Влез

View Full Version : Парна баня

gerityySUN
04-07-2010, 09:04
Имам черни точки и се консултирах с леля ми която е козметичка.Каза да си направя парна баня като пусна пакетче с лайка чай.В момента нямам и не мога да сляза до магазина.Искам да попитм става ли с друг и какъв трябва да е ?

djidji_to
04-07-2010, 09:28
Защо не се обадиш и да я питаш щом е козметичка . Аз си правя без липов чай смисъл само пара.

billytalent
04-07-2010, 10:07
Аз си я правя с лайка,не знаех че може и с липов чай

Biskfitka
04-07-2010, 12:00
А аз се къпя с много топла вода и след баня ги махам със златната халка от сватбата на майка ми ;дд

britzy
04-07-2010, 12:35
А аз се къпя с много топла вода и след баня ги махам със златната халка от сватбата на майка ми ;дд
:shock: :shock:
как става това?
а авторката що направо не си запише едно часче и да и ги махне професионалист ? :lol:

UsmiWchiCa
04-07-2010, 13:49
лайка, липа, мента, градински чай :grin:

cherinka
04-07-2010, 14:06
с трици от аптеката за 70стотинки най-лесно ;)

Biskfitka
04-08-2010, 13:37
как става това?
а авторката що направо не си запише едно часче и да и ги махне професионалист ? :lol: Еми както се стиска с ноктите...само,че с халката натискаш само от едната страна на пъпката/точката ;ддд :razz: и става.Почти не боли и не става червено после... :-|

rrrawrrr
04-08-2010, 14:14
При мен става и само с вода.

cookie_master
04-08-2010, 16:22
как става това?
а авторката що направо не си запише едно часче и да и ги махне професионалист ? :lol: Еми както се стиска с ноктите...само,че с халката натискаш само от едната страна на пъпката/точката ;ддд :razz: и става.Почти не боли и не става червено после... :-| :shock:

NoShTnO_iZkUsHeNiE
04-08-2010, 16:27
A защо след като леля ти е козметичка,не отидеш при нея,при професионалист всичко ще е ок и освен това ще си сигурна,че черните точки са изстискани докрай.

gerityySUN
04-08-2010, 18:05
как става това?
а авторката що направо не си запише едно часче и да и ги махне професионалист ? :lol:

Защото като ги махам аз не боли...смисъл аз си знам как да ги махна така че да не ме боли..иначе съм ходила и повече няма да отида

Sunshin3
04-08-2010, 18:10
^ Недей така де, правиш лоша реклама на леля си. :D

Иначе този начин със златния пръстен наистина действа.

britzy
04-08-2010, 18:13
как става това?

Защото като ги махам аз не боли...смисъл аз си знам как да ги махна така че да не ме боли..иначе съм ходила и повече няма да отида
хаха днеска бех,кажи ми на мене-като куче се гърчиш ееей :razz:

Biskfitka
04-08-2010, 21:45
как става това?
а авторката що направо не си запише едно часче и да и ги махне професионалист ? :lol: Еми както се стиска с ноктите...само,че с халката натискаш само от едната страна на пъпката/точката ;ддд :razz: и става.Почти не боли и не става червено после... :-| :shock:И аз бях така като ми го казаха,но ... 8-)