View Full Version : Били ли сте на косъм от смъртта?
balon4eto
04-03-2010, 19:31
Извинявам се, ако има такава тема и ако съм объркала раздела, моля модераторите да преместят темата.
Въпросът е ясен - били ли сте близо до смъртта и ако да, при какви обстоятелства и какво изпитахте.
На мен ми се е случвало веднъж, когато бях малка ( 5-6г) и си играех с други, по-големи деца от мен пред нас. Те ме заплашваха със спринцовка и се опитваха да ме убодат с нея. Аз много се изплаших и отстъпвах на зад, докато дойде момент, в който тротоарът свърши. Тогава побягнах през шосето към дома, без да видя, че минава ТИР. Минах на сантиметри пред него и бях ужасена.
Иначе преди няколко години сънувах, че се давя в басейн. Най-лошото беше, че бях спряла да дишам, внушавайки си, че около мен има вода. Сепнах се и си поех дълбоко дъх, точно преди да ми призлее съвсем. После се чувствах много объркана.
Вие сте.
Е то мойто не е чак толкова сериозно, като бях малка в морето правехме челни стойки на плитчините и аз нз какво направих и се заклещих и едвам се оправих беше .. гадно аама си спомням много малко, беше отдавна. Иначе май имаше такава тема, няма нужда да я нападате :)
Unendlich
04-03-2010, 20:32
Да, била съм. Бях на 4-5 годинки на море, какво си влезнах в морето и нали малка, не мога да плувам, айде по гръб реших, че много мога.. обаче почнах да се давя и добре, че беше мама да ме спаси. Имало е и други моменти, но този си го спомням най-ясно. :)
gree_girl
04-03-2010, 20:39
Ами няколко пъти: Когато съм била бебе и съм нямала зъбки ..., дядо ми е бил дал да гризкам коричка хляб и аз съм отгризала .... погълнала и задавила, татко ме е хванал за краката и ме е виснал с главата надолу, за да излезе коричката.
Също така тичах по едни камъни, отново малка, и паднах и си глътнах езика.
petinkataaa
04-03-2010, 20:43
ми щях да се давя..бях на 10 някъде и в едно като басейн ама то е като в гората..и бяхме само аз,сестра ми и братовчед ми,когато реших че ще се уча да плувам точно там...като идваха да ме спасяват аз бутах тях и накрая се отказаха..мягах,мятах и тъкмо се отказах и едно момиче дойде и ме извади..тя беше голяма 8-)
мхмм :( ... няколко пъти от задух (имам астма :D ) ... и един път бях някъде на 10 .. паднах с колелото в една пресъхнала река 3 метра някъде височина беше, та тaя река беше нещо като бунище ... тогава хората бяха изхвърляли някакви стъкла .. замалко да се заколя :shock: .. минах на педя разтояние от тях xD ... голем късметлия съм бря :grin: :grin:
perla333
04-03-2010, 21:16
Помня че бях малка (на най-много 8-9) Бяхме на плаж..и аз с една приятелка и братовчед ми бяхме във водата. Обаче онова лято имаше много гадни гадинки (нещо като мракви, ама по-големи и с крила) и аз щото бях глуслива бягах от тях...и тъкмо си намерих едно местенце и пропаднах в яма. И подскачах, мъчих се да си поема дъх, но не виках...Баща ми и чичо ми бяха много навътре в морето...И хубаво че беше братовчед ми, който започна да вика към баща ми : "ЧИЧОО!! Данито се дави!!" (не помня дали точно това каза, но помня че викаше татко) После малко ми се губят някои работи ама бях на пясъка, цялото ми семейство беше около мен както и един спасител, който ме извадил навреме...Нищо особено, но заради тази случка до 13 годишна възраст не ме пускаха на плаж жез придружител и затова ходих на басейни с приятели..О и това не е единствения път когато замалко съм щяла да се удавя..общо са 9-10 или повече. Но повечето пъти съм преодолявала паниката си и сама съм изплувала на повърхността (след първия кошмарен път когато за малко не се удавих татко ме научи да плувам и смея да твърдя че се справям добре)
Бях на 10 години и баща ми още работеше в Молдова, като там още траеше гражданската война и на метри от училището ми започна престрелка между бунтовници и руски миротворчеси сили, като на входа на училището беше гръмнал някакъв снаряд и добре, че тогава беше учебен час, а не междучасие.
Да, била съм. Бях на 4-5 годинки на море, какво си влезнах в морето и нали малка, не мога да плувам, айде по гръб реших, че много мога.. обаче почнах да се давя и добре, че беше мама да ме спаси.
Само дето аз съм биЛ
Извинявам се, ако има такава тема и ако съм объркала раздела, моля модераторите да преместят темата.
Въпросът е ясен - били ли сте близо до смъртта и ако да, при какви обстоятелства и какво изпитахте.
На мен ми се е случвало веднъж, когато бях малка ( 5-6г) и си играех с други, по-големи деца от мен пред нас. Те ме заплашваха със спринцовка и се опитваха да ме убодат с нея. Аз много се изплаших и отстъпвах на зад, докато дойде момент, в който тротоарът свърши. Тогава побягнах през шосето към дома, без да видя, че минава ТИР. Минах на сантиметри пред него и бях ужасена.
Иначе преди няколко години сънувах, че се давя в басейн. Най-лошото беше, че бях спряла да дишам, внушавайки си, че около мен има вода. Сепнах се и си поех дълбоко дъх, точно преди да ми призлее съвсем. После се чувствах много объркана.
Вие сте.
Последното ми е случи и на мен,обаче бях в ковчег. :shock: Много пъти съм била на косъм от смъртта. :(
Бяхме на лагер на морето била съм 2-3 клас.. И г-жата ни вкарва на много плитко да се радваме на големите вълни..Една дойде и ни заля всичките и ни бутна на дъното .. Аз незнам сиг съм изгубила съзнание, но си спомням, че си отфорих очите и видях, че съм под водата, изкочих, огледах се за другите.. Нямаше ги. След това и те започнаха да изкачат от водата..
unwritten13
04-04-2010, 10:33
Ам веднъж си бях играла на терасата- бях на 5-6 годинки и по едно време не знам как съм се качила на парапета ( бяхме на 2-рия етаж) и татко тъкмо е излезнал да ме види и аз нещо съм залитнала назад- добре, че е решил точно тогава да излезе да види какво правя, иначе... :(
YouDontKnowMe
04-04-2010, 11:18
Имах бронхиална астма (имах, отшумя почти с пубертета.) и съм получава тежки пристъпи. Миналата година се задавих много лошо. Значи седя и аз и нашите ме игнорват. Изобщо не ми обръщат внимание. Коледа е. И аз , какво да правя, ще права балончета в една чаша с вода. Пак ме игнорнаха. Почнах да я жябуря. Мама малко се разхили, аз почнах да се хиля и да се давя. Така се задавих, че повърнах. Почнах да се давя в повръщаното ми. Застана ми на гърлото и не можех да дишам. Почнах да се душа. Дробовете ми се раздразниха и секрет се появи от гърдите - още повече кашлица. Наще нещо ме стискаха, не опмня какво ме правиха, но всичко е наред.
Иначе , не съм била близо до смъртта ^ Това просто беше едно опасно преживяване за кретенче като мен.
SmilezZz
04-04-2010, 11:54
Да... (( бях 5 клас ))
Значи с една приятелка бяхме на село и нали се разхождаме,и аз излязох по средата на пътя и си вървя спокойно..Но по това време идвало и кола..И в един момент приятелката ми го е забелязала това и ме дръпна в последния момент..
Greennight
04-11-2010, 20:30
Еми аз само 1 път си спомням ясно беше по-миналото лято... скачам аз от 1 кей и там нали има въжета и си оплетох единия крак...водата ми беше точно до носа ама със всяка вълна ми влизаше ,изпаднах в паника и почнах да се мятам като умряла риба добре,че успях да се добера до едната от гредите поддържащи кея и си измъкнах крака.. беше много гадно.. бях се нагълтал зверски,повърнах като фонтан и после цял ден ми беше солено на носа :D
Amazingskill
04-11-2010, 20:49
Ами да като бях малък 5-6 годишен на 1 басейн баща ми ме беше пуснал в малкото басейнче да се радвам на водата и слънцето.Ама аз вместо да си кисна там гледам братовчед ми в големия басейн и отидох да го питам дали може и аз с него - той естествено каза не ( неможех да плувам ) И аз на моя глава стоя до стълбите дето се слиза надоло и си мисля ( а са да вляза ли.... брей колко вода .. скучно ми е в малкото басейнче и т.н ) Тогава някак си разсъдъка ми натделя и реших да се върна, но някой ме бутна в басейна. След това помня само плочките на дъното на басейна и как загубвам съзнание... добре,че беше спасителя да ме извади.
Имах бронхиална астма (имах, отшумя почти с пубертета.) и съм получава тежки пристъпи. Миналата година се задавих много лошо. Значи седя и аз и нашите ме игнорват. Изобщо не ми обръщат внимание. Коледа е. И аз , какво да правя, ще права балончета в една чаша с вода. Пак ме игнорнаха. Почнах да я жябуря. Мама малко се разхили, аз почнах да се хиля и да се давя. Така се задавих, че повърнах. Почнах да се давя в повръщаното ми. Застана ми на гърлото и не можех да дишам. Почнах да се душа. Дробовете ми се раздразниха и секрет се появи от гърдите - още повече кашлица. Наще нещо ме стискаха, не опмня какво ме правиха, но всичко е наред.
Иначе , не съм била близо до смъртта ^ Това просто беше едно опасно преживяване за кретенче като мен.
Мда...това ми се случи преди няколк месеца и на мен, мн жестоко се задавих... Както си пиех вода и по ТВ-то казаха нещо смешно, наще добавиха и те нещо и като се рахилих и задавих... Доста гадно, кашлям, да си поема дъх и дума не можеше да става... По искарах малко ... те1ност, но наще май не се трогнаха, сам си се оправих:lol:
Иначе бил съм на 4-5, във водата (морето) на някъв надуваем дюшек...С баща ми бяхме доста навътре и си беше дълбочко...И като се преобърна дюшека, аз под водата, баща ми на няколко метра от мен... Много се уплаших (пък и той де)...От тогава мразя дюшеците :lol: пък си и плувам хубаво вече, така че...
Inkognoto
04-12-2010, 09:24
Аз си спомням само един случей, обаче сестра ми ми каза, че когато съм била на 4 годинки а тя на 7 веднъж наще са ни били оставили самички вкъщи и тогава аз съм си спукала главата. Ама хубаво че съседите си били вкъщи. А пък другия случей бях на 13 години и веднъж дигнах температура 43 градуса! Нищо не виждах всичко беше бяло! След няколко часа обаче са опраих :)
OtkrovennoBezrazlichna
04-12-2010, 17:58
доста пъти
най - различни ситуации
Converse333
04-12-2010, 20:33
Като съм била на 3 г. на Малдивите някаква голяма вълна ме е заляла и аз малко лапе съм си ударила главата в брега и водата ме е носила навътре, докато баща ми не ме е видял и ме е извадил. Едва са ме спасили.
Друг случай, аз и братовчедите ми се пускахме по един баир със чували, зимата, лед. И аз умната реших да се пусна с главата надолу. 8-) И нали се спускам аз и виждам как идва камион. В същата секунда се преобърнах и главата ми се озова точно под камиона. Още 3-4 см и щеше да ме премаже. :shock:
Аз си спомням няколко случая.Първият беше когато бях на около 4-5 години беше доста гаден ден.Първо паднах по гръб на улицата и си сцепих главата,сложиха ми некви глупости преварзаха ме сичко ок.
Прибрах се и с един приятел си бяхме намерили един чук ама само металната част без дръжката и като най-големите идиоти си го подхвърляме :D и в крайна сметка пак си сцепих главата така че 2 пъти за един ден :x
Друго което помня е преди 2 години бяхме отишли със едни приятели на реката (Янтра до В.Търново) имаше едно много хубаво място и там ходеха доста хора, но този път бяхме само ние.Плувахме,плувахме обаче ни стана тъпо но намерихме едно дърво което е точно до водата и почнахме да се катерим по него и да скачаме във водата.И аз реших да пробвам предно салто ,скочих от около 2 метра височина,но паднах по гръб и за малко да си спра въздуха при удара усетих доста силна болка при което инстинктивно си отворих устата и глътнах вода,но не се паникъосах и изплувах веднага.
:)
DaemonBoy
04-12-2010, 21:58
Ако се броят рисковите изпреварвания по пътищата срещу теб. В такива моменти наистина съм предчувствал удара :(
Eclipsercho
04-13-2010, 04:05
Ами да, даже няколко пъти..
Спускам се с колело (раздрънкан BMX) по една много стръмна улица и точно на средата на улицата (а тя беше тясна, максимум 2 коли можеха да минат) ми изкача някъкво момиче с коело от тези старите, с права рамка и огромни капли.. таа, това момиче ми изкочи на средата на улицата, BMX-а не му проработи нито контрата, нито задната спирачка.. аз почнах да викам с всичка сила да се дръпне, защото все още бях горе-долу на голямо разстояние от нея, но тя се паникьоса и просто не мръдна.. забих се с моето колело в нейното и полетях.. паднах на буквално сантиметри от ръба на бордюра.. резултата при мен беше синьо око, избит зъб, множество яки охлузвания (две от които все още имам белези) и изкълчена дясна ръка.. при нея някъкво минимално охлузване на корема.. таа, ако се бях приземил малко по-в дясно щях да си сцепя главата на бордюра.
Веднъж, пак с колело, се лигавим и аз решавам, че след спускане трябва да стисна предна, а не задна спирачка.. резултата отново беше полет напред с главата :-D
Друг път, поради големия си акъл не бях спал около три дни (нито минута сън), и си карам колелото по един булевард.. съответно за малко да ме сгазят.. стоях като препариран около пет минути след което реших, че трябва да се прибера и да поспя :o
Имал съм толкова много жестоки пребивания, че дори не знам как съм все още жив :lol:
2 счупени ръце, изкълчен ляв и счупен десен крак, множество охлузвания и натъртвания.. абе, направо :?
Eclipsercho
04-13-2010, 17:43
боя е само за идиоти!
Къв бой, бе човек? :shock:
danibebi
04-13-2010, 19:23
боя е само за идиоти!
Къв бой, бе човек? :shock:
:lol: :lol:
raliichkaa
04-14-2010, 16:25
Еми едва ли съм щяла да умра ама горе долу дa :)
Като съм се родил, съм бил с астма.. и ми се е разминало, но по лошо е, че майка ми е могло да я сполети това.. израждал я е пиян доктор. И ако не е бил един друг специалист е щяла да си замине ..
Да.Веднъж като бях на 5 или някъде там помня как играх на село с още 2 по големи момчета и една кола изневиделица се показа,добре че беше едното момче да ме хване и да ме дръпне.. А втория път беше когато бях на 10-11.. Люлеех се на една люлка,която беше разположена отгоре на баира на една полянка.Аз бях на облегалката а една фр на седалката.. Залюляхме почти до чук и изведнъж ръцете ми прималяха нещо и увиснах на тръбите и изведнъж просто се метнах от люлката,паднах на едни железни тръби,търкулнах половината баир,пречерня ми,останах без въздух.. и така добре че се оправих за 15-20 секунди.. ( говоря че толкова време стоях без въздух) иначе след това доста време ми стояха натъртванията :x
Sibel1990
04-17-2010, 14:31
Да и то беше ужасно, дори не искам да си спомням. Бях 9 или 10 гогини и бяхме на Аязмото (знам, че не знаете това място, но както и да е) по случай 1 май. Рехишме с приятелите да се качим по скалите и след известно време бяхме там, като слизахме момчетата казаха, че ще слязат по стилбите, а ние сме инат и пак се връщахме по скалите. Само как бързо исках да сляза, очите ми почерняха и не помня...
... След като си отворих очите всички се събрали и ме гледат, а аз отварям очи и започвам да се смея, но ме болеше на всякъде. Незнам от колко метра съм паднала, но ква съм късметлийка, че не умрях 8-) Но беше мн страшно...
dPa3HuTeJl
04-17-2010, 14:53
аз ВСЕКИ ден съм на смъртна опасност .. най-новото ми преживяване беше вчера .. карам скейт по една уличка с едни приятели , и те нещо почнаха да се хилят и аз се обърнах да видя за кво се смеят и точно тогава излиза някъв джип и аз го чувам и се обръщам паникьосвам се.падам от скейта , и джипа спря на около 10см. от лицето ми :D Ама аз съм си свикнал вече и не ми прави много впечатление .. :lol:
Майка ми е разказвала, че като бебе съм започнала да се задушавам в корема и. После докторите и казали, че наистина ми е оставало малко.
didenceeto
04-18-2010, 09:18
Да като бебче през ноща съм се задушила. Добре че мама ме е видяла иначе :smt059
bootyboy
11-01-2010, 20:56
да..като малък..жалко че оцелях
Мда, била съм. :/
Бях на 10 някъде, на екскурзия до Рупите. Та, къпахме се в един минерален басейн, който не ми стигаше и до раменете (Била съм висока около 1,40) и по едно време се подхлъзнах и паднах по гръб. Не можех да плувам и 20-25 секунди правех отчаяни опити да се изправя, но не можех, бях се паникьосала отвсякъде. Добре, че едно момиче ми подаде ръка да се изправя иначе Бог знае какво щеше да стане. :?
BaffaLsc
11-02-2010, 04:12
2-3 пъти.. :(
Мм.. като се замисля, доста пъти съм била на косъм .. Обаче най - стяскащото за мен си остава как щеше да ме смаже някакъв стар хладилник .. :-o Бях на около 4-5 годинки и нещо си играех в двора, а въпросния хладилник беше развален и го държахме на двора.. Да, обаче двора е някак си леко под наклон и хладилника беше закрепен с тухли .. И аз кво тръгнах да му отварям вратата и той се залюля и тръгна да пада върху мен.. И аз фрапирана не помръдвам.. Обаче нещо като че ли ме дръпна настрани и се отървах буквално на косъм :o Иначе и от пожар и от всякакви други такива :booooomb:
StolenBliss
11-02-2010, 13:36
Хм ми то излиза, че съм била близо на няколко пъти. Начи единия път, съм имала много висока температура и май съм получила гърч, та са ме завели в болницата и там са ме увивали във вана със студени чаршафи(то тва кат бебе). После като съм била по-голяма(ама и тва не го помна), съм глътнала едно такова от тия на шоколадовите яйца на киндер, пластмасовото дето слагат играчките вътре и съм щяла да се задуша. После на 4 години(тва го помна), паднах на един буркан, който е можел да ми разкъса напрао вътрешностите, но съм се порязала само на китката( и за 1 см да си прережа сухожилието, ся щях да съм инвалид с дясната..). После на 7- си разцепих носа на един ръб на шкаф(щеше да ми падне ноздрата :shock: :shock: ) и ако е било 2-3 см по към средата на носа точно, съм щях да остана на място, щот от удара костта щеше да ми се забие право в мозъка и тъй... :shock:. И един път почти се удавих.. Тва е ... Не ми е било писано, Господ ме е пазил ..:)
Xriiskaa
11-02-2010, 18:09
Ми,когато съм била бебе съм повръщала постоянно и един път съм се задавила жестоко в повръщаното си и съм посиняла цялата,но слава Богу нищо ми няма.Блъскала ме е кола като малка,и няколко пъти,щях да се удавя :(
Мии..аз веднъж бях вкъщи с едни приятелки и тъкмо щяхме да излизаме обаче решихме че трябва да останем на компа и изведнъж тъкмо да тръгнем и ни замириса на огън от някъде добре че едната се сети и отвори вратата и си помислихме че идва отгоре идва съседа и ни пита да не гори нещо при нас и ние му отговорихме,че идва отгоре ии такаа и накрая слизаме долу и виждаме че мазата гории(амаа..горната на 17-тия етаж)а пък ние сме на 15-тия и така продължение на 2-3 часа че и повече полицияте(те бяха дошли и бяха опънали една голяма жълта лента като тези от по филмите дето ги дават)и с такава и не пускаха никой да минава оттам(да влиза и излза от входа,а пък то от прозореца на мазата излизаха едни голееми пламъци то не бяха чудесии
CookieMonster
11-03-2010, 15:34
Не, за мой късмет не съм. Ако се брои, макар че не беше кой знае какво, веднъж щях да се удавя ...
не знам дали се брои...на 15ти юни припаднах в голямата жега...ако бях сама сиг щях да си пукна...
shanell1
11-03-2010, 16:28
хмм.. и аз съм имала по екстремни ситуации, но чак на косъм от смъртта - не съм сигурна :?
shanell1
11-03-2010, 16:28
Охх и да не дава Господ :(
Излиза, че съм бил 2 пъти на косъм...
Първият път ще ви прозвучи доста смешно - бил съм на няколко годинки и някак си съм успял да се добера до бутилка вино без нашите да ме видят. Успял съм да отворя бутилката, опитал съм виното, изглежда ми е харесало и в крайна сметка съм се оттървал само с натравяне :oops:
Вторият случай е по-страшен - катастрофа, когато съм бил около 6-годишен. Помня цялата случка много добре - насреща ни изскача някакъв дрифтър и ни удря отляво - само бързата реакция на баща ми ни спасява от челен удар при който е можело да се случат доста зловещи неща.... :(
Бях около 9 годишна и знамете в морето беше червено.Отидох само ДО брега колкото да си измия краката бях и със сестра ми.Една вълна като мина ни завлече навътре.Май имаше и още две деца с нас.Незнам колко време ни влачи ама вече си мислих,че е свършено с мен.Добре,че двама мъже влязох и ни спасиха!Слава на тези мъже,живота си дължа на тях сега! :grin: :grin:
GossipGirl89
11-04-2010, 14:11
Ако се броят рисковите изпреварвания по пътищата срещу теб. В такива моменти наистина съм предчувствал удара :(
+1 :(
Иначе чак на косъм от смъртта май не съм била никога, за което искрено се радвам и се надявам да си остане така... Обаче съм имала доста опасни премеждия. Едно желязо ми падна върху главата веднъж и ако не се бях отместила леко, за да ме удари странично, сигурно щеше да ми извади едното око или да ми потроши носа... И с колело съм падала много лошо - с ВМХ, аз и братовчед ми, някъде на 8-9 годинки сме били и се спускаме по един стръмен баир дето целия беше осеян с камъни (и малки, и големи) и спускам се аз обаче не знам какво ми стана и по средата на спускането без да искам натиснах предната спирачка - резултата беше претъркулване напред, направих 2-3 кълба и си ударих в главата в един огромен камък. Станах и почнах да се хиля докато не видях кръвта :D След това рев, превързвания... 8-)
мии дваж ми се е случвало веднъж бързахме много да се прибереме от морето и изпреварваме тир : хълмиста местност 30% видимост уж тира бавен ама ни изкочи един с феррари зад нас имаше и още един бог да ги прости отървахме се с огледалото но най бруруталната гледка челен сблъсък телата изгорени и смляни за принцеса(до неузнаваемост)
другото е, че щах да се удавя зле като около мен имаше песък и вода ( мразя тази конбинация(потъваш в пясъка докато той се утаява)
да .. на лагер на морето преди 1 година . не беше дълбоко, може би ми беше до раменете най-много водата и изведнъж просто тръгнах да потъвам и да ме влече надоло и беше доста дълбоко и много силно ме дърпаше и аз почнах със всички сили да се мъча да изплувам обаче се паникьосах и започнах да се давя и ме издърпаха 2 момчета които бяха от лагера .
Пукал съм си 6 пъти главата като малък, но като цяло това е всичко, никакви други опасни премеждия съм нямал и се надявам да нямам. ;]
Да, 1 път. По миналата година замалко да ме блъсне кола. Добре, че шофьора за на ляво. :?
ludiqtzubar96
11-06-2010, 19:12
Аз лично не,ама имам два случая,единият видях,другият участвах.
Първият когато на село се състезавахме с колелета и ние се спускахме по големия баир и с Тонито сме един-до друг и видях,че наближавам пътя и бих спирачки,обаче той не би и продължи.Аз му извиках-Идиот,ще те згазят и наистина стигна пътя и някакъв със сто километра в час го блъсна и на място му прегази дробовете,струши му гръбнака и т.н. След това почина у болницата и мене ме водиха по полициите,съдилища ивъобще беше много гадно.
:smt022
Вторият беше това лято.Бяхме вуйчо ми и неговото семейство ,и моето семейство.Братовчед ми Денис беше на дюшек в морето и имаше силно течение и той се озова на 50 метри от брега.Аз като го видях се метнах във водата и плувах към него и като стигнах до него,направо повърнах от умората.След това спасителят дойде след 10 минути,защото се занимавал с момичетата.
blackfireXx
11-06-2010, 19:29
оня ден се спънах в една плочка и замалко да падна на земята :( направо си искарах ангелите :(
или пък веднъш ядох толкова много торта че ме заболя корема, и наистина бях на косъм от смъртта от това да се прасна :(
а веднаш забравих да дишам за 10 секунди и припаднах направо и ме караха в болница
:razz: :razz: :razz: :razz: всеки ден съм на косъм от смърта както виждате :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ImmortalSportFreak
11-06-2010, 22:46
^^ти па как така си забравила да дишаш :lol: :lol: :lol:
incrediblee
11-06-2010, 22:54
Не веднъж. Сега се сещам за един случай на басейн на Ново Село .. за пръв път отидохме със нашите и леля и играхме на воден волейбол с братовчед ми. Той би доста силен сервиз и топката отиде навътре. Не толкова навътре, но все пак, зад мен. Тръгнах да я взема с мисълта, че надали ще е толкова дълбоко на около 5-10 см след мен и то изведнъж стана супер дълбоко, не можех да стигна дъното с крака. Всички отвън ми се смееха, защото мислеха, че се шегувам :shock:. Добре, че беше спасителя ( :smt007 :D ) да види, че не опирам дъното и да ме измъкне.
anonymous682486
11-08-2010, 12:38
а аз пък бях на 5-6 год. и аз минавах пътя после пак се върнах но бях на косъм Една пожарна караше много бързо а аз бях точно в средата на пътя...имах голям късмет :D :D :D :D :D
TheLastAngel
11-09-2010, 16:47
Мене ме блусна камион като бях малка. "Блъсна" е силно казано , по-скоро бутна :lol:
Играех си в една локва , а мъжът в камиона даде на задна и се озовах под него... сега като се сетя ми става много смешно ,но си е опасно. Извадила съм голям късмет !
ger4etoy
11-09-2010, 19:07
Аз съм била на косъм от смъртта няколко пъти ...
Един път и аз сънувах как се давя но не бях в басейн... Спряла съм да дишам... :( :(
А друг път на море съм с наще миналата година и всяка година морето се бушува когато ние сме на море . Влизаме си в водата с тате (които си е доста големичък и е добър плувец и за това влизаме с него) и започваме да се "борим" с вълните и една вълна ме преобърна за малко да ми счупи гръбначния стълб и едвам изплувах на повърхността ... започнах да се задушавам ... :-# :-# :-# :-#
FernandoTorresIkerCasilla
11-13-2010, 19:31
Като 6 годишна намерих едни сладки малки хапченца във формата на топченца на леля ми .. И като почнах да ги ям .. Съм се отровила доста здраво, а то се оказали някакви много силни, и са ме оперирали в последния момент .. :( И Слава Богу, сега съм добре .. Ако баба ми беше закъсняла още малко щях да съм мъртва ..
BlackEyedPeas
11-13-2010, 20:56
да .. на лагер на морето преди 1 година . не беше дълбоко, може би ми беше до раменете най-много водата и изведнъж просто тръгнах да потъвам и да ме влече надоло и беше доста дълбоко и много силно ме дърпаше и аз почнах със всички сили да се мъча да изплувам обаче се паникьосах и започнах да се давя и ме издърпаха 2 момчета които бяха от лагера .
И аз бях така по-миналата година. Изведнъж водата започна да ме влече на вътре, а аз не мога да плувам. Хубаво, че беше сестра ми да ме дръпне! :( Или пък веднъж тръгнах да пия. И какво стана не знам, но изведнъж се задавих. Сякъш течноста остана в гърлото ми и спрях да дишам. Не мога да си поема въздух, буквално се задушавах. Хубаво, че беше майка да ме бутне отзаде по гърба. Ако не ме беше видяла и бутнала, след 1 мин щях вече да се гътна! Или като малка си разцепих главата в ръба на един шкаф. Толкова кръв през живота си не бях виждала. Може би съм щяла да почина от загуба на много кръв! Тей като веднага ме заведоха в спешното да ме шият. Но там имаше някакъв идиот, който вика, че няма места и някакви такива (Беше идиот наистина, защото си спомням, че нещо не ми даваше да влезна да ме шият.) Намери се изведнъж един лекар (Не беше българин) и ме заведоха да ме шият. Но за мой лош късмет - НЯМА КОНЦИ! Бреее, едни конци не могли да открият. Накрая лекаря дал някакви конци от него си (Така са ми разказвли, все пак бях с упойка и не помня нищо.) Някакви негови били, и аз точно не разбрах. Толкова добър човек, никога няма да го забравя! Най-гадното е, че си спомням цялата "операцийка" ;ДД Как ми забиха иглата в раната и как ме шиха :-& Абсолютно всичко си спомням!
BlackEyedPeas
11-13-2010, 21:01
Да и то беше ужасно, дори не искам да си спомням. Бях 9 или 10 гогини и бяхме на Аязмото(знам, че не знаете това място, но както и да е) ...
Еее, чи как няма да го знам това място! Все пак живея в този град! 8-)
ImmortalSportFreak
11-13-2010, 21:56
BlackEyedPeas - ОМГ болница,спешно,нямат конци... ;Х ноу комент ..
Иначе доста гадни случки сте преживяли.. Само може да се радвате на късмета си и да сте много благодарни на помогналите хора около вас. 8-) :-P
Destroyer89
11-13-2010, 21:56
Адски много пъти.
Като бях на 14 с едни приятели тренирахме паркур по покривите на блоковете и аз се спънах и замалко да падна от блока, но се хванах за някакви кабели...
Няколко пъти ми се е случвало да вървя до някой блок посред зима и да се спра изведнъж и точно пред мене да падне огромна висулка.(както и веднъж двд)
На Нова година една ракета ми мина на сантиметри от лицето...
Карайки колело една кола ме блъсна и излетях напреде, търкаляйки се по капака и като по чудо се отарвах само със синини.
BlackEyedPeas
11-14-2010, 12:22
BlackEyedPeas - ОМГ болница,спешно,нямат конци... ;Х ноу комент ..
Иначе доста гадни случки сте преживяли.. Само може да се радвате на късмета си и да сте много благодарни на помогналите хора около вас. 8-) :-P
Еми да, странно е, но конците им бяха свършили :shock:
AutomatiC
11-14-2010, 13:41
да
GirlYyYXD
01-14-2011, 17:36
ДА.В морето като бях по-малка,и преди няколко месеца-като се хванах за артериите да видя кво ще стане :razz:
mrazqkindergarten
01-15-2011, 22:17
Била съм, да.. Когато бях на 3 години (тва го помня 8-)) и нещо бяхме с баща ми в едно кафене, сега не знам на кой булевард се развива действието, трябва да питам нашите и майка ми беше пред някъв магазин от другата страна на булеварда и аз съм тръгнала да пресичам :shock: Ама то голям булевард, много движение и някво бебе да пресича.. Ужас, разминала съм се..
Доста пъти е ставало нещо подобно с разни коли/мотори, щото много често не глредам къде ходя и добре, че не съм сама, та има кой да ме дръпне...
А щях и да се удавя веднъж, но не знам изплувах ли кво стана, а и братовчедка ми ми подаде ръка.
Абе, намират се такива случаи, ама благодаря на Бог, че съм жива и здрава.
BladeDancer
01-16-2011, 00:50
Колело - нанадолнище - дупка - "суркане" 20+ метра = дупка на корема 10 белега на главата 5 на краката 2 на ръцете 1 на корема и мисля 1 на гърба...
Басейн + да се правиш на мъж когато си метър и 30 = давене ...
Един автобус щеше да ме блъсне ама той си беше виновен щото се беше засилил ...
Бтв blackeyedpeas от стара загора ли си ? Аз все си мисля че те знам от някъде ...
Иначе как ще нямат конци в болницата тука бе ? Те са професионалисти. Ще се карам на майка ми :razz:
Като 9-10 годишна бях влязла в морето до коленете и изведнъж залитнах назад и щях да си удавя..Добре,че ме хванаха.
А сигурно около 50 пъти е щяла да ме блъсне кола.
neeDaBosS
01-16-2011, 10:20
дам много пъти...
1. С приятелка се спускаме от един голяяяяяяям баир към крастовище пълно с коли,а представи си колелото нямаше спирачки :shock: колата се размина наа 1 см от нас....
2. С приятелка отново,щяхме да се удавим 2те взаимно..влизаме,следовате но нито една от нас незнае че басейна е много дълбок..влизаме и басейна я покрива нея цялата,а на мен ми беше до носа..аз се паникьосах и без да искам съм я сритала малко,и помня само как гледах косата и под водата...хъх ужас.незная как сме излезли..
3. на 11 бях ии в морето..ккато стоя по едно време ми спря въздуха и не помня нищо повече..после баща ми ми каза '' от 15 минути се чудя къде си '' 8-)
да един път бях малка с мама и сестра ми сме тръгнали на басейн и мама ме допреди да не влизам обаче с моя акъл като видях, че има по големи какички и батковци да се направя там на интересна си влязох докато майка ми се занимаваше със сестра ми и гледам че всички плуват под вода и аз почнах да се гмуркам под водата и по едно време не ми стигна въздух ли какво незнаех какво да правя и се хнанах за на едно момиче крака и то ме извади.
и преди две години пак щях да се удавя само че в морето. Някаква голяма вълна дойде преобърнах се и си забих главата в пясъка в същия момент някаква дебела пръчка ми се удря в крака сама се оправих обаче страшно много ме болеше кракът после
biolojkata95
01-16-2011, 15:31
пази боже не
Като бях малка,един път бях с баба ми и майка ми.И стоим ние на тротоара и чакаме колите да минат.Ама къде ми е бил акъла видях,че няма коли и тръгнах да пресичам без тях.И една кола щеше да ме блъсне.Те ме овикаха ест.И ми казаха да стоя от другата страна да не се връщам при тях,ама тъкмо казаха "Стой там" и аз взех,че се върнах и пак щеше да ме блъсне кола.Обаче тогава не съм била чак на косъм. :?
Миналата година,зимата,беше заледено.И аз и моята приятелка,в голямото междучасие отиваме да си купим дюнер.Обаче трябва да пресечем голяма улица на която няма сфетофар,но има пешеходна пътека,"легнал" полицай [май така му викаха] и знак-"Пази детето". И аз не се огледах и тръгнах да пресичам тичайки,а там постоянно минават коли.И една кола спря тоно НА КОСЪМ от мене.Още не мога да го осъзная :shock: И мойта фр ми каза,че май тоя човек дето е щял да ме блъсне ме е псувал после :D
Иначе тая година пак,щеше да ме блъсне кола.Бях с едно момиче.И то ядеше нещо и нямаше как да ми каже,че идва кола.И гледам там,че нещо мрънка ама не може да се изкаже и в последния момент се усетих.Тогава също бях на косъм. 8-)
Общо взето многооо пъти съм се разминавала от такива злополуки,ама сега не ми се разказват всички. ;Д
Сега се сетих за още един случай 8-) Бях някдъде в 3-4 клас.Бях пред блока.И се бяхме събрали към 10 деца.Играехме на "Капитане Капитане".Аз бях "Капитана".И им казах,че морето е замръзнало и те стоят на едно място и ме чакат да ги намеря.А аз съм със суичер на главата и нищо не виждам.И ние до самия блок имаме едни дълбоки дупки и там има прозорци за мазите.И ходя си и аз и изведнъж си ударям единия крак в цимента на тая дупка [нали то е дупка,ама не е направо изкопана в пръстта ами има цимент отстрани] и си помислих,че е стапало,защото ние играехме до входа.И тъкмо да седна и едно момиче ме хвана за суичера и може да се каже,че ми спаси живота.Защото ако бях паднала в дупката щях наи-много да си ударя главата.А тя беше дълбока :?
Няколко пъти щеше да ме блъсне кола, няколко пъти ТИР, на косъм се оттървах от ухапване от Пепелянка, щях да падна от покрива на къщата на село, оттървах се от нападание на 8-9 кучета и голяма лампа падна до мен.
нещо като вбокс7.com/play:045ea85f
мдаа..на планина..сгрешен път..дълга история :S
Да..бях малък, (8-9-10, не си спомням точно) със едни приятели. Аз още не можех да плувам, и си свалих плавниците, и по едно време потъвам във водата.. добре че по-големите ми приятели са ме спасили 8-)
Оф хора,
мн тежко...
Аз съм била СВИДЕТЕЛКА на 4 годишно дете как е било на косъм от смъртта..
Знаечи ние от детската градина се знаем с това момиче и тогава и двете бяхме на по 4 годиники.. Беше ми дошла на гости, техните я оставили при нас за малко и докато сме си играли, ( тя мама ми разказваше, защото аз имам мн бегли спомени ) тя решила да скочи от 7мия етаж, нали живеем там, прозореца бил отворен.. мама влиза и гледа Билянка на прозореца, тцтцтцтц.. И и казала, леко Билянче, лелйо, ела тук слез.. ,, не искам да живея '' викала и си я спомням как си биеше главата на всякъде! Но мама съвсем лекичко се е приближавала до нея и тя слязла и така.. оф ужас! Най- противното и гадно българско нещо знаете ли кое е? Мама трябваше да урежда някакви кредиити и в тая фирма работи бащата на момиченцето и от него зависило дали ще и отпусне там кредит ли какво ли, но той не го направи и напрао незнам, майка ми му е припомнила за случея и той нищо не казал, само ,, минало заминало '' ЕГАТИ!!!
VeliCullen
01-21-2011, 17:07
Ами,не точно ама веднъж се прибирахме с една приятелка от разходка.Там стигаме до мястото,където пътищата ни се разминават,така да се каже.Аз ѝ казвам чао и тръгвам да пресичам,обаче някаква кола ме блъсна и паднах.Отървах се само с леко кървяща рана на ръката и малко надрани маратонки.Другия път беше в морето,когато бях на около 10 години.Запознах се с едно момиче.Бяхме във водата и се лигавехме.Тя ми показа кълбо и аз реших и аз да пробвам,обаче нещо не можах да се преобърна както трябва и десетина секунди не можех да изплувам.Разбира се майка ми и баща ми не знаят за нито едно от тези (за белега бях казала,че съм се спънала в някаква плочка на тротоара).
П.С.И на мен ми се е случвал съня с морето - виждам светлината от луната над повърхността на водата,обаче се задушавам и не мога да изплувам :-# :-#
sladkatafenka78
01-31-2011, 14:47
Да,2-3 пъти...
Като бях на 7-8 години отивах към училище сама,понеже беше много близо до нас (сега не живея там) и за малко щях да мина на пътя на влака.
Веднъж много бързах за училище(пак когато живеех близо)и една кола щеше да ме блъсне,но шофьорът спря точно на 2 см разстояние от крака ми.
И най-гадното...Понеже не мога да плувам се случи..Ами значи това лято бяхме с една приятелка и с баща ми на акваленд.И той има много басейни.С нея решихме да отидем на онзи с вълните.Тя стоеше на плиткото и ми каза да стоя до нея.Но аз нее....Отидох на малко по-дълбоко и пуснаха вълните.Аз скачам,когато дойде някоя.Но по едно време вълните ставаха все по-мощни и ме завлякоха навътре.Вече не можех да стъпвам или,ако стъпех вълните ме захлупваха отгоре и всичко ми се пълнеше с вода.И аз под водата не мога да дишам,нямам хриле и ми ставапе гадно на дробовете.Виках 'Помощ,помощ!'.Едно момче се опита да ми помогне,но за жалост не успя и продължих да се давя.После едно момиче ми обърна внимание и ми каза да се хвана за него.Избута ме по-на плитко и аз излезнах.Кашлях,кашлях.Дро овете ме боляха.Баща ми дойде и ме заведе при шезлонгите.От тогава съм се заклела,че няма да стъпвам в акваленд. :cry:
[B]a[N]D[i]T[k]a
01-31-2011, 23:56
имала съм няколко случая ....но ще разкажа само за първите 2......().
първия ми случаи беше когато бях на 5 6 годинки и бяхме на гости на братовчед ми и решихме да се катериме по мивката и от мивката да се качим на покрива на гаража (това цялото нещо става в градината на братовчед ми) ... ii така де, той се качи на покрива на гаража през мивката обаче когато аз се опитах да се кача се подхлъзнах на кранчето на мивката и паднах направо в ръба на градинката която беше отсреща. този ръб беше циментов.... паднах на веждата си. доктора казал на майка че ако раната ми е била 3мм по надолу съм щяла да остана без око :( и ако е била 3 мм по нагоре... е сещате се...
от това сега имам белег на веждата си... като маркирана съм :-D
един друг път беше когато бях 8 9 годишна и с майка отидохме да посетим едни други братовчеди във Варна. Братовчедка ми по това време ходеше на уроци по плуване и майка много настояваше аз да ходя с нея. И така де ходих с нея, обаче един ден малкия басейн в които по принцип плувах беше пълен с някакви други деца с друг треньор. Моя треньор не се занимаваше с лапета като мен но нали братовчедка ми (която е 4 god по голяма от мен) беше при него и някак си го бяха уредили и да ми преподава и на мен. Та този другия треньор каза че не съм можела да плувам в малкия басейн и ме прати в големия :( Абе не знам защо все си мисля че беше МНОГО дълбок.. 30м. (но нз дали това е възможно?) та така де отидох и докато си плувах по едно време нещо се изтървах и почнах да потъвам надолу ... спомням си как се опитвах да се измъкна и не можех и по едно време се предадох и просто гледах как дъното се приближава.... в следващия момент бях горе и братовчедка ми беше над главата ми. Явно ме е видяла че потъвам и е дошла да ме спаси. До този ден няма да го забравя това... !! :) най готината братовчедка имам! :)
maybeline
02-01-2011, 06:53
да,спуснах се по надолнище с колело без спирачки,а там е главната улица.минах през него с бясна скорост понеже няма как да спра и да се огледам а,приятелите ми казаха,че 2 секунди след мен е минала кола :-#
да,спуснах се по надолнище с колело без спирачки,а там е главната улица.минах през него с бясна скорост понеже няма как да спра и да се огледам а,приятелите ми казаха,че 2 секунди след мен е минала кола :-#
тва ме разби ;д ..
да.. и аз съм имал подобни по пътя за Доспат изпреварваме тир с 2 ремаркето (който всъщност не знам как изобщо се движеше из завоите и трафика) ии насреща един джип.. хубаво че имаше място за отбивка за да се разминем .. :grin: :grin:
Aleks4ety99
02-01-2011, 14:30
И най-гадното...Понеже не мога да плувам се случи..Ами значи това лято бяхме с една приятелка и с баща ми на акваленд.И той има много басейни.С нея решихме да отидем на онзи с вълните.Тя стоеше на плиткото и ми каза да стоя до нея.Но аз нее....Отидох на малко по-дълбоко и пуснаха вълните.Аз скачам,когато дойде някоя.Но по едно време вълните ставаха все по-мощни и ме завлякоха навътре.Вече не можех да стъпвам или,ако стъпех вълните ме захлупваха отгоре и всичко ми се пълнеше с вода.И аз под водата не мога да дишам,нямам хриле и ми ставапе гадно на дробовете.Виках 'Помощ,помощ!'.Едно момче се опита да ми помогне,но за жалост не успя и продължих да се давя.После едно момиче ми обърна внимание и ми каза да се хвана за него.Избута ме по-на плитко и аз излезнах.Кашлях,кашлях.Дро овете ме боляха.Баща ми дойде и ме заведе при шезлонгите.От тогава съм се заклела,че няма да стъпвам в акваленд. :cry:
егати спасителите...да не помогнат на давещо се дете,което не може да плува... :shock:
mitzubi6i
02-05-2011, 06:03
Аз съм бил на косъм от смъртта още преди да се родя. По време на раждането пъпната връв се е била увила около врата ми. После след като съм се родил едва съм оживял. Все пак късметът е бил на моя страна и сега ме има :)
VaMpiRKaTaaa
02-05-2011, 09:50
Да веднъж (наскоро)щях да катастрофирам.
Добре,че взех завоя навреме...иначе сега щях да съм мъртва,най-вероятно.
someonerandom
02-05-2011, 11:29
Стабилно често :D
Още като бях много малък паднах с главата напред в един басейн и помня как лазех по дъното :D по едно време майка ми се усетила,хвана ме за глезена и ме издърпа :D
Веднъж,пак бях малък(1-4 клас някъде)гледах надолу от един каменен зид,който беше към 2 метра,и изведнъж някакъв се засили и ме блъсна отзад и литнах с главата надолу :D Добре, че някакси успях да се хвана за ръба,да се завъртя и да падна на крака.
Преди няколко години на терасата имахме голям чадър,като онези по капанчетата на плажа.Един чен чух някакъв трясък,излязох и видях,че се е изкъртил от стойката,а имаше адски вятър.Не успях да го пррибера,а ме беше страх да не вземе да литне и да убие някого,затова просто го хванах за дръжката,само че вятърът духаше от долната страна на чадъра,а половината от платнената част се беше опряла в парапета и се получи нещо като лост,на чиито един край бях аз 8-) И изведнъж при по-силен полъх на вятъра чадъра се вдигна,аз се оказах легнал в него като в люлка,а той балансираше на широкия 30-ина см парапет :D Добре,че някакси успях да се търкулна обратно и да издърпам чадъра след себе си,само че този път обърнат обратно,така че сега вятърът не можеше да го достигне
Веднъж пресичах една улица,без да погледна,и изведнъж чух звук от спирачки.Обърнах се и видях засилена към мен кола(беше задна уличка,за пръв път виждам кола да минава оттам :D )За момент се вцепених,едва успях да отскоча в последния момент и колата подмина мястото,къдто стоях,с 5-6 метра,преди да успее да спре.
Блъскал съм се в движеща се кола,докато гледах назад,обаче не се брои,защото само ми мина през крака :D
Веднъж прескачах една ограда със шипове отгоре,обаче изведнъж едната ми ръка нещо изтръпна и се хлъзнах надолу,като оградата ми раздра тенирката и остави резка точно където е сърцето-още не знам как не се нанизах.
Рядко ми се случват такива екстремни ситуации 8-) Само за веднъж си спомням. Седя си аз на брега на морето на колене с лице към плажа /ама на много плитко няма и 1 метър/ и една по-голяма вълна като ме заля не можах да се осъзная къде съм. Не,че е било много опасно,обаче бая се стреснах. Пък и бях на около 5 години :-D
victoriaC
02-12-2011, 06:12
Да, когато бях 2ри, 3ти клас ме оперираха от апендисит, и докторите казаха, че ако съм била дошла с няколко часа или ден по-късно е щял да се спука и..
SceneGirl
02-13-2011, 09:32
ми бях с една приятелка и пресичахме и аз нали не гледам кога идва кола и пресичам и приятелката ми се развика .... но вече бях стигнала на другия край когато тоя дето караше колата се караше на приятелката ми :D ....докато тя ме гледаше злобно :-D
RageAgainstTheMachine
02-14-2011, 16:15
1) Купил съм аз 3 кила захар и се прибирам към нас , и нали на булеварда на бус лентата има спрян автобус и няма видимост и аз тръгвам да пресичам и в последния моми ент се обръщам и виждам някаква кола и тя наби спирачки и ме бутна , ама добре че бяха торбите със захар дето омекотиха удара та ми нямаше нищо и после краката ми трепереха , дето се вика видях смъртта в очите.
2) Като бях малък си хапвам лукчета и подскачам и изведнъж лукчето ми влезна в гърлото и аз не мога да говоря , просто замлъкнах и се опитвам да обясня на татко и чичо какво става , а не мога да дишам и леля отиде и ми донесе вода , глътнах я и в същия момент я повърнах , тогава тати ме хвана и почна да ме тръска с главата надолу та го изплюх , но бях на косъм от смъртта вече се задушавах и нямах въздух...
3
MakeMeHappy
02-14-2011, 17:26
Не... да чукна на дърво :)
Ами майка ми е разправяла, че като съм била малка (то и аз си спомням смътно) съм си пъхала постоянно хартийки или памук в носа (даже помня веднъж в една позната на майка ми как си бях натикала памук в носа :D ). Ами значи тогава съм била много мъничка 2-3 годишна и през нощта от
къде съм избарала и съм си натикала нещо в носа и съм щяла да се задуша и майка ми едвам извадила нещата от носа ми с пинсета :-D
RageAgainstTheMachine
02-14-2011, 17:56
Ами майка ми е разправяла, че като съм била малка (то и аз си спомням смътно) съм си пъхала постоянно хартийки или памук в носа (даже помня веднъж в една позната на майка ми как си бях натикала памук в носа :D ). Ами значи тогава съм била много мъничка 2-3 годишна и през нощта от
къде съм избарала и съм си натикала нещо в носа и съм щяла да се задуша и майка ми едвам извадила нещата от носа ми с пинсета :-D
С три думи - нямам думи...
XTREMEFREERIDE
02-14-2011, 18:16
Чак на косъм от смъртта не мисля, че съм била. Имала съм екстремни преживявания, но (да чукам на дърво) само толкова.
KarlDionic
02-14-2011, 19:07
22 март 2004 с баща ми отивахме към Варна с фиата и един изпреварваше със 120 и се заби в наща кола... колата се завъртя и излезе от пътя.. целия багажник беше смачкан, а там е и газовата бутилка.. ако оня беше карал с няколко километра по-бързо щяхме да гръмнем и ние и той...
VikitoRia
02-15-2011, 13:07
днес в голямото междучасие когато пресичах не се огледах и за малко ми се размина :D
theonlyone123
02-18-2011, 18:01
Емии като съм била по-малка ии съм се захласвала ии на няколко пъти съм си гълтала езика ии добре,че баща ми ми го е вадил ;)
Майка ми ми разказваше наскоро ,че веднъж като е била с мене и ме е гледала,съм се захласнала ии тя не е знаела какво да прави .. ии веднага е излезнала навънка,носила ме е на ръце и се е чудила какво да прави ии в същия момент вижда някакво момченце и той я е попитал какво има и тя му е казала " детето ми , детето ми " обаче то момченцето малко и няма кво да направи и са седнали на няква пейка и след 1 мин съм се оправила (и слава богу) ... също така съм се изгаряла с чай 3-та степен ...
BlackEyedPeas
02-18-2011, 21:25
Бтв blackeyedpeas от стара загора ли си ? Аз все си мисля че те знам от някъде ...
Иначе как ще нямат конци в болницата тука бе ? Те са професионалисти. Ще се карам на майка ми :razz:
:D :D :D :D Бе тея дни ще я питам пак за тази история, но съм сигурна, че беше така. Нямали конци, хубаво, че бил лекаря-арабин, та ми е дал от неговите, а от тях на никой не дава. Т'ва после са го казали на майка някаква лекарка.
dreamwalker
03-01-2011, 16:09
Амии когато бях на 9 или 10 години (не помня точно) отивахме с колата на вуйчо ми на село. Беше зима и пътищата бяха доста заледени. От дясната страна на пътя имаше полета, ама бая вдлъбнати бяха. Та минавахме един завой надясно и колата излезе от пътя. Още малко и щеше да стане случка като в аватара ми ;[ Ама не стана. Колата беше на косъм да се преобърне и ние щяхме да гушнем букета. Добре че се блъснахме в някакво подобие на дърво и спряхме. Вуйчо ми се обади на някакви негови познати и те успяха да пооправят колата. Върнахме се невредими вкъщи :)
Да... Преди около 3-4 години с мама и татко пътувахме с колата и на един завой така ни поднесе... А отдолу беше дере и нямаше какво да ни спре, добре че имаше натрупан сняг и се забихме в него... Ужасно преживяване
ch0c0late44
05-14-2011, 16:14
Чак на косъм от смъртта не мисля, че съм била. Имала съм екстремни преживявания, но (да чукам на дърво) само толкова.
ccdesigns
05-27-2011, 08:31
Един път за малко да се удавя на плитко :D Не знам дали имаше и 0,5м дълбочина, но ми се заклещи крака нещо и потънах, ама успях да се изправя. Иначе на колко пъти съм се разминавал на косъм от дървета докато се спускам с колелото... Не е истина :D
Случи се веднъж.. чувството дори не мога да го опиша с думи..
Това се случи преди няколко месеца.. Стоя си в коридора и се гримирам на огледалото и точно над мен е полилея. И броени секунди преди да падне аз някак си случайно се преместих по-надясно, и добре, че го бях направила иначе да ми беше паднал на главата, да ме осакати.. Незнам дали това се брои, но..
kitti123
05-27-2011, 09:21
Преди 4-5 години едно момче искаше да ми подарява цвете ( да съм била на 10-11 годинки ) ,а аз очевидно не съм го искала и почнах да бягам и пресичайки една улица една кола за малко да ме бутне,но това не ме спря и продължех да тичам :lol: :lol:
Colouring
05-27-2011, 09:37
Не съм,да чукам на дърво.
cigarettekisses
05-27-2011, 17:23
да.
замалко да ме блъсне кола.
;d
Аз по принцип не бях лудо дете.. в смисъл, не исках постоянно да бъда навън, и вкъщи си намирах интересни занимания.
Обаче на сестра ми миналата година й се възпали апендикса. Като бяхме на село се пръскахме с маркуча, студена вода и като тръгвахме ми се оплака, че я боли стомаха. Предполагах, че не е нищо и й казах да хапне нещо. После като се прибрахме към пет-шест часа още я болеше. Само лежеше. През нощта спа при баба и на сутринта като се събудих и мама, и тя не бяха вкъщи.
Цяла нощ не спала, боляло я стомаха /корема де/, но си траела, не казала на баба..
И отидоха в спешното, направиха й операция и си пропусна рождения ден.
Чак после разбрахме, че са отишли тъкмо навреме.. Още няколко минути и апендикса е щял да се спука :(
xD
Аз иначе не си патя много. Сестра ми и глава е цепила, колко болести е карала, лежала е.. Горката :(
Ама аз съм по-кротката и .. мисля че не съм била в опасност. :grin: :D
Айде ако сте ми изчели романа.. чао :-D :-D
Не съм,да чукам на дърво.
TeddyGeorgieva
05-28-2011, 20:55
Да...значи бях малка на около 10-11 години и играем с приятели на улицата лятото ама беше вече тъмно и майка ми и една нейна приятелка стоят пред нас и си говорят.И моята котка излезе от нас и застана на улицата и започна да се ближе.И аз виждам че една кола се приближава но котката упорито си се ближе и не става.(аз бях много наплашена от колите+котките защото ми бяха блъснали една котка пред очите) и колата вече приближава и аз се опитвам да и привлека вниманието с една пръчка да дойде на тротоара но тя не се мърда и в последния момент минах на половин метър някъде пред колата,грабнах котката и изтичах на отсрешния тротоар.Колата наби спирачки толкова силно,че всички се стреснаха адски много.Аз не разбрах даже какво стана бях много стресирана...а после колко караници имаше от майка ми... :D интересното е,че жената която караше колата днес ми е учителка по химия :D много ми е интересно дали си спомня... :-D
ggiirrll
06-26-2011, 17:20
случвало ми се е...веднъъж минавах покрай един блок ии точко пред мен падна едно стъкло...направо беше ужас ...токлу много се изплашиих че нее истина
Да.. в буквалния смисъл... Пред 2 години се катерех на едни скали.. под мен пропаст около 30 40 метра. Аз даже няям екипирофка.. дете.. и камъкът на кокто съм се задържала "стабилно" пада.. Останах да вися... После някакси съм намерила нещо на което да се подпра и слезнах.. повече не отидох тамм
На Дяволския Мост.. един френд ме учеше да плувам но не стъпих там къдет трябва и почнах да потъваям.. имаше хора... ама никой не го ебеше.. така че някак пак сама са извадих.. ВСЕ ОЩЕ НЕ МОГА ДА ПЛУВАМ..
Един от "а" клас ме беше бутнал... под мен имаше пак нещо циментирано и твърдо.. паднеш от високо ( където бях аз) гръбнака казва сбогом... тъкмо да падна.. нямаше как да се задържа и една приятелка реагира бързо и ме хвана за ръката и ме придърпа към себе си...
Бе бая пъти ко да кажа има и още ама не помня..
Ssummerjam
07-01-2011, 09:02
Няколко пъти 8-)
1) като малка паднах върху едни железа, лекарите са казали, че раната е на сантиметър от голям кръвоносен съд..,
2) веднъж щях да падна от повече от 50 метра височина, докато се катерех по едни скали
3) преди няколко години бяхме на село с баща ми и отидохме на пресевните, той ме взе на гърба си и почнахме да влизаме все по-навътре и изведнъж дъното пропадна, той се заплете в някакви корени, изтърва ме и... едва излязохме
4) бяхме ходили на язовира за риба, но времето много бързо се развали, заваля град, светкавици имаше.., и баща ми каза да се преместим, защото бяхме под едни скали. Тъкмо го направихме и те се срутиха зад нас, погребвайки чанти, въдици...
Fiction7577
07-01-2011, 11:17
Да...
Закъснявах за среща с приятели, и бързах та бързах да стигна навреме... пресякох едно кръствовище без дори да се огледам, една кола за малко не ме премаза... и човека като наби спирачки некви всички хора са ме зяпнали... :shock:
Другото... понеже не плувам особено добре, даже никак... веднъж бях на море с приятели.. бях с една възглавничка от тия надуваемите и реших да се пусна навътре.. Обаче май въобще не усетих колко навътре отивах и изведнъж осъзнах, че не ми достигат около 20см да стъпя на дъното, а около мен нямаше никой познат :shock:
С големи мъки стигнах до един мост който беше наблизо, хванах се за него и лека полека се върнах на плиткото.. адски се изпалших :(
Има и други, но в момента за това се сещам...
Да, много често в предишни години се е случвало да се размина с кола на сантиметри.
с една приятелка от лиготия щеше да ни отнесе една кола :-k
Да, бях :? :(
За щастие ми се размина.
gabsit000
07-03-2011, 11:24
преди години имах алергия,при която цялата се обривах.Една вечер нашите ми дадоха аспирин,тъй като беше ме боляло главата през деня,уж от него ще ми мине...докато не се събудих към 3 през нощта,цялата подута..лице..устни..дори доколко разбрах и отвътре съм почвала да се подуват,органи,сливици..гър лото едно друго ..нашите ме заведоха на бърза помощ,биха ми урбазон и се оправих...лекарите тогава казаха,че ако не съм била казала,можело сега да не съм жива..
^ :shock: Много гадно ;x
По темата - Не съм бил предполагам, но... знае ли човек
lemonademouth123
07-04-2011, 14:54
Да, когато бях малка и плувах в един басейн с пояс понеже не можех да плувам, и като реших да скоча и си изпуснах пояса и лято да се удавя още малко..... И веднъж за малко да ме блъсне кола, но за друго не се сещам
lemonademouth123
07-04-2011, 14:55
Да, когато бях малка и плувах в един басейн с пояс понеже не можех да плувам, и като реших да скоча и си изпуснах пояса и лято да се удавя още малко..... И веднъж за малко да ме блъсне кола, но за друго не се сещам
0pAsNooosLaDkA
07-04-2011, 17:56
да беше ужасно.преди една-две години(горе-долу) ядох близалка :D и гледах филм, но в един момент се задавих и не можех да спра да кашлям, после изведнъж ми спря въздуха и колкото и да се опитвах да дишам не можех и ми причерня.Отидох нали до кухнята, ама паднах на земята.Баба ми беше там и мн се притесни даде ми веднага вода и някак се опраих, обачее мн се уплаших.
PsychoBitchFromHell
07-10-2011, 21:47
Преди години на морето изскачвайки една скала се подхлъзнах. Тогава така се бях уплашила ... :( :(
ccdesigns
07-10-2011, 23:08
Преди няколко дни щяха да ме блъснат. Към 16:30 като се връщат всички от работа спирам преди да пресека главния път и гледам отдясно спират да ми направят път, а от ляво с 10-20 караше сигурно, явно ме изчаква и тръгвам и в същия момент някакъв се набира яко да изпреварва. Наби спирачки на 1-2 метра от мен.
asdfgh12
07-11-2011, 12:37
Преди няколко дни щяха да ме блъснат. Към 16:30 като се връщат всички от работа спирам преди да пресека главния път и гледам отдясно спират да ми направят път, а от ляво с 10-20 караше сигурно, явно ме изчаква и тръгвам и в същия момент някакъв се набира яко да изпреварва. Наби спирачки на 1-2 метра от мен.
То така се пресича нормално бе , цепиш през пътя без да ти пука те ще спират няма каде да ходят , аз така пресичам всеки ден не чакам никой а освен жени шофьори те вече са много опасни :D (пешеходеца е винаги с предиство ;) )
Junieee8
07-11-2011, 12:51
аз понеже спя на двуетажно легло и спя на втория етаж.... и така аз съм се обърнала така че съм легнала на преградата... и тя се отчупва от леглото и не знам как се извъртях но направих нещо като салто ударих се в стола който е на пода, а преградата ме удари по главата........ токава си пукнах черепа.... но вече съм добре, но и до ден днешен не пристъпвам на втория етаж!