View Full Version : Случвало ли ви се е ..
fan7as1a
04-08-2010, 18:28
Случвало ли ви се е като вървите и например циганите да почнат да ви подсвиркват или да казват нещо от сорта "ща скъсамм".На мен доста пъти ми се е случвало и ми е кофти,но не им го показвам и ги отминавам :D Споделете и вие някоя такава случка или си дайте мнението :)
Да случвало ми се е и определено се дразня.Веднъж някакъв мангал посегна с ръка към стомаха ми... изпаднах в ужас и само успях да се дръпна :?
nIkEnCeTy_bE
04-08-2010, 18:49
Пфу ужас. Така да ги мразя, на всяка твоя крачка са. Един път един ме обара по гъза. И аз само се обърнах и му казах не ме докосвай и си продължих по пътя. Толкова са гнусни. А на всичкото отгоре, тука в наща красива морска столица, лятото бъкана с чужденци. На центъра като застанат, и като дойде 409 за Златните и като почнат да се качват чужденците, и те застават плътно зад тях точно като се качват, и им бъркат в чантичките и се умитат. И най лошото е, че никой нищо не прави. Бяха отмъкнали чехли точно пред очите ми, и аз само викам може ли такова нещо, те само ме погледнаха и се ометоха. И гледаш след това 2-3 пак така на разстояние. Това са най долните хора в България.
явно на много хора се е случвало :D те циганите са толкова долни и противни.. :?
Cybershot
04-08-2010, 18:58
аз съм момче, но ако някой мангал тръгне да обарва момиче, примерно което пред мен върви, ще му начупя канчето!
BlackKeys
04-08-2010, 19:02
Да ми подсвиркват не, ама преди много време май някъв ме харесвал и даже май искаше да тръгвам с него. :lol:
Беше много отдавна и не си спомням тачно за какво ставаше дума.
Но са ужасни...
аз съм момче, но ако някой мангал тръгне да обарва момиче, примерно което пред мен върви, ще му начупя канчето!
Само така и аз така бих постъпил.
Иначе мангали са се заяждали с мен, такъв удар понесе мангала от един приятел, че ми стана мъчно за него. Тей както си вървим по пътя един идиот ме напсува и тръгна да ме удря за нещо...обаче не успя :D
cherrygloss
04-08-2010, 19:17
Ние веднъж бяхме аз и баща ми на плажа и двамата влизаме малко по надълбоко и си оставихме чантата за малко без надзор.След 10 мин. излизаме и я няма .Хората наколо "ами тука минаха едни ама ние нищо не видяхме" .. нямаше какво да направим.Много ме беше яд.Нямаше нищо ценно, но вътре беше една моя любима рокля, която я обожавах и само нея носех и сега я носи някоя крадлива гадна циганка .. :(
Много са ми гнусни :(
Cybershot
04-08-2010, 19:23
Абе ма*каим циганска, като се съберем компанията и кат попаднем на тайфа цигани само повод търсим да ги пречукаме. Не мога ги понасям!
тия цигани са голяма напаст :D :D 100 % ми се е случвало да ми подвикнат нещо, но сега в момента не се сещам :D най - гадното е, че от моя клас има едни такъв нахален циганин направо не мога да го понасям :D ако ми направи нещо ще ми избият нервите и такава ще му зашлева, че да ме помни :D :D :D
Проблема явно идва само от думата (циганин)явно ако сащото направи един (балгарин) нема ви е гадно сигурно толкова.Аз по скоро бих разделил хората по интелигентност, щот познавам (цигани/ки) на които и на малкия пръст не би се доближил....
Веднъж бяхме с едни приятели и сестрата на един приятел, и нарочно и казахме да отиде на другя тротоар и там едни цигани и я заговориха и... това им беше най-голямата грешка в живота :booooomb:
kris4ety14
04-08-2010, 19:53
Преди години в бившето ми училище един гнусен мангал ме обара и след това се оплаках на класната. Тя му се скара пред всички 8-) .
Днес в София с брат ми бяхме спрели на светофар. Пред нас пресича един такъв екземпляр и по интуиция натиснах ръчката да заключа вратите на колата. Брат ми пък се сетил по-рано да направи това и аз в първия момент се учудих защо не чувам звук на заключване :lol: .
Да или като минеш покрай някой строеж...
О, да. Случвало ми се е. Та нали в тоя квартал живея. :-x :-x :-x :-x И заради тъпите принципи на майка ми: "Ааа, как така ще продаваше къщата бляблябляяяя..." съм търпяла колко такива подвиквания и неприлични предложения... :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
оо да случвало ми се е и чесно да си призная ме е страх от такива егземпляри.Знаеш ли какво му е в главата,циганин е все пак и са ми подсвирквали и какво ли не.А и такива неща стават че вече от всякаде дебне опасност.Не само циганите са опасни,нищо чудно че родителите ми толкова се притесняват като излизам...
fan7as1a
04-08-2010, 20:22
Амии моята случка е такава .. Днес си чакам автобуса да дойде и покрай спирката минават двама дърти цигани и друг по-малък,който явно е син на единия от тях .. И само се чува едно "Момиченцее сина ми иска да ви взима иска да ви лиже" чак сега ми е гнусно като го пиша ... Много кофти ми стана .. И затова ви пиша тук и сега гледам,че не само аз съм така :)
danibebi
04-08-2010, 20:31
Веднъж бяхме с едни приятели и сестрата на един приятел, и нарочно и казахме да отиде на другя тротоар и там едни цигани и я заговориха и... това им беше най-голямата грешка в живота :booooomb:
и след това какво стана ? :D иначе по темата,ем явно съм късметлийка в този случай,защото аз не съм имала такива неприятни случки.. 8)
Ми не ама бях с едни големи моя приятел беше с тях и аз демек с него.. и Некви изкочиха от некаде и ни викат имате ли пари.. и тия наще викат а ви имате ли ? :razz:
ами ест че да тъпото е ,че не са само цигани! Най ме дразни кат ти подвикват от каручката
Biskfitka
04-08-2010, 22:51
ами ест че да тъпото е ,че не са само цигани! Най ме дразни кат ти подвикват от каручката+ :D
dPa3HuTeJl
04-09-2010, 02:19
Пфу ужас. Така да ги мразя, на всяка твоя крачка са. Един път един ме обара по гъза. И аз само се обърнах и му казах не ме докосвай и си продължих по пътя. Толкова са гнусни. А на всичкото отгоре, тука в наща красива морска столица, лятото бъкана с чужденци. На центъра като застанат, и като дойде 409 за Златните и като почнат да се качват чужденците, и те застават плътно зад тях точно като се качват, и им бъркат в чантичките и се умитат. И най лошото е, че никой нищо не прави. Бяха отмъкнали чехли точно пред очите ми, и аз само викам може ли такова нещо, те само ме погледнаха и се ометоха. И гледаш след това 2-3 пак така на разстояние. Това са най долните хора в България. Хора ?!? :shock: :shock: Кви хора бе тия човекоподобни на малкия пръст на кучето ми не могат да стъпят ! :lol: :lol:
OtkrovennoBezrazlichna
04-09-2010, 16:35
ignore
danibebi
04-09-2010, 19:00
Пфу ужас. Така да ги мразя, на всяка твоя крачка са. Един път един ме обара по гъза. И аз само се обърнах и му казах не ме докосвай и си продължих по пътя. Толкова са гнусни. А на всичкото отгоре, тука в наща красива морска столица, лятото бъкана с чужденци. На центъра като застанат, и като дойде 409 за Златните и като почнат да се качват чужденците, и те застават плътно зад тях точно като се качват, и им бъркат в чантичките и се умитат. И най лошото е, че никой нищо не прави. Бяха отмъкнали чехли точно пред очите ми, и аз само викам може ли такова нещо, те само ме погледнаха и се ометоха. И гледаш след това 2-3 пак така на разстояние. Това са най долните хора в България. Хора ?!? :shock: :shock: Кви хора бе тия човекоподобни на малкия пръст на кучето ми не могат да стъпят ! :lol: :lol:
:lol:
:lol: на малкия му пръст ни могът са намажат? :lol: 8-) иначе не минавам покрай такива места, но и да минавам няма к'во да ме зяпат и да ми свирят - не съм толкоз хубава. 8-)
kuklichka_bg
04-09-2010, 20:44
постоянно
толкова ми е писнало,а да не говорим колко ми е противно!!
gegata15
04-09-2010, 21:01
...
xtrvgnza
04-10-2010, 15:04
Точно до у-щето в което уча всеки ден се разхожда един 16-17 годишен прошляк дето само се задява с тинейджърките и често се е случвало да ми подсвирква и вика "сладурано" обаче аз си вземам мп3-ката, турам си слушалките в ушите и той като видя че няма как да го чуя се отказа и вече няям проблеи ;)
Elizabett
04-10-2010, 15:47
И на мен ми се е случвало да ми подсвиркват, минавайки покрай тях съм чувала и такива неща от рода на "ща скъсам" ии други.. :-D Но просто ги отминавам без да им обръщам внимание.
DqVoLsKoJeLaNiE
04-10-2010, 16:19
Да, случвало ми се е и то много пъти, постоянно опипват момичета и са по центъра, но на тия не им пука от никой и ако се отваряш много, не ги интересува момиче ли си, момче ли си, бият. Лятото бяха изнасилили едно момиче в парка...10 човека :о , щото тя им се дърпала... при нас не е толкова лесно. :(
sian4eto
04-10-2010, 16:38
да определено ми се е случвало и не ми беше много приятно :neutral:
За съжаление ми се е случвало. А толкова са ми противни тия същества, гнус ме е само да ги гледам, камо ли ако се опитат да ме докоснат. Веднъж един гнусен циганин се блъсна нарочно в мен за да ме обара и аз му се развиках, избутах го от мен и си тръгнах. Когато ми подсвиркват от строежите, не им оставам длъжна и им казвам къде да си го заврът, но ако са близо до мен просто ги гледам злобно и си отминавам, все пак не съм толкова глупава да се заяда с 4-5 мангала сама насред улицата. И без това са такива безмозъчни и мръсни животни, знам ли ги какво могат да направят. Повръща ми се като ги гледам на всеки метър, расистко или не, такава е истината
Daqn4eto0o
04-11-2010, 11:40
Аз понеже съм от Варна ии там под пощата на спирката винаги има хора и аз си чакам автобуса с една приятелка и някъв гнусен циганин идва и сяда до нас , ние 5 пъти отидахме настрани и този след нас и после вече няма на къде да ходим и седим и мангала пипа приятелката ми за косата и вече някъв са натика върху нея сякаш ще я целува :D и вика как се казвате, може ли да се запознаемм иууууууууу беше т0лкова гнусно :D ии ние станахме и си заминахме защото имаше прекалено много хора за да правим скандали .. :D
vampirediaries
04-11-2010, 12:38
Мм не,не ми се е случвало и дано не ми се случи.Така обаче като се замисля в квартала ми няма мангали,но като цяло в Русе има само в два квартала.И по центъра има разни малки циганчета на по 5-6 години дето просят,ама никой не им дава.
KpacuMup
04-11-2010, 13:55
Леле как ги мраза тез мангалиии .. особено тез дет' се казват "Асен" .. мн са ми противни нещо .. 8-)
DarknessAngel
04-11-2010, 16:11
Случвало ми се е.
Consciousness
04-11-2010, 18:56
Не.
Да, случвало ми се е. Отвратително е. Да ти подсвиркват и тръгват към теб с някви опити... абе ужас!
Една приятелка някакъв циганин я беше прегърнал и тя се беше разпищяла на улицата, направо нямам думи. Те нямат право да те гледат, камоли да те пипат... :?
petinkataaa
04-11-2010, 19:12
не само цигани са ми подвиквали :-x
Дам..! доста често и то да бяха само циганите :D доста идиоти има по улиците,често съм се стряскала и от подсвирквания от кол напр в кола има некви бавни :D , и викат и крещят само ме излагат :-x
idioticallystupid_
05-31-2010, 18:49
Като се разхождах с баща ми миналото лято на морето, някакъв цигаин на към 50-60 години го пита за колко ме давал :D
Баща ми каза че не ме дава, а тоя ни преследва до колата :-D
rebeccaa
05-31-2010, 19:14
Оффф ужасно е.Един път с една бивша фр вървиме смисъл прибираме се от даскало и някви там от боклукджийте викат аааа хубави са хубави са :D :D .Или като те обарат по дискотеките ауу не не ужас.
WaterLilly
05-31-2010, 19:25
Не. Нито съм достатъчно хубава, за да предизвикам такава реакция, нито имам миловидно излъчване, което да предразполага.
Всеки ден ,като мина из центъра се чуват масови бипкания, свиркания ..мръсни реплики
нещо страшно :-o :lol: :lol:
случвало ми се е, и то не веднъж, но спрях да им обръщам внимание, все пак са мангали, с ограничен умствен капацитет.. 8-) :lol:
glorka94
06-02-2010, 06:09
Аз пък един път минавам покрай 2 и почнаха ми говорят за задни :shock: , ама си ги подминах.... попринцип не им обръщам внимание и не се трогвам от това което ще ми кажат
bobito_th
06-02-2010, 06:26
Проблема явно идва само от думата (циганин)явно ако сащото направи един (балгарин) нема ви е гадно сигурно толкова.Аз по скоро бих разделил хората по интелигентност, щот познавам (цигани/ки) на които и на малкия пръст не би се доближил....
++
И на мен ми се е случвало. Но не всички цигани са такива :?
SheIsAggressive
06-02-2010, 15:19
Движа се със скинари... няма как да стане това.. ;) А дори и да съм сама, винаги си нося бокс, нож и карабинер.. така че по-добре да не свирят.. :o
NeverTheSame
06-02-2010, 18:25
Супер гнусно е..и то не става въпрос само за цигани..има сякви долни хора..дори и българи ;)
vilityyy96
06-03-2010, 12:29
Ами и на мен ми се е случвало ужасно много пъти ама се сещам за един много смешен случай. Отивам у една приятелка и двама маааазни мангала вървят зад мене и мене ме хвана страх щото си говореха нещо за мене разбрах само (машалах, чок гюзел булгарику :lol: :lol: :lol: ) после аз стигнах до блока на приятелката ми и само като мернах входа и пълна газ нагоре по стълбите. 8-) Стигнах до 5тия етаж за около 20-30 секунди :lol: :lol: :lol:
iiordanova
06-03-2010, 12:44
О , да ! 8-)
Минавам аз по улицата и един минава покрай мен и ме потупа по рамото и ми каза " ЗдрастИииииИИи " :lol: :lol: :lol: И аз почвам да се хиля и газ напред.
И често се случва да ми подсвиркват.
Ужасно е ! 8-)
December
06-03-2010, 13:06
ами ест че да тъпото е ,че не са само цигани! Най ме дразни кат ти подвикват от каручкатаУф това е толкова отвратително!И също така,като са някви цигани на строежите,30 градуса-те потни гнусни.Ужас.Веднъж отивах към заболекърката,беше август,със суперкъси панталони съм и някакво потниче. Един вика "абе малка е ей"хах това са единствените думи,които мога да напиша.От другите ме е гнус...само като си спомня.Опитах се да вървя колкото се може по-бързо.Адски ме беше гнус :smt078
Не. Нито съм достатъчно хубава, за да предизвикам такава реакция, нито имам миловидно излъчване, което да предразполага.Аз нямам този късмет.Щото съм една русичка и моливидна :lol: И съм малко страхлива относно тея хора.Ако са 2 български смотаняци,бих им се разкрещяла,но на цигани ме е страх.Едни мазни,с една лукава физиономия,гнусни(говоря за тея дето подсвиркват.Има и свесни цигани,но те няма да тръгнат да ти подсвиркват.Същото е и с българите...
А преди ми подсвиркваха само цигани.Бях се отвратила от себе си,защото им се харесвам.Исках да не ми подсвиркват цигани,а българи :lol: Ама е д/г същата работа.Вече и българи(идиотчета смотани) ми подсвиркват и пак гадно.Но не е чак толкова гнусно колкото при циганите :smt078
Има един циганин от класа който също ме харесва.Ужас,ужас,гадост!Пи пал ме е по-дупето,но на него не ме е страх да се разкрещя,защото го знам к'ва стока е.Веднъж го бях одарила с ритник :razz: Кой знае колко смешна гледка е било.
mim4ety_sara
06-03-2010, 13:43
Тва си е направо ежедневие,но не ме е страх,ако дойдат към мене или ще ги блъсна или ще ги напсувам и те нищо не ми правят. 8-) Ако е вечер и съм сама,тогава ще ме е страх.. :lol:
и на мен ми се е скучвало .. да ми се закачат ..
мн0г0 са протични ... но чесно казано и някои българи така се държат .. !!
УЖАСНО !! :-x :x :(
kotetokateto
06-03-2010, 18:47
Пфуу да :-x
SummerParty
06-04-2010, 14:14
Да, наскоро също ми се случи. Адски глупаво и невъзпитано е. Не е това начина да свалят момиче, но какво ли знаят те. 8-)
FlowerPower
06-18-2010, 20:39
На мене всякакви такива ми влизаха под кожата... доскоро... докато не изкочи от нищото пред мене един ексцибиционист :ХХХХХХХ
Оттогава малките закачки не ми правят и грам впечатление. :smt067
frozendeath
06-19-2010, 03:43
Оо, ужасно е. Веднъж с една приятелка минавахме по тротоара и улицата до нас беше разкопана. И някакви работници (разбирайте цигани) нещо ни гледаха и подвикнаха нещо, но ние не чухме какво, и двете със слушалките в ушите. Много ме изнервят такива. Иначе направо ме е гнус да ги гледам и също ме е страх, щото тея никакво възпитание, нито задръжки нямат, направо изтръпвам, ако минавам сама (или с приятелки) покрай такива индивиди.
sladurka122
06-19-2010, 06:12
Да, но не само веднъж. Това е, защото те са едни простац с извинение.