View Full Version : ПОМОЩ!!!Педофил.
vanesa0pld
04-05-2010, 15:39
Днес отивам до магазина с една моя приятелка и понеже аз нетрябваше да купувам нищо я реших да я изчакам на 10-15метра от магазина(там има една полянка и 2-3 борчета)Та аз я чаках на тази полянка и изведнъж един с кола както си караше и отби към мен.Видя че идва човек и сви по долната улица.Когато минаваше по долната улица(тази по която сви) видях че с едната ръка управляваше а с другата си правеше ч***я и ме гледаше...но само как ме гледаше.
Отидох да чакам приятелката ми пред магазина.Тя излезе и докато и обяснявах той пак дойде и имаше едно широко място и зави там( а ние бягахме надолу)
Приятелката ми не бе успяла да купи едно нещо и отидохме до друг магазин(на по-горната улица).Тъкмо влизаме в магазина и го виждаме пак минава...и ни гледа(най-вече мен).
За по малко от 10мин обиколи 3 улици...на които бяхме ние.
Само видях цвета и марката на колата и първите 2 цифри.
И ме е страх.....2 смяна съм и се прибирам сама от у-ще.А на улицата има 3-4 изоставени къщи... и мн.други места в които може да се скрие :?
Направо...... :(
П:П-Съжалявам за правописните грешки.
Съжалявам ако съм объркала раздела.
ImmortalSportFreak
04-05-2010, 15:45
Около училище се разкарвай с повече приятели и в компанията ти да има поне едно приятелче - момче. Най-важното - гледай да не си сама !!! Като видиш колата се опитай да запомниш номера й или го снимай с телефона.. сетне се обадете в полицията ... Дано се оттървеш от този проблем. :(
Взимай номера и направо в полицията, макар че такива трябва да се пребиват преди да ги съдят. Иначе ти на колко си години?
vanesa0pld
04-05-2010, 15:52
Взимай номера и направо в полицията, макар че такива трябва да се пребиват преди да ги съдят. Иначе ти на колко си години?
14.....
И аз много искам да му видя номера,но той кара много бързо,а само когато ме види забавя(за да ме хване)
Говори с вашите и гледай да си с повечко хора около теб
Forest_girl
04-05-2010, 16:53
Да, кажи на вашите.. ужас.
SuNsHiNe6
04-05-2010, 16:54
И на мен ми е писнало от такива типове :-x , човек не може спокойно да се разхожда из улиците. Иначе подкрепям горните мнения и ако видиш, че отново те следи веднага отивай към по-оживени места
Forest_girl
04-05-2010, 16:58
Ама не може така, до безкрайност да се крие..все някога ще остане сама. Трябва да се направи нещо и най-добпе кажи на вашите. Ако не друго, то поне баща ти да го поизплаши...
Ама не може така, до безкрайност да се крие..все някога ще остане сама. Трябва да се направи нещо и най-добпе кажи на вашите. Ако не друго, то поне баща ти да го поизплаши...++ според мен първо говори с родителите, а после звъни по полиции и т.н. дано да се оттървеш от тоя :o
Той разбра ли къде живееш ти или приятелката ти? В смисъл проследи ли ви до там или се отказа по някое време? Щото може да е просто поредният перверзник, не е задължително да те преследва, да те причаква в някви изоставени къщи и т.н.. Казвам това, защото не съм сигурна дали трябва да казваш на родителите ти - ако историята не се развие, така както очакваш, само ще ги паникьосаш излишно. Ти трябва да си прецениш.
Forest_girl
04-05-2010, 17:31
Как така не си сигурна дали трябва да им казва?
Трябва и то по-бързо!! :shock:
someonerandom
04-05-2010, 17:53
Кажи им.И наистина ако имаш приятели момчета,помоли ги(поне един)да те изпраща/т/ до вас.Вярно,че на 14 едно момче няма кой знае какви шансове срещу възрастен човек,обаче според мен този няма да иска суматоха.Така че като види че има и момче/та/ с теб,ще му стане ясно,че няма да може да се измъкне без хаос и скандал,и ще се откаже.Обаче определено кажи на вашите,не може да те е страх да излизаш сама :?
Кво приказваш е, да го е*а в мамицата, освен ако не е некой културист вземи се сприятели с някой от горните класове (момче), ако е печен с радост ще счупи някоя кратуна, за да помогне на момиче :) Успех и наистина, гледай просто да не си сама или почни да тренираш някое бойно изкуство :d
само на мен ли темата ми се струва ебавка? :?
someonerandom
04-05-2010, 18:50
На мен не ми се струва ебавка,защото има доста такива случаи.Дори познавам момичета,на които се е случвало нещо подобно...
Кво приказваш е, да го е*а в мамицата, освен ако не е некой културист вземи се сприятели с някой от горните класове (момче), ако е печен с радост ще счупи някоя кратуна, за да помогне на момиче :) Успех и наистина, гледай просто да не си сама или почни да тренираш някое бойно изкуство :d
Не само да помогне на момиче, а да омогне а много малки момичета. Аз ще се радвам. Хубавото е, че в моят град няма много такива хора (не съм срещал, не съм чувал)...
nIkEnCeTy_bE
04-05-2010, 18:58
Първо говори с родителите си, и отидете в полицията. Ако още един път ви засече, не трябва да показвате, че ви е страх. Ако тръгнеш да бягаш, той ще вземе да те подгони, или знам ли. Ще продължава да го прави. И на мен ми се е случвало, но моментно.
На мен не ми се струва ебавка,защото има доста такива случаи.Дори познавам момичета,на които се е случвало нещо подобно...
възможно е, но си ми мяза на съчинение .. :neutral:
и все пак ако е истина - говори с родителите си, носи винаги в себе си мобилен телефон, изчакай 1-2 (максимум 2 дни) и ако забележиш, че нещо става веднага звъни в полицията, на вашите, ако трябва дори и на приятели. преди да излезеш винаги предупреждавай къде отиваш. друго не ми хрумва. но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кажи на вашите.
ако темата е ебавка, дано поне помогне на други при които се е случило наистина.
Аз пък с такива хора се сблъсвам системно. :neutral: То е пълно бе, хора. Случвало ми се две коли да чакат мен и сестра ми да излезем от стадиона, за да... не знам защо. Издокарват един мръснишки поглед, лукава усмивка и измърморват нещо, от което направо те побива тръпки...
Аз на полицията направо съм се отказала да събщавам. Два пъти сме казвали, а те ни се смеят в лицето... нямам думи просто. Дано поне при вас да си вършат работата както трябва.
Носи си винаги мобилен и се движи с компания, по възможност... и винаги казвай на някого къде се намираш, когато заподозрееш нещо.
WaterLilly
04-05-2010, 22:11
Затова умирам да си купя джобно ножче.
Иначе единственото, за което се сещам, е да не си ходиш сама, телефона винаги да е с теб, за да се обадиш на някой, да избягваш по-запустелите места и така...
друго не ми хрумва. но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кажи на вашите.
"О, мамо, тате, днес с една приятелка видяхме един чичко да ни зяпа и да си бие ч***и." Чудесен разговор ще се получи.
Полицаите вероятно само ще й се изсмеят в лицето...
Не че спирам момичето де, ако мислиш, че ще помогне, кажи на вашите.
Как така не си сигурна дали трябва да им казва?
Трябва и то по-бързо!! :shock:
Ако казвам на нашите всеки път щом някой странен тип ме погледне или ме преследва, сигурно щяха да ме заключат в нас и нямаше да изляза докато стана на 35. Аз си привличам откачалките по принцип и не искам на нашите да съм им постоянно в главата, щото освен да ми наемат охрана и/или да ме спрат да излизам от нас, друг начин няма да ме защитят. Всъщност не вярвам и полицията да направят много, за да ми помогнат или в случая да помогнат на авторката. Така че най-важното е да не си паника, да си нащрек, да си с компания г/д постоянно и да си носиш ножче/спрей/етц, ако ще те накара да се чувстваш по-сигурна.
Forest_girl
04-05-2010, 22:43
На мен не ми се стори безобидно..но не знам, тя си е усетила.
mArMaLaDkA
04-05-2010, 22:51
Сравнително отдавна имаше някакъв ненормалник, който на 2-3 пъти срещах все на един и същи участък от пътя си към училище. А нямаше как да тръгвам по друго време, нямаше и по какъв друг път, а тя някаква тъмна гадна уличка. Другарчето ми ме чакаше на 2 минути от въпросната уличка, така че полза никаква. 2-3 пъти, ама достатъчни ми бяха да ми се изкарат ангелите и да отида в първия оръжеен магазин, за да си купя спрей. Обясняваха ми стандартните неща(да не се пръска, когато има силен вятър, щото рискувам да опръскам себе си;видовете спрейове и продължителността им;да не пръскам, когато не съм убедена, че ще успея да опръскам очите или нещо такова). И като взех да се отказвам, именно заради това пръскане срещу вятъра, ми отговориха, че "такива почти ураганни ветрове има няколко пъти само в годината". А на мен пътя тогава ми беше покрай едни високи блокове, където и най-лекия ветрец е супер силен. Да не говорим, че ги има всякакви. Дори и спреят да е от най-лютивия, да го осакати за 3 минути и повече, ти не знаеш дали това изобщо ще му попречи да те хване и прочие. Плюс това, аз не бях убедена, че ще мога да бягам бързо, щото в един такъв момент, адреналинът си казва думата. Не бях сигурна и дали ще успея да пръсна като хората и изобщо, много "но"-та има в цялата история. Пък за ножа няма да коментирам. Същото е като с пистолета " не си вземай, ако не ти стиска да дръпнеш спусъка", в случая да наръгаш някого. 'Щото наистина не се знае какъв е тоя отсреща и дали няма да ти се случи нещо със собственото ти ножченце, дето си го взела да сплашваш.
Истината е, че разни мръсници има доста. Педофили не толкова, колкото разни ексхибиционисти. В повечето случаи целят да получат внимание, рядко биха ти посегнали. Във всеки случай обаче избягвай да се прибираш по нощите сама, да ходиш сама сутринта по тъмно и всякакви такива усамотени местенца, с храстчета, дървенца ги забрави. 8-) И няма значение дали си гримирана като за конкурс или пък нямаш абсолютно никакъв. В първия случай е по-естествено да им се набиеш в очите, мен лично са ми досаждали такива подчовеци и когато съм била без един балсам за устни дори и полурошава.
ligli4ko0t0
04-06-2010, 18:50
spodeli s va6te razkaji im za stanaloto te 6te ti kajat kakvo da pravi6 ..naistina ne hodi sama i ako stane ne6to po seriozno DA NE DAVA GOSPOD se oburni kum policiqta daje i sega moje6 da otide6 i da saob6ti6 no purvo vij nomera mu :) i se pazi :) !!!
Ножчето...Като те хванат забиваш в краката и бягаш. Но не мисля, че е подходящ за момиче. Взимай спрей и не му мисли. Адски люти са и няма шанс да те хване. То както почват да текат сълзи и да ти люти на очите няма даже да и помисли да те гони, пък и после ще му личи, че е пръскан...(Да не помислите, ч са ме пръскали, просто знам, че помага от познати :D )
Също така ако случайно те хване или нещо стане викаш с колкото сила имаш и със сигурност ще ви вии някой. Ако те преследва задължително на някой родител и право в полицията, те поне такива изроди ги прибират. Но да не се повтарям...
y0urhottie
04-16-2010, 10:16
Информирай вашите.Такива изроди трябва да се поставят на място,а до тогава се движи в по голяма компания ако може и с момчета :)
dPa3HuTeJl
04-16-2010, 11:50
Казваш веднага на ваще !!!! Преди да стане късно и да имаш психична травма за цял живот ;)
Jus7DreamBoy
04-16-2010, 11:53
Накрай компанията с която се събираш през деня да те изпраща до вас или поне някое момче... а ако си сама и идва към теб .... палиш кеца дим да те няма ...
pussucetka
04-16-2010, 13:01
Единственото решение е да кажеш на вашите и да си ходиш винаги с някой. Или пък карай баща ти да те взима от училище, колкото и смешно да звучи. :-o
8) ПРЕЧУКАХ ЕДИН ТАКА :o СКРИХ СЕ В ЕДИН ВХОД И НАКАРАХ ПРИЯТЕЛКАТА МИ ДА СЕДНЕ ОТВЪН ,,С ЕДИН ПРЪТ ГО СПУКАХ ОТ БОЙ ПОСЛЕ ЗВАННАХ НА КУКУТЕ И ТЕ ГО БИХА БАСИ ПИЧА 47 ГОДИШЕН БЕШЕ
:o :o
Хвани някое момче да доиде с тебе или приятел.. Аз такива им скачам на бои веднага.
Кажи на вашите и носи в чантата си спрей. Пръскаш в очите и бягаш!
porshe9118
05-07-2010, 19:28
Има едни електрошокове или незнам как точно се наричаха http://www.isd-bg.com/images/items/small/waltherProsecur.jpg
Работят доста ефикасно.Само го допираш до тоз пе'ерас и натискаш копчето.(това е при случай че тръгне към тебе)Да видим дали ще те погледне отново.
someonerandom
05-07-2010, 19:51
Авторке,я сподели какво стана.Оправи ли се? :)
Ами и аз имах такъв "проблем" некаф постоянно ме следеше и ме заговаряше,и искаше да ходим :-o и просто му запомних регистрацията,и един слънчев ден с бащата го намерихме,стоя 1 месец в травматологията и повече не съм го виждал.
Sisito941
05-08-2010, 09:40
И на мен ми е интересно дали се е оправила вече.. :)
SmilezZz
05-08-2010, 10:01
И на мен ми е интересно дали се е оправила вече.. :)И на мен
vanesa0pld
05-08-2010, 14:30
ами незнам..просто изчезна :P
Sisito941
05-08-2010, 15:04
Браво.. :grin: :P
SmilezZz
05-08-2010, 15:07
vanesa0pld Браво..Дано вече няма такива случаи де
Има едни електрошокове или незнам как точно се наричаха http://www.isd-bg.com/images/items/small/waltherProsecur.jpg
Работят доста ефикасно.Само го допираш до тоз пе'ерас и натискаш копчето.(това е при случай че тръгне към тебе)Да видим дали ще те погледне отново. цели се в лицето или мадете може да си земеш и някое нжче само да ти налети и го кастрираш :smt067 :smt067 :smt067 :smt068 :smt068 :smt075 :smt075 аз тай бих направил после ако ме съди при самозащитата той не нападна и аз се защитих
Ей за тва' аз ходя с бокс и швейцарско ножче (но пък съм момче).
Без бой не става - трябва да го препарираш говедото. :)
ImmortalSportFreak
06-18-2010, 22:15
Работят доста ефикасно.Само го допираш до тоз пе'ерас и натискаш копчето.(това е при случай че тръгне към тебе)Да видим дали ще те погледне отново.
nicee
Иначе-радвам се че си се оттървала от тоя идиот. :P :) 8)
sladurka122
06-19-2010, 06:25
Разбери се с приятелки от училище да си ходите заедно. Така ще е по - безопасно. Кажи също и на майка ти и баща ти. Те щи ти помогнат. Баща ти може поне да те взима от училище. А може и да кажете на полицията.
Радвам се за щастливата развръзка и считам темата за приключена. Ако пак се появи, ми пиши на ЛС да я отключа или пусни нова! :)