Влез

View Full Version : ами сега.

nothingforme2
04-08-2010, 08:39
Здравейте ;) преди 3 месеца се запознах с едно момче той намери скайпа ми и започнахме да си чатим . Аз доста бързо се привързах към него всяка вечер си чатихме до 3 . И по начина по който ми пишеше усещах че и той има някакви симпатии към мен. Не сме излизали двамата но почти всеки ден го виждам във рейса и сме само на едно здрасти. Още в началоро той си беше чатил със най - добрия ми приятел и му беше казал че ме харесва тогава се зарадвах супер много. От познати знам че е мълчалив и срамежлив.Но по едно време се обърках и аз се държах странно , но и той .. реших да го питам какво изпитява към мен и аз да му кажа за да не се мъча така. Той ми каза че в началото е изпитвал чувства но те са намаляли. аз му казах че го харесвам :o и така сичко се промени. Преди време пак най добрия ми фр го беше питал дали ме харесва а той казал че ме харесва но му писнало да го разигравам :-x .Преди 1 седмица видях че си е написал :smt007 с името на едно момиче .. но това име седеше още в началото когато се запознахме но той го махна още тогава го попитах това да не е приятелката му той ми отговри че няма. И ето че пак се намесва моя бфф попитал го да не ходи с това момиче той казал да с нея ходим........ :smt085 вече не си пишем много .. но около 2 месеца станах вече и не мога да го забравя всичко ми напомня за него всяка песен която ми е пратил всичко ..... :-o все си казвам '' о не ми пука '' но ..... :) какво да правя :x

LiRRRa
04-08-2010, 08:47
Първо, никакъв скайп.
Второ, отиваш право при него, казваш му, че имаш чувства към него, блаблабла, и накрая го питаш дали и той има към теб и какво правите. . . Изяснявате си приятели ли сте, харесвате ли се, ще тръгвате ли, няма ли. . .
Ако те отреже, пука ти.

DaemonBoy
04-08-2010, 08:48
Ами да вземете да си говорите на живо ли? :?

DragonSong
04-08-2010, 08:50
Първо, никакъв скайп.
Второ, отиваш право при него, казваш му, че имаш чувства към него, блаблабла, и накрая го питаш дали и той има към теб и какво правите. . . Изяснявате си приятели ли сте, харесвате ли се, ще тръгвате ли, няма ли. . .
Ако те отреже, пука ти.

+1

nothingforme2
04-08-2010, 08:52
много се мраза ква съм такава нито сме говорили двамата нито да сме били някъде заедно ..... и ся само заради един скайп не мога да го забрава ............................. :-# :smt085 :smt085

LiRRRa
04-08-2010, 08:54
Скайп изкривява нещата............ доста.
Не се връзвай толкова лесно, реалността може да се окаже по-различна.

DevilWish
04-08-2010, 10:02
Първо, никакъв скайп.
Ако те отреже, пука ти.

Така е ;) Ако си има приятелка остави го да е щастлив с нея, ако наистина ти пука за него ;)

marichela
04-08-2010, 10:18
Той казва, че ТИ го разиграваш?? :-o Аз като ти чета поста оставям с впечатлението, че е точно обратното..

Take_That
04-08-2010, 11:00
Първо, никакъв скайп.
Ако те отреже, пука ти.

+1

+2

П.П - Разигравала си го? Никъде в историята ти не забелязах да си го разигравала..... Или той си търси повод?

playhard1
04-08-2010, 12:11
Skype -> fake love maker n' love killer

mechtaq_za_teb
04-08-2010, 12:11
Не виждам кой знае какъв проблем.. Според мен просто си свикнала да си пишеш с него и си си изградила една нереална представа за него, тъй като от написаното разбирам, че вие не сте си говорили на живо. Просто излизай с приятели, запознавай се с други хора и ще го забравиш. Но недей да се натъжаваш и насила да си спомняш за него с песни и т.н. Нито пък недей да четеш хронологии. Така само тъпчеш на едно място, а като мине време ще се сетиш и ще осъзнаеш, че всъщност не е било нищо. Успех.

B2BFW
04-08-2010, 12:43
"Е за тва го мразим скайпа"

justonegirlwithonehope
04-08-2010, 12:50
Първата вечер още казва, че те харесва, при положение, че само се познавате и не знае нищо за теб.Какви чувства може да има, замисли се малко, какво харесва ? - косата ти, очите ти ? :D С времето като се опознавате той казва, че "чувствата му" охладняват.Еми може просто да не му допадаш.А и това е някакъв си скайп.Не сте излизали следователно не може да имаш кой знае какви чувства към него, може би ти е симпатичен, но какво по-сериозно от това по скайп.А и момчето си има приятелка, а на теб казва, че няма - играе си много здраво.Защо въобще му се връзваш, я не се излагай.Продължи напред, харесваш го, харесваш го, колко да го харесваш по скайп? - тъпи работи. :?

nothingforme2
04-08-2010, 13:30
Първата вечер още казва, че те харесва, при положение, че само се познавате и не знае нищо за теб.Какви чувства може да има, замисли се малко, какво харесва ? - косата ти, очите ти ? :D С времето като се опознавате той казва, че "чувствата му" охладняват.Еми може просто да не му допадаш.А и това е някакъв си скайп.Не сте излизали следователно не може да имаш кой знае какви чувства към него, може би ти е симпатичен, но какво по-сериозно от това по скайп.А и момчето си има приятелка, а на теб казва, че няма - играе си много здраво.Защо въобще му се връзваш, я не се излагай.Продължи напред, харесваш го, харесваш го, колко да го харесваш по скайп? - тъпи работи. :?
абее първата вечер глупости .......

justonegirlwithonehope
04-08-2010, 13:37
Още в началоро той си беше чатил със най - добрия ми приятел и му беше казал че ме харесва тогава се зарадвах супер много.

nothingforme2
04-08-2010, 13:55
Още в началоро той си беше чатил със най - добрия ми приятел и му беше казал че ме харесва тогава се зарадвах супер много.
е тука сгреших малко след 1 месец бфф-то ми му иска скайпа

YouDontKnowMe
04-08-2010, 14:38
Skype -> fake love maker n' love killer
Именно ^
Стига скайп, излез навън , на кафе , на стадиона , на разходка ...

justonegirlwithonehope
04-08-2010, 14:55

Едно е да кажеш още в началото, съвсем друго след месец. И стига с този скайп, до някъде мнението ти за него е виртуално, а той е истински, ако го искаш направи нещо, но според мен той си играе с теб.

didi0804
04-08-2010, 15:28
Ами да вземете да си говорите на живо ли? :?

Май,май...добре ще е... !!

baby07
04-08-2010, 19:14
бахтии идиота :-x

mishanavolley
04-08-2010, 19:23
позната история ... лично аз го зарязах все пак животът продължава

JackSparrow
04-08-2010, 20:12

jeez, да не се окаже, че не се познават :lol:

pussucetka
04-08-2010, 20:30
Здравейте ;) преди 3 месеца се запознах с едно момче той намери скайпа ми и започнахме да си чатим . Аз доста бързо се привързах към него всяка вечер си чатихме до 3 . И по начина по който ми пишеше усещах че и той има някакви симпатии към мен. Не сме излизали двамата но почти всеки ден го виждам във рейса и сме само на едно здрасти. Още в началоро той си беше чатил със най - добрия ми приятел и му беше казал че ме харесва тогава се зарадвах супер много. От познати знам че е мълчалив и срамежлив.Но по едно време се обърках и аз се държах странно , но и той .. реших да го питам какво изпитява към мен и аз да му кажа за да не се мъча така. Той ми каза че в началото е изпитвал чувства но те са намаляли. аз му казах че го харесвам :o и така сичко се промени. Преди време пак най добрия ми фр го беше питал дали ме харесва а той казал че ме харесва но му писнало да го разигравам :-x .Преди 1 седмица видях че си е написал :smt007 с името на едно момиче .. но това име седеше още в началото когато се запознахме но той го махна още тогава го попитах това да не е приятелката му той ми отговри че няма. И ето че пак се намесва моя бфф попитал го да не ходи с това момиче той казал да с нея ходим........ :smt085 вече не си пишем много .. но около 2 месеца станах вече и не мога да го забравя всичко ми напомня за него всяка песен която ми е пратил всичко ..... :-o все си казвам '' о не ми пука '' но ..... :) какво да правя :x

. . мацкаа няма какво да направиш . . не се опитвай да го разделиш с приятелката му . . :? . . спокойно всичко ще отмине и другият път когато се засечеш с някое момче по скайп и ти допадне излизайте а не си чатете . . :)