View Full Version : Защо така се получава?
Защо винаги когато някоя моя приятелка си хареса някое момче и аз започвам да го харесвам в последствие? И колкото не скромно да звучи, винаги момчето идва при мен. Дори така тръгнахме с бившия ми приятел. Една френдка го хареса и аз напук на нея тръгнах с него. Не знам защо, ама изпитвах някаква нужда да й направя гадно. За което после много съжалявах.
Лесно е да се сетиш,защото ПЪРВО-ти е приятелка,което значи,че сте много време заедно и го виждаш много пъти и се пристрастяваш! колкото и странно да звучи.[
Elenichkaa
04-08-2010, 14:16
Това е оргромен проблем!Така ще изгубиш всичките си приятели и вината ще е само твоя.Помисли ами ако ти хлатнеш до полуда в някое момче и споделяш с някоя фр. за него и после изведнъж разбереш,че ходят.как ще се почувстваш,а!?!?!?!
Да знаеш,че каквото и да правиш все някога ще ти се върне!Запомни го! :?
Това е оргромен проблем!Така ще изгубиш всичките си приятели и вината ще е само твоя.Помисли ами ако ти хлатнеш до полуда в някое момче и споделяш с някоя фр. за него и после изведнъж разбереш,че ходят.как ще се почувстваш,а!?!?!?!
Да знаеш,че каквото и да правиш все някога ще ти се върне!Запомни го! :?
ами едва ли бих й се разсърдила! все пак с момчето не сме заедно и тя може да прави каквото сметне за добре :)
YouDontKnowMe
04-08-2010, 14:25
Ами, и аз имах такава мания. Момчето може да ми е пред очите години, но чуя ли , че някоя го зарибява и ... Може би те привлича предизвикателството - коя ще го вземе първа ... Знам ли.
Моите подобни желания бяха продиктувани от това, че около мен имаше момчета само на моята възраст и те всичките - от залухан нагоре - задръстенячета. И като чуя, че някой от тях има гадже или се сваля с някое момиче - веднага се впусках в интригата и аз 8-)
Сама трябва да си отговориш на този въпрос. ^ Ние можем да правим само догатки.
DollDaggaBuzzBuzz
04-08-2010, 14:46
И аз имах такъв проблем 8-) Просто ми доставяше удоволствие да го правя,още повече,че се събирам от много малка с момчета и повечето истински приятели са ми момчета.Имам само 2 наистина истински приятелки,на които не бих отмъкнала момчетата,които са си харесали,иначе на познати,и дразнещи ме моми не бих се замислила!! :-D
justonegirlwithonehope
04-08-2010, 14:52
Това никак не е хубаво, а каква приятелка си щом изпитваш нужда да направиш гадно на твоя приятелка.Уж за теб е проблем, а си тръгнала с него на пук на приятелката ти .. не постъпваш правилно и подтисни желанията си. приятелите винаги са на първи място. :)
rrrawrrr
04-08-2010, 14:55
Еднакъв вкус? 8-) Иначе не прави напук, защото така винаги ти ще си лошата и няма да имаш истински приятели. :)
DevilWish
04-08-2010, 14:57
Еднакъв вкус? 8-) Иначе не прави напук, защото така винаги ти ще си лошата и няма да имаш истински приятели. :)
+1
SmilezZz
04-08-2010, 15:58
Не ми се обиждай..Но определено не си НИКАКВА приятелка..Седни и си помисли дали една приятелка би направила така ?..
След време 100% ще останеш сама и ще пуснеш тема: "ама защо нямам приятели" + редно ли е да "предадеш" приятелката си,заради едно момче..
Момчетата си идват и си отиват..И с приятелите е така,ако не знаеш как де ги запазиш и те ще отидат
DqVoLsKoJeLaNiE
04-08-2010, 16:20
Ами наистина може би имате еднакъв вкус...незнам, просто добре си помисли дали е по-важна приятелката ти или момчето, което много скоро ще се смени... :)
crawler92
04-08-2010, 16:35
Приятелите винаги са на първо място,не се влияй от момчето,най-добре го забрави,или поне опитай. :)
golqmumnik
04-08-2010, 17:33
Хероинът е отговорът на всичките ти въпроси, майна.
Своята доза може да поръчаш при своя квартален наркодилър