View Full Version : Aeternus peccatum
GregoryHouse
04-07-2010, 12:57
Don't judge me. The world made me this way. And true, its my fault - I let it happen!
Ta за да е за раздела...и да се веселите вие нуубите - Съществува ли любов?
П.С. Ти си знаеш какво имам предвид.
Съществува ли любов?
Не-поне не при некфи ,които са на 12/13/14/15 :lol:
трябва човек да е осъзнал принципите си в живота,да има посока на развитие и тогава чак идва сериозната любов-а не само като лапетата да имаш списък с бройки :lol:
Хайде, за добре дошъл ще остане темата.
Съществува, но не по начина по който я виждат тийнoвете
Любов е по-скоро отдаденост на нещо, а не само на някого.
YouDontKnowMe
04-07-2010, 13:20
Съществува, разбира се. Навсякъде около нас е.
Когато се събудиш , погледнеш през прозореца и видиш слънцето - то не те ли озарява , не те ли кара да се радваш на живота и да си кажеш на ум- обичам слънцето , обичам живота.
Малко смесих обич с любов ^
Както каза wosh , любовта е отдаденост ме само на някого , но и на нещо.
Някои хора са отдадени на работата си , други на семейството си / половинките си , трети на изкуството.
Идеята е , че любовта е навсякъде. И въпроса - "Съществува ли?" ми се вижда излишен.
GregoryHouse
04-07-2010, 13:20
Мерси w0sh. Радвам се, че ме помниш. Виждам, че си станал модератор. Честито :)
SoStarstruck
04-07-2010, 13:42
Don't judge me! The world made me this way! And true, its my fault I let it happen!
Чия е тази мисъл??
Ние не сме точно 'виновни' за това в какво сме се превърнали. Всеки човек се изменя според обстоятелствата и начина по който се стичат. Претръпват от някое голямо нещастие в живота и се научават да гледат на малките проблеми отгоре-отгоре и да не се разстройват от тях. Срещат любовта (която съществува,да) и започват да намират всеки мрачен ден за светъл. Към добро или лошо,всички се променяме от тези неща в живота,които се случват на всеки,но всеки сам избира как да ги възприеме и да се справи с тях.
GregoryHouse
04-07-2010, 13:48
Don't judge me! The world made me this way! And true, its my fault I let it happen!
Чия е тази мисъл??
Ние не сме точно 'виновни' за това в какво сме се превърнали. Всеки човек се изменя според обстоятелствата и начина по който се стичат. Претръпват от някое голямо нещастие в живота и се научават да гледат на малките проблеми отгоре-отгоре и да не се разстройват от тях. Срещат любовта (която съществува,да) и започват да намират всеки мрачен ден за светъл. Към добро или лошо,всички се променяме от тези неща в живота,които се случват на всеки,но всеки сам избира как да ги възприеме и да се справи с тях.
Точно така :) С това съм много съгласен. А да съм съгласен с някой е рядкост. Въпрос като го каза така...от какво зависи посоката?
П.С. Мисълта не излиза ли в гугъл? Странно а? Но...тя си има специално предназначение всъщност :)
SoStarstruck
04-07-2010, 14:04
Чия е тази мисъл??
Точно така :) С това съм много съгласен. А да съм съгласен с някой е рядкост. Въпрос като го каза така...от какво зависи посоката?
П.С. Мисълта не излиза ли в гугъл? Странно а? Но...тя си има специално предназначение всъщност :)Посоката на развитие на нещата от живота ли?? Ако за нея ми говориш: От нас зависи,много ясно. Няма от кой друг,на тоя свят трябва сами да си помагаме. Примерно може много хора да ни повтарят "Давай,ти можеш",но ако самите ние нямаме и капка самоувереност в себе си,няма как да им повярваме. Всичко произлиза от самите нас. Нещата от живота ни се случват,ние ги регулираме. Това,което ни спохожда - добро или лошо,е единствено в резултат на нашите действия. Поне аз така мисля,няма как да знам дали съм права.
А иначе ако щеш вярвай, ама не съм питала чичко Google за мисълта. :) Направо теб попитах.
smiirnoff
04-07-2010, 14:15
Ъъъ .. разбира се, че съществува. о.О (все едно да попиташ 'Съществува ли омразата/гневът/радостта .. ?')
Съществувала е, съществува и винаги ще съществува.
Не знам защо периодично във форума се правят теми - Има ли любов/Съществува ли любовта и т.н :/
Нямаше да има такива теми, ако авторите им осъзнаят, че любовта, както каза w0sh, не е само към някого, а и към нещо. :/