PDA

View Full Version : Време е да стана мъжкар

Transform
04-06-2010, 21:15
Малко предистория :
:? Като бях малък си играх само с момичета, и така стана че почнаха да ми стават те приятели, и вместо да играя с момчетата на топка аз седях при момичетата,просто ми харесваше,сега пораснах , на 15 съм и сега си излизам с момичета винаги,просто момчетата започнаха да не ме въсприематНе съм обратен!но всички си мислят така,защото излизам с тях,а не с момчета, и така немога да си намеря приятелка,защото ме обиждат момчетата (от малък град сме ) , как да и покажа че не съм такъв,как да се държа мъжки ,и да и покажа че не съм обратен,все пак това че не играя на мач, и не излизам с тях ... :?
И ако имате предложение от типа "да започна да излизам с тях" как да се приобщя към тях?

ImmortalSportFreak
04-06-2010, 22:09
Няма лошо че си с компания от момичета в повечето случаи.Интересувай се от спортове-играй мачове с момчетата за да не си мислят че си обратен или нещо подобно.. щом не се държиш като обратен и ти самият го осъзнаваш трябва да докажеш на другите че си мъж и да ги накараш да не се заблуждават.. Повечето хора обичат да се подиграват-опитай се да прикриеш/премахнеш това което кара другите даси мислят че си обратен.... :-o

yanev4
04-06-2010, 22:19
И ние имаме в даскало един такъв .. ми да и ние го възприемаме така.. но той се държи по някакъв педалски начин.. сега имаше Мис и Мистър нали на училището той беше водещ с всички момичета, само с тях се занимава.. ама на него някакси държанието му е такова.. твойто може и да не е такова.. но наистина бъди по мъж до колкото ти разбирам ситуацията ..!

someonerandom
04-06-2010, 22:22
Това,че не играеш мач не е признак.И аз не играя,и някои мои приятели също,но никой не ми казва,че съм педал.Вероятно от постоянно дружене с момичета си възприел женствени маниери или нещо такова...малоумно прозвуча 8-) И няма нищо лошо да имаш много приятели момичета,но дружи и с момчета от време на време :)

ivcheto0o
04-07-2010, 11:27
Аз пък си мислех че това е мечта за момчетата.Какво лошо има приятелките ти да са момичета?Да бяха помислили че си женкар,а те че и обратен.Като не ти харесва с тях няма смисъл да с правиш на друг.Кажи на това момиче че те са ти само приятелки.

Pa3yMeH
04-07-2010, 16:12
Няма лошо че си с компания от момичета в повечето случаи.Интересувай се от спортове-играй мачове с момчетата за да не си мислят че си обратен или нещо подобно.. щом не се държиш като обратен и ти самият го осъзнаваш трябва да докажеш на другите че си мъж и да ги накараш да не се заблуждават.. Повечето хора обичат да се подиграват-опитай се да прикриеш/премахнеш това което кара другите даси мислят че си обратен.... :-o

+ Кажи им, че са девствени :D

Wits
04-07-2010, 18:36

+ Кажи им, че са девствени :D

:razz: Давай тигре, терена е твой!

DieselBlood
04-07-2010, 19:25
Абе не знам как те въСприемат,ама това че излизаш с момичета хеч не е толкова лошо,колкото го изкарваш ти.

UNITED
04-07-2010, 20:07
Пфф хич да не ти пука,и аз обичам да стоя при момичетата но от време на време дружа с момчетата,просто някак си по забавно ми е с женскотията но по никакъв начин не се даржа като педал дори си позволявам да ги опипвам,а те само се хилят :lol: Никой неможе да ми каже че съм педал защото дружа с момичетата и на теб ако ти казват така да не ти пука,няма да ходиш при момчетата по задължение,я.Кадето ти е приятно там ще стоиш,например на мен ми е по приятно на голямото да отида да закусвам с някои момичета от класа,вместо да отида в заведението да пуша :lol: А след даскало ходя с момчетата в кафето.Опитай се да се държиш и ти така,всичко ще се оправи хич да не ти пука.Иначе тука имаме един дето ходи с момичетата ама той само се води момче,направо като момиче си се държи :lol: Надявам се ти да не си така,и какво значи "време е да стана мъжкар" ? Това че ходиш с женските не те ли прави такъв 8)

KumchoValcho
05-01-2010, 19:03
опитай се да прикриеш/премахнеш това което кара другите даси мислят че си обратен.... :-o Супер тъп коментар!!!
Авторе, НЕ го/я слушай. Не премахвай нищо, само защото другите не го възприемат.. :-o
Бъди СЕБЕ СИ! Ти си такъв, какъвто си. И аз съм като теб, споко. Опитвах се да се променям и т.н., но осъзнах, че искам да се променям заради другите, а нез заради себе си.
Не е ли по-добре хората да те харесват такъв, какъвто си, отколкото всички да харесват маската, която носиш нон-стоп.
:)

WaterLilly
05-01-2010, 19:52
Защо мислиш, че трябва да се доказваш на някой? :-o Спомена, че момчетата говорели, че си гей, и за това не си можел да си намериш приятелка, което много странно ми се струва, при положение, че движиш с момичета. Те могат да те запознаят с бъдещо гадже лесно.

SmilezZz
05-01-2010, 20:06
И как ще си обратен щом "дружиш" с момичетата,при условие,че си момче ? :-o

Но все пак..
Не им обръщай НИКАКВО внимание и не се променяй,заради тях..Направи само заради себе си..БЪДИ СЕБЕ СИ..

dPa3HuTeJl
05-01-2010, 21:07
И как ще си обратен щом "дружиш" с момичетата,при условие,че си момче ? :-o

Но все пак..
Не им обръщай НИКАКВО внимание и не се променяй,заради тях..Направи само заради себе си..БЪДИ СЕБЕ СИ.. хахахахахах :lol: :lol: :lol: Така си е ! Ама по-твоята логика момчетата който дружат с момчета са обратните.Не че казваш това но просто ми стана смешно като се замисля .. :lol: :lol:

KumchoValcho
05-02-2010, 07:19
И как ще си обратен щом "дружиш" с момичетата,при условие,че си момче ? :-o Човек..това, което написа е лишено от всякаква логика... :-o

dimi93
05-02-2010, 09:28
Може би си неусазнат гей...

Jus7DreamBoy
05-02-2010, 09:43
Може би си неосъзнат гей...

:razz: :razz: :razz: кофти :lol:

KumchoValcho
05-02-2010, 09:44
Може би си неусазнат гей...Възможно е

amk933
05-02-2010, 10:26
неусазнат

Я пак...

http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif

someonerandom
05-02-2010, 10:53
неусазнат

Я пак...

http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif
Неусазнат бе 8-) Кое не е ясно :D
До автора:Първо се абстрахирай от останалите и реши какво искаш:гей ли си,не си ли,искаш ли гадже,не искаш ли,искаш ли приятели момчета,не искаш ли,искаш ли мъжка/женска компания,не искаш ли?

rrrawrrr
05-02-2010, 11:57
намери си гадже... ако не си неусазнат гей 8-)

Mark123
05-02-2010, 20:27
Здрасти и аз бях като теб!Аз от най най раните си години винаги съм дружал с момичета!Обаче с една подробност аз съм гей!Аз никога не съм харесвал момичета, само като приятелки!Играех на женски игри и ако дойдеше някакво момче аз го гледах по по странен начин!Сори може да си неусъзнат гей!А от напатките споко навсякъде ги има обаче при положение че не си гей оф нз нз!А ти имал ли си гадже момиче и привличало ли те е момиче?

amk933
05-02-2010, 21:16
неусъзнат ... напатките .

Какъв напредък бележим...та какво им е на патките? :(

По темата: Това че измежду приятелите ти има момичета, не значи, че си гей. Ако си израснал с момичета - същото. И не е казано, че, ако риташ топка, си 100% мъж. Малко са смотани тия стериотипи. Прави каквото ти се иска и си се дръж нормално. Ако не си гей по рождение, няма да станеш, ако ще и само с момичета да отраснеш.

Аз също не играя футбол и не ходя на бокс, но за сметка на това съм отдал свободното си време на други неща. :)

justunique
05-03-2010, 08:13
...

BiGBaDWolF
06-21-2010, 11:44
От тебе че стане еба* и после да видиме кой че ти се подиграва :)

UNITED
06-21-2010, 21:07
От тебе че стане е*** и после да видиме кой че ти се подиграва :) И аз така мисля ;)

simpson6106
06-21-2010, 22:27
знеш ли , преди и аз бях като теб абсолютно по същия начин най добрия ми приятел се обърна срещу мен цялото училище заговори замен : че съм гей !!!!!! погледнах се от страни и си казах "по дяволите!" , придобил съм типично женски маниери!!! но го осъзнах прекалено късно - вече се бях изнесъл от това училище само заради този проблем ! сега вече искам колкото се може по-бързо да се върна там. сега вече не общувам с момичета, но не мога и да седя с момчетата на сила. СЕГА СЪМ САМ ! станах напълно нов човек... сякаш се опитвам да да се излекувам от наркомания .... ужасно е ... дори и брат ми не е тук за да ме подкрепи...

(НЕ СЪМ ГЕЙ !!!!! АЗ ХАРЕСВАМ МОМИЧЕТА!!!)

iiordanova
06-22-2010, 10:33
Всеки човек е различен.
Не се променяй само , защото ти подмятат разни думи..
Бъди себе си , харесвай се дори да не си перфектен!
Опитай се да намериш нови приятели - момчета.
Предполагам , че имаш приятели - момчета , ами излизай с тях.
И пак ти казвам .. да не ти пука.