- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един приятел иска да правим секс , но не съм сигурна ...
Здравейте. Малко съм объркана... имам един приятел дето иска да правим секс и аз му казах че щеси помисля ,но не съм сигурна дали искам първият ми път да е с него и съм малко притеснена , щот сме добри приятели пък и нз дали съм вече готова и дали не е рано. аз съм на 15 и той. моля ви помонете ми !!!![]()
![]()
Не го прави. Аз лично го направих с човека, който обичам и още сме заедно, връзката ни е много здрава и си живеем заедно. Аз изчаках, докато навърша 16 и полувина...даже малко по-късно, за д апочна да правя секс. На твоята възраст с приятелки обсъждахме кога според нас ще го направим за първи път и всички посочихме като най-възможна цифра м/у 16 и 17 и така и стана.
Недей да го правиш с първия срещнат(какъвто се явява това момче в момента). Направи го с някой специален за теб и няма да съжаляваш. Имах един приятел, който го направи с първата срещната колкото за сефтето и още съжалява, че е отнел тази възможност от момичето, което истински обича сега.
Просто изчакай малко няма на къде да бързаш. Целия живот е пред теб. Какво ще стане, ако го направиш с този и презерватива се скъса или изхлузи и забременееш...мислиш ли, че той ще поеме отговорността...ми не. Аз лично го направих с човек, който знам, че ме обича и, че ако стане нещо ще се погрижи, ще е до мен и ще ме подкрепя.
Ехх ехх загоряли лапета...страшна работа![]()
Първоначално написано от finger4o
Ние не можем да решим. Нито знаем дали го обичаш, нито дали не е от онези, които искат само секс. Ако си достатъчно разумна, няма да се допитваш до тийн-форуми, а сама ще вземеш решение.
Saatana! Vittu! Perkele!
Даже не прочетох до края.
Не го прави, защото не е някой ,който обичаш + това след т'ва сигурно ще се хвали, а и сте приятели, всичко ще се провали между вас може би.Или все единия ще има чувства.
Направи го с някой, с който искаш да бъдеш за дълго време и ще си сигурна, че си готова![]()
ще е мега огромна грешка-не си сигурна=> не го обичаш.
изчакай подходящия-недей да си проваляш мига от 1вия път![]()
ако ти се става мама
или просто искаш да съжаляваш цял живот за друго,то направи го
Станислава
както всички други и аз ти казвам не го прави аз мисля че на всяко момиче първия път е специален така че и момчето с което ще го направиш трябва да е специално а не някакъв неска за утре...ти реши но ти самата казваш че не си сигорна по добре изчакай според мен а ти си решеваш
Недей, щом не си сигурна.
I'm inlove with a criminal...
12 пъти недей и 0-направи го.....все пак това са само съвети,твоето решение тежи най-много......Както ти казаха другите-Недей,ще съжеляваш!
Ако не ти беше за пръв път и ти се правеше секс можеше и да приемеш, но те съветвам поне първия ти път да е с човек към който имаш някакви по специални чувства и най-важното да му вярваш.
+++Първоначално написано от didi0804
__________________________________________________ ______________________________
Добавете ме в impulse,че много тъпо... http://impulse.bg/xHouseLover
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
не ! направи го когато си сигурна и с човека, който обичаш !
If I played you like a toy?
момичета да ви кажа ако чака тоя дету уж тряя да обича мой да са проебе чак на 50 .... тъй че първия път намери някой опитен след това е кеф![]()
![]()
![]()
yep.. лапетишници по на 14 правят секс .. ебати якото!
пусни му, пусни му!
![]()
Първоначално написано от franky95
Отговора е скрит във въпроса ти.![]()
Първоначално написано от franky95
Отговора е скрит във въпроса ти.![]()
За да има малко разбообразие ще ти кажа да го направиш,давай исчукайте се а дали после ще съжаляваш или ще копуваш дрешки за бебче,няма никакво значение нали ? Приятно чукане![]()
не го прави,ако не си сигурна..
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
не си разваляйте приятелството зарад едното е*ане
Обещанието е учтива форма на отказване.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you