Влез

View Full Version : Един приятел иска да правим секс , но не съм сигурна ...

franky95
04-07-2010, 11:15
Здравейте. Малко съм объркана... имам един приятел дето иска да правим секс и аз му казах че щеси помисля ,но не съм сигурна дали искам първият ми път да е с него и съм малко притеснена , щот сме добри приятели пък и нз дали съм вече готова и дали не е рано. аз съм на 15 и той. моля ви помонете ми !!! :oops: :)

Callisto
04-07-2010, 11:27
Не го прави. Аз лично го направих с човека, който обичам и още сме заедно, връзката ни е много здрава и си живеем заедно. Аз изчаках, докато навърша 16 и полувина...даже малко по-късно, за д апочна да правя секс. На твоята възраст с приятелки обсъждахме кога според нас ще го направим за първи път и всички посочихме като най-възможна цифра м/у 16 и 17 и така и стана.
Недей да го правиш с първия срещнат(какъвто се явява това момче в момента). Направи го с някой специален за теб и няма да съжаляваш. Имах един приятел, който го направи с първата срещната колкото за сефтето и още съжалява, че е отнел тази възможност от момичето, което истински обича сега.
Просто изчакай малко няма на къде да бързаш. Целия живот е пред теб. Какво ще стане, ако го направиш с този и презерватива се скъса или изхлузи и забременееш...мислиш ли, че той ще поеме отговорността...ми не. Аз лично го направих с човек, който знам, че ме обича и, че ако стане нещо ще се погрижи, ще е до мен и ще ме подкрепя.

didi0804
04-07-2010, 11:31
Според мен недей,а и ти самата казваш че не си сигурна.

Alex4o0o
04-07-2010, 11:56
Ехх ехх загоряли лапета...страшна работа :D

dark40
04-07-2010, 12:15
ще съжаляваш

rammstein123
04-07-2010, 12:39
Ние не можем да решим. Нито знаем дали го обичаш, нито дали не е от онези, които искат само секс. Ако си достатъчно разумна, няма да се допитваш до тийн-форуми, а сама ще вземеш решение.

DevilWish
04-07-2010, 12:55
Даже не прочетох до края.
Не го прави, защото не е някой ,който обичаш + това след т'ва сигурно ще се хвали, а и сте приятели, всичко ще се провали между вас може би.Или все единия ще има чувства.
Направи го с някой, с който искаш да бъдеш за дълго време и ще си сигурна, че си готова ;)

britzy
04-07-2010, 13:30
ще е мега огромна грешка-не си сигурна=> не го обичаш.
изчакай подходящия-недей да си проваляш мига от 1вия път :D

t0d1t0
04-07-2010, 13:35
ако ти се става мама
или просто искаш да съжаляваш цял живот за друго,то направи го

liglichka911
04-07-2010, 14:45
както всички други и аз ти казвам не го прави аз мисля че на всяко момиче първия път е специален така че и момчето с което ще го направиш трябва да е специално а не някакъв неска за утре...ти реши но ти самата казваш че не си сигорна по добре изчакай според мен а ти си решеваш

Jessie
04-07-2010, 14:46
Недей, щом не си сигурна.

Gr0zDan0v
04-07-2010, 14:55
сички ти казаха не....

Doga
04-07-2010, 16:13
12 пъти недей и 0-направи го.....все пак това са само съвети,твоето решение тежи най-много......Както ти казаха другите-Недей,ще съжеляваш!

justonegirlwithonehope
04-07-2010, 16:22
Ако не ти беше за пръв път и ти се правеше секс можеше и да приемеш, но те съветвам поне първия ти път да е с човек към който имаш някакви по специални чувства и най-важното да му вярваш.

iwancho
04-07-2010, 17:02
Според мен недей,а и ти самата казваш че не си сигурна.

+++

__________________________________________________ ______________________________

Добавете ме в impulse,че много тъпо... http://impulse.bg/xHouseLover

buuu
04-07-2010, 18:11
не ! направи го когато си сигурна и с човека, който обичаш !

Grimmboy
04-07-2010, 18:19
момичета да ви кажа ако чака тоя дету уж тряя да обича мой да са проебе чак на 50 .... тъй че първия път намери някой опитен след това е кеф :) :)

gLypChenCee
04-07-2010, 18:30
:lol: :lol: yep.. лапетишници по на 14 правят секс .. ебати якото! 8-) пусни му, пусни му! :lol:

CrAzYanDlaZy
04-07-2010, 18:56
Здравейте. Малко съм объркана... имам един приятел дето иска да правим секс и аз му казах че щеси помисля ,но не съм сигурна дали искам първият ми път да е с него и съм малко притеснена , щот сме добри приятели пък и нз дали съм вече готова и дали не е рано. аз съм на 15 и той. моля ви помонете ми !!! :oops: :)

Отговора е скрит във въпроса ти. :)

CrAzYanDlaZy
04-07-2010, 18:57
Отговора е скрит във въпроса ти. :)

UNITED
04-07-2010, 19:06
За да има малко разбообразие ще ти кажа да го направиш,давай исчукайте се а дали после ще съжаляваш или ще копуваш дрешки за бебче,няма никакво значение нали ? Приятно чукане :)

pebals
04-07-2010, 19:11
не го прави,ако не си сигурна..

DinViesel
04-07-2010, 20:14
не си разваляйте приятелството зарад едното е*ане

AnzaRe
04-07-2010, 20:20
Пълни кретени....кучки :D
Такива "Лесни" момичета ми писнаха.

Rounder
04-07-2010, 20:27
нИдей са чука с този твой "приятел" :)

Zagorql
04-07-2010, 20:35
еби кон за начало и караи заек

baby07
04-07-2010, 21:10
егати ''приятеля'' :shock: :lol:

... мм не го правии :? :)

Muddled
04-07-2010, 21:22
Недей ще съжеляваш после,направи го с човек който обичаш с човек който е специален за теб когато си сиг. когато ти сама го поискаш.

impossible7
04-10-2010, 15:58
:o това не е нещо дето да го направиш с приятел.. и то първия ти път. Изчкай подходящото време и човек. Щом не си сигурна и се колебаеш значи не трябва да го правиш :) като дойде времето сама ще разбереш
Пък и човека трябва да е много специален за да си напълно отпусната и да почувстваш всичко както трябва :-) Успех :)

ledenakrasota
04-10-2010, 16:04
Недей.Но,ако толкова те сърби катерицата...

dPa3HuTeJl
04-10-2010, 18:51
Бахти всички ти казаха НЕДЕЙ ! Аз пък ше ти кажа ДАВАЙ :lol:

xXxAngerfisTxXx
04-10-2010, 18:52
плющете са там пък ко ти пука 8) 8-) :lol:

martinch0y
04-10-2010, 19:03
Ако го обичаш като нещо повече от приятел направи го но според мен си прекалено малка не ти е време още поизчакай още 1 2 години и тогава. Намери си сериозен приятел и тогава го нарпави когато си сигурна. :)

playboyche
04-10-2010, 20:08
Всеки казва НЕ го ПРАВИИ ??? защо оставете я да та прецени само им дайте някой друг съвет но не да им казвате кво да прай и да им ръководите живота !!!! тфа че някой е правил секс с гаджето и ощесе обичат нима значи че и тя трябва да постъпи така???
Виж ще ти кажа може и да си несигурна но това е нормално защото е нещо ново за теб и на 25 да си пак няма да си сигурна и ще си притеснена ако ти е за първи път но ти трябва да чубстваш че го искаш дори и малко но ти знаеш най-добре защото никой незнае какво мислиш точно така че прецени сама защото за такова важно нещо неможе да искаш някой друг да ти каже какво да правиш но ако го искаш и ако момчето не е някой "боклук" НОО ТИ ТРЯБВА ДА ГО ИСКАШ не го прави защото някой от форума или някоя приятелка ти е казала че трябва направи го САМО ако искаш ако не искаш и чувстваш че той не е човекът НЕ го прави но ти си знаеш на 15 години вече мислиш разумно като голям човек такак че можеш да си прецениш :)

MissKriss
04-10-2010, 20:21
Щом не си сигурна не го прави... аз също съм на 15 и още не съм готова и мисля да го пр на 17-18 :-D [b]

SnoOpY15
04-10-2010, 22:24
докато не си сигурна не го прави няма смисъл :) :) :)

stupid0boy
04-10-2010, 23:19
Приятел??? WTF??? ми да хубаво е.... пусни му на момчето...

kremen4eto
04-11-2010, 12:52
Абе и на 15 не съм разсъждавала така ... Как секс с приятел??? ... Може да звуча консервативно, ама това е интимност. С приятели ходиш на кафе, говорите за спорт и за музика, не се плющите когато ви скимне. От личен опит знам, че когато не се чувстваш сигурен в нещо и когато всички казват, че е грешка не трябва да го правиш. Ще съжаляваш. Ама давай, твоя живот си е.

[Сега не мога да убедя приятеля си, че съм се променила и не се чукам с който го подаде. И е много много кофти.]

Един ден ще осъзнаеш, че тези неща се правят с наистина специален човек, но ще бъде късно. Еби се момиче, няма да си първата. А дано да си последната обаче ;)

Gen0
04-11-2010, 13:03
Всеки казва НЕ го ПРАВИИ ??? защо оставете я да та прецени само им дайте някой друг съвет но не да им казвате кво да прай и да им ръководите живота !!!! тфа че някой е правил секс с гаджето и ощесе обичат нима значи че и тя трябва да постъпи така???
Виж ще ти кажа може и да си несигурна но това е нормално защото е нещо ново за теб и на 25 да си пак няма да си сигурна и ще си притеснена ако ти е за първи път но ти трябва да чубстваш че го искаш дори и малко но ти знаеш най-добре защото никой незнае какво мислиш точно така че прецени сама защото за такова важно нещо неможе да искаш някой друг да ти каже какво да правиш но ако го искаш и ако момчето не е някой "боклук" НОО ТИ ТРЯБВА ДА ГО ИСКАШ не го прави защото някой от форума или някоя приятелка ти е казала че трябва направи го САМО ако искаш ако не искаш и чувстваш че той не е човекът НЕ го прави но ти си знаеш на 15 години вече мислиш разумно като голям човек такак че можеш да си прецениш :)
Абсолютно си прав \:D/