- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки пъпчици след бръснене,помощ!!
Здравейет на всички , значи моят проблем е следният. Преди около месец ми се появиха странни малки папчцици не много на брой над пениса след бръснене мисля.Зимах съвеите от приятели от тук там и повечето казаха че ще минат от само себе си ..но Вече 1 месец мина и те си стоят,, КАкво ще ми препоръчате освен това да ида на кожен лекар което ми е малко неудобно защото см на 20 години
ползвай някакъв лосион успокояващ кожата след бръснене..просто кожата ти и по-чувстветелна и след бръснене се получава.
разни хора, разни идеали...
Първоначално написано от malkazlatna
точно!
__________________________________________________ ______________________________
Добавете ме в impulse,че много тъпо... http://impulse.bg/xHouseLover
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
nee taka pichovee az iah sushtiq problem nee samo lusiona nego cheshi
sled kato go ubrusnesh nego pipai ako go cheshesh sa zavpalqvat pupkite i moje da izlezat oshte![]()
Значи тва може и да е от самобръсначката ... нз ако не са достатъчно остри ножчетата и да не се бръснеш качествено, така косъмчетата растът на криво и се извиват, тка се получават тия пъпчици, нз може и от тва да е,ако мислиш,че не е такъв проблема иди на кожен за всеки случеи срам не срам...![]()
![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
1. Недей удря контра.
2. Тва "срам ме е да отида на лекар защото съм на 20" нещо не го схванах![]()
ми или е от самобръсначката(може да са тъпи ножчетата) ,или ти е чувствителна кожата,или просто щото биеш контрата....
Използвай пяна за бръснене или просто сапун някакъв и бръсни косама по посоката му, а не срещу него и няма да имаш проблеми![]()
СЪгласна съм за лосиона.
+1Първоначално написано от malkazlatna
[b][color=black]Espa
А дезинфекцираш ли си бръсначката?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от Grimmboy
![]()
![]()
![]()