Влез

View Full Version : Случвало ли ви се е ..

fan7as1a
04-08-2010, 18:28
Случвало ли ви се е като вървите и например циганите да почнат да ви подсвиркват или да казват нещо от сорта "ща скъсамм".На мен доста пъти ми се е случвало и ми е кофти,но не им го показвам и ги отминавам :D Споделете и вие някоя такава случка или си дайте мнението :)

zoreto
04-08-2010, 18:32
Да случвало ми се е и определено се дразня.Веднъж някакъв мангал посегна с ръка към стомаха ми... изпаднах в ужас и само успях да се дръпна :?

nIkEnCeTy_bE
04-08-2010, 18:49
Пфу ужас. Така да ги мразя, на всяка твоя крачка са. Един път един ме обара по гъза. И аз само се обърнах и му казах не ме докосвай и си продължих по пътя. Толкова са гнусни. А на всичкото отгоре, тука в наща красива морска столица, лятото бъкана с чужденци. На центъра като застанат, и като дойде 409 за Златните и като почнат да се качват чужденците, и те застават плътно зад тях точно като се качват, и им бъркат в чантичките и се умитат. И най лошото е, че никой нищо не прави. Бяха отмъкнали чехли точно пред очите ми, и аз само викам може ли такова нещо, те само ме погледнаха и се ометоха. И гледаш след това 2-3 пак така на разстояние. Това са най долните хора в България.

ameli
04-08-2010, 18:58
явно на много хора се е случвало :D те циганите са толкова долни и противни.. :?

Cybershot
04-08-2010, 18:58
аз съм момче, но ако някой мангал тръгне да обарва момиче, примерно което пред мен върви, ще му начупя канчето!

BlackKeys
04-08-2010, 19:02
Да ми подсвиркват не, ама преди много време май някъв ме харесвал и даже май искаше да тръгвам с него. :lol:
Беше много отдавна и не си спомням тачно за какво ставаше дума.

Но са ужасни...

L0ST
04-08-2010, 19:07
аз съм момче, но ако някой мангал тръгне да обарва момиче, примерно което пред мен върви, ще му начупя канчето!

Само така и аз така бих постъпил.

Иначе мангали са се заяждали с мен, такъв удар понесе мангала от един приятел, че ми стана мъчно за него. Тей както си вървим по пътя един идиот ме напсува и тръгна да ме удря за нещо...обаче не успя :D

cherrygloss
04-08-2010, 19:17
Ние веднъж бяхме аз и баща ми на плажа и двамата влизаме малко по надълбоко и си оставихме чантата за малко без надзор.След 10 мин. излизаме и я няма .Хората наколо "ами тука минаха едни ама ние нищо не видяхме" .. нямаше какво да направим.Много ме беше яд.Нямаше нищо ценно, но вътре беше една моя любима рокля, която я обожавах и само нея носех и сега я носи някоя крадлива гадна циганка .. :(
Много са ми гнусни :(

Cybershot
04-08-2010, 19:23
Абе ма*каим циганска, като се съберем компанията и кат попаднем на тайфа цигани само повод търсим да ги пречукаме. Не мога ги понасям!

d3n17yy
04-08-2010, 19:27
тия цигани са голяма напаст :D :D 100 % ми се е случвало да ми подвикнат нещо, но сега в момента не се сещам :D най - гадното е, че от моя клас има едни такъв нахален циганин направо не мога да го понасям :D ако ми направи нещо ще ми избият нервите и такава ще му зашлева, че да ме помни :D :D :D

TuZar
04-08-2010, 19:43
Проблема явно идва само от думата (циганин)явно ако сащото направи един (балгарин) нема ви е гадно сигурно толкова.Аз по скоро бих разделил хората по интелигентност, щот познавам (цигани/ки) на които и на малкия пръст не би се доближил....

dark40
04-08-2010, 19:50
Веднъж бяхме с едни приятели и сестрата на един приятел, и нарочно и казахме да отиде на другя тротоар и там едни цигани и я заговориха и... това им беше най-голямата грешка в живота :booooomb:

kris4ety14
04-08-2010, 19:53
Преди години в бившето ми училище един гнусен мангал ме обара и след това се оплаках на класната. Тя му се скара пред всички 8-) .
Днес в София с брат ми бяхме спрели на светофар. Пред нас пресича един такъв екземпляр и по интуиция натиснах ръчката да заключа вратите на колата. Брат ми пък се сетил по-рано да направи това и аз в първия момент се учудих защо не чувам звук на заключване :lol: .

SuNsEt
04-08-2010, 19:56
Да или като минеш покрай някой строеж...

Jessie
04-08-2010, 20:03
О, да. Случвало ми се е. Та нали в тоя квартал живея. :-x :-x :-x :-x И заради тъпите принципи на майка ми: "Ааа, как така ще продаваше къщата бляблябляяяя..." съм търпяла колко такива подвиквания и неприлични предложения... :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

stelit0
04-08-2010, 20:03
оо да случвало ми се е и чесно да си призная ме е страх от такива егземпляри.Знаеш ли какво му е в главата,циганин е все пак и са ми подсвирквали и какво ли не.А и такива неща стават че вече от всякаде дебне опасност.Не само циганите са опасни,нищо чудно че родителите ми толкова се притесняват като излизам...

fan7as1a
04-08-2010, 20:22
Амии моята случка е такава .. Днес си чакам автобуса да дойде и покрай спирката минават двама дърти цигани и друг по-малък,който явно е син на единия от тях .. И само се чува едно "Момиченцее сина ми иска да ви взима иска да ви лиже" чак сега ми е гнусно като го пиша ... Много кофти ми стана .. И затова ви пиша тук и сега гледам,че не само аз съм така :)

danibebi
04-08-2010, 20:31
Веднъж бяхме с едни приятели и сестрата на един приятел, и нарочно и казахме да отиде на другя тротоар и там едни цигани и я заговориха и... това им беше най-голямата грешка в живота :booooomb:

и след това какво стана ? :D иначе по темата,ем явно съм късметлийка в този случай,защото аз не съм имала такива неприятни случки.. 8)

yanev4
04-08-2010, 21:59
Ми не ама бях с едни големи моя приятел беше с тях и аз демек с него.. и Некви изкочиха от некаде и ни викат имате ли пари.. и тия наще викат а ви имате ли ? :razz:

bubs95
04-08-2010, 22:07
ами ест че да тъпото е ,че не са само цигани! Най ме дразни кат ти подвикват от каручката

Biskfitka
04-08-2010, 22:51
ами ест че да тъпото е ,че не са само цигани! Най ме дразни кат ти подвикват от каручката+ :D

dPa3HuTeJl
04-09-2010, 02:19
Пфу ужас. Така да ги мразя, на всяка твоя крачка са. Един път един ме обара по гъза. И аз само се обърнах и му казах не ме докосвай и си продължих по пътя. Толкова са гнусни. А на всичкото отгоре, тука в наща красива морска столица, лятото бъкана с чужденци. На центъра като застанат, и като дойде 409 за Златните и като почнат да се качват чужденците, и те застават плътно зад тях точно като се качват, и им бъркат в чантичките и се умитат. И най лошото е, че никой нищо не прави. Бяха отмъкнали чехли точно пред очите ми, и аз само викам може ли такова нещо, те само ме погледнаха и се ометоха. И гледаш след това 2-3 пак така на разстояние. Това са най долните хора в България. Хора ?!? :shock: :shock: Кви хора бе тия човекоподобни на малкия пръст на кучето ми не могат да стъпят ! :lol: :lol:

OtkrovennoBezrazlichna
04-09-2010, 16:35
ignore

danibebi
04-09-2010, 19:00
Пфу ужас. Така да ги мразя, на всяка твоя крачка са. Един път един ме обара по гъза. И аз само се обърнах и му казах не ме докосвай и си продължих по пътя. Толкова са гнусни. А на всичкото отгоре, тука в наща красива морска столица, лятото бъкана с чужденци. На центъра като застанат, и като дойде 409 за Златните и като почнат да се качват чужденците, и те застават плътно зад тях точно като се качват, и им бъркат в чантичките и се умитат. И най лошото е, че никой нищо не прави. Бяха отмъкнали чехли точно пред очите ми, и аз само викам може ли такова нещо, те само ме погледнаха и се ометоха. И гледаш след това 2-3 пак така на разстояние. Това са най долните хора в България. Хора ?!? :shock: :shock: Кви хора бе тия човекоподобни на малкия пръст на кучето ми не могат да стъпят ! :lol: :lol:

:lol:

ecstazy
04-09-2010, 19:02

:lol: на малкия му пръст ни могът са намажат? :lol: 8-) иначе не минавам покрай такива места, но и да минавам няма к'во да ме зяпат и да ми свирят - не съм толкоз хубава. 8-)

kuklichka_bg
04-09-2010, 20:44
постоянно
толкова ми е писнало,а да не говорим колко ми е противно!!

gegata15
04-09-2010, 21:01
...

xtrvgnza
04-10-2010, 15:04
Точно до у-щето в което уча всеки ден се разхожда един 16-17 годишен прошляк дето само се задява с тинейджърките и често се е случвало да ми подсвирква и вика "сладурано" обаче аз си вземам мп3-ката, турам си слушалките в ушите и той като видя че няма как да го чуя се отказа и вече няям проблеи ;)

Elizabett
04-10-2010, 15:47
И на мен ми се е случвало да ми подсвиркват, минавайки покрай тях съм чувала и такива неща от рода на "ща скъсам" ии други.. :-D Но просто ги отминавам без да им обръщам внимание.

DqVoLsKoJeLaNiE
04-10-2010, 16:19
Да, случвало ми се е и то много пъти, постоянно опипват момичета и са по центъра, но на тия не им пука от никой и ако се отваряш много, не ги интересува момиче ли си, момче ли си, бият. Лятото бяха изнасилили едно момиче в парка...10 човека :о , щото тя им се дърпала... при нас не е толкова лесно. :(

sian4eto
04-10-2010, 16:38
да определено ми се е случвало и не ми беше много приятно :neutral:

N0_feAR
04-11-2010, 09:54
За съжаление ми се е случвало. А толкова са ми противни тия същества, гнус ме е само да ги гледам, камо ли ако се опитат да ме докоснат. Веднъж един гнусен циганин се блъсна нарочно в мен за да ме обара и аз му се развиках, избутах го от мен и си тръгнах. Когато ми подсвиркват от строежите, не им оставам длъжна и им казвам къде да си го заврът, но ако са близо до мен просто ги гледам злобно и си отминавам, все пак не съм толкова глупава да се заяда с 4-5 мангала сама насред улицата. И без това са такива безмозъчни и мръсни животни, знам ли ги какво могат да направят. Повръща ми се като ги гледам на всеки метър, расистко или не, такава е истината

Daqn4eto0o
04-11-2010, 11:40
Аз понеже съм от Варна ии там под пощата на спирката винаги има хора и аз си чакам автобуса с една приятелка и някъв гнусен циганин идва и сяда до нас , ние 5 пъти отидахме настрани и този след нас и после вече няма на къде да ходим и седим и мангала пипа приятелката ми за косата и вече някъв са натика върху нея сякаш ще я целува :D и вика как се казвате, може ли да се запознаемм иууууууууу беше т0лкова гнусно :D ии ние станахме и си заминахме защото имаше прекалено много хора за да правим скандали .. :D

vampirediaries
04-11-2010, 12:38
Мм не,не ми се е случвало и дано не ми се случи.Така обаче като се замисля в квартала ми няма мангали,но като цяло в Русе има само в два квартала.И по центъра има разни малки циганчета на по 5-6 години дето просят,ама никой не им дава.

KpacuMup
04-11-2010, 13:55
Леле как ги мраза тез мангалиии .. особено тез дет' се казват "Асен" .. мн са ми противни нещо .. 8-)

DarknessAngel
04-11-2010, 16:11
Случвало ми се е.

Consciousness
04-11-2010, 18:56
Не.

Sintya
04-11-2010, 19:06
Да, случвало ми се е. Отвратително е. Да ти подсвиркват и тръгват към теб с някви опити... абе ужас!
Една приятелка някакъв циганин я беше прегърнал и тя се беше разпищяла на улицата, направо нямам думи. Те нямат право да те гледат, камоли да те пипат... :?

petinkataaa
04-11-2010, 19:12
не само цигани са ми подвиквали :-x

marsii
05-15-2010, 12:30
Дам..! доста често и то да бяха само циганите :D доста идиоти има по улиците,често съм се стряскала и от подсвирквания от кол напр в кола има некви бавни :D , и викат и крещят само ме излагат :-x

idioticallystupid_
05-31-2010, 18:49
Като се разхождах с баща ми миналото лято на морето, някакъв цигаин на към 50-60 години го пита за колко ме давал :D
Баща ми каза че не ме дава, а тоя ни преследва до колата :-D

rebeccaa
05-31-2010, 19:14
Оффф ужасно е.Един път с една бивша фр вървиме смисъл прибираме се от даскало и някви там от боклукджийте викат аааа хубави са хубави са :D :D .Или като те обарат по дискотеките ауу не не ужас.

WaterLilly
05-31-2010, 19:25
Не. Нито съм достатъчно хубава, за да предизвикам такава реакция, нито имам миловидно излъчване, което да предразполага.

ByK
05-31-2010, 20:53
Всеки ден ,като мина из центъра се чуват масови бипкания, свиркания ..мръсни реплики
нещо страшно :-o :lol: :lol:

pitfall
06-01-2010, 17:39
случвало ми се е, и то не веднъж, но спрях да им обръщам внимание, все пак са мангали, с ограничен умствен капацитет.. 8-) :lol:

glorka94
06-02-2010, 06:09
Аз пък един път минавам покрай 2 и почнаха ми говорят за задни :shock: , ама си ги подминах.... попринцип не им обръщам внимание и не се трогвам от това което ще ми кажат

bobito_th
06-02-2010, 06:26
Проблема явно идва само от думата (циганин)явно ако сащото направи един (балгарин) нема ви е гадно сигурно толкова.Аз по скоро бих разделил хората по интелигентност, щот познавам (цигани/ки) на които и на малкия пръст не би се доближил....

++

И на мен ми се е случвало. Но не всички цигани са такива :?

SheIsAggressive
06-02-2010, 15:19
Движа се със скинари... няма как да стане това.. ;) А дори и да съм сама, винаги си нося бокс, нож и карабинер.. така че по-добре да не свирят.. :o

NeverTheSame
06-02-2010, 18:25
Супер гнусно е..и то не става въпрос само за цигани..има сякви долни хора..дори и българи ;)

vilityyy96
06-03-2010, 12:29
Ами и на мен ми се е случвало ужасно много пъти ама се сещам за един много смешен случай. Отивам у една приятелка и двама маааазни мангала вървят зад мене и мене ме хвана страх щото си говореха нещо за мене разбрах само (машалах, чок гюзел булгарику :lol: :lol: :lol: ) после аз стигнах до блока на приятелката ми и само като мернах входа и пълна газ нагоре по стълбите. 8-) Стигнах до 5тия етаж за около 20-30 секунди :lol: :lol: :lol:

iiordanova
06-03-2010, 12:44
О , да ! 8-)
Минавам аз по улицата и един минава покрай мен и ме потупа по рамото и ми каза " ЗдрастИииииИИи " :lol: :lol: :lol: И аз почвам да се хиля и газ напред.
И често се случва да ми подсвиркват.
Ужасно е ! 8-)

December
06-03-2010, 13:06
ами ест че да тъпото е ,че не са само цигани! Най ме дразни кат ти подвикват от каручкатаУф това е толкова отвратително!И също така,като са някви цигани на строежите,30 градуса-те потни гнусни.Ужас.Веднъж отивах към заболекърката,беше август,със суперкъси панталони съм и някакво потниче. Един вика "абе малка е ей"хах това са единствените думи,които мога да напиша.От другите ме е гнус...само като си спомня.Опитах се да вървя колкото се може по-бързо.Адски ме беше гнус :smt078

Не. Нито съм достатъчно хубава, за да предизвикам такава реакция, нито имам миловидно излъчване, което да предразполага.Аз нямам този късмет.Щото съм една русичка и моливидна :lol: И съм малко страхлива относно тея хора.Ако са 2 български смотаняци,бих им се разкрещяла,но на цигани ме е страх.Едни мазни,с една лукава физиономия,гнусни(говоря за тея дето подсвиркват.Има и свесни цигани,но те няма да тръгнат да ти подсвиркват.Същото е и с българите...
А преди ми подсвиркваха само цигани.Бях се отвратила от себе си,защото им се харесвам.Исках да не ми подсвиркват цигани,а българи :lol: Ама е д/г същата работа.Вече и българи(идиотчета смотани) ми подсвиркват и пак гадно.Но не е чак толкова гнусно колкото при циганите :smt078

Има един циганин от класа който също ме харесва.Ужас,ужас,гадост!Пи пал ме е по-дупето,но на него не ме е страх да се разкрещя,защото го знам к'ва стока е.Веднъж го бях одарила с ритник :razz: Кой знае колко смешна гледка е било.

mim4ety_sara
06-03-2010, 13:43
Тва си е направо ежедневие,но не ме е страх,ако дойдат към мене или ще ги блъсна или ще ги напсувам и те нищо не ми правят. 8-) Ако е вечер и съм сама,тогава ще ме е страх.. :lol:

Sisi7u
06-03-2010, 18:32
и на мен ми се е скучвало .. да ми се закачат ..
мн0г0 са протични ... но чесно казано и някои българи така се държат .. !!
УЖАСНО !! :-x :x :(

kotetokateto
06-03-2010, 18:47
Пфуу да :-x

SummerParty
06-04-2010, 14:14
Да, наскоро също ми се случи. Адски глупаво и невъзпитано е. Не е това начина да свалят момиче, но какво ли знаят те. 8-)

FlowerPower
06-18-2010, 20:39
На мене всякакви такива ми влизаха под кожата... доскоро... докато не изкочи от нищото пред мене един ексцибиционист :ХХХХХХХ
Оттогава малките закачки не ми правят и грам впечатление. :smt067

frozendeath
06-19-2010, 03:43
Оо, ужасно е. Веднъж с една приятелка минавахме по тротоара и улицата до нас беше разкопана. И някакви работници (разбирайте цигани) нещо ни гледаха и подвикнаха нещо, но ние не чухме какво, и двете със слушалките в ушите. Много ме изнервят такива. Иначе направо ме е гнус да ги гледам и също ме е страх, щото тея никакво възпитание, нито задръжки нямат, направо изтръпвам, ако минавам сама (или с приятелки) покрай такива индивиди.

sladurka122
06-19-2010, 06:12
Да, но не само веднъж. Това е, защото те са едни простац с извинение.