View Full Version : Няколко въпроса
roadrunner
04-08-2010, 05:57
Добрто утро на по ранобудните форумци..
Преди по-малко от 2 седмици имах рисков полов акт, ако може така да се нарече.. Утре трябваше да ми дойде, а снощи имах някакво зацапване по бельото.. Много се притиснявам защото не съм сигурна дали това е менструацията ми. Има съвсем различен цвят, а пък и нямаше никакви признаци, че ще ми идва.. Чувала съм, че много жени го имат това зацапване в ранна бременност и искам да попитам то след колко време от акта се появява. Дали наистина е това? Искам да кажа, че за тест е рано.. за това не съм и правила
Другия ми въпрос е свързан с някакви хормонални лепенки против бременност, които се лепели на рамото на жената и стоели един месец.. Някой чувал ли е за тях, какво представляват, ефикасни ли са и леснодостъпни ли са?
Благодаря предварително :)
еми то симптомите на бремеността май се появяваха 10 дни след акта .. поне така ми казаха
то кфо точно се случи ?
я погледни и мойта тема 8-)
Оххх ама вие постоянно правите рискови сексове-ее браточ не може всеки път Ескапел-като не сте опитни ползвайте презервативи-а буу_то да не филмира още повече
тва зацапване е мензисът ти-ще ти цъфне след ден/два :?
научи се,че като не можеш нещо като хората изобщо не го започваш :?
Оххх ама вие постоянно правите рискови сексове-ее браточ не може всеки път Ескапел-като не сте опитни ползвайте презервативи-а буу_то да не филмира още повече
казвам квото съм прочела и квото са ми казали..не филмирам :?
kalpazanka
04-08-2010, 06:16
Колко дни ти е МЦ?
Дата на последна редовна М?
roadrunner
04-08-2010, 06:28
Колко дни ти е МЦ?
Дата на последна редовна М?
Менструацията ми продължава 7 дни и винаги си е редовна на 28 дни.. последната беще от 14 март до 20..
roadrunner
04-08-2010, 06:29
И това зацапане не съм го имала преди.. :-o
kalpazanka
04-08-2010, 06:34
Менструацията ми продължава 7 дни и винаги си е редовна на 28 дни.. последната беще от 14 март до 20..
Такам, на 28ми март ти е била овулацията.
Какво ще рече полов акт преди по-малко от 2 седмици? Замисли се дали не е бил преди голямото О.
Зацапването, за което питаш, че може да е признак на бременност, се появява при вгнездяването на зиготата в маточната лигавица. Различните източници дават различен период от време, но се движи в интервала 5-10 дни от оплождането.
roadrunner
04-08-2010, 06:45
Такам, на 28ми март ти е била овулацията.
Какво ще рече полов акт преди по-малко от 2 седмици? Замисли се дали не е бил преди голямото О.
Зацапването, за което питаш, че може да е признак на бременност, се появява при вгнездяването на зиготата в маточната лигавица. Различните източници дават различен период от време, но се движи в интервала 5-10 дни от оплождането.
На 27 или на 28 беше риският акт.. Тия дни ще взема тест, но дано наистина е било от менструацията :shock:
Никой не каза нищо за тези хормонални лепенки, чували ли сте ги въобще :(
kalpazanka
04-08-2010, 07:20
Оффффффф, чак ме е яд за теб. Прочети нещо, сметни си рисковите дни, не е толкова сложно! Още повече, че в нета има безплатни календарчета, които вършат това вместо теб- напр Surecheck. Как така си играете на хазарт със собственото тяло и здраве?
Тест 14 дни след половия акт прави тест. Ако ти закъснее- на първия ден от закъснението.