- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Били ли сте на косъм от смъртта?
Извинявам се, ако има такава тема и ако съм объркала раздела, моля модераторите да преместят темата.
Въпросът е ясен - били ли сте близо до смъртта и ако да, при какви обстоятелства и какво изпитахте.
На мен ми се е случвало веднъж, когато бях малка ( 5-6г) и си играех с други, по-големи деца от мен пред нас. Те ме заплашваха със спринцовка и се опитваха да ме убодат с нея. Аз много се изплаших и отстъпвах на зад, докато дойде момент, в който тротоарът свърши. Тогава побягнах през шосето към дома, без да видя, че минава ТИР. Минах на сантиметри пред него и бях ужасена.
Иначе преди няколко години сънувах, че се давя в басейн. Най-лошото беше, че бях спряла да дишам, внушавайки си, че около мен има вода. Сепнах се и си поех дълбоко дъх, точно преди да ми призлее съвсем. После се чувствах много объркана.
Вие сте.
Е то мойто не е чак толкова сериозно, като бях малка в морето правехме челни стойки на плитчините и аз нз какво направих и се заклещих и едвам се оправих беше .. гадно аама си спомням много малко, беше отдавна. Иначе май имаше такава тема, няма нужда да я нападате![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Да, била съм. Бях на 4-5 годинки на море, какво си влезнах в морето и нали малка, не мога да плувам, айде по гръб реших, че много мога.. обаче почнах да се давя и добре, че беше мама да ме спаси. Имало е и други моменти, но този си го спомням най-ясно.![]()
Ами няколко пъти: Когато съм била бебе и съм нямала зъбки ..., дядо ми е бил дал да гризкам коричка хляб и аз съм отгризала .... погълнала и задавила, татко ме е хванал за краката и ме е виснал с главата надолу, за да излезе коричката.
Също така тичах по едни камъни, отново малка, и паднах и си глътнах езика.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
ми щях да се давя..бях на 10 някъде и в едно като басейн ама то е като в гората..и бяхме само аз,сестра ми и братовчед ми,когато реших че ще се уча да плувам точно там...като идваха да ме спасяват аз бутах тях и накрая се отказаха..мягах,мятах и тъкмо се отказах и едно момиче дойде и ме извади..тя беше голяма![]()
мхмм... няколко пъти от задух (имам астма
) ... и един път бях някъде на 10 .. паднах с колелото в една пресъхнала река 3 метра някъде височина беше, та тaя река беше нещо като бунище ... тогава хората бяха изхвърляли някакви стъкла .. замалко да се заколя
.. минах на педя разтояние от тях xD ... голем късметлия съм бря
![]()
![]()
Помня че бях малка (на най-много 8-9) Бяхме на плаж..и аз с една приятелка и братовчед ми бяхме във водата. Обаче онова лято имаше много гадни гадинки (нещо като мракви, ама по-големи и с крила) и аз щото бях глуслива бягах от тях...и тъкмо си намерих едно местенце и пропаднах в яма. И подскачах, мъчих се да си поема дъх, но не виках...Баща ми и чичо ми бяха много навътре в морето...И хубаво че беше братовчед ми, който започна да вика към баща ми : "ЧИЧОО!! Данито се дави!!" (не помня дали точно това каза, но помня че викаше татко) После малко ми се губят някои работи ама бях на пясъка, цялото ми семейство беше около мен както и един спасител, който ме извадил навреме...Нищо особено, но заради тази случка до 13 годишна възраст не ме пускаха на плаж жез придружител и затова ходих на басейни с приятели..О и това не е единствения път когато замалко съм щяла да се удавя..общо са 9-10 или повече. Но повечето пъти съм преодолявала паниката си и сама съм изплувала на повърхността (след първия кошмарен път когато за малко не се удавих татко ме научи да плувам и смея да твърдя че се справям добре)
Бях на 10 години и баща ми още работеше в Молдова, като там още траеше гражданската война и на метри от училището ми започна престрелка между бунтовници и руски миротворчеси сили, като на входа на училището беше гръмнал някакъв снаряд и добре, че тогава беше учебен час, а не междучасие.
Само дето аз съм биЛПървоначално написано от Unendlich
Последното ми е случи и на мен,обаче бях в ковчег.Първоначално написано от balon4eto
Много пъти съм била на косъм от смъртта.
![]()
Това, което губим за миг не може да ни го върне и вечността! . .
Бяхме на лагер на морето била съм 2-3 клас.. И г-жата ни вкарва на много плитко да се радваме на големите вълни..Една дойде и ни заля всичките и ни бутна на дъното .. Аз незнам сиг съм изгубила съзнание, но си спомням, че си отфорих очите и видях, че съм под водата, изкочих, огледах се за другите.. Нямаше ги. След това и те започнаха да изкачат от водата..
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Ам веднъж си бях играла на терасата- бях на 5-6 годинки и по едно време не знам как съм се качила на парапета ( бяхме на 2-рия етаж) и татко тъкмо е излезнал да ме види и аз нещо съм залитнала назад- добре, че е решил точно тогава да излезе да види какво правя, иначе...![]()
Имах бронхиална астма (имах, отшумя почти с пубертета.) и съм получава тежки пристъпи. Миналата година се задавих много лошо. Значи седя и аз и нашите ме игнорват. Изобщо не ми обръщат внимание. Коледа е. И аз , какво да правя, ще права балончета в една чаша с вода. Пак ме игнорнаха. Почнах да я жябуря. Мама малко се разхили, аз почнах да се хиля и да се давя. Така се задавих, че повърнах. Почнах да се давя в повръщаното ми. Застана ми на гърлото и не можех да дишам. Почнах да се душа. Дробовете ми се раздразниха и секрет се появи от гърдите - още повече кашлица. Наще нещо ме стискаха, не опмня какво ме правиха, но всичко е наред.
Иначе , не съм била близо до смъртта ^ Това просто беше едно опасно преживяване за кретенче като мен.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Да... (( бях 5 клас ))
Значи с една приятелка бяхме на село и нали се разхождаме,и аз излязох по средата на пътя и си вървя спокойно..Но по това време идвало и кола..И в един момент приятелката ми го е забелязала това и ме дръпна в последния момент..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еми аз само 1 път си спомням ясно беше по-миналото лято... скачам аз от 1 кей и там нали има въжета и си оплетох единия крак...водата ми беше точно до носа ама със всяка вълна ми влизаше ,изпаднах в паника и почнах да се мятам като умряла риба добре,че успях да се добера до едната от гредите поддържащи кея и си измъкнах крака.. беше много гадно.. бях се нагълтал зверски,повърнах като фонтан и после цял ден ми беше солено на носа![]()
Ами да като бях малък 5-6 годишен на 1 басейн баща ми ме беше пуснал в малкото басейнче да се радвам на водата и слънцето.Ама аз вместо да си кисна там гледам братовчед ми в големия басейн и отидох да го питам дали може и аз с него - той естествено каза не ( неможех да плувам ) И аз на моя глава стоя до стълбите дето се слиза надоло и си мисля ( а са да вляза ли.... брей колко вода .. скучно ми е в малкото басейнче и т.н ) Тогава някак си разсъдъка ми натделя и реших да се върна, но някой ме бутна в басейна. След това помня само плочките на дъното на басейна и как загубвам съзнание... добре,че беше спасителя да ме извади.
Everything it`s possible !
Мда...това ми се случи преди няколк месеца и на мен, мн жестоко се задавих... Както си пиех вода и по ТВ-то казаха нещо смешно, наще добавиха и те нещо и като се рахилих и задавих... Доста гадно, кашлям, да си поема дъх и дума не можеше да става... По искарах малко ... те1ност, но наще май не се трогнаха, сам си се оправихПървоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
Иначе бил съм на 4-5, във водата (морето) на някъв надуваем дюшек...С баща ми бяхме доста навътре и си беше дълбочко...И като се преобърна дюшека, аз под водата, баща ми на няколко метра от мен... Много се уплаших (пък и той де)...От тогава мразя дюшецитепък си и плувам хубаво вече, така че...
Lexynnka
Аз си спомням само един случей, обаче сестра ми ми каза, че когато съм била на 4 годинки а тя на 7 веднъж наще са ни били оставили самички вкъщи и тогава аз съм си спукала главата. Ама хубаво че съседите си били вкъщи. А пък другия случей бях на 13 години и веднъж дигнах температура 43 градуса! Нищо не виждах всичко беше бяло! След няколко часа обаче са опраих![]()
Радвам се, че не.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
доста пъти
най - различни ситуации
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Като съм била на 3 г. на Малдивите някаква голяма вълна ме е заляла и аз малко лапе съм си ударила главата в брега и водата ме е носила навътре, докато баща ми не ме е видял и ме е извадил. Едва са ме спасили.
Друг случай, аз и братовчедите ми се пускахме по един баир със чували, зимата, лед. И аз умната реших да се пусна с главата надолу.И нали се спускам аз и виждам как идва камион. В същата секунда се преобърнах и главата ми се озова точно под камиона. Още 3-4 см и щеше да ме премаже.
![]()
Аз си спомням няколко случая.Първият беше когато бях на около 4-5 години беше доста гаден ден.Първо паднах по гръб на улицата и си сцепих главата,сложиха ми некви глупости преварзаха ме сичко ок.
Прибрах се и с един приятел си бяхме намерили един чук ама само металната част без дръжката и като най-големите идиоти си го подхвърлямеи в крайна сметка пак си сцепих главата така че 2 пъти за един ден
![]()
Друго което помня е преди 2 години бяхме отишли със едни приятели на реката (Янтра до В.Търново) имаше едно много хубаво място и там ходеха доста хора, но този път бяхме само ние.Плувахме,плувахме обаче ни стана тъпо но намерихме едно дърво което е точно до водата и почнахме да се катерим по него и да скачаме във водата.И аз реших да пробвам предно салто ,скочих от около 2 метра височина,но паднах по гръб и за малко да си спра въздуха при удара усетих доста силна болка при което инстинктивно си отворих устата и глътнах вода,но не се паникъосах и изплувах веднага.
![]()
I like Horses
Ако се броят рисковите изпреварвания по пътищата срещу теб. В такива моменти наистина съм предчувствал удара![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ами да, даже няколко пъти..
Спускам се с колело (раздрънкан BMX) по една много стръмна улица и точно на средата на улицата (а тя беше тясна, максимум 2 коли можеха да минат) ми изкача някъкво момиче с коело от тези старите, с права рамка и огромни капли.. таа, това момиче ми изкочи на средата на улицата, BMX-а не му проработи нито контрата, нито задната спирачка.. аз почнах да викам с всичка сила да се дръпне, защото все още бях горе-долу на голямо разстояние от нея, но тя се паникьоса и просто не мръдна.. забих се с моето колело в нейното и полетях.. паднах на буквално сантиметри от ръба на бордюра.. резултата при мен беше синьо око, избит зъб, множество яки охлузвания (две от които все още имам белези) и изкълчена дясна ръка.. при нея някъкво минимално охлузване на корема.. таа, ако се бях приземил малко по-в дясно щях да си сцепя главата на бордюра.
Веднъж, пак с колело, се лигавим и аз решавам, че след спускане трябва да стисна предна, а не задна спирачка.. резултата отново беше полет напред с главата![]()
Друг път, поради големия си акъл не бях спал около три дни (нито минута сън), и си карам колелото по един булевард.. съответно за малко да ме сгазят.. стоях като препариран около пет минути след което реших, че трябва да се прибера и да поспя![]()
Имал съм толкова много жестоки пребивания, че дори не знам как съм все още жив![]()
2 счупени ръце, изкълчен ляв и счупен десен крак, множество охлузвания и натъртвания.. абе, направо![]()
боя е само за идиоти!