View Full Version : Чувствата на родителите ви
petinkataaa
04-03-2010, 20:36
Родителите ви показват ли по някакъв начин чувствата си към вас,как и колко често....интересува ме,защото мама доста често ми изкарва от час,за да ми каже колко много ме обича и не ми се струва нормално..
п.с. ако темата ви се струва ненормално тъпа,заключете я 8-)
На колко години си? И... какво работи майка ти (и баща ти също)? Ъм... едва ли ще схванеш целта на въпросите, но и на мен ми е интересно. :wink:
Иначе с нашите почти не си говоря и нямаме възможност да изразяваме чувствата по между си.
petinkataaa
04-03-2010, 21:03
На колко години си? И... какво работи майка ти (и баща ти също)?
на 15 съм..тати има фабрика за обувки ,а мама работи в ДАИ (не се и надявам да разбереш какво е и аз не знам точно 8-) )
можеш да ми кажеш целта :D
Сетих се за един филм, всъщност. ^^
Та... ще ти разкажа на кратко.
Семейство - баща, майка, две деца (едно момиче, едно момче). Майката е полицайка. В училищетов, което учат децата й влиза психопат и започва да избива всичко наред. Обажда се на родителите на пострадалите деца, а гледката и емоциите покрай всичко случващо се, не й понасят. Сънува кошмари. Буди се през ноща... събужда и съпруга си с думите, че трябва да показват обичта към децата си. Трябва по-често да им казват, че ги обичат. Трябва да ги прегръщат при всеки удобен момент, да ги обгръщат с грижи и прочие...
Много филми гледам, нали? 8-)
И така... мисълта ми беше, че майка ти може да е била повлияна от нещо.
Или пък да е чела някоя статия (история) из нета, която я е накарала да се замисли над държанието си спрямо теб, и... да е решила да го попромени. Не знам... защо не поговориш с нея?
petinkataaa
04-04-2010, 11:08
и какво да й кажа...мамо,не искам да ме обичаш вече,ли? 8-)
пък относно филма..може психопата да съм аз 8-)
YouDontKnowMe
04-04-2010, 11:13
Ами, баща ми веднъж в живота ми ми е казвал, че ме обича. Беше пиян в Чехия. Каза ми го по скайп. Щях да умра от мъка.
Иначе с него си показваме чувствата като се шляпаме на шега.
С майка ми се гушкаме. говорим си. Винаги казва, че аз съм всичко за нея, и прочее , както и тя за мен , но директно - обичам те и т.н. никога не е имало.
danibebi
04-04-2010, 11:15
Ем нашите не толкова,но кака ми (тя е голяма) постоянно ми казва,че ме обича,прегръща ме и т.н.
petinkataaa
04-04-2010, 11:22
Ем нашите не толкова,но кака ми (тя е голяма) постоянно ми казва,че ме обича,прегръща ме и т.н.
а моята сестра,едва я карам на рд-те ми да ми каже,че ме обича.. :?
Не.
Не знам каква в причината, но вече
не ми казват, че ме обичат.
В смисъл, може да се държат мило с мен
но по-често, се караме и така на татъка
и нищо не им споделям.
Или аз или те са поставили някаква граница между нас. :(
viksit0y
04-04-2010, 12:15
Ами..мама много често ми праща смс-и, когато съм в час, за да ми каже, че ме обича 8-)
danibebi
04-04-2010, 17:48
а моята сестра,едва я карам на рд-те ми да ми каже,че ме обича.. :?
може би не сте толкова привързани една към друга,моята постоянно ми доказва обичта си и винаги ще и бъда благодарна за това. :)
nIkEnCeTy_bE
04-04-2010, 17:53
Майка ми с думи няма да се изрази, или доста трудно - но понякога се лигави с мен, прегръща ме, щипе ме и всеобщи лиготии. 8-) А сестра ми, за съжаление е далеч от мен, но ми показва, че ме обича. И знам, че ме обичат и двете, колкото и да не го показват.
ivcheto0o
04-04-2010, 17:58
Поговори с нея,не е нормално да те изкарва от 4ас за това.
Ние с маика ми сме в много добри отношения.Но много много не си падаме по лиготии,просто си се прегръщаме.
pussucetka
04-04-2010, 18:14
Еми тате ми е казвал, че мен и сестра ми ни обича най-много от всичко на света, че сме си неговите дечица . . мамаа ми го казва от време на време, иначе с нея си се лигавим и т.н. . . :D :)
petinkataaa
04-04-2010, 18:20
и какво да й кажа ? 8-)
ivcheto0o
04-04-2010, 18:29
и какво да й кажа ? 8-)
Ми промерно да не те търси в у-ще.
Ние с маика ми сме в много добри отношения.Но много много не си падаме по лиготии,просто си се прегръщаме.
И при мен е така :)
Unendlich
04-04-2010, 19:54
Родителите ми постоянно показват чувствата си към мен, което наистина е много хубаво ( а и както съм само едно дете 8) ) Мама всеки ден след като се върне от работа и аз като се прибера от училище ме прегръща, целува ме, казва ми колко ме обича, как цял ден съм и липсвала и е мислила за мен. На мен чак ми става неудобно, но е много хубаво чувството. Тате е малко по-сдържан, но във всеки удобен момент ме прегръща и също доказва чувствата си. Наистина се радвам, че родителите ми не ме пренебрегват и игнорират. :)
danibebi
04-04-2010, 21:13
:) :)
danibebi
04-04-2010, 21:17
и какво да й кажа ? 8-)
а защо да и го казва? майка ти,ти казва колко те обича,мисля,че само можеш да се радваш на това. :) Та дори и да е в училище.И на мен много пъти кака ми,ми го е казвала в училище :)
petinkataaa
04-04-2010, 21:23
и какво да й кажа ? 8-)
Страх ме е да не я обидя нещо..
Biskfitka
04-04-2010, 21:50
Баща ми го казва,ама той е по-''мек'',пък аз с него малко...не мога да се разбера..абе няма зн...
Майка ми много я обичам,но тя е по-сдържана.Знам,че ме обича,но даже двете си се бъзикаме,че при нея целувките са на промоция и трябва да уцеля момента за такива жестове 8-)
nymphadora
04-05-2010, 07:20
Не.
Не знам каква в причината, но вече
не ми казват, че ме обичат.
В смисъл, може да се държат мило с мен
но по-често, се караме и така на татъка
и нищо не им споделям.
Или аз или те са поставили някаква граница между нас. :(
+
аз с наште постоянно се карам,остава и да ми кажат,че ме обичат..
последния път татко ми каза че съм лайно и искал да има момче
яко,а?
nIkEnCeTy_bE
04-05-2010, 10:21
Сега сме в такава възраст, в която е нормално да се държим така едни другиго. След време, когато завършиш, и ако трябва да заминеш за Чужбина или някъде далеч, вярвай ми нещата КОРЕННО ще се променят. Колкото и да се карате, когато усетят липсата ти, ще почнат да те търсят, и по един или друг начин да доказват обичта си. Лошото е, че го правят, само когато стане нещо с нас. Но няма нищо по важно от детето за една майка. Караниците са нещо нормално, и ние постоянно се караме с майка ми, но трябва да знаете, че те ви обичат, защото това наистина е така. :)