View Full Version : Първи път - провал!
Днес бях в гаджето и както го задоволявах орално решихме да правим секс....просто бяхме и двамата адски възбудени.Имахме лубрикант тоя от Спортекса дето,използвахме го,въпреки,че се бях подмокрила ужасно много и не успя да ми го вкара.Имаше лека болка,но просто не искаше да влиза.Сменихме позата от мисионерска на задна ,пак същата работа.Казах му да опита отзад ако иска,пак лубрикант преди това малко игра там с пръстчета и пак на камък ударихме.Едвам главичката му успя леко да проникне ,но дотам и си го изпразних със свирка в крайна сметка.Възможно ли е аз от притеснение да си свивам подсъзнателно някакви мускули или съм прекалено тясна?И ще се радва някакви съвети да получа от вас.И последно ако беше с презерватив и пак с лубриканта щеше ли да стане \"работата\".
За възраста той е на 18,имал е момичета ,но никога девствена, аз съм почти на 15.
tanch3t093
04-07-2010, 22:02
Еми най-вероятно си се притеснила и си се стегнала :) Отпусни се и а той лека полека да го разширява с пръстчета и пробвайте пак ;)
Любовна игра 30-40 мин като вкарва 1 пръст, после 2 и така :)
Лубриканта е за предпочитане :)
Презерватива е задължителен, за да не пускаш след това тема: бременна ли съм??
Шшшшш тоя бая шланг трябва да има!!!!Ни отпред ни отзад и то с лубрикант.Лудоооо,ма иначе после ти го е дал от дупето в устата а?Не се ли усети.
Пробвай с капут,лубрикант и много лов гейм!
Шшшшш тоя бая шланг трябва да има!!!!Ни отпред ни отзад и то с лубрикант.Лудоооо,ма иначе после ти го е дал от дупето в устата а?Не се ли усети.
За размера неа да питам :lol: Ами то за таз работа ,кат не става треаше му викниш слагай една шепа лубрикант и fisting (http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3) около 6-7 минути.После да пробва нема ли му стане... Ще му влезе кат ракета.Хич нема го усетиш ,че е вътре :lol: :lol: :lol:
Малко милост бе,все пак е девствена :)
Малко милост бе,все пак е девствена :) :razz: :razz:
Callisto
04-08-2010, 01:12
Малко натискане в скута, страстни целувка, галене на пениса, той да те гали долу през дънките и да те притиска към члена си...тези неща много възбуждат. После може да му кажеш да те лиже...това е твоя първи път и ти е разрешено да го заебеш от страна на свирки...нека и той се помъчи малко. :D После 1 пръстче, 2 и после просто да си го вкара...не е голямата философия. Ако искаш да проникне лесно застани в кучешката като предната част на тялото ти да е леко приведена надолу, за да влезе по-лесно. :) Късмет!
SmilezZz
04-08-2010, 06:58
Малко натискане в скута, страстни целувка, галене на пениса, той да те гали долу през дънките и да те притиска към члена си...тези неща много възбуждат. После може да му кажеш да те лиже...това е твоя първи път и ти е разрешено да го заебеш от страна на свирки...нека и той се помъчи малко. :D После 1 пръстче, 2 и после просто да си го вкара...не е голямата философия. Ако искаш да проникне лесно застани в кучешката като предната част на тялото ти да е леко приведена надолу, за да влезе по-лесно. :) Късмет!
Ам бях доста възбудена и \"мокра\" ама не стана нищо.Ще пробваме с пръсти с презерватив и лубрикант и в тази поза дето каза Калисто.Явно е трябвало и отпред с пръсти,защото като си поигра с тях с дупето ми и леко ми влезе отзад.Дано да се получи ,пък ако не ще го карам на орална още.Мерси на всички за съветите ако някой има още какво да каже да пише,ще съм благодарна.
Е да бе,ти си била възбудена докато си му праила свирки,обаче когато е дошъл същинския момент можеби си казала "леле т'ва ми е първия път,дали ше влезе,к'во ще стане ?" и си се притеснила :( Просто не мисли за това остави се той да контролира нещата ти само мисли за удоволствието :) Споко всичко ще се оправи ;) Т'ва да ти е проблема,щом я има възбудата значи няма за к'во да се притесняваш :)
Е тоя отзад е играл с пръстчетата,работата е отпред да го направи.Те хората казаха повечето,какво да направиш....ии успех!
DevilWish
04-08-2010, 09:01
Според мен пък си е мъчение да ти вкара пръстчета, когато си девствена.И мисионерската за мен е най-подходяща ;) Просто се отпусни и му кажи да 'бута' смело, без да се притеснява.Дори да те боли изтърпи го.Един път е тая болка ;)
Gr0zDan0v
04-08-2010, 10:11
За размера неа да питам :lol: Ами то за таз работа ,кат не става треаше му викниш слагай една шепа лубрикант и fisting (http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3) около 6-7 минути.После да пробва нема ли му стане... Ще му влезе кат ракета.Хич нема го усетиш ,че е вътре :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz:
Neopitom3na
04-08-2010, 10:42
Малко натискане в скута, страстни целувка, галене на пениса, той да те гали долу през дънките и да те притиска към члена си...тези неща много възбуждат. После може да му кажеш да те лиже...това е твоя първи път и ти е разрешено да го заебеш от страна на свирки...нека и той се помъчи малко. :D После 1 пръстче, 2 и после просто да си го вкара...не е голямата философия. Ако искаш да проникне лесно застани в кучешката като предната част на тялото ти да е леко приведена надолу, за да влезе по-лесно. :) Късмет!+1
Само аз ли предлагам fisting ве хора.Засрамете се .Това е най-якото нещо. :lol:
П.П.Не ма гледайте.Привърженик съм на fisting-а и за т'ва говоря така :lol: :lol:
Да пробва с малко лубрикант първо единия пръст към 2 минутки ,после 2-и пръст пак около 2 минутки и после с 3 пръста ,така ,че да може ти докосне G-то.С три,тоест да си направи ръката така ,че все едно в нея има вода (шепа)...
Така ще се поотпуснеш малко и после пак лесно ще ти го вкара..G-то е малко по-надолу от пъпа ,да си го представи и да се мъчи да го докосне... казват ми приятелки ,че чувството било мн яко.Дано да се получи и при тебе.Сама трудно ще си намериш точката ... 8)
Поздрави MaGuSs
justonegirlwithonehope
04-08-2010, 12:03
При мен онази вечер беше същияя проблем, абсолютно същата ситуация. :oops: Говорих с приятелки и стигнахме до извода, че най-вероятно подсъзнателно съм се оплашила от болката, понеже започна с пръст и ме боля ужасно много, а бях достатъчно възбудена.Аз също съм много тясна и просто .. не стана :( .Пробвай се да подтикнеш вътрешния си страх и напрежението, просто се остави на момента, ние мислим утре пак да пробваме и се надявам да стане. :P
PainMonopoly
04-08-2010, 12:07
Като за начало не използвай спортекс. И с мижавия им лубрикант не стават за нищо.
аааааааа при мен беше абослютно ама абсолютно същото 8-) 8-) 8-)
Одеве пак правихме опит с лубрикант и с презерватив и на двете места.Поигра си пак с пръстчета и едвам два успя да ми вкара отпред,но донякъде.Искам първия ми път да не е спръсти.Проблема май е в мене прекалено съм тясна:(.А за отзад може и да стане ама пак доста зор:(.Направо съм разочарована ,а гаджето ми доста шаштисано....
Biskfitka
04-08-2010, 22:23
Като за начало не използвай спортекс. И с мижавия им лубрикант не стават за нищо.Аз пък съм доволна от тях... 8-)
Одеве пак правихме опит с лубрикант и с презерватив и на двете места.Поигра си пак с пръстчета и едвам два успя да ми вкара отпред,но донякъде.Искам първия ми път да не е спръсти.Проблема май е в мене прекалено съм тясна:(.А за отзад може и да стане ама пак доста зор:(.Направо съм разочарована ,а гаджето ми доста шаштисано....И аз бях мн тясна ;дд ама търпи се-все някога ще стане.Стискай зъбки там и така... :D :)
Като за начало не използвай спортекс. И с мижавия им лубрикант не стават за нищо.Аз пък съм доволна от тях... 8-)
Одеве пак правихме опит с лубрикант и с презерватив и на двете места.Поигра си пак с пръстчета и едвам два успя да ми вкара отпред,но донякъде.Искам първия ми път да не е спръсти.Проблема май е в мене прекалено съм тясна:(.А за отзад може и да стане ама пак доста зор:(.Направо съм разочарована ,а гаджето ми доста шаштисано....И аз бях мн тясна ;дд ама търпи се-все някога ще стане.Стискай зъбки там и така... :D :)
+1
tatyanai
04-09-2010, 08:42
Сашке, и тук ли развращаваш непълнолетни и малолетни? Не ти ли стигнаха пълнолетните в Тялото? :D
ако ти си т'ва на аватара с удоволствие ще ти помогна.
Cybershot
04-09-2010, 09:37
ако ти си т'ва на аватара с удоволствие ще ти помогна.
+1
Сигурно се притесняваш.. Пробвай следващия път ти да си отгоре и хубаво се отпусни. Така стана при мене :P Успех :-)
Ще опитам и варианта отогоре както ми препоръчаха Alexandra1993 и Korrnyy.
Иначе мерси на мераклиите за помощ при първия път,но ще пропусна :)
ххх,само се майтапя :D
http://www.cosmopolitan.bg/uploads/middleImage/file3085.png?1245655467887 пробвайте тази ;)
Колкото и да му е голям, избийте си ги тез филми, че заради това не влиза. Просто си се притеснила. Одзад няма как да не ти го вкара. Просто момчето ти не е достатъчно опитно и се притеснява, защото при всяко негово напъване ти вероятно се дръпваш леко и подсъзнателно се стягаш. Няма страшно. Пробвайте следващия път преди да започнете да си направите една хубава вечеря. Пийнете 1-2 чашки вино или пък може по една мента да вкарате. Ама малко, колкото да се поотпуснете и всичко ще е ОК :)
Колкото и да му е голям, избийте си ги тез филми, че заради това не влиза. Просто си се притеснила. Одзад няма как да не ти го вкара. Просто момчето ти не е достатъчно опитно и се притеснява, защото при всяко негово напъване ти вероятно се дръпваш леко и подсъзнателно се стягаш. Няма страшно. Пробвайте следващия път преди да започнете да си направите една хубава вечеря. Пийнете 1-2 чашки вино или пък може по една мента да вкарате. Ама малко, колкото да се поотпуснете и всичко ще е ОК :)
Aм прав си тва за големината.А наистина отзад ,пичко няма как да не ти влезе,ти сама беше казала ,че отзад за малко да стане.Наeби се в задника като не може отпред.....ко го мислиш толкоз!
Aм прав си тва за големината.А наистина отзад ,пичко няма как да не ти влезе,ти сама беше казала ,че отзад за малко да стане.Наeби се в задника като не може отпред.....ко го мислиш толкоз!
#-o =D> :razz: :razz: :razz: :razz:
stupid0boy
04-10-2010, 22:19
К'во толкова се чудите уе хора...Басии кажи му да понапъне малко... Стискай малко зъби.... Ще ти мине бре....
Днес ще пробваме пак ,а ако не стане ще опитаме с аналния.А за него трябват ли някакви специални \"приготовления\",понеже клизма няма как да си направя?Или може направо без нищо?
GirlfromHell
04-13-2010, 12:18
Абе момиче,да ти кажа какво мисля аз.Някак си не ми се връзва толкоз пъти и с лубриканти и с презервативи и с любовни игри да не може да ти го вкара.Според мене нарочно приятелят ти прави така за да може да те такова само отзад.Пък дано го познаваш достатъчно да не останеш след първия явно ,че ще е анален ,прелъстена и изоставена!Надявам се да греша!
Vladimir518
04-13-2010, 12:34
отиди се напиий 1 хубаво преди това,и не се притеснявай както каза KASAPA :-D
А ти сигурна ли си че го вкарва във правилната дупка? :-D
Mr_Crowley
04-13-2010, 12:55
То стана ебаси сапунката - ще я наебе ли или няма? В шундрата или в задника? Като не знаете кое как и защо става - къде сте тръгнали??? После да очакваме ли тема " Наебахаме отзад - може ли да съм бременна?"
Бахти драмите, бахти чудото - една седмица не могат да се наебат! Кажи, ако тряа ще седим тука всички и ще стискаме палци! :lol: :lol: :lol:
GirlfromHell
04-13-2010, 12:59
То стана ебаси сапунката - ще я наебе ли или няма? В шундрата или в задника? Като не знаете кое как и защо става - къде сте тръгнали??? После да очакваме ли тема " Наебахаме отзад - може ли да съм бременна?"
Бахти драмите, бахти чудото - една седмица не могат да се наебат! Кажи, ако тряа ще седим тука всички и ще стискаме палци! :lol: :lol: :lol:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Просто не издържах :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D
И аз и аз така!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
GirlfromHell
04-14-2010, 14:58
Нещо продължението се бави на сапунката!Любопитна съм има ли някакъв напредък в крайна сметка след толкоз съвети ?! :-o
purple__love
04-14-2010, 15:21
И при мен така ставаше, въпреки че опитвахме почти всеки ден в продължение на месеци. Имах чувствтото, че съм егати тясната, а и болката беше ужасна, но един ден бях много по-отпусната и не тръгнахме с нагласата, че ще правим секс, той натисна повече от друг път, аз стиснах зъби за болката и просто се получи даже повече от перфектно... Така, че имай търпение! Може би не е настъпил подходящият момент! :)
Съжалявам,не съм искала така да се получи просто исках съвети.Верно,че на сапунка стана,но имаше ефект,въпреки,че пак не успя да ме отвори,но ме оправи в дупето.....Там стана,но доста ме заболя в началото,но след това стааше.Сега постоянно ми се ходи до тоалетна,но като отида и нищо и едно такова ми е особенно като седна на стола,това нормални реакции ли са?
Antixrist
04-15-2010, 11:16
Съжалявам,не съм искала така да се получи просто исках съвети.Верно,че на сапунка стана,но имаше ефект,въпреки,че пак не успя да ме отвори,но ме оправи в дупето.....Там стана,но доста ме заболя в началото,но след това стааше.Сега постоянно ми се ходи до тоалетна,но като отида и нищо и едно такова ми е особенно като седна на стола,това нормални реакции ли са?
Йеп
Хаха това наистина ме забавляваше докато го четях.Ти си само на 14 а даваш да правят с теб такива неща :))
Айе още една анално податлива.Мнооо ясно,че е нормално ти кво искаш,се едно след заек да ти е добре.А ако те лашкал бая тайм отзад се чудя и как не си се осрала!
Абе момиче, извинявай, ама си баси курвичката...!На 15 и май само за секс мислиш, при това не за собствения си кеф, ами заради някакъв кретен, който явно не е много опитен щом не може да те отвори... :? Ти изобщо искаше ли анален секс или го направи само, за да задържиш "гаджето"...?! Достави ли ти удоволствие, ама честно...?
И много ми е смешно като казвате "много съм тясна", не, не сте тесни, от там един ден бебета ще излизат, просто девствените ви ципи са по-якички...Само трябва по-сериозни тласаци, без болка няма да стане, най-вероятно и без кръв...Моят първи път момчето бая се узори докато успее да го вкара, не ме е щадил, умрях от болка, но по-добре така веднъж да се свърши... :lol:
GirlfromHell
04-15-2010, 17:15
Абе момиче, извинявай, ама си баси курвичката...!На 15 и май само за секс мислиш, при това не за собствения си кеф, ами заради някакъв кретен, който явно не е много опитен щом не може да те отвори... :? Ти изобщо искаше ли анален секс или го направи само, за да задържиш "гаджето"...?! Достави ли ти удоволствие, ама честно...?
И много ми е смешно като казвате "много съм тясна", не, не сте тесни, от там един ден бебета ще излизат, просто девствените ви ципи са по-якички...Само трябва по-сериозни тласаци, без болка няма да стане, най-вероятно и без кръв...Моят първи път момчето бая се узори докато успее да го вкара, не ме е щадил, умрях от болка, но по-добре така веднъж да се свърши... :lol:
ТУК всички се изкарваме понякога,пуритани,моралист и и не знам си кви още.Такава била онакава била.Направила го е ок.За нейн кеф или за някой друг си е лично нейна работа и тя питаше съвсем други неща!
А колкото за тясното и раждането вземи прочети малко и тогава се излагай,защото при само раждане се получава и едно нещо дето му се вика разкритие.Разбра ли?
Аман вече от "разбирачи" в тоя форум направо ....без коментар!
ef4etyYy
04-15-2010, 19:56
бе и при мене не стана от първия път.. важното е все някога да стане! 8-) :booooomb:
ТУК всички се изкарваме понякога,пуритани,моралист и и не знам си кви още.Такава била онакава била.Направила го е ок.За нейн кеф или за някой друг си е лично нейна работа и тя питаше съвсем други неща!
А колкото за тясното и раждането вземи прочети малко и тогава се излагай,защото при само раждане се получава и едно нещо дето му се вика разкритие.Разбра ли?
Аман вече от "разбирачи" в тоя форум направо ....без коментар!
Ами да, тук е форум и всеки се изказва, както тя го е направила и ти също, така и аз имам правото да го направя, независимо дали на теб ти харесва (или на нея), или не. :wink:
И не, не се излагам, правят го девойките преди мен, които говорят глупости, а ти се заяждаш и се правиш на много интелигентен, ама май не схващаш колко ирония имаше в горния ми пост... :D
ПП Много добре знам какво е разкритие, примерът с раждането беше илюстрация на какво е способно женското тяло...
GirlfromHell
04-16-2010, 08:53
Интелигентна!!!!!Момиче съм!!!!!
Сорка ,че не съм усетила иронията и съм те засегнала със злъчния ми пост!
Извинявай, не знаех. :)
ПП Не си ме засегнала, това, както казахме е форум и всеки има правото да се изкаже! :P
aka6a_vamp
04-17-2010, 17:09
Ох мацка,защо първия път отзад бе .. :(
FEN_NA_MOTORI
04-17-2010, 20:10
:D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :razz: :razz: :razz: Къде отивате вие бе "Комиците" пасти да ядът, пред тази тема :razz: :razz: :razz:
П.п.
Иначе мерси на мераклиите за помощ при първия път,но ще пропусна :)
Тогава се обади за 2-рия :D
Ми щото послуша мене пък и само там и влизало.Иначе ареса ли ти да помпят 14 годишния дирник?!
aka6a_vamp
04-19-2010, 12:08
Ми щото послуша мене пък и само там и влизало.Иначе ареса ли ти да помпят 14 годишния дирник?!
Е то все някога ще тряя и отпред да влезне :D доста тъпо според мен е постъпила,ма айде.. 14 годишния дирник :razz:
ReachlessGirl
04-19-2010, 12:22
По - напред в темата пишеш, че не искаш първият път да участват и пръсти ама отзад даваш?? .. :?
Страхотна логика .. :shock:
Одеве пак правихме опит с лубрикант и с презерватив и на двете места.Поигра си пак с пръстчета и едвам два успя да ми вкара отпред,но донякъде.Искам първия ми път да не е спръсти.Проблема май е в мене прекалено съм тясна:(.А за отзад може и да стане ама пак доста зор:(.Направо съм разочарована ,а гаджето ми доста шаштисано....
Mоже би проблема е в това, че ти си на 13 а той на 18. о.0
Или иначе казано 12-токласник с 7-мокласничка!!!!!!! :shock:
Тоя могат да го съдат зе педофилия бе... Къде е, че да му се смея?
П.С. Ако това си ти на снимката доста добре си се развила и разбирам защо търсиш големи гаджета ама според мен 10-ти клас най-много, че може и бръстниците ми да ти дойдат в повече. Най-добре пробвай с 8-9 ти клас а па ако има и някакъв здрав 7-мокласник хващай го и него. На кратко постарай се да правиш секс със хора които баща ти да не може да съди ако ви хване... или поне гледай да са богати.
ее един здравомислещ "Гриша"
Абе аз още чакам да рече впечатления след The first Anal Quest,ама нещо не ще.А иначе 95 не е ли по-голяма от 7 клас или нещо ги мотам аз?!
sladka_celuvka
04-21-2010, 07:19
Абе аз още чакам да рече впечатления след The first Anal Quest,ама нещо не ще.А иначе 95 не е ли по-голяма от 7 клас или нещо ги мотам аз?!
или 7ми или 8ми клас... ама мисля че по-скоро 7ми защото аз бях на 15 8ми клас а тя каза че още няма 15 :)
darkPaladin
04-21-2010, 07:35
Малка си това е проблема.
ef4etyYy
04-21-2010, 09:30
Абе аз още чакам да рече впечатления след The first Anal Quest,ама нещо не ще.А иначе 95 не е ли по-голяма от 7 клас или нещо ги мотам аз?! 8.
Зависи кой месец е родена,но би трябвало да е 8-ми.Авторке мина ли тоя прословут 1-ви път, нищо не казваш!
8-ми клас съм да,но за първия път не сме пробвали.Засега само орален и отзад го правим.Просто явно някак си се стягам отпред,притеснение може би.
krem4et0
04-21-2010, 13:09
Абе вие тоя секс не го ли правите за удоволствие, а не защото трябва? Той сексът не е само влез-излез, а много повече. Ама на 14-15 какво друго да очакваш...
Между другото късането на девствената ципа не е най-болезненият момент при девствените момичета. Самото проникване е също болезнено и то не само първия път. Да, влагалището се разтяга, но също така се свива и преминаването от едното състояние в другото също е болезнено.
Примерът с раждането не е особено подходящ, защото освен чисто физиологичните реакции на организма на майката - разкрития, контракции, напъване, бебето също напъва отвътре и улеснява родовия процес. При сексът натискът е само външен.
И аз се чуя как така ви е страх от вагинално проникване, но не и от анално. В края на крайщата вагината е направена за това - овлажнява се, увеличава се. Страх ви е за самата ципа явно, а всъщност при 2-3 пръста (Боже как го правите девствени? Аз след 4 години сексуален живот едва търпя 2 и то без да ги движи и за кратко!!!), тя може вече и да е поразкъсана.
Не че съм спец, но неприятно чувство при сядане след анален секс имам.....15 минути. После минава. Това да ми се ходи постоянно до тоалетна и да не мога да седна не ми се е случвало. А може и да не помня, понеже последният път беше........много отдавна.
Аз такова нещо не бях чувал........2 седмици приятелят ти да не може да проникне в теб :-o Колкото и тясна да си,все ще влезе...... За мен или прилтяля ти много те жали и не иска въобще да те боли или просто си е калпав човека...
Mr_Crowley
04-21-2010, 14:38
Голям майтап!!! :-D :-D :-D
Засега, вика, го правим само орално или отзад!!! :lol: :lol: :lol:
Ами то и аз да съм ти приятел, като те гледам колко ти е багажа, има да се правя на ударен и ще те ръмбим само у гъзо! :razz: :razz: :razz:
boriana_borislavova
04-21-2010, 15:03
най-вероятно си се притеснила и си се стегнала Отпусни се и а той лека полека да го разширява с пръстчета и пробвайте пак , не се притесняваи ще се получи , аз попринцип съм много тясна а първия път направо ми го вкара по рязко без пръсти преди това без нищо , доста ме болеше но стана . :)
ef4etyYy
04-21-2010, 17:34
8-ми клас съм да,но за първия път не сме пробвали.Засега само орален и отзад го правим.Просто явно някак си се стягам отпред,притеснение може би. засега, ама докога? :lol: :booooomb:
Сагата има ли развитие ,авторке?Ако не мои те отвори вече да идвам с хилтито :razz::razz::razz:
Haker4ity
04-26-2010, 20:42
кфо става има ли развитие :o
Малка си това е проблема.
Пълни глупости!!!
Аз го направих когато приятелката ми беше на 13(почти на 14) просто когато се притесняваш или нещу такова неможе да се отпуснеш и се стискаш и затова е станало така :?
КО стана ма,отворена ли си вече или още го лапаш и те бомби само в трътката?
8-ми клас съм да,но за първия път не сме пробвали.Засега само орален и отзад го правим.Просто явно някак си се стягам отпред,притеснение може би.
Така само не е л гадно или става? :-o
Стааа стааа.
А авторката ко стана с тебе мари ,спукаха ли ти балончето вече?
Любовна игра 30-40 мин като вкарва 1 пръст, после 2 и така :)
Лубриканта е за предпочитане :)
Презерватива е задължителен, за да не пускаш след това тема: бременна ли съм??
+1
bybalazi
06-12-2010, 13:52
Е тоя отзад е играл с пръстчетата,работата е отпред да го направи.Те хората казаха повечето,какво да направиш....ии успех!
+1
Gr0zDan0v
06-12-2010, 15:33
Пробвай с капут,лубрикант и много лов гейм! :lol: :lol: :lol:
DaKurlzz
06-12-2010, 16:06
Днес бях в гаджето и както го задоволявах орално решихме да правим секс....просто бяхме и двамата адски възбудени.Имахме лубрикант тоя от Спортекса дето,използвахме го,въпреки,че се бях подмокрила ужасно много и не успя да ми го вкара.Имаше лека болка,но просто не искаше да влиза.Сменихме позата от мисионерска на задна ,пак същата работа.Казах му да опита отзад ако иска,пак лубрикант преди това малко игра там с пръстчета и пак на камък ударихме.Едвам главичката му успя леко да проникне ,но дотам и си го изпразних със свирка в крайна сметка.Възможно ли е аз от притеснение да си свивам подсъзнателно някакви мускули или съм прекалено тясна?И ще се радва някакви съвети да получа от вас.И последно ако беше с презерватив и пак с лубриканта щеше ли да стане \"работата\".
За възраста той е на 18,имал е момичета ,но никога девствена, аз съм почти на 15.
ПОЧТИ НА 15 ?! АХАХАХХАХА, БОЖЕЕЕЕ, ДОРИ НЕ ИСКАМ ДА ТИ ДАВАМ СЪВЕТИ, ЧЕСТНО ....