- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Време е да стана мъжкар
Малко предистория :
Като бях малък си играх само с момичета, и така стана че почнаха да ми стават те приятели, и вместо да играя с момчетата на топка аз седях при момичетата,просто ми харесваше,сега пораснах , на 15 съм и сега си излизам с момичета винаги,просто момчетата започнаха да не ме въсприематНе съм обратен!но всички си мислят така,защото излизам с тях,а не с момчета, и така немога да си намеря приятелка,защото ме обиждат момчетата (от малък град сме ) , как да и покажа че не съм такъв,как да се държа мъжки ,и да и покажа че не съм обратен,все пак това че не играя на мач, и не излизам с тях ...
![]()
И ако имате предложение от типа "да започна да излизам с тях" как да се приобщя към тях?
Няма лошо че си с компания от момичета в повечето случаи.Интересувай се от спортове-играй мачове с момчетата за да не си мислят че си обратен или нещо подобно.. щом не се държиш като обратен и ти самият го осъзнаваш трябва да докажеш на другите че си мъж и да ги накараш да не се заблуждават.. Повечето хора обичат да се подиграват-опитай се да прикриеш/премахнеш това което кара другите даси мислят че си обратен....![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
И ние имаме в даскало един такъв .. ми да и ние го възприемаме така.. но той се държи по някакъв педалски начин.. сега имаше Мис и Мистър нали на училището той беше водещ с всички момичета, само с тях се занимава.. ама на него някакси държанието му е такова.. твойто може и да не е такова.. но наистина бъди по мъж до колкото ти разбирам ситуацията ..!
[b][color=black]Espa
Това,че не играеш мач не е признак.И аз не играя,и някои мои приятели също,но никой не ми казва,че съм педал.Вероятно от постоянно дружене с момичета си възприел женствени маниери или нещо такова...малоумно прозвучаИ няма нищо лошо да имаш много приятели момичета,но дружи и с момчета от време на време
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Аз пък си мислех че това е мечта за момчетата.Какво лошо има приятелките ти да са момичета?Да бяха помислили че си женкар,а те че и обратен.Като не ти харесва с тях няма смисъл да с правиш на друг.Кажи на това момиче че те са ти само приятелки.
+ Кажи им, че са девствениПървоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
Абе не знам как те въСприемат,ама това че излизаш с момичета хеч не е толкова лошо,колкото го изкарваш ти.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Пфф хич да не ти пука,и аз обичам да стоя при момичетата но от време на време дружа с момчетата,просто някак си по забавно ми е с женскотията но по никакъв начин не се даржа като педал дори си позволявам да ги опипвам,а те само се хилятНикой неможе да ми каже че съм педал защото дружа с момичетата и на теб ако ти казват така да не ти пука,няма да ходиш при момчетата по задължение,я.Кадето ти е приятно там ще стоиш,например на мен ми е по приятно на голямото да отида да закусвам с някои момичета от класа,вместо да отида в заведението да пуша
А след даскало ходя с момчетата в кафето.Опитай се да се държиш и ти така,всичко ще се оправи хич да не ти пука.Иначе тука имаме един дето ходи с момичетата ама той само се води момче,направо като момиче си се държи
Надявам се ти да не си така,и какво значи "време е да стана мъжкар" ? Това че ходиш с женските не те ли прави такъв
![]()
Супер тъп коментар!!!Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Авторе, НЕ го/я слушай. Не премахвай нищо, само защото другите не го възприемат..![]()
Бъди СЕБЕ СИ! Ти си такъв, какъвто си. И аз съм като теб, споко. Опитвах се да се променям и т.н., но осъзнах, че искам да се променям заради другите, а нез заради себе си.
Не е ли по-добре хората да те харесват такъв, какъвто си, отколкото всички да харесват маската, която носиш нон-стоп.
![]()
Защо мислиш, че трябва да се доказваш на някой?Спомена, че момчетата говорели, че си гей, и за това не си можел да си намериш приятелка, което много странно ми се струва, при положение, че движиш с момичета. Те могат да те запознаят с бъдещо гадже лесно.
И как ще си обратен щом "дружиш" с момичетата,при условие,че си момче ?![]()
Но все пак..
Не им обръщай НИКАКВО внимание и не се променяй,заради тях..Направи само заради себе си..БЪДИ СЕБЕ СИ..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
хахахахахахПървоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
Така си е ! Ама по-твоята логика момчетата който дружат с момчета са обратните.Не че казваш това но просто ми стана смешно като се замисля ..
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Човек..това, което написа е лишено от всякаква логика...Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Може би си неусазнат гей...
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Първоначално написано от dimi93
![]()
![]()
кофти
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Я пак...Първоначално написано от dimi93
![]()
Неусазнат беПървоначално написано от amk933
Кое не е ясно
![]()
До автора:Първо се абстрахирай от останалите и реши какво искаш:гей ли си,не си ли,искаш ли гадже,не искаш ли,искаш ли приятели момчета,не искаш ли,искаш ли мъжка/женска компания,не искаш ли?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
намери си гадже... ако не си неусазнат гей![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Здрасти и аз бях като теб!Аз от най най раните си години винаги съм дружал с момичета!Обаче с една подробност аз съм гей!Аз никога не съм харесвал момичета, само като приятелки!Играех на женски игри и ако дойдеше някакво момче аз го гледах по по странен начин!Сори може да си неусъзнат гей!А от напатките споко навсякъде ги има обаче при положение че не си гей оф нз нз!А ти имал ли си гадже момиче и привличало ли те е момиче?
Какъв напредък бележим...та какво им е на патките?Първоначално написано от Mark123
![]()
По темата: Това че измежду приятелите ти има момичета, не значи, че си гей. Ако си израснал с момичета - същото. И не е казано, че, ако риташ топка, си 100% мъж. Малко са смотани тия стериотипи. Прави каквото ти се иска и си се дръж нормално. Ако не си гей по рождение, няма да станеш, ако ще и само с момичета да отраснеш.
Аз също не играя футбол и не ходя на бокс, но за сметка на това съм отдал свободното си време на други неща.![]()
От тебе че стане еба* и после да видиме кой че ти се подиграва![]()