PDA

View Full Version : ПОМОЩ!!!Педофил.

vanesa0pld
04-05-2010, 15:39
Днес отивам до магазина с една моя приятелка и понеже аз нетрябваше да купувам нищо я реших да я изчакам на 10-15метра от магазина(там има една полянка и 2-3 борчета)Та аз я чаках на тази полянка и изведнъж един с кола както си караше и отби към мен.Видя че идва човек и сви по долната улица.Когато минаваше по долната улица(тази по която сви) видях че с едната ръка управляваше а с другата си правеше ч***я и ме гледаше...но само как ме гледаше.
Отидох да чакам приятелката ми пред магазина.Тя излезе и докато и обяснявах той пак дойде и имаше едно широко място и зави там( а ние бягахме надолу)
Приятелката ми не бе успяла да купи едно нещо и отидохме до друг магазин(на по-горната улица).Тъкмо влизаме в магазина и го виждаме пак минава...и ни гледа(най-вече мен).
За по малко от 10мин обиколи 3 улици...на които бяхме ние.
Само видях цвета и марката на колата и първите 2 цифри.
И ме е страх.....2 смяна съм и се прибирам сама от у-ще.А на улицата има 3-4 изоставени къщи... и мн.други места в които може да се скрие :?
Направо...... :(
П:П-Съжалявам за правописните грешки.
Съжалявам ако съм объркала раздела.

ImmortalSportFreak
04-05-2010, 15:45
Около училище се разкарвай с повече приятели и в компанията ти да има поне едно приятелче - момче. Най-важното - гледай да не си сама !!! Като видиш колата се опитай да запомниш номера й или го снимай с телефона.. сетне се обадете в полицията ... Дано се оттървеш от този проблем. :(

L0ST
04-05-2010, 15:48
Взимай номера и направо в полицията, макар че такива трябва да се пребиват преди да ги съдят. Иначе ти на колко си години?

vanesa0pld
04-05-2010, 15:52
Взимай номера и направо в полицията, макар че такива трябва да се пребиват преди да ги съдят. Иначе ти на колко си години?
14.....
И аз много искам да му видя номера,но той кара много бързо,а само когато ме види забавя(за да ме хване)

zoreto
04-05-2010, 15:54
Говори с вашите и гледай да си с повечко хора около теб

Forest_girl
04-05-2010, 16:53
Да, кажи на вашите.. ужас.

SuNsHiNe6
04-05-2010, 16:54
И на мен ми е писнало от такива типове :-x , човек не може спокойно да се разхожда из улиците. Иначе подкрепям горните мнения и ако видиш, че отново те следи веднага отивай към по-оживени места

Forest_girl
04-05-2010, 16:58
Ама не може така, до безкрайност да се крие..все някога ще остане сама. Трябва да се направи нещо и най-добпе кажи на вашите. Ако не друго, то поне баща ти да го поизплаши...

ecstazy
04-05-2010, 17:17
Ама не може така, до безкрайност да се крие..все някога ще остане сама. Трябва да се направи нещо и най-добпе кажи на вашите. Ако не друго, то поне баща ти да го поизплаши...++ според мен първо говори с родителите, а после звъни по полиции и т.н. дано да се оттървеш от тоя :o

AFT
04-05-2010, 17:21
Той разбра ли къде живееш ти или приятелката ти? В смисъл проследи ли ви до там или се отказа по някое време? Щото може да е просто поредният перверзник, не е задължително да те преследва, да те причаква в някви изоставени къщи и т.н.. Казвам това, защото не съм сигурна дали трябва да казваш на родителите ти - ако историята не се развие, така както очакваш, само ще ги паникьосаш излишно. Ти трябва да си прецениш.

Forest_girl
04-05-2010, 17:31
Как така не си сигурна дали трябва да им казва?
Трябва и то по-бързо!! :shock:

someonerandom
04-05-2010, 17:53
Кажи им.И наистина ако имаш приятели момчета,помоли ги(поне един)да те изпраща/т/ до вас.Вярно,че на 14 едно момче няма кой знае какви шансове срещу възрастен човек,обаче според мен този няма да иска суматоха.Така че като види че има и момче/та/ с теб,ще му стане ясно,че няма да може да се измъкне без хаос и скандал,и ще се откаже.Обаче определено кажи на вашите,не може да те е страх да излизаш сама :?

Bimmer
04-05-2010, 18:26
Кво приказваш е, да го е*а в мамицата, освен ако не е некой културист вземи се сприятели с някой от горните класове (момче), ако е печен с радост ще счупи някоя кратуна, за да помогне на момиче :) Успех и наистина, гледай просто да не си сама или почни да тренираш някое бойно изкуство :d

darrie
04-05-2010, 18:35
само на мен ли темата ми се струва ебавка? :?

someonerandom
04-05-2010, 18:50
На мен не ми се струва ебавка,защото има доста такива случаи.Дори познавам момичета,на които се е случвало нещо подобно...

L0ST
04-05-2010, 18:57
Кво приказваш е, да го е*а в мамицата, освен ако не е некой културист вземи се сприятели с някой от горните класове (момче), ако е печен с радост ще счупи някоя кратуна, за да помогне на момиче :) Успех и наистина, гледай просто да не си сама или почни да тренираш някое бойно изкуство :d

Не само да помогне на момиче, а да омогне а много малки момичета. Аз ще се радвам. Хубавото е, че в моят град няма много такива хора (не съм срещал, не съм чувал)...

nIkEnCeTy_bE
04-05-2010, 18:58
Първо говори с родителите си, и отидете в полицията. Ако още един път ви засече, не трябва да показвате, че ви е страх. Ако тръгнеш да бягаш, той ще вземе да те подгони, или знам ли. Ще продължава да го прави. И на мен ми се е случвало, но моментно.

darrie
04-05-2010, 19:58
На мен не ми се струва ебавка,защото има доста такива случаи.Дори познавам момичета,на които се е случвало нещо подобно...

възможно е, но си ми мяза на съчинение .. :neutral:
и все пак ако е истина - говори с родителите си, носи винаги в себе си мобилен телефон, изчакай 1-2 (максимум 2 дни) и ако забележиш, че нещо става веднага звъни в полицията, на вашите, ако трябва дори и на приятели. преди да излезеш винаги предупреждавай къде отиваш. друго не ми хрумва. но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кажи на вашите.
ако темата е ебавка, дано поне помогне на други при които се е случило наистина.

onestar
04-05-2010, 22:00
Аз пък с такива хора се сблъсвам системно. :neutral: То е пълно бе, хора. Случвало ми се две коли да чакат мен и сестра ми да излезем от стадиона, за да... не знам защо. Издокарват един мръснишки поглед, лукава усмивка и измърморват нещо, от което направо те побива тръпки...
Аз на полицията направо съм се отказала да събщавам. Два пъти сме казвали, а те ни се смеят в лицето... нямам думи просто. Дано поне при вас да си вършат работата както трябва.
Носи си винаги мобилен и се движи с компания, по възможност... и винаги казвай на някого къде се намираш, когато заподозрееш нещо.

WaterLilly
04-05-2010, 22:11
Затова умирам да си купя джобно ножче.
Иначе единственото, за което се сещам, е да не си ходиш сама, телефона винаги да е с теб, за да се обадиш на някой, да избягваш по-запустелите места и така...

друго не ми хрумва. но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кажи на вашите.
"О, мамо, тате, днес с една приятелка видяхме един чичко да ни зяпа и да си бие ч***и." Чудесен разговор ще се получи.
Полицаите вероятно само ще й се изсмеят в лицето...

Не че спирам момичето де, ако мислиш, че ще помогне, кажи на вашите.

AFT
04-05-2010, 22:29
Как така не си сигурна дали трябва да им казва?
Трябва и то по-бързо!! :shock:

Ако казвам на нашите всеки път щом някой странен тип ме погледне или ме преследва, сигурно щяха да ме заключат в нас и нямаше да изляза докато стана на 35. Аз си привличам откачалките по принцип и не искам на нашите да съм им постоянно в главата, щото освен да ми наемат охрана и/или да ме спрат да излизам от нас, друг начин няма да ме защитят. Всъщност не вярвам и полицията да направят много, за да ми помогнат или в случая да помогнат на авторката. Така че най-важното е да не си паника, да си нащрек, да си с компания г/д постоянно и да си носиш ножче/спрей/етц, ако ще те накара да се чувстваш по-сигурна.

Forest_girl
04-05-2010, 22:43
На мен не ми се стори безобидно..но не знам, тя си е усетила.

mArMaLaDkA
04-05-2010, 22:51
Сравнително отдавна имаше някакъв ненормалник, който на 2-3 пъти срещах все на един и същи участък от пътя си към училище. А нямаше как да тръгвам по друго време, нямаше и по какъв друг път, а тя някаква тъмна гадна уличка. Другарчето ми ме чакаше на 2 минути от въпросната уличка, така че полза никаква. 2-3 пъти, ама достатъчни ми бяха да ми се изкарат ангелите и да отида в първия оръжеен магазин, за да си купя спрей. Обясняваха ми стандартните неща(да не се пръска, когато има силен вятър, щото рискувам да опръскам себе си;видовете спрейове и продължителността им;да не пръскам, когато не съм убедена, че ще успея да опръскам очите или нещо такова). И като взех да се отказвам, именно заради това пръскане срещу вятъра, ми отговориха, че "такива почти ураганни ветрове има няколко пъти само в годината". А на мен пътя тогава ми беше покрай едни високи блокове, където и най-лекия ветрец е супер силен. Да не говорим, че ги има всякакви. Дори и спреят да е от най-лютивия, да го осакати за 3 минути и повече, ти не знаеш дали това изобщо ще му попречи да те хване и прочие. Плюс това, аз не бях убедена, че ще мога да бягам бързо, щото в един такъв момент, адреналинът си казва думата. Не бях сигурна и дали ще успея да пръсна като хората и изобщо, много "но"-та има в цялата история. Пък за ножа няма да коментирам. Същото е като с пистолета " не си вземай, ако не ти стиска да дръпнеш спусъка", в случая да наръгаш някого. 'Щото наистина не се знае какъв е тоя отсреща и дали няма да ти се случи нещо със собственото ти ножченце, дето си го взела да сплашваш.

Истината е, че разни мръсници има доста. Педофили не толкова, колкото разни ексхибиционисти. В повечето случаи целят да получат внимание, рядко биха ти посегнали. Във всеки случай обаче избягвай да се прибираш по нощите сама, да ходиш сама сутринта по тъмно и всякакви такива усамотени местенца, с храстчета, дървенца ги забрави. 8-) И няма значение дали си гримирана като за конкурс или пък нямаш абсолютно никакъв. В първия случай е по-естествено да им се набиеш в очите, мен лично са ми досаждали такива подчовеци и когато съм била без един балсам за устни дори и полурошава.

ligli4ko0t0
04-06-2010, 18:50
spodeli s va6te razkaji im za stanaloto te 6te ti kajat kakvo da pravi6 ..naistina ne hodi sama i ako stane ne6to po seriozno DA NE DAVA GOSPOD se oburni kum policiqta daje i sega moje6 da otide6 i da saob6ti6 no purvo vij nomera mu :) i se pazi :) !!!

L0ST
04-06-2010, 19:19
Ножчето...Като те хванат забиваш в краката и бягаш. Но не мисля, че е подходящ за момиче. Взимай спрей и не му мисли. Адски люти са и няма шанс да те хване. То както почват да текат сълзи и да ти люти на очите няма даже да и помисли да те гони, пък и после ще му личи, че е пръскан...(Да не помислите, ч са ме пръскали, просто знам, че помага от познати :D )

Също така ако случайно те хване или нещо стане викаш с колкото сила имаш и със сигурност ще ви вии някой. Ако те преследва задължително на някой родител и право в полицията, те поне такива изроди ги прибират. Но да не се повтарям...

y0urhottie
04-16-2010, 10:16
Информирай вашите.Такива изроди трябва да се поставят на място,а до тогава се движи в по голяма компания ако може и с момчета :)

dPa3HuTeJl
04-16-2010, 11:50
Казваш веднага на ваще !!!! Преди да стане късно и да имаш психична травма за цял живот ;)

Jus7DreamBoy
04-16-2010, 11:53
Накрай компанията с която се събираш през деня да те изпраща до вас или поне някое момче... а ако си сама и идва към теб .... палиш кеца дим да те няма ...

pussucetka
04-16-2010, 13:01
Единственото решение е да кажеш на вашите и да си ходиш винаги с някой. Или пък карай баща ти да те взима от училище, колкото и смешно да звучи. :-o

loko1
04-16-2010, 13:28
8) ПРЕЧУКАХ ЕДИН ТАКА :o СКРИХ СЕ В ЕДИН ВХОД И НАКАРАХ ПРИЯТЕЛКАТА МИ ДА СЕДНЕ ОТВЪН ,,С ЕДИН ПРЪТ ГО СПУКАХ ОТ БОЙ ПОСЛЕ ЗВАННАХ НА КУКУТЕ И ТЕ ГО БИХА БАСИ ПИЧА 47 ГОДИШЕН БЕШЕ
:o :o

Zod
04-16-2010, 15:29
Хвани някое момче да доиде с тебе или приятел.. Аз такива им скачам на бои веднага.

pamii
04-16-2010, 17:38
Кажи на вашите и носи в чантата си спрей. Пръскаш в очите и бягаш!

porshe9118
05-07-2010, 19:28
Има едни електрошокове или незнам как точно се наричаха http://www.isd-bg.com/images/items/small/waltherProsecur.jpg
Работят доста ефикасно.Само го допираш до тоз пе'ерас и натискаш копчето.(това е при случай че тръгне към тебе)Да видим дали ще те погледне отново.

someonerandom
05-07-2010, 19:51
Авторке,я сподели какво стана.Оправи ли се? :)

Rounder
05-07-2010, 20:09
Ами и аз имах такъв "проблем" некаф постоянно ме следеше и ме заговаряше,и искаше да ходим :-o и просто му запомних регистрацията,и един слънчев ден с бащата го намерихме,стоя 1 месец в травматологията и повече не съм го виждал.

Sisito941
05-08-2010, 09:40

И на мен ми е интересно дали се е оправила вече.. :)

SmilezZz
05-08-2010, 10:01
И на мен ми е интересно дали се е оправила вече.. :)И на мен

vanesa0pld
05-08-2010, 14:30
ами незнам..просто изчезна :P

Sisito941
05-08-2010, 15:04

Браво.. :grin: :P

SmilezZz
05-08-2010, 15:07
vanesa0pld Браво..Дано вече няма такива случаи де

sti4i
05-10-2010, 18:17
Има едни електрошокове или незнам как точно се наричаха http://www.isd-bg.com/images/items/small/waltherProsecur.jpg
Работят доста ефикасно.Само го допираш до тоз пе'ерас и натискаш копчето.(това е при случай че тръгне към тебе)Да видим дали ще те погледне отново. цели се в лицето или мадете може да си земеш и някое нжче само да ти налети и го кастрираш :smt067 :smt067 :smt067 :smt068 :smt068 :smt075 :smt075 аз тай бих направил после ако ме съди при самозащитата той не нападна и аз се защитих

RoFLmaN
06-18-2010, 18:54
Ей за тва' аз ходя с бокс и швейцарско ножче (но пък съм момче).

Без бой не става - трябва да го препарираш говедото. :)

ImmortalSportFreak
06-18-2010, 22:15
Работят доста ефикасно.Само го допираш до тоз пе'ерас и натискаш копчето.(това е при случай че тръгне към тебе)Да видим дали ще те погледне отново.
nicee

Иначе-радвам се че си се оттървала от тоя идиот. :P :) 8)

sladurka122
06-19-2010, 06:25
Разбери се с приятелки от училище да си ходите заедно. Така ще е по - безопасно. Кажи също и на майка ти и баща ти. Те щи ти помогнат. Баща ти може поне да те взима от училище. А може и да кажете на полицията.

amk933
06-19-2010, 07:08

Радвам се за щастливата развръзка и считам темата за приключена. Ако пак се появи, ми пиши на ЛС да я отключа или пусни нова! :)