PDA

View Full Version : подарък за момиче... помощ

krisiandmegi
04-07-2010, 17:21
Давайте предложения за подарък на момиче плсс :(

mArMaLaDkA
04-07-2010, 17:25
възраст? интереси? предпочитания?

YouDontKnowMe
04-07-2010, 17:25
Букет - може би рози. Или една розичка.
Парфюм - внимавай с избора.
Плюшена играчка- аз не харесвам, но много момичета им се радват.

Ако познаваш добре момичето можеш да експериментираш с нещо "по-така" - някакъв забавен сувенир , плюшена играчка - скункс :D (подарявала съм, мнооого беше сладка , една сивичка ) , белезници , абе, използвай въображението си.

Ако не познаваш девойката ^^ Нещо обичайно.

RedLabel
04-08-2010, 20:06
момичето на теб каква ти се пада? приятелка/гадже/роднина дай няква информация :)
иначе плюшени играчки наистина харесват повечето така че :)

co0L_gIrL
04-09-2010, 22:55
Аз само ще кажа, че момичетата се радваме на всичко! Било то обеци, гривничка, герданче, цветя, парфюмче.. Всичко. ;) не го мисли толкова.

Callisto
04-09-2010, 23:05
-Гривничка, която да и напомня за теб (аз лично имам такава, но от баща ми, който обичам повече от всеки друг и е най-добрият ми приятел и уникален човек) Не съм я сваляла от 3 години и не смятам да го правя.

-Плюшенка -имам много, но винаги се радвам на нови и нови. Няма къде да легна на леглото си,а гърдероба ми е пълен с тях, но ме даряват с радост и ми напомнят, че някой ме обича.

-Котенце-гаджето ми ми подари котенце, понеже му надух главата, че си търся. Адски е сладко и си го обичам със все сърце. :)

-Колие- гаджето ми ми подари едно колие(зъбче от лъв) преди 6/7 месеца в знак, че ме обича повече от всичко. Имаше го още от малък и не го беше свалял никога. На няколко пъти се бях опитвала да му го взема, но на него му беше прекалено ценно, но един ден ми го даде. :) Помоли ме да не го свалям, ама никога. И веднъж не съм го свалила. :)

justonegirlwithonehope
04-10-2010, 12:55
Стига сте се нареждали, форума не е за това.А ти като пускаш тема, за да получиш адекватен отговор можеш да дадеш малко подробности вместо да псуваш, сещаш ли се ? ;)

По темата - каквото и да и купиш ще се зарадва, ако е от сърце.Аз съм за нещо малко, но стойностно.( нямам предвид материална стойност ). Също така подаръка може да е придружен с някакъв букет, обаче не рози - клише са.Можеш да и купиш орхидея или някакъв пролетен букет от различни цветя, кремове и прочие.Нещо нежно и красиво. :)

xxmexx
04-10-2010, 14:00
Ако е за гаджето ти според мен плюшено мече ще бъде подходящо...

sian4eto
04-10-2010, 16:31
за момиче всичко е подходящо например: гривна букет с рози или там каквито цветя обича някаква плюшка гердан обичи ...

ledenakrasota
04-10-2010, 16:33
плюшената играчка или бижу са за всякаква възраст и винаги се харесват :)

CeSarkA
04-10-2010, 17:15
Белезници с розови пухчета.. :P :grin:

krisiandmegi
04-10-2010, 17:46
мерси на всичкиии :grin: