View Full Version : малки пъпчици след бръснене,помощ!!
Здравейет на всички , значи моят проблем е следният. Преди около месец ми се появиха странни малки папчцици не много на брой над пениса след бръснене мисля.Зимах съвеите от приятели от тук там и повечето казаха че ще минат от само себе си ..но Вече 1 месец мина и те си стоят,, КАкво ще ми препоръчате освен това да ида на кожен лекар което ми е малко неудобно защото см на 20 години
malkazlatna
04-07-2010, 16:36
ползвай някакъв лосион успокояващ кожата след бръснене..просто кожата ти и по-чувстветелна и след бръснене се получава.
ползвай някакъв лосион успокояващ кожата след бръснене..просто кожата ти и по-чувстветелна и след бръснене се получава.
точно!
__________________________________________________ ______________________________
Добавете ме в impulse,че много тъпо... http://impulse.bg/xHouseLover
Grimmboy
04-07-2010, 18:34
nee taka pichovee az iah sushtiq problem nee samo lusiona nego cheshi
sled kato go ubrusnesh nego pipai ako go cheshesh sa zavpalqvat pupkite i moje da izlezat oshte :smt116
spontaneous
04-07-2010, 18:54
Значи тва може и да е от самобръсначката ... нз ако не са достатъчно остри ножчетата и да не се бръснеш качествено, така косъмчетата растът на криво и се извиват, тка се получават тия пъпчици, нз може и от тва да е,ако мислиш,че не е такъв проблема иди на кожен за всеки случеи срам не срам... :neutral: :smt109
1. Недей удря контра.
2. Тва "срам ме е да отида на лекар защото съм на 20" нещо не го схванах :razz:
ми или е от самобръсначката(може да са тъпи ножчетата) ,или ти е чувствителна кожата,или просто щото биеш контрата....
Използвай пяна за бръснене или просто сапун някакъв и бръсни косама по посоката му, а не срещу него и няма да имаш проблеми ;)
justonegirlwithonehope
04-08-2010, 12:13
СЪгласна съм за лосиона.
+1
А дезинфекцираш ли си бръсначката?
Gr0zDan0v
04-09-2010, 10:49
nee taka pichovee az iah sushtiq problem nee samo lusiona nego cheshi
sled kato go ubrusnesh nego pipai ako go cheshesh sa zavpalqvat pupkite i moje da izlezat oshte :smt116 :lol: :lol: :lol: