Влез

View Full Version : Palette Instant Color

KattY1
04-03-2010, 17:43
Косата ми е средно кестенява и мисля да пробвам с черно-синьото и въпроса ми е дали ще ме хване и колко време приблизително ще стои и вреди ли косата ?

gabi7u
04-03-2010, 18:34
Oo точно вчера се боядисах с 'палете инстант колор, рубинено червено'
и бях с черна коса, а сега имам чувството че е червена като фона на тийнпроблем.
Тази серия е специално за тъмни коси и да ще хване 99%.
И ами ще стои докато не порастне косата или може да се позагуби цвета, но косата ти не може да си възвърне естествения цвят на вече боядисаната част от косъма.
Естествено че вреди, няма боя, която да не вредо малко или много, но колкото по тъмен е цвета толкова по-малко изгаря косъма. :)

HoRmOnA
04-03-2010, 19:11
Мацай! :D

KattY1
04-05-2010, 20:06
Една приятелка днеска се направи, но нищо не се получи. Може би тя не е направила нещо както трябва.

POLLINA
04-05-2010, 20:10
не си оризилявай косата с тая силна боя.. палете е възможно най - нещадящата и най -силната боя ...
иди от някои фризьорски салон , който работи с cristian of roma , тя внасят много хубави бои от Италия и определено възможно най-щадящи.. вчера се наложи косата ми да претърпи 3 бои и сега нищо и няма :)

kalpazanka
04-06-2010, 06:45
не си оризилявай косата с тая силна боя.. палете е възможно най - нещадящата и най -силната боя ...
иди от някои фризьорски салон , който работи с cristian of roma , тя внасят много хубави бои от Италия и определено възможно най-щадящи.. вчера се наложи косата ми да претърпи 3 бои и сега нищо и няма :)
Нещо не си разбрала май. Говорим за Palette instant color. И откъде накъде да не е щадящо? Пада за има-няма 2 седмици. Плюс това портокаловото масло си е с цел подхранване. Няма амоняк, няма окислители, да, нетрайно е, но е перфектното решение, ако не искаш да си гориш косата с бои.

LambOfGod
04-06-2010, 09:31
и бях с черна коса, а сега имам чувството че е червена като фона на тийнпроблем.
И ами ще стои докато не порастне косата или може да се позагуби цвета, но косата ти не може да си възвърне естествения цвят на вече боядисаната част от косъма.
Естествено че вреди, няма боя, която да не вредо малко или много, но колкото по тъмен е цвета толкова по-малко изгаря косъма. :)

Ама естествения ти цвят ли е бил черно или си се боядисвала с дълготрайна черна боя преди това?

Zaritu
04-07-2010, 17:19

Ама естествения ти цвят ли е бил черно или си се боядисвала с дълготрайна черна боя преди това?

да и аз съм се боядисвала многократно с черна боя но сега ми се ще да премина към гарваново черно ... и мисля че така даже ще се засили ефекта и ще стане по добре

gabi7u
04-07-2010, 18:10

eстествен цвят , за първи път се боядисвам :)