове и как ги преодолявате? Защото немога да преодолея страха си и ми е гадно.Как мога да преодолея страха си,дайте някакви съвети плс.. :-#
Дани, кажи ни какъв е страха ти ако искаш да ти помогнем.
Иначе страхове никакви, макар че ми е малко гадно от змии и влечуги, ноо като цяло не ме е страх. Гледам си ужаси, не ми пука изобщо. Страхове към високо, ниско, паяци, вълци, мечки и т.н нямам.
danibebi
04-03-2010, 17:46
Иначе страхове никакви, макар че ми е малко гадно от змии и влечуги, ноо като цяло не ме е страх. Гледам си ужаси, не ми пука изобщо. Страхове към високо, ниско, паяци, вълци, мечки и т.н нямам.
Знам,че е тъпо,но...имам страх от това да не се побъркам психически :-# ии ми е супер гадно :-# незнам как да го превъзмогна страха..не искам да си мисля за това,но... :-k :-#
Ама ти сериозно ли говориш :D. Тука не мога да ти помогна, щом си ги мислиш тези работи то може а се поболееш наистина, без майтап, ако постоянно мислиш за нещо свързано със здравето ти ще се разболееш насила. Стига си мислила глупости, няма да се побъркаш, то на лудие им личи от деца :D
аз имам страх от слънце и някво притеснение от светлина
от др не ме е страх
nIkEnCeTy_bE
04-03-2010, 18:08
Аз имам страх от паяци, насекоми, буби, и такива гадини. И от тъмново също. Иначе съм съгласна със Сашо, ако не си дадеш сама зор - няма да го преодолееш. Не мисли за такива работи, живей ден за ден. Просто излизай с приятели и се разсейвай.
danibebi
04-03-2010, 18:35
мерси,но искам още съвети..много ви моля.. :-k :-k
WaterLilly
04-03-2010, 18:38
По психология помня, че бяхме споменавали, че страхове се преодоляват като се сблъскваш често с тях във въображаеми ситуации, и просто ти писва от тях. :razz: Опитай да разбереш защо толкова те е страх от това. Да не си имала познат, с който е станало?
danibebi
04-03-2010, 18:41
По психология помня, че бяхме споменавали, че страхове се преодоляват като се сблъскваш често с тях във въображаеми ситуации, и просто ти писва от тях. :razz: Опитай да разбереш защо толкова те е страх от това. Да не си имала познат, с който е станало?
Не бих казала,но съм виждала такива хора,е че кой не е?! :? просто искам съвети :(
От това, което си исала предполагам че имаш познат или роднина, на който се е случило подобно нещо.Това изобщо не значи, че ан теб ще се случи. Още веднъж ти го поватрям - не си мисли за лоши работи (в случая психологически болести), защото човекът е страшно нещо, нямаш си и на представа какво може да се случи :D . Миналата година по това време се молех да и стане нещо, че да не ходя на дно място...еми стана - 30 дена антибиотиции лежане по болницата от пневмония.
Спри да си мислиш за глупости ии живей живота! :)
ще следя темата. И аз от мойте страхове вчера прекарах поредната безсънна нощ. Писва ми :shock:
pussucetka
04-03-2010, 18:54
Еми имам страх от змий, паяци и все такива гнусни животинки. . страх ме е от тъмното :-D . . и от друго не се сещам . . :-o
danibebi
04-03-2010, 18:54
ще следя темата. И аз от мойте страхове вчера прекарах поредната безсънна нощ. Писва ми :shock:
а може ли някакво съветче? иначе какви са ти страховете? :(
Сетих се бе, като бях на 6 ме беше страх от НЛО....Тъкмо бях гледал денят на независимостта, държа ме буден бая време :D .... Преди 2 седмици го изгледах филма сам, беше към 11-12 вечерта, не ми се стори страшен изобщо, доста жалък филм :D
YouDontKnowMe
04-03-2010, 18:58
Когато съм сама ме е страх от всичко. Страх ме е да съществувам в такива моменти .
Как го преодолявам - намирам си компания.
YouDontKnowMe
04-03-2010, 19:06
аз имам страх от слънце и някво притеснение от светлина
от др не ме е страх
Ооо, ама ти като вампирите :D Ето защо не обичаш животните.
По темата : Мен много ме е страх от тъмното .
Преодолявам го като спя на светната лампа. Неприятно е , но когато съм сама ...
DollDaggaBuzzBuzz
04-03-2010, 19:07
Мен ме е страх най-вече от паяци,и всякакви други насекоми :-s Също и от демони,духове и НЛО изгледала съм толкова филми за тях и се побърквам от страх при най-малкият шум,но някой път пък събирам смелост и решавам да се изправя срещу тях ама а де 8-) Редовно вкъщи стават странни работи,които няма как да бъдат обяснени по друг начин,и за това избягвам да оставам сама вкъщи.
Още не съм успяла да се справя с нито един от страховете си.. :?
ахахах смейте се, но ме е страх от НЛО.. баси, гледах четвъртия вид, то дори не го гледах целия и психиката ми се срина :shock: и просто мисълта, че аз съм незащитена, че те може да правят каквото си поискат и нищо не може да ги спре ме побърква, не е като примерно крадец,убиец и т.н. нали има полиция ала бала. Ама т'ва и воиските не могат да го спрът. Знам колко глупаво звуча в момента, но ако знаехте как се чуствам нощем, не мисля че щяхте да ми се смеете. Аз лично се опитвам да си избия всички мисли и заключения от главата си. Мисля си за възможно най-хубавите неща, но понякога нещата стават нетърпими и пускам ТВ-то. Така седя 1-2 часа и то само по себе си ми се доспива. Но е ужасно.. просто.. зарекла съм се никакви ужаси повече. Сама съм си виновна, сега ще има да си патя..правя всичко възможно да се оттърся от това, комедии, приятели, нова прическа, нови дрехи въобще г/д хубави неща но... ужасно е. Съветвам те просто да се настроиш положително, а най-добре е да споделяш често с някой. Споделянето много може да ти помогне и да те отпусне нещо. Не знам и аз какво точно да ти кажа, за да те успокоя, защото и на себе си не мога да кажа нищо. Може би времето лекува... :(
DollDaggaBuzzBuzz
04-03-2010, 19:19
Не виждам нищо смешно в това,въпреки че не съм гледала още Четвъртият вид,аз също имам страх от тях и все имам чувството,че ми чуват мислите за тях и избягвам да мисля за тях,колкото и комично да ви звучи :oops: Още повече,че всяко лято с компанията редовно забелязваме такива обекти из небето,много си е стряскащо :-o
ахахах смейте се, но ме е страх от НЛО.. баси, гледах четвъртия вид, то дори не го гледах целия и психиката ми се срина :shock: и просто мисълта, че аз съм незащитена, че те може да правят каквото си поискат и нищо не може да ги спре ме побърква, не е като примерно крадец,убиец и т.н. нали има полиция ала бала. Ама т'ва и воиските не могат да го спрът. Знам колко глупаво звуча в момента, но ако знаехте как се чуствам нощем, не мисля че щяхте да ми се смеете. Аз лично се опитвам да си избия всички мисли и заключения от главата си. Мисля си за възможно най-хубавите неща, но понякога нещата стават нетърпими и пускам ТВ-то. Така седя 1-2 часа и то само по себе си ми се доспива. Но е ужасно.. просто.. зарекла съм се никакви ужаси повече. Сама съм си виновна, сега ще има да си патя..правя всичко възможно да се оттърся от това, комедии, приятели, нова прическа, нови дрехи въобще г/д хубави неща но... ужасно е. Съветвам те просто да се настроиш положително, а най-добре е да споделяш често с някой. Споделянето много може да ти помогне и да те отпусне нещо. Не знам и аз какво точно да ти кажа, за да те успокоя, защото и на себе си не мога да кажа нищо. Може би времето лекува... :(
Аз още не съм го гледал, но напоследък никой ужас не може да ме впечатли, от скоро бая ги гледам...Иначе споко бе, няма да те вземат извънземните, да не мислиш че им трябваш :D (бзк се). Иначе от части и аз помня такива работи от преди 8-9 години (както споменах и мен ме е било страх от малки зелени човечета), кофти е да не можеш да спиш, ноо тей като ще не са ме взели почнах да се съмнявам в тях :D . Не си мисли глупости, мисли си за момчета :D, преди да заспиш.
мисля си за какво ли не, но просто... ужас.. те нали уж те хипнотизират (според филма, който е по действителен случай) и ти не помниш нищо. Мисълта, че като заспя, не знам какво става с мен ме побърква. Ужасно е. Мисля си да говоря с наще за това но все го отлагам. Не знам какво да правя. Просто не знам... а междодругото DollDaggaBuzzBuzz ако мога да те успокоя малко с това, че НЛО не трябва да се свързва с извънземните винаги. Ти може да виждаш нещо светещо там, и не знаеш дали е самолет или нещо друго. За това му викаш НЛО - неидентифициран летящ обект. Дано това да е до степен вярно, защото и аз виждам понякога такива неща- е сега какво е не знам, но е стряскащо, наистина.
DollDaggaBuzzBuzz
04-03-2010, 19:25
Олле спомням си един филм,който гледах като малка..Отвлечени ли се казваше,нещо такова,за едно семейство което снимаше с камера и празнуваха там и изведнъж се появиха едни червени светлини,имаше едно момиче което припадна ли какво беше,и имаше пияна около устата,пък едното момче се напика от страх,и най-накрая показаха и извънземните и филма свърши..Май от този филм е тръгнал страха ми,редовно го даваха по Диемите мисля,даже и сега кат се сетих ме хвана страх пак :D
DollDaggaBuzzBuzz
04-03-2010, 19:31
мисля си за какво ли не, но просто... ужас.. те нали уж те хипнотизират (според филма, който е по действителен случай) и ти не помниш нищо. Мисълта, че като заспя, не знам какво става с мен ме побърква. Ужасно е. Мисля си да говоря с наще за това но все го отлагам. Не знам какво да правя. Просто не знам... а междодругото DollDaggaBuzzBuzz ако мога да те успокоя малко с това, че НЛО не трябва да се свързва с извънземните винаги. Ти може да виждаш нещо светещо там, и не знаеш дали е самолет или нещо друго. За това му викаш НЛО - неидентифициран летящ обект. Дано това да е до степен вярно, защото и аз виждам понякога такива неща- е сега какво е не знам, но е стряскащо, наистина.
Убедена съм,че не съм видяла самолет или спътник,мога да ги различавам :) Знам какво съм видяла,дажеи през деня съм забелязвала такива работи,и когато даваха по БТВ документален филм за НЛО в България разпознах един от обектите в филма,не си въобразявам,защото не съм била единствен свидетел!! ;)
Стига глупости бе, тука някви от едно село близо до града ни разправяха как всяка вечер жидали извънземни. Цяло лято вечер като хапвам гледам небето и чакам да видя нещо :D ...нищо..
Иначе може да виждате самолети, спътници, звезди и т.н.
е, да всеки с късмета си :lol: иначе твоят страх какъв е, danibebi, не беше ли страх от несъществуващ човек, който те наблюдава?
danibebi
04-03-2010, 20:02
е, да всеки с късмета си :lol: иначе твоят страх какъв е, danibebi, не беше ли страх от несъществуващ човек, който те наблюдава?
да,но благодарение на вашите съвети,пък и от само себе си-отмина.Много рядко се случва като изляза и да си помисля и представя пак такова нещо,но бързо отминава :) и съм сигурна,че с времето ще отмине напълно. :) но сега дойде този страх :shock: напоследък все ме е страх от такива странни неща :shock: и точно защото ми помогнахте със съветите за несъществуващия човек,се надявам да ми помогнете и за този страх :)
danibebi
04-03-2010, 20:13
от какви странни неща..?
прочети първите коментари от темата и ще видиш от какво ме е страх :( ии съвети искам..искам да преодолея страха си.. :(
Абе Дани, ти все едно е игнорираш :D. Няма как да ти помогнем, ако не си помогнеш сама. Няма как да го преодолееш баш това. Някой страхове могат да се продолеят - примерно от НЛО, вечер излизаш навънка, тераси, прозорци - виждаш че няма нищо освен самолети и звезди по небето и с течение на времето всичко минава. Това, че те е страх да не полудееш, няма как да ти помогнем. Казвам ти, не мисли постоянно за това и с времето ще отмине.
danibebi
04-03-2010, 20:25
Абе Дани, ти все едно е игнорираш :D. Няма как да ти помогнем, ако не си помогнеш сама. Няма как да го преодолееш баш това. Някой страхове могат да се продолеят - примерно от НЛО, вечер излизаш навънка, тераси, прозорци - виждаш че няма нищо освен самолети и звезди по небето и с течение на времето всичко минава. Това, че те е страх да не полудееш, няма как да ти помогнем. Казвам ти, не мисли постоянно за това и с времето ще отмине.
Знам,че с времето страховете минават и идват нови.Сигурна съм и,че този страх ще отмине.. :(
от какви странни неща..?
прочети първите коментари от темата и ще видиш от какво ме е страх :( ии съвети искам..искам да преодолея страха си.. :( добре, защо се страхуваш, че ще се побъркаш психически? не съм много по такива термини, но това което мисля е че може би най- добре е да отидеш на психиатър. Мисля че ние във форума не можем да ти окажем помощта, която може да ти даде психиатъра. Но не знам, все пак дай някакви подробности. Защо мислиш така? Защо те е страх че ще се случи това? Много проблеми ли имаш?
petinkataaa
04-03-2010, 20:34
ахаха и мен ме страх от ВСИЧКО .. и чета някакви гадории в и-нет и мама ми каза,че ако още веднъж ме види да го правя ще ми спре и-нета,защото ми била достатъчно натоварена психиката и съм щяла да полудея..ама аз продължавам да ги чета...
eshebo93
04-03-2010, 21:10
Колкото и странно да звучи аз също се страхувам най - много от това сама да не се побъркам..На 16 години сам почти 17 вече голямо момиче..Но от това се страхувам нах - много -От мен самата! Но знаеш ли трябва да не си мислиш за това..да мислиш за други неща..самичка си давай кураж..Сподели с вашите те ще ти дадът добър съвет!Послушай ме няма да сгрешиш ... Но най важното е да бъдеш силна! :smt003 :smt003
perla333
04-03-2010, 21:24
Моят най-голям страх е да не изгубя семейството си (да чукам на дърво). Просто много ги обичам и винаги се моля да не им се случи нещо.
billytalent
04-03-2010, 21:26
Моят най-голям страх е да не изгубя семейството си (да чукам на дърво). Просто много ги обичам и винаги се моля да не им се случи нещо.
И при мен е така+паяци
мене не ме е страх ни от НЛО, ни от духове .. ни от буби :D ... мн ме е страх от високо :booooomb: ... за тва и в живота си не съм се качвала на нищо по панаирите :-# :-# ... а относно въпросчето ти .... то да ти кажа страха ти си го правиш ... и ако постоянно мислиш за тва има наистина вероятност да откачиш, затова просто игнорирай тая мисъл, като се усетиш че мислиш за това започни да си пееш някоя песен примерно (аз така правя като се опитвам да си избия нещо от главата)....
пък има и др вариант ... припомняй си че най великите умове са признати откачалки :D :D
danibebi
04-04-2010, 08:38
от какви странни неща..?
прочети първите коментари от темата и ще видиш от какво ме е страх :( ии съвети искам..искам да преодолея страха си.. :( добре, защо се страхуваш, че ще се побъркаш психически? не съм много по такива термини, но това което мисля е че може би най- добре е да отидеш на психиатър. Мисля че ние във форума не можем да ти окажем помощта, която може да ти даде психиатъра. Но не знам, все пак дай някакви подробности. Защо мислиш така? Защо те е страх че ще се случи това? Много проблеми ли имаш?
не,не съм за психиатър :D по-скоро съм за психолог,но няма как да отида :( иначе съм съгласна да си поговоря с психолог,хубаво е да чуеш съвета на един специалист.Не нямам проблеми,това ми е единствения.Незнам,просто така се случи,ей така,започнах да се страхувам :(
danibebi
04-04-2010, 08:40
ахаха и мен ме страх от ВСИЧКО .. и чета някакви гадории в и-нет и мама ми каза,че ако още веднъж ме види да го правя ще ми спре и-нета,защото ми била достатъчно натоварена психиката и съм щяла да полудея..ама аз продължавам да ги чета...
какви гадории четеш? и ми е интересно защо ги четеш?
съжалявам, объркала съм ги, имала съм в предвид психолог :razz: :razz: иначе не знам за този страх, дори не мога да си го представя :( а междодругото и аз съм чела гадории в нета. Достатъчно е да напишеш духове, извънземни, оотвличане от извънземни, и т.н. в Гугъл и има да си четеш до утре :shock: нооо вече не смея :lol:
Имам страх от тъмното!Когато съм сама в нас, запалвам всички лампи.А когато изгасне тока или съм някъде сама се паникьосвам! :(
danibebi
04-04-2010, 08:58
съжалявам, объркала съм ги, имала съм в предвид психолог :razz: :razz: иначе не знам за този страх, дори не мога да си го представя :( а междодругото и аз съм чела гадории в нета. Достатъчно е да напишеш духове, извънземни, оотвличане от извънземни, и т.н. в Гугъл и има да си четеш до утре :shock: нооо вече не смея :lol:
аз изобщо няма да си правя труда да чета такиа неща 8-) чела съм за духове,страшни истории и т.н.но отдавна..ии вече не искам.. 8-)
аз изобщо няма да си правя труда да чета такиа неща 8-) чела съм за духове,страшни истории и т.н.но отдавна..ии вече не искам.. 8-) дъ сейм хиър 8-)
danibebi
04-04-2010, 10:12
аз изобщо няма да си правя труда да чета такиа неща 8-) чела съм за духове,страшни истории и т.н.но отдавна..ии вече не искам.. 8-) дъ сейм хиър 8-)
:lol: 8-)
Forest_girl
04-04-2010, 10:13
И мен преди много, ама наистина много ме беше страх от четене на такива неща :D
petinkataaa
04-04-2010, 11:16
какви гадории четеш? и ми е интересно защо ги четеш?
ми не знам..до някаква степен ми е интересно...не знам кое по-точно като след това умирам от страх ама...ми за убийства,тормозене,отвличя ния и т.н....и не само от това ме е страх,ами и като взема да си мисля някакви глупости направо от самата ми сянка ме е страх..пречуват ми се,превиждат ми се..ужас :shock:
viksit0y
04-04-2010, 12:19
Аз имам страх от паяци, насекоми, буби, и такива гадини. И от тъмново също. Иначе съм съгласна със Сашо, ако не си дадеш сама зор - няма да го преодолееш. Не мисли за такива работи, живей ден за ден. Просто излизай с приятели и се разсейвай.
Същото..
И колкото и смешно да звучи имам страх от ескалатори. Още от малка съм се наплашила от тях и никой не може да ме накара да се кача :D
eshebo93
04-04-2010, 18:12
YouDontKnowMe аз също се страхувам когато съм сама ... ии си намирам компания за да не се страхувам толкова много ! :(
sian4eto
04-04-2010, 18:55
емии може да се каже ... не обичам да съм сама ....
unwritten13
04-04-2010, 19:07
Много ме е страх, когато съм сама на тъмно- мисля си какви ли не неща.
Тогава ми идват мислите и за Дами Пики и Кървави Мерита ( нелепо е , но ... ) :(
Много ме е страх, когато съм сама на тъмно- мисля си какви ли не неща.
Тогава ми идват мислите и за Дами Пики и Кървави Мерита ( нелепо е , но ... ) :(
Божеее, няма страшно репди 5-6 години по цяло лято ги викахме в някое мазе на блоковете.... Голямо разочарование..никви духове не се появиха, но помня че веднъж духна вятър и каот изгасна свещтта...малей как паднахме сички един в-ху друг :D
nIkEnCeTy_bE
04-04-2010, 19:31
ОО аз преди разказвах истории за Дама Пика. И ние колко сме викали тея духове, пък и си признавам - страх ме беше. Сега вече не, отмушява с времето, като не мисля за него. Но ние в даскало, по лагери само дама пика, вале каро ли кво беше, кърварата мери. Обаче после незнайно защо ставаха странни работи, може и внушение да е било. 8-)
Всеки има страхове.. мене ме е страх от сълфетки
nIkEnCeTy_bE
04-04-2010, 19:44
От салфетки ли? Такова досега не бях чувала 8-)
П.С - Моля те махни тая снимка щот много ме нерви :D към янев1 се обръщам :D
Ами гледат ме някакси странно .. и откакто се познавам със сълфетките живота ми се преобърна тотално .. и сега си представям как някоя сълфетка ме атакува в гръб :razz:
Ами гледат ме някакси странно .. и откакто се познавам със сълфетките живота ми се преобърна тотално .. и сега си представям как някоя сълфетка ме атакува в гръб :razz: ха-ха :) колко си забавееен... ;) смЕх ,бе
danibebi
04-04-2010, 20:51
Ами гледат ме някакси странно .. и откакто се познавам със сълфетките живота ми се преобърна тотално .. и сега си представям как някоя сълфетка ме атакува в гръб :razz: ха-ха :) колко си забавееен... ;) смЕх ,бе
:? :? :?
sasheto0o
04-04-2010, 22:33
Аз имам страх от тъмното .. До лятото трябва да съм го преодоляла , не знам как , но трябва.
Аз имам страх от тъмното .. До лятото трябва да съм го преодоляла , не знам как , но трябва.
Сериозно имах същия страх, но се реших пускам телевизора и гаса лампата и седа и накрая от умора заспивам и просто го преодолях.. опитай и ти така :)
glorka94
06-02-2010, 08:12
мене ме е страх от високо :( и малко от самотата
danibebi
06-02-2010, 12:10
В момента незнам от какво имам страх.Странните ми страхове преминаха с времето :) всъщност имам страх от тъмното.Щом остана за секунди дори на много тъмно и започвам да се страхувам.Иначе истрии за духове и такива вече не ми действат 8-) дори с удоволствие ги чета :lol: :P
И мойте страхове изчезнаха с времето. Още преди 2 месеца си възвърнах съня, но за сметка на това ми се случиха куп неприятности и неща, които ми тежат съответно 2 месеца и вече не издържам. С една дума един мой страх се сбъдна :shock:
SheIsAggressive
06-02-2010, 15:49
Знам,че е тъпо,но...имам страх от това да не се побъркам психически :-# ии ми е супер гадно :-# незнам как да го превъзмогна страха..не искам да си мисля за това,но... :-k :-#
Ами ти освен психически има ли как иначе да се побъркаш.. 8-)
Аз по-скоро си мисля че те е страх да не се сринеш психически.. :)
А иначе по темата: от гълъби ме е страх.. :lol:
danibebi
06-02-2010, 19:35
вече нямам такъв страх ;) а как може да те е страх от гълъби :shock: :lol:
ПП: ecstazy, какъв твой страх се е сбъднал? :(
Абе човек я се успокой.. защо мислиш такива глупави неща.. просто няма смисъл. Сега идва лято.. няма даскало .. няма проблеми и други глупусти. Излизай по-често навън и спри да мислиш за катива щуротии.. :) :)
nefchi_bs
06-03-2010, 16:38
Аз попринцип нямам страхове,но понякога много мощно си набивам филмите ако съм гледала някои филм,примерно и после не ме питайте как седя сама в къщи с ножа в ръката :D :D
kristito3
06-04-2010, 17:10
Аз попринцип нямам страхове,но понякога много мощно си набивам филмите ако съм гледала някои филм,примерно и после не ме питайте как седя сама в къщи с ножа в ръката :D :D
Оле :D :D Ти внимавай да не се нараниш с този нож, че ...
Относно мен - като стоя близо до басейн или съм на кея и гледам водата надолу в басейна или морето и ако е дълбоко ме побиват тръпки. Става ми гадно. Може би това е, защото не знам какво има надолу и някак си не знам не мога да го изразя, но все едно ще падна. Но ако басейна е по-плитък и се вижда дъното мога да скоча в него без проблем :D
Danibebi, от къде се е породил този страх в теб? Защо си мислиш това? Според мен, не е възможно просто ей така изведнъж да се побъркаш. Недей да си представяш такива неща. Относно премахването на страх - чувала съм, че това с изправянето пред страха не е много уместно, защото ако страха е голям, човекът може да се побърка! Все едно те е страх от змия и изведнъж да ти сложат в скута ти една! Олее, направо не си и го представям!!! И мен ме е страх от змия така, че ... Не знам може би трябва да осъзнаеш, че това нещо не е опасно...
вече нямам такъв страх ;) а как може да те е страх от гълъби :shock: :lol:
ПП: ecstazy, какъв твой страх се е сбъднал? :( Ми к'во да ти кажа, в даскало останах сама, и то се оказало че май ще се местя. Точно от това се страхувах и айде защото това съм АЗ и на мене всичко трябва да ми се случва 102930219039 пъти по гадно и то така стана ;) както и да е г/д се държа, поне тоя гаден проблем със съня се махна.
П.П. за гълъбите има една група във фейса Anatidaephobia — the fear that somewhere, somehow, a duck is watching you :lol: :shock:
danibebi
06-04-2010, 19:33
Оле :D :D Ти внимавай да не се нараниш с този нож, че ...
Относно мен - като стоя близо до басейн или съм на кея и гледам водата надолу в басейна или морето и ако е дълбоко ме побиват тръпки. Става ми гадно. Може би това е, защото не знам какво има надолу и някак си не знам не мога да го изразя, но все едно ще падна. Но ако басейна е по-плитък и се вижда дъното мога да скоча в него без проблем :D
Danibebi, от къде се е породил този страх в теб? Защо си мислиш това? Според мен, не е възможно просто ей така изведнъж да се побъркаш. Недей да си представяш такива неща. Относно премахването на страх - чувала съм, че това с изправянето пред страха не е много уместно, защото ако страха е голям, човекът може да се побърка! Все едно те е страх от змия и изведнъж да ти сложат в скута ти една! Олее, направо не си и го представям!!! И мен ме е страх от змия така, че ... Не знам може би трябва да осъзнаеш, че това нещо не е опасно...
Страхът ми отмина още преди 2 месеца,колко пъти да повторя!? :) Разбрах,че всякакви такива неща отминават с времето. :)
kristito3
06-04-2010, 19:47
Страхът ми отмина още преди 2 месеца,колко пъти да повторя!? :) Разбрах,че всякакви такива неща отминават с времето. :)
Опа, извинявай! Не погледнах предната страница. Радвам се, че е минало.
fUcKsMiLe
06-05-2010, 15:58
Мен пък много ме е страх от тъмното .. и сега, като гледах един "страшен" филм - Paranormal Activity и направо се побърквам. От няколко сни не съм спала като хората :( . А от други филми на ужасите не ми е ставало нищо, но ето на. :lol:
danibebi
06-05-2010, 19:48
Опа, извинявай! Не погледнах предната страница. Радвам се, че е минало.
мерси. :) :-)
TeodorKoichinov4ever
06-05-2010, 20:19
Имам си фобия от зъболекари... xD И от болести... По - добре мъртва, но не да живея в болест... 8)
МНОГО МЕ Е СТРАХ от змии и от големи височини
Seductress
06-06-2010, 09:31
Много ме е страх от високо, дори на маса да се кача, изтръпвам цялата. :shock: :shock: :shock: Това не е и високо даже. :D
tanch3t093
06-06-2010, 10:58
Мен пък много ме е страх от тъмното .. и сега, като гледах един "страшен" филм - Paranormal Activity и направо се побърквам. От няколко сни не съм спала като хората :( . А от други филми на ужасите не ми е ставало нищо, но ето на. :lol:
Оооо а знаеш ли аз кво напраих на тоя филм - към края към 2 ч. през нощта толко ме беше фанало шубето :D че си запалих лампата и ме беше страх да го догледам :lol: И специално исках да го гледам сама, защото са ми казвалич че бил страшен и да не го гледам сама ама .. на пук :-D Е, проблема, че едва заспах .. си остана нали :D ама иначе ако тоя филм го гледаш през деня няма да ти се стори толкова страшен ..
Еее да се върна към темата :lol: Та имам страх от тъмното .. Ии най-вече от паяци - лелееее като бях по-малка, имаше един паяк ама огромен на стената в стаята ми до леглото и то през нощта тамън тръгвах да си лягам .. Ужас!
BiGBaDWolF
06-19-2010, 22:30
От високо ми става лошо не ме е страх .. Страх ме е от торбалан щото имам да му връщам 1 пари :D :D :D
Vasoto129
06-20-2010, 19:59
бих те посъветвал да си намериш хоби и можеби така ще намалиш стреса спорт рисуване музика каквото си избереш одели повече време за себе си :) :) :)
cvetelina1996
06-21-2010, 09:03
Страхувам се от тъмнината (Вечер немога да легна ако не ми е пуснат телевизора..обикновено го нагласям да се спре след 1 час докато заспя),попринцип обожавам да гледам ужаси и психо филми,но ако ги гледам сама имам чувството,че не съм на себе си няколко дена,разходка в градската градина вечер ме плаши,защото може да ми изскочи някой убиец..знам ли :shock: