View Full Version : Фен тема:Justin Bieber
YouMakeMeSmile
04-18-2010, 19:29
ам то тва хлапе пее като девойка
tWiLigHtgIrL
04-18-2010, 19:31
ам то тва хлапе пее като девойка
:lol: оу да това наистина беше смешно :lol:
BlackaTBW
04-18-2010, 19:44
...отчаяна съм. Наистина.
tWiLigHtgIrL
04-18-2010, 20:41
бтв за феновете ето какво си е написал в описание в скайп -
Junos Today and believe me this is crazy i was a kid from small town in canada and now i am a popstar this is crazy...but still i am that regular kid from a small town who hangout with friends :)
таа да му пожелаем късмет на наградите Junos в Канада..макар че се знае че ще спечели 8-)
StreetFame
04-18-2010, 20:58
:razz: :razz: :razz: Скайпа му имала.... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Бог да ви е на помощ! :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
tWiLigHtgIrL
04-18-2010, 21:07
:razz: :razz: :razz: Скайпа му имала.... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
що си мислиш че е невъзможно..и той е едно най-обикновенно дете като нас..въпреки че е известен,но това не го прави по-различен..пак е с 2 крака 2 ръце 2 очи 2 уши и т.н. не му пречи да има скайп..и най-малкото да го дава на фенове и да си пише с тях..защо не? :?
[B]a[N]D[i]T[k]a
04-18-2010, 23:51
що си мислиш че е невъзможно..и той е едно най-обикновенно дете като нас..въпреки че е известен,но това не го прави по-различен..пак е с 2 крака 2 ръце 2 очи 2 уши и т.н. не му пречи да има скайп..и най-малкото да го дава на фенове и да си пише с тях..защо не? :?
канадец е, 1/3 от канадците даже не знаят какво е skype :O.. а по темата: ебати лапето :# същия стил като Jesse Mccartney само дето Jesse Е много по як! :) :smt007
brokeninside13
04-19-2010, 11:02
Ау.. този Джеси е много хубав! Не му слушам песните, но има един филм "Keith" който е уникален!
[B]a[N]D[i]T[k]a
04-19-2010, 12:01
Ау.. този жеси е много хубав! Не му слушам песните, но има един филм "Keith" който е уникален!
Да!! :) :) :) :smt060
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 12:25
a[N]DT[k]a]
:razz: :razz: :razz: [i]Скайпа му имала.... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
канадец е, 1/3 от канадците даже не знаят какво е skype :O.. а по темата: ебати лапето :# същия стил като Jesse Mccartney само дето Jesse Е много по як! :) :smt007
явно не си много запозната,щот имам роднини в Канада и то точно в щата където е и Джъстин и поне там е много популярен скайп :? а и съм го виждала на камерата,там няма как да излъже че е той :?
е и всеки с вкуса си..мен Джъстин милион пъти по ме кефи http://images.dailyfill.com/a51d90f77a9e4078_ab6495d31046429b/o/Justin_Bieber_300.jpg от този русия Джеси http://popularbiographies.files.wordpress.com/2008/05/9550609662.jpg :?
6okolad4ety95
04-19-2010, 12:28
a[N]DT[k]a]
:razz: :razz: :razz: [i]Скайпа му имала.... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
явно не си много запозната,щот имам роднини в Канада и то точно в щата където е и Джъстин и поне там е много популярен скайп :? а и съм го виждала на камерата,там няма как да излъже че е той :?
е и всеки с вкуса си..мен Джъстин милион пъти по ме кефи http://images.dailyfill.com/a51d90f77a9e4078_ab6495d31046429b/o/Justin_Bieber_300.jpg от този русия Джеси http://popularbiographies.files.wordpress.com/2008/05/9550609662.jpg :?
Джъстин е милиони пъти по-хубав и по-сладак от този Джеси или там къв е!
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 13:13
a[N]DT[k]a]
:smt023 съгласна!!
хайде на бас на по една бира, че в тая тема има повече хейт коментари отколкото фен такива :D
TrustNobody
04-19-2010, 14:44
facepalm :(
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 14:50
хайде на бас на по една бира, че в тая тема има повече хейт коментари отколкото фен такива :D
e така е ма кво да се прави,като българите сме завистливи,злобни и т.н. и тряя да плюваме по останалите ,тези които са успяли да направят нещо смислено в живота си :?
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 15:04
Не че ми дреме кво мислиш, но я забележи че е от Провинцията Онтарио? И аз съм от София/БГ, ма не живея там сеш се? Като ви казвам че сте прости, е защото не можете да тълкувате прости неща като това "от къде си". Торонто е най-голямия град в Канада(7 мил) + че има адски много туристи. Я сега се загледай къде е е Торонто? В Онтарио? Опа вече имаме съвпадение...
Сега да ти обесна какво става тука, когато забременееш още докато си в даскало, ти веднага сменяш даскалото защото хората знаят че си идиот и нищо няма да стане от тебе. В много случай те гонят от вкъщи и ти почваш на 0-лата? Къде е по-добре бе? в градче от 30 хил човека дето всеки се знае, или в град от 7 мил? Където може да се намери по-добра ниско платена работа, и никой няма да те познава? Опа пак стигнахме до съвпадение, я сега помисли като майка ми е забременяла в Даскало какви са шансовете да може да си плати наема сама? Опа пак съвпадение, да кажа ли че тея клипчета дето ги е пускал в Youtube ги е пускал за роднини(баба и дядо)??? Опа за какво ще ги пуска като живеят на 1 място? За какво ще го гледат в Youtube? Опа.... пак съвпадение, не смяташ ли че станаха много?
И ест че е благодаден и на най-малкото, след като от улицата, за първата му песен му платиха с къща и топла храна... И съм много завистлив, че аз си имам постояннен доход, образование, и бъдеще, докато тоя мухлю след 2 год ще е на улицата?
И ето че стигнахме, че сляпо вярвате на глупости, както и че сте прости(не тъпи, ПРОСТИ!)
Приятен ден малко заблюдено момиченце без бъдеще 8)
ОМГ чак сега забелязах че си отговорил :lol:
та..ти можеш ли да четеш -кво даскало кви раждания кви 5 лева както се вика :razz: :razz: майка му е на 38 т.е. родила го е на 22..работила е даже жената :?
+ тва Джъстин все още живее в СТратфорд и в момента е там,там са му и фриендове и всичко..не се е местил никога от там :? :? а ем ти влизал ли си някога в ю тъб и да се разровиш да видиш колко безизвестни хора качват клипчета в ютъб пеещи,за кво го правят.надали заради баби и дядовци 8-) ии НЕ не станаха,щот опровъргах всичко + тва го познавам много по-добре от тебе :?
на улицата ли--филмираш се..продава си рейнджровъра за 250 000 няй--малко щот ще се намери някоя богата луда фенка да го иска и то има едно АКО му залезе кариерата ,,за което шансът е 1:100 000 :?
ей и човека с бъдеще..вземи си правописен речник-"заблюдено" нямата такава дума в българския език :? о и Ванга това дали съм с бъдеще или без не си ТИ този който ще каже,не аз се правя на голямата работа с това че съм г-н Еди кой си и вися по тийн форумите и се правя на интересен..ако беше наистина НЕЩО нямаше да си тук а да си се занимаваш с нещо стойностно извън нет пространвството или поне не с тийнове на мойта възраст..ии айде след 10 години ако изобщо се занимавам с този сайт ще ти пиша..пък да видим дали съм с бъдеще или не..попринцип съм амбициозна натура и ловя бас че ще постигна много повече от тебе,без помоща на мама и тати :? :?
OtkrovennoBezrazlichna
04-19-2010, 15:04
e така е ма кво да се прави,като българите сме завистливи,злобни и т.н. и тряя да плюваме по останалите ,тези които са успяли да направят нещо смислено в живота си :?
И що пък койт каже нещо против него и значи завижда ?
Спри да го повтаряш туй ! ! :x
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 15:09
нали не си фенка на Дж бе..ти пък спри да влизаш в темата 8-) тогава и аз ще спра да го потварям това 8-)
OtkrovennoBezrazlichna
04-19-2010, 15:13
нали не си фенка на Дж бе..ти пък спри да влизаш в темата 8-) тогава и аз ще спра да го потварям това 8-)
Яко мий да се заяждам :smt098 :smt098 :smt098 :lol:
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 15:15
Яко мий да се заяждам :smt098 :smt098 :smt098 :lol:
и мен ми е яко да дразня 8) 8)
KpucmuHa
04-19-2010, 15:18
целият ми клас е луднал по 'Baby' :D
всеки ден я слушам по няколко пъти, чак на мен започна да ми харесва :lol: :lol:
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 15:22
целият ми клас е луднал по 'Baby' :D
всеки ден я слушам по няколко пъти, чак на мен започна да ми харесва :lol: :lol:
ми как няма да е..най-хубавата песен..вади адския глас там :lol: зарибих вс фр-та..и са само ме карат да пускам на тела "ангелския глас" :lol:
KpucmuHa
04-19-2010, 16:22
бързо ще му мине славата, спокойно :D :D :D :D :D :D :D :D
Според мен е голям сладур,защо всички казват,че е гей даже започвам да си мисля,че момчетата му завиждат защото повечето момичета са хлътнали по него :-P
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 16:25
ти така си мислиш..с над 5-6 милиона фенове по цял свят надали 8-) наричаме си го "Принца на Попа" та представи си да е следващия Майкъл Джексън..т.е. имах предвид че няма скоро да му мине славата,поне докато не остарее,не се сбръчка и му се развалят гласните струни :razz: :razz:
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 16:27
Според мен е голям сладур,защо всички казват,че е гей даже започвам да си мисля,че момчетата му завиждат защото повебето момичета са хлътнали по него :-P
а де кво исках да кажа с тва постоянно повтаряне че му завиждат :lol: и той самия си го казва 8-) кво да се прави като една тийн сензация,висок само 1,61 има толко много фенки че и някой влюбени и както пише в Браво-то мисля,миналия брой им се разтуптяват сърцата само да му чуят гласа 8-)
Тая песен Baby и на мене ми харесва :)
Иначе за момчето, нямам никакво мнение.. просто тая песен е няква ритмична 8-)
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 16:33
браво бе хора с вкус 8) :lol: ама ще се научите да слушате музика 8-)
а и Марти не искаме мнение 1 че си момче пък и то попринцип момчетата не го харесват него като човек 8-)
Ми . . . доста е кофти. :(
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 16:47
http://gs149.photobucket.com/groups/s52/N440X56L79/th_puppydogface.jpg
LaffyTaffy
04-19-2010, 16:51
a[N]DT[k]a]
Да, наистина е сладАк, ама и те също са сладки
http://www.everydaymiracles.org/Pictures/MPj04276440000%5B1%5D.jpg
http://www.aboutzackandcody.com/zc/products/30.jpg
Извинявай, ама тва си е чиста педофилия :x :razz:
Според мен е голям сладур,защо всички казват,че е гей даже започвам да си мисля,че момчетата му завиждат защото повебето момичета са хлътнали по него :-P
а де кво исках да кажа с тва постоянно повтаряне че му завиждат :lol: и той самия си го казва 8-) кво да се прави като една тийн сензация,висок само 1,61 има толко много фенки че и някой влюбени и както пише в Браво-то мисля,миналия брой им се разтуптяват сърцата само да му чуят гласа 8-)
винаги ми е интересно да чета такива фенски теми... някви, с извинение, пикли на по 11-12 не знаят кво е любов, ама влюбени... разтуптяните сърца да... някои парчета, които свързвам с минали моменти и на мен ми разтуптяват сърцето... ЧАК такава сензация не е, не го прехвалвайте...
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 16:56
a[N]DT[k]a]
Да, наистина е сладАк, ама и те също са сладки
http://www.everydaymiracles.org/Pictures/MPj04276440000%5B1%5D.jpg
http://www.aboutzackandcody.com/zc/products/30.jpg
Извинявай, ама тва си е чиста педофилия :x :razz:
ква педофиля като Cole и Dylan sprouse са на 17 години :lol: а тая ще правят 18 :lol: :razz: е да от тяхна страна може :lol:
http://www.olsen-twins-news.com/show/presenting-cole-and-dylan-sprouse-dylan-sprouse-cole-sprouse-olsen-twins-news-3bc7392d59f142546222aa28034f343b.jpg
+бтв Джъстин е на 16 та не знам за ква педофилия пак говориш 8-)
Не го хейтвам, обаче много гадно пее и тембъра му на гласа е ужасен :( :( :(
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 17:00
винаги ми е интересно да чета такива фенски теми... някви, с извинение, пикли на по 11-12 не знаят кво е любов, ама влюбени... разтуптяните сърца да... някои парчета, които свързвам с минали моменти и на мен ми разтуптяват сърцето... ЧАК такава сензация не е, не го прехвалвайте...
чакай чакай,цитирам списания..аз не съм влюбена в него :razz: :razz: само фенка съм 8-) ама не то попринцип гласа си му е спрашен,на моменти това е единственото нещо което може да ми оправи настроението 8-) А и за сензацията пак цитирам -Pop core tv.."Тийн сензацията Джъстин Бийбър пак е на челно място в нашата класация.." 8-)
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 17:03
Не го хейтвам, обаче много гадно пее и тембъра му на гласа е ужасен :( :( :(
оу оперните певици тръгнали да определят на Джъстин тембъра какъв е :( :( *puppydogface(на снимката по-горе)* :( щом Ьшър е харесал как пее,Скутър Браун също значи си пее перфектно и тембъра не му е как беше "ужасен" :?
LaffyTaffy
04-19-2010, 17:03
+бтв Джъстин е на 16 та не знам за ква педофилия пак говориш 8-)[/quote]
Да, вярвай си :D
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 17:07
+бтв Джъстин е на 16 та не знам за ква педофилия пак говориш 8-)
Да, вярвай си :D[/quote]
http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=441045
Джъстин Дрю Бийбър е канадски поп певец, роден на 1 март 1994г. в Онтарио. От съвсем малък той е развива голямо влезение към музиката и дава сериозни сигнали, че един ден ще стане истинска звезда. Умее да вири на барабани, китара, пиано и тромпет. Стартът в музикалната му кариера е поставен, когато Джъстин е едва 12-годишен и е избран да участва в шоу за таланти в родния си град.
ето още в първия абзац пише,че е роден 1994 година и ако можеш да смяташ ще видиш че е на 16 :?
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 17:09
Детето чудо Justin Bieber и големият път към върха
През последните няколко години Джъстин Бийбър съвсем заслужено се открои сред най-популярните лица на поп музиката в световен мащаб. Хитовете му с лекота превземат световните класации, клиповете му достигат истински рекорди по посещаемост, канен е в най-рейтинговите медии и присъства на най-актуалните събития по целия свят.
http://www.hiclub.bg/Images/Cache/Image_441047_2.jpg
Джъстин Дрю Бийбър е канадски поп певец, роден на 1 март 1994г. в Онтарио. От съвсем малък той е развива голямо влезение към музиката и дава сериозни сигнали, че един ден ще стане истинска звезда. Умее да вири на барабани, китара, пиано и тромпет. Стартът в музикалната му кариера е поставен, когато Джъстин е едва 12-годишен и е избран да участва в шоу за таланти в родния си град.
В края на 2007г. Джъстин и майка му решават да качат негови клипове в YouTube, за да могат да го гледат семейството и приятелите му, които нямат възможност да присъстват на изпълненията му на живо. В репертоара му са включени песни на Ъшър, Стиви Уондър, Ни-Йо, Джъстин Тимбърлейк и Майкъл Джексън. За съвсем кратко време младият певец достига сериозна популярност дори и извън пределите на родната Канада.
За щастие, един от клиповете на Джъстин попада пред очите на продуцента Скутър Браун, който незабавно се свързва с детето-чудо. Двамата заминават за Атланта, Джорджия, където се срещат с Ъшър. Срещата между двамата е съдбпвна, защото седмица по-късно Джъстин се явява на прослушване за звукозаписния гигант Айлънд Рекърдс. През октомври 2008 г. Джъстин подписва своя първи договор и смело навлиза в света на големия шоубизнес.
Дебютният албум на талантливия Бийбър - Мy World - излиза през ноември 2009г. One Time е първият сингъл от него, който още с дебюта си моментално достига 12-то място в канадската класация на Билборд Hot 100. Парчето е записано със специалното участие на Ъшър като гост музикант. Сингълът постига истински рекорд, като става платинен в Канада само три седмици след пускането си!
Почти половин година след като направи истински фурор сред феновете по цял свят, 16-годишната поп звезда пусна официално първия си албум My World. Младият певец буквално взриви класацията Billboard Hot 100 Top 40 с цели четири свои хита - One Time, One Less Lonely Girl, Love Me и Favorite Girl.
Албумът постави истински рекорд с над 130 000 продадени диска още в първата седмица на издаването му и официално стана албум #1 в Канада. В допълнение към четирите хит сингъла, My World съдържа още няколко топ композиции, написани от самия Джъстин, групите The-Dream, Tricky Stewart и Midi-Mafia, а в парчето First Dance специален гост-музикант е ар-енд-би звездата Usher.
Джъстин Бийбър е първият соло артист в историятя на Billboard Hot 100 който влиза в класацията с 4 песни от дебютния си албум още преди официалното му издаване. Хитът „Baby", със специалното участие на Лудакрис влиза на 5то място в класацията Hot 100, а видеото към парчето доректно се изстреля на първа позиция в iTunes.
От есента на 2009г., Джъстин е обожаван от медиите и активно присъства в най-хитовите телевизионни предавания, радиостанции и уебсайтове. Той е сециален гост в две последователни предавания на Good Morning America по американската телевизия АВС, участва в Nickelodeon's True Jackson, Access Hollywood и младежкото предаване на CNN Young People Who Rock.
През декември 2009г. Бийбър изпълни песента на Стиви Уондър Someday at Christmas лично пред американския президент Барак Обама и първата дама Мишел Обама. Церемонията се състоя малко преди Коледа в Белия дом и беше излъчена по телевизията в подкрепа на Националния медицински център за деца, болни от рак.
На 31 януари тази година Джъстин заедно с поп звездата Ke$ha окуражават зрителите и публиката да гласуват за Bon Jovi на 52-рите годишни награди Грами. Той е поканен да участва в записите на римейка на супер хита We Are The World по случай 25 години от издаването на легендарната песен. Бийбър пее уводната партия в парчето, която в оригиналната версия е изпълнявана от Лаъйнъл Ричи. Новата версия на хита е посветена на пострадалите от разрушителното земетресение в Хаити.
Из hiclub.bg...
Сладурът, който кара хиляди тийн сърца да бият по-учестено - Джъстин Бийбър, ще се окаже истинско мамино синче. Джъстин не може без подкрепата на майка си. „Тя е с мен от самото начало на кариерата ми. Благословен съм да я имам. Не знам какво ще правя без нея", споделя певецът. За радост на всички жадни за любовта му фенки Джъстин е свободен.
Джъстин харесва различен тип мацки, но те са прекалено големи за него. „Например харесвам Бионсе, но тя е омъжена. Единственото което мога да направя е да застрелям съпруга й. На наградите „Грами" тръгвам да я прегръщам и Jay-Z ми казва: Внимавай приятелче," смее се Джъстин.
Въпреки огромното внимание към него от страна на по-нежната половина от човечеството Джъстин признава, че не е излизал на среща вече три години... А това, което забелязва първо у момичетата е, „хубавите очи и усмивка". „И да ме кара да се смея, добавя Бийбър - защото всеки обича да се смее."
Концертът на Джъстин в Лос Анджелис в Деня на свети Валентин се състоя под засилена охрана. Организаторите се страхуват, че прекалено ентусиазираните фенове на 15-годишната попсензация може да предизвикат истински хаос. През ноември в Ню Йорк беше отменена срещата му с фенове за подписване на автографи, тъй като охранителите не можаха да се справят с наплива от тийнейджъри, които пищяха от възторг и любов.
чакай чакай,цитирам списания..аз не съм влюбена в него :razz: :razz: само фенка съм 8-) ама не то попринцип гласа си му е спрашен,на моменти това е единственото нещо което може да ми оправи настроението 8-) А и за сензацията пак цитирам -Pop core tv.."Тийн сензацията Джъстин Бийбър пак е на челно място в нашата класация.." 8-)
"чакай, чакай..." поп кор не е ли на мястото на сити ли беше.. на кое беше... един вид - същите телевизии, които накараха милиони да харесат майли сайръс, джонас брос и други бездарни "млади таланти" и им помогнаха да грабнат сума ти награди... и те бяха голяма сензация, големите таланти, милиони фенки... (оуу, забравих токио хотел).. сега дека са? Фенки са на Джъстин... след няколко месеца, може и година, ше изгрее нова звездичка на сцената и пак ше викате колко сте фенове...
ще наблюдавам темата за някоя глупост, но имам един въпрос към тебе - кое повече ти хареса - книгата или филма "Здрач"?
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 17:10
Джъстин Бийбър: „Не съм дисни звезда!”
16-годишният идол на тийнейджърите Джъстин Бийбър смята себе си за нещо повече от поп звездите на дисни, като например Майли Сайърс и Jonas Brothers. Според младия изпълнител факта, че не е минал по утъпканата дисни пътечка, го издига в очите на известните рапъри.
http://www.hiclub.bg/Images/Cache/Image_447843_2.jpg
Бийбър смята, че е различен, понеже кариерата му не е започнала от проект на Дисни, а с кавърверсии на рап хитове, които майка му по-късно пуска в YouTube. Един от тези кавъри стига до популярния рапър Ъшър, което дава тласък в кариерата на Джъстин.
По-късно звездата на черната музика Lil Wayne включва младия изпълнител в последния си албум, а друг популярен рапър, Ludacris, записва с него дует на песента Baby.
„Обожавам хип-хопа - казва Бийбър в интервю за MTV. - И съм много радостен, когато си сътруднича със звезди на черната музика. Те работят с мен, понеже не съм дисни звезда. Аз не съм банален, сълзлив и наивен тийнейджърски кумир. Имам свой стил и те го усещат!"
За свой кумир младият певец смята Джъстин Тимбърлейк, който също започва кариерата като тийнейджърска попзвезда, но после се свързва с известни рапъри и хип-хоп продуценти. Под тяхно влияние Тимбърлейк променя музиката и имиджа си и излиза от рамката на младежката попкултура. Дали Бийбър ще съумее да стане новият Джъстин Тимбърлейк?
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 17:14
"чакай, чакай..." поп кор не е ли на мястото на сити ли беше.. на кое беше... един вид - същите телевизии, които накараха милиони да харесат майли сайръс, джонас брос и други бездарни "млади таланти" и им помогнаха да грабнат сума ти награди... и те бяха голяма сензация, големите таланти, милиони фенки... (оуу, забравих токио хотел).. сега дека са? Фенки са на Джъстин... след няколко месеца, може и година, ше изгрее нова звездичка на сцената и пак ше викате колко сте фенове...
ще наблюдавам темата за някоя глупост, но имам един въпрос към тебе - кое повече ти хареса - книгата или филма "Здрач"?
не..това е няква нова телевизия..мисля че е спонсорирана от Булсатков,тъй като само в тяхния ефир се излъчва.. :? а и току що пуснах мнение че Джъстин не е Дисни "звезда" :? а доколкото до Токио хотел всичките ми приятелки които им бяха фенки все още са.. :? и мразят Джъстин :lol:
с две ръце-книгата.
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 17:20
Бийбър разкрива тайната си
На какво се дължи огромният успех на тийнсензацията Джъстин Бийбър сред момичетата? Ами, чувствата им са взаимни. „Просто обичам момичетата - признава 15-годишният изпълнител и разказва как първият въпрос, който получил от слушателка на радиостанция в Атланта, бил „Ще се омъжиш ли за мен?" Въпреки огромното внимание към него от страна на по-нежната половина от човечеството Джъстин признава, че не е излизал на среща вече три години... А това, което забелязва първо у момичетата е, „хубавите очи и усмивка". „И да ме кара да се смея, добавя Бийбър - защото всеки обича да се смее."
Пет неща, които трябва да знаете за Бийбър
1. Израснал е в Канада, в градчето Стартфорд, провинция Онтарио с население 30 хиляди души. В момента живее в Атланта с майка си, за да записва и да попива всичко от гуруто си Ъшър. „Той ми е като по-голям брат.".
2. Приятел е с Тейлър Суифт, с която често говори по телефона или си изпращат sms-и. „Тейлър е прекрасен човек," казва той.
3. Иска да ходи в колеж. Затова вместо да играе с PlayStation или да гледа видеоклипове с Майкъл Джаксън, докато е на турне, той предпочита да чете. "Имам частен учител", разкрива той. Джъстин смята, че е много добър по английска литература, а и обича да пише.
4. Свири на четири инструмента - китара, пиано, барабани и тромпет. Макар да смята, че ще е трудно да изучи още един инструмент, той не изключва възможността да се научи да свири и на цигулка.
5. Непринудената му прическа, негова запазена марка, младият идол постига така: „След като взема душ, изсушавам я със сешоар и след това просто тръскам главата си. Това е."
и после не е детето чудо,като допълним и че не е ходил на уроци по пеене :?
++Джъстин в момента е в Токио по последни данни от twitter,казва че е най-обикновенно дете като нас,има по-малък брат -Дгаксън и по-малка сестра-Жасмин,любим звят-лилав,а любим звят в/у момиче-син,любима паста за зъби-колгейт :lol: любимо число-6,фен на-бионсе,кара черен рейнджроувър,най-добър приятел-Раян Бътлър..нещо друго да искато да знаете 8-) а и бтв играе голф,футбол,баскетбол,скей борд,там нещо си с колелета ии за сега това се сещам 8-)
mlakniwe
04-19-2010, 17:25
По-скара ми прилича на АНТИ-фен тема
моето мнения някво 14/15 годишно хлапе, лего женско гласче и гейска прическа, което има 2-3 песнички незнам какво толкова му харесвате?! :-o :booooomb:
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 17:32
По-скара ми прилича на АНТИ-фен тема
моето мнения някво 14/15 годишно хлапе, лего женско гласче и гейска прическа, което има 2-3 песнички незнам какво толкова му харесвате?! :-o :booooomb:
прияли са ти се май кебапченца и кюфтенца :razz: :razz: научи се да пишеш пък след тва изявявай мнение :? :?
14-15 :lol: На 16 е..женско гласче и гейска прическа ма е влез в twitter или където и да е било,точно за това го харесват милиони момичета по-света..че някои биха дали всичко за да докоснат косата му 8-)
хах 2-3 песни :lol: има 2 албума 8-) и с тва " :booooomb: "мй ще се окаже прав Дж че завиждате.. :? :? :lol:
mlakniwe
04-19-2010, 17:47
това е просто грешка при писане и мога да кажа, че мойта коса е много по хубава от неговата-всички ми казват, че рядко има хора с толкова хубава, гъста и здрава коса 8)
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 17:51
това е просто грешка при писане и мога да кажа, че мойта коса е много по хубава от неговата-всички ми казват, че рядко има хора с толкова хубава, гъста и здрава коса 8)
пхах :lol: възгордял се нашия 8-) ми пусни снимка де :lol: :? :?
неговата прическа/коса е световно призната :? харесвана от всички момичета,че даже и сега по София ги гледам почнаха много момчета да го имитират с прическата,въпреки че им казвали че имат рядко срещана толко хубава,гъста и здрава коса :lol:
TheNewReligion
04-19-2010, 18:39
тТтТтОооОооОоЛлЛллЛлллкКк КкккКоООооОоОвВввВвваАААА аааа ЕеееЕее ШшШшШлЛЛЛяЯяЯДдДдддЪъъЪъЪ кККкк...
6okolad4ety95
04-19-2010, 18:55
tWiLigHtgIrL (Теди)Съжелявам,че те оставих сама да защитаваш темата ни! ВИЖТЕ СЯЯ СИЧКИ ЗЛОБАРИ ДА СЕ МАХАТ ОТ ТУКА ТОВА Е ФЕН-ТЕМА НЕ АНТИ-ФЕН НАПРАВЕТЕ СИ АНТИ-ФЕН ТЕМА И ТАМ ЗЛОБЕЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
an4eto0y
04-19-2010, 18:58
p1rvo iskam da kaja na vsi4ki anti fenove da si ebat maikata pi6e fen tema kato ne vi haresva 6to pi6ete veee bavno razviva6ti li ste il kfo toi pone si ima nqkfi fenove p1k vie kato morski v16ki iz neobqtniq okean !!!
vtoro to4no zaradi detskiq my glass zaradi tova 4e e nis1k i srmaejliv za go vzeli i vs go haresvat bes nqkoi bal1ci det obi4at nqkfa dqtka na 100 godini da im gra4i na glavata !!! bes elton Jhon toi e moq lybimec :P :D:D
treto az mn sa radvam 4e ne e stanal kat teq disni sme6nici 6toto az mrazq disni mn mn mn m nm nm nmmn mrazq Selsena i se radvam 4e ne hodqt 6toto :booooomb: :booooomb: :booooomb: mrazq demi lavato ili kakto tam se pi6e s16to ne haresvam I Jhonos Brother ili tam kfi saa
Бийбър смята, че е различен, понеже кариерата му не е започнала от проект на Дисни, а с кавърверсии на рап хитове, които майка му по-късно пуска в YouTube.
tozi abzac me me kefi i me kefi 4e go e kazal JB radvam se 4e ima edna razli4na tiin zvezda koqto da ne e sme6en disni geroi !! i dano nikoga ne skly4i dogovor s tqh Disni DIE mn gi mrazqq !! BRao JB zaradi tova go haresvam za6toto e razli4en pee strahotno za6toto e mini gadje i e slad1k
4etv1rto !! glas1t my ne e tolkova detski ve4e poneje ste t1pi i ste anti fenove 6te vi osvedomq 4e te kazaha 4e glasa my motira i ima edno klip4e na negof koncer ii tva e glas1tt my v momenta koito pak si e qk dori i na polovina motiral !!
peto moa kaja za vtori p1t na vsi4ki anti fenove po edin golqm _)_ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: i iii da ne ybijdate JB 6toto toi e postignal mn pove4e ot vas sme6nici v jivota !!!!!!!!! vie ste prostoo edni kakpki v moreto :-P :-P :-P :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 LOVE YOU JB VERY MUCH
i soory za malkiq komentar po temata poprincip pi6a po d1lgi !!! i raskreposteni nooo sega ne6ty ne mi idva myzata sigorno e za6toto ne mi se zanimava s kompleksari !! za VS fenoveee vie ste v1rha
Pi6a pesen na angiiski kogato q zapi6a s edna fr 6te vi pratq link ot k1deto da q 4yete specialno za JB e :oops: :oops: :oops: :oops: :-P :-P :oops: :oops:
an4eto0y
04-19-2010, 19:07
tWiLigHtgIrLy vqrno ee ot varna nito edno mom4e ne haresva JB s nqkoi izkly4eniq no vsi4ki po4naha da my podrajavat da praqt kombinaciite koito toi pravii (toest na4ina na obli4ane ) daje po4naha da si pravqt i kosata takaa :razz: :razz: ;) ee tee sa mn zle 6tom ne haresvat takova sladko mom4ee i vse pak pls dai mi skype na Justin bieber az ne napadam nikoi poprincip !! pls 6te s1m ti mnogo priznatelna ot s1rce i dy6a mn mn mn mn pls :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 19:26
tWiLigHtgIrL (Теди)Съжелявам,че те оставих сама да защитаваш темата ни! ВИЖТЕ СЯЯ СИЧКИ ЗЛОБАРИ ДА СЕ МАХАТ ОТ ТУКА ТОВА Е ФЕН-ТЕМА НЕ АНТИ-ФЕН НАПРАВЕТЕ СИ АНТИ-ФЕН ТЕМА И ТАМ ЗЛОБЕЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Стефи няма нищо.Не ми прави проблем да защитавам Джъстин по всяко време :?
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 19:30
p1rvo iskam da kaja na vsi4ki anti fenove da si ebat maikata pi6e fen tema kato ne vi haresva 6to pi6ete veee bavno razviva6ti li ste il kfo toi pone si ima nqkfi fenove p1k vie kato morski v16ki iz neobqtniq okean !!!
vtoro to4no zaradi detskiq my glass zaradi tova 4e e nis1k i srmaejliv za go vzeli i vs go haresvat bes nqkoi bal1ci det obi4at nqkfa dqtka na 100 godini da im gra4i na glavata !!! bes elton Jhon toi e moq lybimec :P :D:D
treto az mn sa radvam 4e ne e stanal kat teq disni sme6nici 6toto az mrazq disni mn mn mn m nm nm nmmn mrazq Selsena i se radvam 4e ne hodqt 6toto :booooomb: :booooomb: :booooomb: mrazq demi lavato ili kakto tam se pi6e s16to ne haresvam I Jhonos Brother ili tam kfi saa
Бийбър смята, че е различен, понеже кариерата му не е започнала от проект на Дисни, а с кавърверсии на рап хитове, които майка му по-късно пуска в YouTube.
tozi abzac me me kefi i me kefi 4e go e kazal JB radvam se 4e ima edna razli4na tiin zvezda koqto da ne e sme6en disni geroi !! i dano nikoga ne skly4i dogovor s tqh Disni DIE mn gi mrazqq !! BRao JB zaradi tova go haresvam za6toto e razli4en pee strahotno za6toto e mini gadje i e slad1k
4etv1rto !! glas1t my ne e tolkova detski ve4e poneje ste t1pi i ste anti fenove 6te vi osvedomq 4e te kazaha 4e glasa my motira i ima edno klip4e na negof koncer ii tva e glas1tt my v momenta koito pak si e qk dori i na polovina motiral !!
peto moa kaja za vtori p1t na vsi4ki anti fenove po edin golqm _)_ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: i iii da ne ybijdate JB 6toto toi e postignal mn pove4e ot vas sme6nici v jivota !!!!!!!!! vie ste prostoo edni kakpki v moreto :-P :-P :-P :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 LOVE YOU JB VERY MUCH
i soory za malkiq komentar po temata poprincip pi6a po d1lgi !!! i raskreposteni nooo sega ne6ty ne mi idva myzata sigorno e za6toto ne mi se zanimava s kompleksari !! za VS fenoveee vie ste v1rha
Pi6a pesen na angiiski kogato q zapi6a s edna fr 6te vi pratq link ot k1deto da q 4yete specialno za JB e :oops: :oops: :oops: :oops: :-P :-P :oops: :oops:
ее за Джъстинчо стихотворения се пишат,сега песни,пък и картини се рисуват дайте да качваме по you tube като вземе да ни открие той :lol:
е тва е феновете на Джъстин се подкрепяме и винаги ще го правим както си пиша често по twitter - beliebers (т.е. феновете на Джъстин,за тези които не знаят) always support each other!
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 19:34
tWiLigHtgIrLy vqrno ee ot varna nito edno mom4e ne haresva JB s nqkoi izkly4eniq no vsi4ki po4naha da my podrajavat da praqt kombinaciite koito toi pravii (toest na4ina na obli4ane ) daje po4naha da si pravqt i kosata takaa :razz: :razz: ;) ee tee sa mn zle 6tom ne haresvat takova sladko mom4ee i vse pak pls dai mi skype na Justin bieber az ne napadam nikoi poprincip !! pls 6te s1m ti mnogo priznatelna ot s1rce i dy6a mn mn mn mn pls :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
да бе,той вече си има клонинги навсякъде..то ми писна навсякъде да гледам някви копирачи на Джъстин..е ама нали оригинала е един 8) :lol:
а за скайп вече казахме със Стефи (6okolad4ety95) не го даваме..а и без това той не пише на всеки,не влиза много често.. :? съжалявам,разбирам че си му фенка :)
BlackaTBW
04-19-2010, 19:52
Вярно, че е въпрос на вкус.
Вярно, че за всеки влак си има пътници.
Ама след всичко, което написахте в тая тема... хора, вие сериозно ли?!
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 20:00
емии не,май те лъжеме за да се смееш.. :-o ти как мислиш? :-o :?
an4eto0y
04-19-2010, 20:18
tWiLigHtgIrL 4oek dala si go na edin kakvo pre4i da go dade6 i na men az ne s1m ot teq deto go pitat 6te se ojeni6 li za mene i kre6tqt po koncerti ne s1m nqkfa vlybena hlapa4kaa !! idealno razbiram 4e me misli6 za zablodeno fen4ee no ne e taka !! prosto nqma kak da go obqsnqq !!!kakvo 4yvstvam noo vseki p1t kato 4yq negova pesen i razbiram kak se 4yvstva nezavisimo kakvo govori pred kameri nqma ei tei da tr1gna da pi6a stihove !!! povqrvai mi !!! az si pi6a s nego vseki den v twitter i mi pra6ta LS no iskam mngoskype ne za tova da my dr1nkam glyposti !!!! a za da si govorq s nego za raboti za koito si govorim i v twitter toi mi e spodelql dosta ne6ta kolkoto i da ne vi se vqrva ydivitelen e ne e kato ostanalite noooo ... nqma 4ovek koito da se nameri da mi dade istinskiq skype doverqvam se na teb za 1 p1t se doverqvam na takiva raoti i molqte kaji mi go edin abonat v skype my nqma da stori ni6ty taka 4ee ot s1rce te molqq !! moa ti kaja o6te 100 ne6ta za nego moa si kaja vsi4ko no 6te izglejdam na nqkakva glypa4ka za tova te molq mnogo mnogo
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 20:25
tWiLigHtgIrL 4oek dala si go na edin kakvo pre4i da go dade6 i na men az ne s1m ot teq deto go pitat 6te se ojeni6 li za mene i kre6tqt po koncerti ne s1m nqkfa vlybena hlapa4kaa !! idealno razbiram 4e me misli6 za zablodeno fen4ee no ne e taka !! prosto nqma kak da go obqsnqq !!!kakvo 4yvstvam noo vseki p1t kato 4yq negova pesen i razbiram kak se 4yvstva nezavisimo kakvo govori pred kameri nqma ei tei da tr1gna da pi6a stihove !!! povqrvai mi !!! az si pi6a s nego vseki den v twitter i mi pra6ta LS no iskam mngoskype ne za tova da my dr1nkam glyposti !!!! a za da si govorq s nego za raboti za koito si govorim i v twitter toi mi e spodelql dosta ne6ta kolkoto i da ne vi se vqrva ydivitelen e ne e kato ostanalite noooo ... nqma 4ovek koito da se nameri da mi dade istinskiq skype doverqvam se na teb za 1 p1t se doverqvam na takiva raoti i molqte kaji mi go edin abonat v skype my nqma da stori ni6ty taka 4ee ot s1rce te molqq !! moa ti kaja o6te 100 ne6ta za nego moa si kaja vsi4ko no 6te izglejdam na nqkakva glypa4ka za tova te molq mnogo mnogo
ии аз ли не зацепих или ти си пишеш с Джъстин ноо не си го питала за скайп а питаш мен :-o мен не ми е проблем и ей са ей така да го постна всички да го имат и хейтъри и който иска..ама нали се сеш че той едно че в момента щом си пишете в twitter 8-) знаеш къде е..и знаеш и кво прави ..или поне аз знам 8-) и не е много често в скайп и не пише на всеки..та пак ти намеквам че щом ти пише ЛС съвсем спокойно можеш да го питаш и за скайп му нали така ? :) :)
an4eto0y
04-19-2010, 20:32
ddz mislq 4e nqma da go dade p1k i az ne s1m kazala da go dava6 li4no a da mi go napi6e6 na LS noo ...... !! qvno nqq dobri hora na toq svqt ;) p1k i sigorno nqma mi go dade No 6tom i ti ne go dava6 zna4i se borq za izgybena kayza :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 20:36
ddz mislq 4e nqma da go dade p1k i az ne s1m kazala da go dava6 li4no a da mi go napi6e6 na LS noo ...... !! qvno nqq dobri hora na toq svqt ;) p1k i sigorno nqma mi go dade No 6tom i ti ne go dava6 zna4i se borq za izgybena kayza :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
защо не..той е най-обикновенно дете като нас..щом сте си писали би трябвало да знаеш,да ти е казвал :wink: а и не че не бих ти го дала,нищо не ми коства,ноо и ако ти се беше сдобила със скайп му както аз и ти щеше да не го даваш повярвай ми..знаеш ли първо на колко фейк акаунта попаднах.. :? но не преставах да вярвам както той самия казва да не спираме да вярваме в мечетите и най-накрая попаднах на него :wink:
an4eto0y
04-19-2010, 20:38
povqrvai moqt k1smet e 6iban !! nikoga nqma da my namerq skypeee mai 6te trqbva da se primirq s tova
OtkrovennoBezrazlichna
04-19-2010, 20:41
povqrvai moqt k1smet e 6iban !! nikoga nqma da my namerq skypeee mai 6te trqbva da se primirq s tova
мхм сега изпадни в депресия ...
комплексирай се
и се самоубий ...
алооо за кво тий скайпа му :shock: :shock:
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 20:42
и моя го наричах по същия начин..но докато видях самия Джъстин на камерата :wink: а и той явно всеки ден си гледа DMs и гледа дали има от теб 8-) питай го,не вярвам да не ти даде.. :? нали казва че обича феновете си :wink:
an4eto0y
04-19-2010, 20:43
kak za kakvo mi e skype my iskah pone edno hybavo da se sly4i v jivota mi ama mai ne zaslyjavam tova !!!
OtkrovennoBezrazlichna
04-19-2010, 20:45
kak za kakvo mi e skype my iskah pone edno hybavo da se sly4i v jivota mi ama mai ne zaslyjavam tova !!!
axaa ясно вий се задоволявате с чатове .. :)
an4eto0y
04-19-2010, 20:46
ima ne6ty v men koeto ne pozvolqva da go pitam i e za dobro i nqma da go pitam !!! No qvno horata sa pozabravili kakvo e 4ove4nost !!! i mai nikoi ne me razbira ;)
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 20:48
чакай малко,,какво искаш..разбрах за скайп му от там не разбрах.. :? а и нали си пишете там в twitter това не е ли хубаво 8-) там се ибиват за лично съобщение от Джъстин :lol:
an4eto0y
04-19-2010, 20:48
e ok kakto i da e mai nqma da go nay4aaa nikoga nqma smis1l da opitvam !! se pak nqkoi hora sa specialni i samo te imat skype my ;) bb ot mene
an4eto0y
04-19-2010, 20:49
ne mi e komfortno da pi6a v twitter razbira6 li ;) ima mnogo ograni4eniq :(
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 20:50
ами не живее в Бг камоли пък в София :lol: видео чат засега ми стига 8-) не че не искам да го видя на живо ама малко Бг-Канада :lol: :razz:
OtkrovennoBezrazlichna
04-19-2010, 20:53
ами не живее в Бг камоли пък в София :lol: видео чат засега ми стига 8-) не че не искам да го видя на живо ама малко Бг-Канада :lol: :razz:
Еми то1но тва ми беше мисълта
че по скайп пишете си пишете си
привързвате се до няква степен
ама скайпа ви ограничава ... :lol:
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 20:53
e ok kakto i da e mai nqma da go nay4aaa nikoga nqma smis1l da opitvam !! se pak nqkoi hora sa specialni i samo te imat skype my ;) bb ot mene
никога не се отказвах да имам скайп му..търсих упорито и го намерих..и не не бих се нарекла "специална" щом имам скайп му..бих се нарекла човек с късмет че съм попаднала на точния,не че един фр на мама,хакер не ми помогна накрая малко да поразчистя стотиците фейк скайпове на Джъстин 8-)
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 20:56
Еми то1но тва ми беше мисълта
че по скайп пишете си пишете си
привързвате се до няква степен
ама скайпа ви ограничава ... :lol:
е да едно скайпа а и разстоянието..поне един Атлантически океан има :lol: а не съм тръгнала ама изобщо да се местя в Канада :lol:
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 20:57
ne mi e komfortno da pi6a v twitter razbira6 li ;) ima mnogo ograni4eniq :(
е да то вярно че има ограничение 140 символа но все пак да питаш за скайп стига :? :)
an4eto0y
04-19-2010, 20:57
of nqma zna4enie qsno ee .. ve4ee !!!! povqrvai 4e ako go imah nqma6e da go razdavam na l1vo i dqsno nooo ne iskam da staam nahalnaa no 6tqh da se vsly6am v dymite na nqkoi hora kolkoto do hackeri poznaam takiva det okoto ti ne moje da z1rne ama ti mai ne znae6 noviq zakon az edvam si hacknah saita za JB tam det se glasyva bes da me hvanat kykite p1k ko ostaa zaa po golemite hackeri ;)
an4eto0y
04-19-2010, 21:01
i koga 6te doide v BG
OtkrovennoBezrazlichna
04-19-2010, 21:02
of nqma zna4enie qsno ee .. ve4ee !!!! povqrvai 4e ako go imah nqma6e da go razdavam na l1vo i dqsno nooo ne iskam da staam nahalnaa no 6tqh da se vsly6am v dymite na nqkoi hora kolkoto do hackeri poznaam takiva det okoto ti ne moje da z1rne ama ti mai ne znae6 noviq zakon az edvam si hacknah saita za JB tam det se glasyva bes da me hvanat kykite p1k ko ostaa zaa po golemite hackeri ;)
:D:D и аз пак не разбрах що не му го искаш в twitter
се го избягваш тоя въпрос ::D :D Ако искаш да ти кажем как е на английски Може ли скайп? :lol:
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 21:02
не се занимава със закони,не разбирам от хакерство,ваожното е че този си бе на мястото и ми помогна :wink:
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 21:06
i koga 6te doide v BG
другата година каза че със сигурност ще дойде :wink:
за дата не искам да го питам за точна дата защото щях да ходя на неговия концерт в Мначестър,щеше да бъде на 25-и август но смениха датата на 1-и септември :? та какво може да се каже за след 1 година 8-) :? тамън няколко пъти могат да сменят датата 8-)
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 21:07
:D:D и аз пак не разбрах що не му го искаш в twitter
се го избягваш тоя въпрос ::D :D Ако искаш да ти кажем как е на английски Може ли скайп? :lol:
а за 2-ри път съм съгласна с тебе :lol: щом си пишат нищо не и пречи 8-)
бтв-той много малко лични съобщения пише.. 2 000 000 фенове има там..55 000 някъде могат да му пишат таа.. :razz:
an4eto0y
04-19-2010, 21:09
OtkrovennoBezrazlichna ох много по добра съм от теб в ангийския се пак първо не ме познаваш но аз не с1м от БГ ;) такаче да не гожорим кой знае EN и кои не ;) and shut your mouth ;)
OtkrovennoBezrazlichna
04-19-2010, 21:09
i koga 6te doide v BG
другата година каза че със сигурност ще дойде :wink:
за дата не искам да го питам за точна дата защото щях да ходя на неговия концерт в Мначестър,щеше да бъде на 25-и август но смениха датата на 1-и септември :? та какво може да се каже за след 1 година 8-) :? тамън няколко пъти могат да сменят датата 8-)
Проблем с английския maybe ... :D :D
OtkrovennoBezrazlichna
04-19-2010, 21:10
OtkrovennoBezrazlichna ох много по добра съм от теб в ангийския се пак първо не ме познаваш но аз не с1м от БГ ;) такаче да не гожорим кой знае EN и кои не ;) and shut your mouth ;)
Еми тогаа ко ти пречи :shock:
не моа та разбера чесно ...
an4eto0y
04-19-2010, 21:10
OtkrovennoBezrazlichna ох много по добра съм от теб в ангийския се пак първо не ме познаваш но аз не с1м от БГ такаче да не гожорим кой знае EN и кои не and shut your mouth
OtkrovennoBezrazlichna
04-19-2010, 21:12
OtkrovennoBezrazlichna ох много по добра съм от теб в ангийския се пак първо не ме познаваш но аз не с1м от БГ такаче да не гожорим кой знае EN и кои не and shut your mouth
Да е видях го ама късно
и btw от де знайш че си по добра за туй по - добре да не спорим
ама ти пак не отговори мамка му
an4eto0y
04-19-2010, 21:13
tyka samo moje dase zat1pee i da podlydite 4ovek bb :shock: :shock: :shock:
OtkrovennoBezrazlichna
04-19-2010, 21:14
#-o #-o #-o зле мноооооооо !
an4eto0y
04-19-2010, 21:14
za 10 p1t 6te kaja 4e ne s1m ot BG ili mai pi6a na indjikitaiski
????? neznaeh 4e go vladeq :D :D :D :D :D :D :-o :-o :-o :-o
OtkrovennoBezrazlichna
04-19-2010, 21:16
za 10 p1t 6te kaja 4e ne s1m ot BG ili mai pi6a na indjikitaiski
????? neznaeh 4e go vladeq :D :D :D :D :D :D :-o :-o :-o :-o
и ко кат не си
той twitter-a си е един :lol:
Лека ношшшшшшшЩ
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 21:17
О боже успамихте темата :lol: an4eto0y става ли да пишеш на кирилица?
OtkrovennoBezrazlichna нямам проблеми с английския :lol: перфектно си се разбираме докато си говориме :lol:
така или иначе, явно анчето не си пише у туитъра с джъстин... затова избягва да отговори що не го пита за скайпа хахах
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 21:42
така или иначе, явно анчето не си пише у туитъра с джъстин... затова избягва да отговори що не го пита за скайпа хахах
е това намеквах де 8-) то 55 000 фенки като му пишат поне по 10 лични на ден..мислиш ли че отговаря,а и че изобщо си гледа там личните съобщения :lol:
lenito_sf
04-19-2010, 21:46
Тедоо.. тебе за главен отговорник на щаба на феновете му в БГ тряа те сложат бе .. сичко знаеш :lol: :-)
tWiLigHtgIrL
04-19-2010, 22:01
Тедоо.. тебе за главен отговорник на щаба на феновете му в БГ тряа те сложат бе .. сичко знаеш :lol: :-)
ми истински фен :lol: от до всичко знам за него,че и даже с кво си мие зъбите,,пастата де :lol: :razz: :-)
мен едни фр ме майтапят че съм му била гадже..толко много съм знаела за него :lol: :lol: :razz:
днешно време даже и гаджетата не знаят за половинките си толкова... по-скоро бих го нарекъл мания, обсебване...
а и Марти не искаме мнение 1 че си момче пък и то попринцип момчетата не го харесват него като човек 8-)
Теди знаеш, че от чалгата няма да се откажа.. :lol:
А иначе, аз не го мразя, не ми е изял закуската.. :lol:
А и нали все пак от някъде трябва да почнеш.. тва му е интереса :)
Bloodygirl
04-20-2010, 10:55
tWiLigHtgIrL как по-точно пита Джъстин за скайпа му?Смисъл какво му каза:"Хай Джъстин аз съм ти фенка моля те дай ми скайпа си." или просто:"Може ли скайпа ти"?
Сори,че се налага да ти досаждам,но като не може просто някой да ми го каже...(понеже не съм късметлийка и всички мислят,че му искам скайпа ей така ,за да му досаждам,не е вярно!Аз съм му голяма фенка и затова му искам скайпа,за да може да се опознаем) :)
Bloodygirl
04-20-2010, 11:17
http://twitter.com/justinbieber Всички фенове ае нападайте :) :) :) Регнете се и го следвайте :) :) :) :) :)
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 12:11
днешно време даже и гаджетата не знаят за половинките си толкова... по-скоро бих го нарекъл мания, обсебване...
не съм обсебена :lol: фенка съм просто..и в twitter пише много за него,просто чета и ми се набива в главата :? 8-)
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 12:12
Теди знаеш, че от чалгата няма да се откажа.. :lol:
А иначе, аз не го мразя, не ми е изял закуската.. :lol:
А и нали все пак от някъде трябва да почнеш.. тва му е интереса :)
е това ми е пределно ясно..то и аз все още си слушам чалга 8-)
ем точно,нищо не ти е направил,не мога ги разбера остатъка за кво го мразят.. :? :lol:
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 12:15
tWiLigHtgIrL как по-точно пита Джъстин за скайпа му?Смисъл какво му каза:"Хай Джъстин аз съм ти фенка моля те дай ми скайпа си." или просто:"Може ли скайпа ти"?
Сори,че се налага да ти досаждам,но като не може просто някой да ми го каже...(понеже не съм късметлийка и всички мислят,че му искам скайпа ей така ,за да му досаждам,не е вярно!Аз съм му голяма фенка и затова му искам скайпа,за да може да се опознаем) :)
ам не..не съм го питала 8-) потърсих в гуугъл като написах Justin Bieber skype и понеже излезнаха много резултати,писках помощ от един фр(хакер) на майка ми,да помогне малко 8-) в смисъл да ме упъти кой може би е истинския и ето че е познал кой е 8-)
LaffyTaffy
04-20-2010, 12:19
да бе,той вече си има клонинги навсякъде..то ми писна навсякъде да гледам някви копирачи на Джъстин..е ама нали оригинала е един 8) :lol:
а за скайп вече казахме със Стефи (6okolad4ety95) не го даваме..а и без това той не пише на всеки,не влиза много често.. :? съжалявам,разбирам че си му фенка :)
Клонинги на него едва ли :? по- скоро влияещи се от модата, включотелно и той.Не е единствената звезда, обличаща се по този начин. Още преди 2-3 год сиг не помня, когато излезе оня филм с тоя Зак Ефрон (предишния "JB") с лудите фенки, дето вече не го и помнят, го обличаха така, и беше със същата прическа. А и не само той колко пъти съм гледала покрай сестра ми някви детски по Дисни ченъл - там са същите. Пък и прическата е супер тъпа и грозна кат на някво тъпо емо или некво подобно същество. :lol:
Не те дразня, просто те светвам. Не е кой знае кво, че го хваите така и той скоро ше залезе и няма да го помните. Измислил тва, измислил онова, пък после всички го копирали, да бе :? остава да кажете, че е измслил и лунната походка :lol:
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 12:40
Клонинги на него едва ли :? по- скоро влияещи се от модата, включотелно и той.Не е единствената звезда, обличаща се по този начин. Още преди 2-3 год сиг не помня, когато излезе оня филм с тоя Зак Ефрон (предишния "JB") с лудите фенки, дето вече не го и помнят, го обличаха така, и беше със същата прическа. А и не само той колко пъти съм гледала покрай сестра ми някви детски по Дисни ченъл - там са същите. Пък и прическата е супер тъпа и грозна кат на някво тъпо емо или некво подобно същество. :lol:
Не те дразня, просто те светвам. Не е кой знае кво, че го хваите така и той скоро ше залезе и няма да го помните. Измислил тва, измислил онова, пък после всички го копирали, да бе :? остава да кажете, че е измслил и лунната походка :lol:
той и да се влияе от модата :lol: да бе да..това си е неговия стил..още от преди да стане звезда :? еми да не е,невъзможно е да е единствената..ето и веднага ти давам пример-Джъстин Тимбърлейк и Лил Уейн например :? :? 8-) на него това са му идолите :? о и Зак избощо не е предишния Джъстин..той беше звезда благодарение на Дисни..а Джъстин няма нищо общо с тях :? а и явно си скарана със стиловете..прическата му няма нищо общо с тази на емотатата :lol: кво като има бретон..че то даже неговото не е и такова..в смисъл прическата му включва сешоар и ресане на пред :?
и не се дразня :lol: защитавам го като фенка :? :) и не аз ще го помня или поне докато си пишем в скайп.. :) о не съм тръгнала да казвам че е измислил лунната походка щот не е така..просто я танцува много добре точно като Майкъл Джексън :? но по-скоро е известен с измислен мисля че от него израз -" shawty "
BlackaTBW
04-20-2010, 13:12
Да бъдем честни (тоест да не се лъжеме?) се надявах да не е истина. И не, не се смея. То е направо трагично като гледам какво харесвате вече масово.
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 13:21
Да бъдем честни (тоест да не се лъжеме?) се надявах да не е истина. И не, не се смея. То е направо трагично като гледам какво харесвате вече масово.
както бяха спонела по-нагоре всеки си има вкус и за всеки влак си има пътници :? та като на теб не ти харесва Джъстин как пее на други им харесва :? :?
Bloodygirl
04-20-2010, 13:29
tWiLigHtgIrL единственото ,което не разбирам е защо не ми даваш скайпа на Джъстин? :? Аз му имам фен телефона и пощата :) не съм се обадила още ,за да вида дали е това което си мисля,ако искаш ще ти го дам (,а и писах му на пощата,чакам отговор),но многоооооооооооо те моля дай ми скайпа ,защото аз не познавам хакери и ще ми е трудно да го намеря.Много те МОЛЯ....Обещавам,че ако ми го дадеш няма да го кажа на никой...МОЛЯЯЯ :smt059 :twisted:
KpucmuHa
04-20-2010, 13:37
Justin Bieber - Baby :-({|=
LaffyTaffy
04-20-2010, 13:38
той и да се влияе от модата :lol: да бе да..това си е неговия стил..още от преди да стане звезда :? еми да не е,невъзможно е да е единствената..ето и веднага ти давам пример-Джъстин Тимбърлейк и Лил Уейн например :? :? 8-) на него това са му идолите :? о и Зак избощо не е предишния Джъстин..той беше звезда благодарение на Дисни..а Джъстин няма нищо общо с тях :? а и явно си скарана със стиловете..прическата му няма нищо общо с тази на емотатата :lol: кво като има бретон..че то даже неговото не е и такова..в смисъл прическата му включва сешоар и ресане на пред :?
и не се дразня :lol: защитавам го като фенка :? :) и не аз ще го помня или поне докато си пишем в скайп.. :) о не съм тръгнала да казвам че е измислил лунната походка щот не е така..просто я танцува много добре точно като Майкъл Джексън :? но по-скоро е известен с измислен мисля че от него израз -" shawty "
http://woodenspears.com/wp-content/uploads/2009/03/where-does-zac-efron-live-now-200x300.jpg
http://images.starpulse.com/pictures/2009/09/15/previews/Justin%20Bieber-SGY-012404.jpg
ама те не си приличат ( :razz: ),
айде моля ти се. Сега докато търсих негова снимка да ти покажа видях какъв му е "стила" на обличане - суитчър, тениска, дънки и кецове. И кво му е оригиналното?Добре обличал се е така и преди да стане известен, че тва си е всекидневното облекло на всеки теен.Всички облечени еднакво с еднакви прически като като овце, а ся кой кой копирал. Що па те да копират него, не може ли той да копира тях, а? :lol:
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 13:41
tWiLigHtgIrL единственото ,което не разбирам е защо не ми даваш скайпа на Джъстин? :? Аз му имам фен телефона :) не съм се обадила още за да вида дали е това което си мисля,но ако искаш ще ти го дам ,но многоооооооооооо те моля дай ми скайпа ,защото аз е познавам хакери и ще ми е трудно да го намеря.Много те МОЛЯ....Обещавам,че ако ми го дадеш няма да го кажа на никой...МОЛЯЯЯ :smt059 :twisted:
ами защото и аз съм обещала да не годавам вече на никой :? e и аз му имам фен телефона :lol: то навсакъде в нета го има :lol:
LaffyTaffy
04-20-2010, 13:46
А и още нещо: на някой от снимките му със скейт (ейц :-o ) ми напомняше на някой снимки на скейтъра Райян Шекла/ър като малък - същите дрехи, прическа, поза :lol:
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 13:48
http://woodenspears.com/wp-content/uploads/2009/03/where-does-zac-efron-live-now-200x300.jpg
http://images.starpulse.com/pictures/2009/09/15/previews/Justin%20Bieber-SGY-012404.jpg
ама те не си приличат ( :razz: ),
айде моля ти се. Сега докато търсих негова снимка да ти покажа видях какъв му е "стила" на обличане - суитчър, тениска, дънки и кецове. И кво му е оригиналното?Добре обличал се е така и преди да стане известен, че тва си е всекидневното облекло на всеки теен.Всички облечени еднакво с еднакви прически като като овце, а ся кой кой копирал. Що па те да копират него, не може ли той да копира тях, а? :lol:
http://images.dailyfill.com/b8cf08f127ea45f2_b6aaef221ceb3408/o/zac-justin.jpg е лика прилика са си а знаеш :lol: единия е с по-детска физиономия другия не..единия е с кафяви очи другия със сини :? :? а и на Зак прическата му е по-различна :? :?
а и Зак не носи кецове а ми някфи гуменки :lol: дънките не са му по-смъкнати като на Джъстин а са си нормални :?
и не Джъстин се откроява..щот нали тука в София ги гледам..пълно е с някви рапърчета..е да ама не носят такива цветове на дрехи като Джъстин..та по това може да се различи :?
а и по пътя на логиката по-логично е те да копират,тъй като той все пак е звезда и навсякъде има негови снимки,а на обикновенните тийнове не :?
Bloodygirl
04-20-2010, 13:50
tWiLigHtgIrL единственото ,което не разбирам е защо не ми даваш скайпа на Джъстин? :? Аз му имам фен телефона :) не съм се обадила още за да вида дали е това което си мисля,но ако искаш ще ти го дам ,но многоооооооооооо те моля дай ми скайпа ,защото аз е познавам хакери и ще ми е трудно да го намеря.Много те МОЛЯ....Обещавам,че ако ми го дадеш няма да го кажа на никой...МОЛЯЯЯ :smt059 :twisted:
ами защото и аз съм обещала да не годавам вече на никой :? e и аз му имам фен телефона :lol: то навсакъде в нета го има :lol:
Да,вярно е!Навсякъде го има!А можеш ли да кажеш на Джъстин моя скайп?Така няма да нарушиш обещанието...но ми е чудно дали ще ме потърси...
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 13:55
А и още нещо: на някой от снимките му със скейт (ейц :-o ) ми напомняше на някой снимки на скейтъра Райян Шекла/ър като малък - същите дрехи, прическа, поза :lol:
*Шеклър
http://i.ytimg.com/vi/MkNkRByKzyI/0.jpg е като 2 капки вода са :lol:
LaffyTaffy
04-20-2010, 13:55
Дадох ти Зак Ефрон като пример за прическата му и недей да отричаш,че не са еднакви.А и от момчетата обличащи се "като" него сиг има 2-3% които изобщо знаят за съществуването му. А и вече ти ках, че никой от никой не копира, тва сега е на мода и всички се обличат така.
Сега не ми се занимава да споря с теб.Лек ти ден и до скоро писане 8-)
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 13:58
Да,вярно е!Навсякъде го има!А можеш ли да кажеш на Джъстин моя скайп?Така няма да нарушиш обещанието...но ми е чудно дали ще ме потърси...
ами бих,но не знам дали ще те потърси :? а и той както съм казала не пише на всеки пък да добавя.. незнам.. :? :)
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 14:03
Дадох ти Зак Ефрон като пример за прическата му и недей да отричаш,че не са еднакви.А и от момчетата обличащи се "като" него сиг има 2-3% които изобщо знаят за съществуването му. А и вече ти ках, че никой от никой не копира, тва сега е на мода и всички се обличат така.
не са :? Джъстин е известен със своята нестандартна прическа :? има много статии по тази тема :)
о повярвай ми знаят,но отричат :lol: и аз да бях момче и да копирам от звезда щях да крия :? :lol: да на мода,но не точно в такива цветове какви той се облича,а откакто той стана известен почнаха така да се обличат 8-)
Лек ти ден и на теб 8-)
не са :? Джъстин е известен със своята нестандартна прическа :? има много статии по тази тема :)
о повярвай ми знаят,но отричат :lol: и аз да бях момче и да копирам от звезда щях да крия :? :lol: да на мода,но не точно в такива цветове какви той се облича,а откакто той стана известен почнаха така да се обличат 8-)
Лек ти ден и на теб 8-)
дотолкова си фенка, че ако медиите кажат, че е негър, ше повярваш... наивна си вече, стига! Не всичко е Джъстин, преди той да се появи на сцената, имаше такива дрехи, имаше такива цветове, имаше такива стилове... съмнява ме да е измислил сам всичко без да заимства от някъде... да - никой няма "свой собствен" стил - всичко е започнало от някъде, от някого... всеки втори пост е твой, в защита на Джъстин, понякога дори сама си противоречиш...
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 14:35
Лек ти ден и на теб 8-)
дотолкова си фенка, че ако медиите кажат, че е негър, ше повярваш... наивна си вече, стига! Не всичко е Джъстин, преди той да се появи на сцената, имаше такива дрехи, имаше такива цветове, имаше такива стилове... съмнява ме да е измислил сам всичко без да заимства от някъде... да - никой няма "свой собствен" стил - всичко е започнало от някъде, от някого... всеки втори пост е твой, в защита на Джъстин, понякога дори сама си противоречиш...
няма :lol: ами да взаиствал е и казах и дадох пример от кои хип-хоп звезди :? ами всеки втори е мой щот явно сега Стефи я няма на линия да помага..и какво пречи ли ти че защитавам Джъстин?Докато мога и искам ще го правя независимо дали всеки следващ пост е мой или всеки втори или както и да било :?
Bloodygirl
04-20-2010, 14:58
ами бих,но не знам дали ще те потърси :? а и той както съм казала не пише на всеки пък да добавя.. незнам.. :? :)
Може ли да го помолиш да ме потърси от мое име?Споко...ако реши да ми пише,ще ми пише,ако не...аз ще му пиша от време на време :D А и много искам да имам скайпа му и да го познавам...това ми е мечта :) Затова много те моля ако можеш да направиш нещо по въпроса( да имам скайп на Джъстин) го направи... :smt051 между другото казвам се Бети :) :) ще ти дам скайпа си ако решиш да му го дадеш :wink:
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 15:09
Може ли да го помолиш да ме потърси от мое име?Споко...ако реши да ми пише,ще ми пише,ако не...аз ще му пиша от време на време :D А и много искам да имам скайпа му и да го познавам...това ми е мечта :) Затова много те моля ако можеш да направиш нещо по въпроса( да имам скайп на Джъстин) го направи... :smt051 между другото казвам се Бети :) :) ще ти дам скайпа си ако решиш да му го дадеш :wink:
еми ок дай ще му го дам..но нищо не гарантирам :? :)
6okolad4ety95
04-20-2010, 15:10
Виж..Бети твоята мечта е мечта също и на повечето момичета, неможем да даваме скайпа на всички!Плюс това както Теди (tWiLigHtgIrL) каза той не влиза често и не пише на всички!Камо ли пак да добавя едва ли :?
Bloodygirl
04-20-2010, 15:15
еми ок дай ще му го дам..но нищо не гарантирам :? :)
Ще ти пратя лично съобщение :)
Bloodygirl
04-20-2010, 15:39
хора да доведем Джъстин в България
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_World
ето линка.Като влезете има картинка на Джъстин и по-надолу пише:I Am Human,натискате го,въвеждате кода и натискате ollow instructions Above & click here human... след това търсите България,натискате vote и сте гласували...
няма :lol: ами да взаиствал е и казах и дадох пример от кои хип-хоп звезди :? ами всеки втори е мой щот явно сега Стефи я няма на линия да помага..и какво пречи ли ти че защитавам Джъстин?Докато мога и искам ще го правя независимо дали всеки следващ пост е мой или всеки втори или както и да било :?
не ти казвам, че не си си в правото да защитаваш някой... но просто от наивност ли, от не знам какво, говориш глупости... сега кажи, че е измислил той попа и рапа и све, пък Майкъл Джаксън е позьор, обаче не ще да си признае, щото е мъж... елоуел!
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 15:47
ето линка.Като влезете има картинка на Джъстин и по-надолу пише:I Am Human,натискате го,въвеждате кода и натискате ollow instructions Above & click here human... след това търсите България,натискате vote и сте гласували...
хора,Джъстин така или иначе ще идва..за кой път го повтарям тук незнам..каза ми го по скайп 8-) :lol:
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 15:50
не ти казвам, че не си си в правото да защитаваш някой... но просто от наивност ли, от не знам какво, говориш глупости... сега кажи, че е измислил той попа и рапа и све, пък Майкъл Джаксън е позьор, обаче не ще да си признае, щото е мъж... елоуел!
от недомисляне :? 8-) не не е измислил нито попа нито рапа..и не те схванах какво искаш да кажеш за Майкъл Джексън,но не не го имитира..фен му е 8-)
Bloodygirl
04-20-2010, 15:55
хора,Джъстин така или иначе ще идва..за кой път го повтарям тук незнам..каза ми го по скайп 8-) :lol:
Да,но ще идва чак другата година.А тва е за тая :)
о повярвай ми знаят,но отричат :lol: и аз да бях момче и да копирам от звезда щях да крия :? :lol:
за това ти говоря - мислиш си, че щом ти знаеш за него, значи всички знаят... аз разбрах около ден-два преди да създадете тая фентема... ако човека и преди това се обличал така, от чисто етичен поглед, нямаш право да казваш какъв е или не е и от кого копира (или не)... ако Джъстин е като всичките деца на неговата възраст, значи ооо, задължително копира от някого... по тази твоя логика ;)
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 16:33
а е все пак..и да не е от това пак има шанс да дойде още тая.. 8-)
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 16:36
о повярвай ми знаят,но отричат :lol: и аз да бях момче и да копирам от звезда щях да крия :? :lol:
за това ти говоря - мислиш си, че щом ти знаеш за него, значи всички знаят... аз разбрах около ден-два преди да създадете тая фентема... ако човека и преди това се обличал така, от чисто етичен поглед, нямаш право да казваш какъв е или не е и от кого копира (или не)... ако Джъстин е като всичките деца на неговата възраст, значи ооо, задължително копира от някого... по тази твоя логика ;)
не не съм казала че задължително копират..ноо повечето копират от него..кажи ми как става няъф заклет чалгар,който нес е обличаше по този начин и мразеше хип-хопа оп изведнъж си промени стила като почнахме с едни фр да говорим за Джъстин Бийбър :? и това не е единствен случай :?
6okolad4ety95
04-20-2010, 16:39
не не съм казала че задължително копират..ноо повечето копират от него..кажи ми как става няъф заклет чалгар,който нес е обличаше по този начин и мразеше хип-хопа оп изведнъж си промени стила като почнахме с едни фр да говорим за Джъстин Бийбър :? и това не е единствен случай :?
Съгласна съм с теб!
OtkrovennoBezrazlichna
04-20-2010, 17:00
OtkrovennoBezrazlichna нямам проблеми с английския :lol: перфектно си се разбираме докато си говориме :lol:
Aз за an4eto0y говорех :)
LoveRetroMusic
04-20-2010, 17:00
Единственото нещо, за което го признавам е това, че е тръгнал от нулата и сам е градил кариера.
Защото например тея от Дисни всичко им е наготово. Иначе като глас, музика .. не ми харесва.
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 17:02
Aз за an4eto0y говорех :)
аа..добре :) извинявай..мислелех че е за мен защото ме беше цитирала :)
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 17:11
Джъстин на наградите Джунос в Канада в Неделя!!
http://web2.twitpic.com/img/89155479-a1d7f15732778adcf70a4c8b506294c3.4bcddca2-full.jpg
http://twitpic.com/1h2wme/full
http://twitpic.com/1h2wif/full
http://twitpic.com/1h2wg3/full
http://www.youtube.com/watch?v=T4-WMEImFvU&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=U2uJUhcklck&feature=related и за съжаление не е спечелил нищо :?
http://www.longislandpress.com/wp-content/uploads/2010/04/justin-bieber-3-187x300.jpg
http://www.americansuperstarmag.com/sites/default/files/images/justin-bieber-041810.jpg
brokeninside13
04-20-2010, 17:15
Офф добре хора... Аре спрете се... Оставете на момичето фен темата.
Нито я защитавам, нито харесвам Джъстин, просто ми писна само да ми излиза тая тема :?
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 17:18
Офф добре хора... Аре спрете се... Оставете на момичето фен темата.
Нито я защитавам, нито харесвам Джъстин, просто ми писна само да ми излиза тая тема :?
ще ти излиза още дълго време,или докато не я изтрият модераторите 8-) се ще си пиша та ако не са хейтърите ще съм аз.. 8-)
MpFaShIoN
04-20-2010, 18:50
След като изчетох всички безумни коментари до 16 страница,на всевъзможни хейтъри,ще споделя и своето мнение.
Като изключим факта,че това е фен тема,а антифеновете "само си изказват мнение",ще кажа,ако човек цели да покаже мнение и да изрази отношение го пише ВЕДНЪЖ!Този който е озлобен,комплексиран,завис тлив и т.н продължава да пише и да оригиналничи,с клиширани изразчета от рода на "гей палячо".Ах колко оригинално! Минутите слава изтекоха.
Колкото до моето отношение към Justin,
1-во харесвам визията му,да детинска е и невинна и ,въпреки това много по-добра от визията на 16 годишен пропил се, и пропушил кретен мислещ се за мъж,биейки чикии пред ТВ-то след 12ч.(извинявам се зя вулгарния език )
2-ро харесвам песните му,някои не са нищо особенно,но са приятни за слушане и много ме радват.
3-то Надявам се да не се намери някой хейтър да ме оплюе след всичко написано ,ще кажа само че няма да коментирам повече и ще спра до тук.
Защото това драги антифенове означава да изразиш мнение,всичко друго е игра на думи!
Bloodygirl
04-20-2010, 18:51
Няма да е лошо да дойде 8-) 8-)
Bloodygirl
04-20-2010, 18:54
След като изчетох всички безумни коментари до 16 страница,на всевъзможни хейтъри,ще споделя и своето мнение.
Като изключим факта,че това е фен тема,а антифеновете "само си изказват мнение",ще кажа,ако човек цели да покаже мнение и да изрази отношение го пише ВЕДНЪЖ!Този който е озлобен,комплексиран,завис тлив и т.н продължава да пише и да оригиналничи,с клиширани изразчета от рода на "гей палячо".Ах колко оригинално! Минутите слава изтекоха.
1-во харесвам визията му,да детинска е и невинна и ,въпреки това много по-добра от визията на 16 годишен пропил се, и пропушил кретен мислещ се за мъж,биейки чикии пред ТВ-то след 12ч.(извинявам се зя вулгарния език )
2-ро харесвам песните му,някои не са нищо особенно,но са приятни за слушане и много ме радват.
3-то Надявам се да не се намери някой хейтър да ме оплюе след всичко написано ,ще кажа само че няма да коментирам повече и ще спра до тук.
Защото това драги антифенове означава да изразиш мнение.
Напълно съм съгласна с теб :)
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 19:28
Защото това драги антифенове означава да изразиш мнение.
Напълно съм съгласна с теб :)
ми туу 8-)
бтв-адския ав..по едно време ми беше ав в twitter :lol:
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 19:33
Няма да е лошо да дойде 8-) 8-)
е няма го изгоня :lol: :lol:
по това, което си написала в първоцитираното от мене не си личи да говориш за определен човек или за няква група... говориш под общ знаменател... говориш и си сигурна в това, което казваш, за хора, които не познаваш и за които не знаеш нищо... не смятам това за недомисляне, нито за разсеяност... май другаде се корени проблема...
чакай, че докато пиша тука ше зема и аз да се причисля към феновете :D
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 19:57
по това, което си написала в първоцитираното от мене не си личи да говориш за определен човек или за няква група... говориш под общ знаменател... говориш и си сигурна в това, което казваш, за хора, които не познаваш и за които не знаеш нищо... не смятам това за недомисляне, нито за разсеяност... май другаде се корени проблема...
чакай, че докато пиша тука ше зема и аз да се причисля към феновете :D
да слагам под общ знаменател защото хората са много,и имам да си пишам ного ако изреждам всички такива :? да,да знам че изглеждам винаги сигурна в думите си ноо не винаги усмислям какво говоря,повечето пъти говоря без да мисля :? 8-)
е няма лошо :lol: всеки един фен ни е добре дошъл 8-)
OtkrovennoBezrazlichna
04-20-2010, 20:07
Защото това драги антифенове означава да изразиш мнение,всичко друго е игра на думи!
Да ама треа и да си отстояваш мнението, тай че веднъж не е достатъчно да го напишеш после да ти плюят по тва дет си написал
и ти да бездействаш ...
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 20:13
Да ама треа и да си отстояваш мнението, тай че веднъж не е достатъчно да го напишеш после да ти плюят по тва дет си написал
и ти да бездействаш ...
чакай,това ще е игра на думи :lol: но все пак си права,трябва да отстоява мнението и да аргументира защо мисли така,нищо че е ясно че няма да промение мнението на никой за него :?
StreetFame
04-20-2010, 20:20
a[N]DT[k]a]
++ Американците не ползват много скайп.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Боже колко сте заблудени..... Кой знае кой се прави на него както имаше 6127139102 скайпове на Майли, Селена, Белена бла бла..... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Няма да се изненадам и ако сама си пишеш със себе си. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Не ме е*е о собено к'во харесвате, ама сте смешни. :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
tWiLigHtgIrL
04-20-2010, 20:30
a[N]DT[k]a]
++ Американците не ползват много скайп.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Боже колко сте заблудени..... Кой знае кой се прави на него както имаше 6127139102 скайпове на Майли, Селена, Белена бла бла..... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Няма да се изненадам и ако сама си пишеш със себе си. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Не ме е*е о собено к'во харесвате, ама сте смешни. :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
++пак ти казвам че имам братовчеди в Канада и то пак в щата Торонто и там ми казват че е много се ползва скайп :?
++Джъстин няма нищо общо с тея дисни звездите и хах няма начин си пиша сама :? и то по-точно щот си и говорим а кажи ми как ще говоря едновременно от 2 скайп при това на един комп а и къф ще е смисъл :? :lol: не излизам от лудницата :? 8-)
аа, не съм си подал кандидатурата, няма и да си я подам... съвсем различно слушам, айде оставям ви темата, стана ми ясно за кво става въпрос по бг форумите...
6okolad4ety95
04-21-2010, 11:31
аа, не съм си подал кандидатурата, няма и да си я подам... съвсем различно слушам, айде оставям ви темата, стана ми ясно за кво става въпрос по бг форумите...
ооо супер вече има 1 злобар по-малко 8-)
Bloodygirl
04-21-2010, 11:47
Ако можеше всичките злобари да се махнат...те злобеят,защото му завиждат...но закакво му завиждат?Той просто си сбъдва мечтата :) :wink: :smt051
LaffyTaffy
04-21-2010, 11:49
Дам, завиждаме, особено за прическата - много е яка ! :razz:
ПС: Върнах се ! :smt077 8-)
an4eto0y
04-21-2010, 12:02
tWiLigHtgIrL kato ti e kazal 4e 6te idva pone kaji data :D:D:D malko ne mi se vqrvaa :D :razz: :razz: :razz: :razz: :-s :-s :-s za6to p1k to4no sa tebe 6e si pi6i i govori i 6e se pokazva na kam malko s1m ob1rkana ama nqma zn ti kaji data p1k drygoto samo 6e izleze na qve
6okolad4ety95
04-21-2010, 12:14
tWiLigHtgIrL kato ti e kazal 4e 6te idva pone kaji data :D:D:D malko ne mi se vqrvaa :D :razz: :razz: :razz: :razz: :-s :-s :-s za6to p1k to4no sa tebe 6e si pi6i i govori i 6e se pokazva na kam malko s1m ob1rkana ama nqma zn ti kaji data p1k drygoto samo 6e izleze na qve
Писането на кирилица е зъдалжително!!!Май не си чел/а правилата!!!
Ако можеше всичките злобари да се махнат...те злобеят,защото му завиждат...но закакво му завиждат?Той просто си сбъдва мечтата :) :wink: :smt051
аз злобар? Аз да завиждам? Завиждам ви само на наивността... понякога ми липсва времето когато бях наивен, всичко си беше в моя собствен свят... в който само аз бях прав, всичките други бяха злобни, зли, хейтъри, завистници... ех, детство мое... не всичко се върти около тва дете, нека си изживява мечтата, не намесвайте мене и още няколко човека, които се възползват от правото си да изказват мнение колкото пъти искат във форум, към комплексарите без собствено такова... това, че не ви изнася какво мисля аз, не ме прави злобар.. но.. хайде, да не се обяснявам, че злобея много :lol: относно напускането на темата - тва е за майтапа, ше ви тровя живота до последно :razz: кой ше прочете това, кой няма.. важното е да се хейтва :D и да бъдем злобни, нали? Но не на последно място - краля умря! ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯ!
п.с.: който е гледал бг кино, знае за какво говоря с последните си думи ;)
an4eto0y
04-21-2010, 12:49
добре шефе ше пиша на кирилица :D :D :D :D :D :D :D :D и тей кажи датата не ми се обяснявай че му имаш скайпа ти кажи датата другото не ме инт. малко не ми се вярва и съм объркана защо точно пък на теб ше пише и ще ти се показва на кам. няма полза от туй смисъл такъф че ти си никоя за него той има милярди фенки от красиви по красиви защо си му ти :lol: :shock: :-s 8-) ;) ама се пак да дадем шанс на заблудените :razz: :razz: ти го питай за дата пък тя истината сама ше си излезе на яве ;)
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 13:25
Писането на кирилица е зъдалжително!!!Май не си чел/а правилата!!!
++ за дата не съм го питала..то мен ми беше достатъчно даз нам че другата година ще идва 8-) а и до другата година има време..дори и да ми беше казал,че и сега да го питам и да ми каже до тогава датата може да се смени поне 10 пъти :?
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 13:32
добре шефе ше пиша на кирилица :D :D :D :D :D :D :D :D и тей кажи датата не ми се обяснявай че му имаш скайпа ти кажи датата другото не ме инт. малко не ми се вярва и съм объркана защо точно пък на теб ше пише и ще ти се показва на кам. няма полза от туй смисъл такъф че ти си никоя за него той има милярди фенки от красиви по красиви защо си му ти :lol: :shock: :-s 8-) ;) ама се пак да дадем шанс на заблудените :razz: :razz: ти го питай за дата пък тя истината сама ше си излезе на яве ;)
ОМГ :lol: ти прочете ли веднага след написването на мнението все пак какво си написала :lol: :razz: тва че не ти давам скайп не означава че му го нямам :? :lol: и не няма да тръгна да ти се обяснявам щот не съм длъжна :? :lol: хах и са кво обиждаме се че сме грозни ли :razz: пък и явно си личи че ти ама грам нищо незнаеш за Джъстин..той не е като онея префърцунените Дисни или като останалите звезди..или поне ти 100% имаш такава представа за него че е някъф лигльо и хич не му пука за феновете е да ама не..гледа да намира време за феновете си..и защо точно на мен ли пише?Питай си го..откъде да знам..имам късмет явно! :-P :razz: :razz: 8) то знаеш ли на колко момичета ми се оплакват че им е приел пълномощното и не им пише изобщо :lol:
а за датата кво да питам?нали не вярваше бе че си пишем? :razz: :razz: хах прочети какво ти написавх в предишния ми пост за точна дата :wink:
lenito_sf
04-21-2010, 13:45
яж ги Теди, яжжжжж :lol: :lol: :razz: :-)
an4eto0y
04-21-2010, 13:54
ти си найстина много заблудена бе скъпа аз да съм казала че не вярвам за твое сведение ти написах роман за това че мразяя дисни смешници или май не четеш :D :D :D :D казах ти ако говориш истината трябва да дойде ако ли нее ще видим .. то ще си проличи ;) не съм казала че лъжеш хах няма смисъл и да се обиждаме за красота а колкото до джъстин знам абсолутно всичко за него успокой се ;) красавице неземна !! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: казах ти то ще си проличи дали лъжеш или не аз съм попадала на скайпове в който ми се е показвал на кам но не вярвам че е той щото има такиа манияци че са готови на всичко ;) така че не моиш да кажиш дали е той или не ноо ако е той ще е добрее !!!!!! ее ще си говорим другата година и дано бъдем приятно изненадани 8-) да ти кажа то си е за теб БХ де ... ти ще си береш срама ако не дойде да се надяваме че ще дойде все пак
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 13:54
ми така де,много ги обичам тея дето ми се отварят или хейтват Джъстинчо..направо на 2 стотинки мога ги направя :razz: :razz: :lol: :-)
lenito_sf
04-21-2010, 13:57
ми така де,много ги обичам тея дето ми се отварят или хейтват Джъстинчо..направо на 2 стотинки мога ги направя :razz: :razz: :lol: :-)
бе я у левоооооооо.. :lol:
на никоя пикла не си длъжна да даваш скайпове ..майпове и тн :lol: :lol: Който търси, сам намира 8-) Ае мини после те чуеме .. от няколко дни не си минавала покрай нас :x :-k :-) :-)
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 13:59
ти си найстина много заблудена бе скъпа аз да съм казала че не вярвам за твое сведение ти написах роман за това че мразяя дисни смешници или май не четеш :D :D :D :D казах ти ако говориш истината трябва да дойде ако ли нее ще видим .. то ще си проличи ;) не съм казала че лъжеш хах няма смисъл и да се обиждаме за красота а колкото до джъстин знам абсолутно всичко за него успокой се ;) красавице неземна !! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: казах ти то ще си проличи дали лъжеш или не аз съм попадала на скайпове в който ми се е показвал на кам но не вярвам че е той щото има такиа манияци че са готови на всичко ;) така че не моиш да кажиш дали е той или не ноо ако е той ще е добрее !!!!!! ее ще си говорим другата година и дано бъдем приятно изненадани 8-) да ти кажа то си е за теб БХ де ... ти ще си береш срама ако не дойде да се надяваме че ще дойде все пак
бе не ме оценявай скъпа,евтина :razz: :lol: :lol: ами да ще си проличи и все пак и да ми е казал не е длъжен :lol: то не решава той а неговите мениджъри къде кога и кво ще праиш :? :lol: ОМГ момиче спри се смешна си честно..чета и ми става яко смешно и виждам че няма смисъл да продължавам до края :lol: вика познавам го много добре ми ОМГ защо да обръща внимание на феновете си вика :razz: хах.. :razz:
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 14:02
бе я у левоооооооо.. :lol:
на никоя пикла не си длъжна да даваш скайпове ..майпове и тн :lol: :lol: Който търси, сам намира 8-) Ае мини после те чуеме .. от няколко дни не си минавала покрай нас :x :-k :-) :-)
е аз след малко точно тва ще и кажа на как беше- Анчетооу :razz: :razz:
ем да не съм,ма някои яко се сърдят като не получат тва дето искат :razz: оо вярно че съвсем ви забравих във фън-а :lol: айде ще намина..ей веднага даже 8-) :-) :-)
lenito_sf
04-21-2010, 14:05
ем да не съм,ма някои яко се сърдят като не получат тва дето искат :razz: оо вярно че съвсем ви забравих във фън-а :lol: айде ще намина..ей веднага даже 8-) :-) :-)
не са заслужили ! 8-) :-)
чакам тее :-)
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 14:15
не са заслужили ! 8-) :-)
чакам тее :-)
мхм 8-) иначе щяха да му го имат вече скайп..не от мене :lol: :-)
an4eto0y
04-21-2010, 14:16
tWiLigHtgIrL я се опрей вее хаха кой бил смешен такиа кат тебе мн ги обичам ям ги с парцалите колкото до джъстин той сам каза че не иска да си дава скайп или квото ще да е защото все пак не може да се справя с толкова мн фенове !! не съм казала че е надут или нещо такоа точно зарат туи го харесвам ;) ..... !!!!! човек !!! не ми са пали на среща нит съм ти акранче от детската градина нит нищо нит ма познааш чото е абсурдно то излиза че се надуваш щото имаш скайп на Джъстин ако беше както ти казваше нали чее не мой да го дааш на всеки няяше дааа говориш на ляво и на дясно че му имаш скайпа и че си пишете и дрън дрън ... ето тва ни кара да се самняваме щото един човек който има скайп на джъстин няя говори в някви фороми пред стотици хораааа че му има скайпа и после да каже че ня го даде или говориш много и после го даваш или си м1лчиш и го дааш на най блиските теи варят нещата !!! затова повечето хора не ти вярват !!! :razz: :razz: :wink: :wink: :wink: :shock: :shock: :shock: :shock:
an4eto0y
04-21-2010, 14:19
хах аз не се сърда на няква там от някъф си форум дет твърди някви си неща може да са истина може и не ако не го даде не го дадее ;) аз получавам всичко по един или по друг начин готова съм на всичко за да получа това което искам с изклучения който няя обяснявам ..... !!! гтакаче аз ще се оправя по един или по друг начин не мисли за мене
an4eto0y
04-21-2010, 14:22
tWiLigHtgIrL не сме били заслужили че пък ти кво си постигнала в живота че си заслужила ?? не ми е ясно ?? :shock: :shock: :shock: :shock: :-o :-o :-o :-o :D :D :D :D :D и добрее и да бяхме заслужили от кой щяхме да го имаме ако не от тебеее !! !! кралицее хвала на тебее обожествена да си че имаш контакт с джъстин ти си нашия водач благословена да си ше са моля за тебе секи ден ;) ох вече ми е твърде смешно :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 14:32
ОМГ ОМГ ОМГ !! НЕ !!НЕ!! НЕ!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
няма ти четя мненията..то от 3 комента един след друг кво друго да очаквам освен пак някоя от твойте простотии изпълнени със злоба както комнтирахме с..няма да споменавам имена .. :lol: :lol:
6okolad4ety95
04-21-2010, 15:09
an4eto0y смешна си бе миличка :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
an4eto0y
04-21-2010, 15:27
аз съм била злобна :-o :-o в случая ти си злобната :shock: :shock:
an4eto0y
04-21-2010, 15:30
6okolad4ety95 не се повлиявам от комплексарски коментари БХ за тебе и за туи ко мисли няква непозната дет незнай на кой свят е ;) аре бб от мене щото тая тема е супер забутана
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 15:31
аз съм била злобна :-o :-o в случая ти си злобната :shock: :shock:
че не ти давам скайп на Джъстин ли :razz: :razz: виж се кви простотии пишеш :razz: :razz:
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 15:33
an4eto0y смешна си бе миличка :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Стефи остави я..сама се излага :razz: моли се моли за скайп му видя че нямя пробие и почна с това че сме му нямяли скайп,той не би писал на такива като нас.. :lol: :razz:
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 15:34
6okolad4ety95 не се повлиявам от комплексарски коментари БХ за тебе и за туи ко мисли няква непозната дет незнай на кой свят е ;) аре бб от мене щото тая тема е супер забутана
Анчетооу :razz: ти изобщо знаеш ли кво са комплекси :razz: :razz: май не :? :lol: и не случайно знам на кой свят съм :? 8-) ма за теб не зная :lol: бай като е забутана не влизай :? :lol:
marogisi
04-21-2010, 17:31
Не съм му фенка.Напротив.Даже ми е смешен.Но не може да се отрече,че момчето има глас.Какво момче???Та той е по-голям от мен!Все тая...малко момичешки,ама си е глас...кой ти го дава... :-D
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 17:40
Не съм му фенка.Напротив.Даже ми е смешен.Но не може да се отрече,че момчето има глас.Какво момче???Та той е по-голям от мен!Все тая...малко момичешки,ама си е глас...кой ти го дава... :-D
е браво бе имало и хора дето не са му фенове но не го и мразят а и не злобеят и не плювят по него :lol: ЕВАЛА!!
6okolad4ety95
04-21-2010, 17:47
е браво бе имало и хора дето не са му фенове но не го и мразят а и не злобеят и не плювят по него :lol: ЕВАЛА!!
Съгласна съм!ЕВАЛА и от мен!
KpucmuHa
04-21-2010, 17:51
Теди, що не вземете да си направите един фен форум или фен сайт за тоя, че като гледам тука само изнервяте околните :D
айде и аз да напиша нещо
ами слушах една песен-One Time,смислен текст има ритъм пее хубаво
ама просто не е моя стил музика :)
an4eto0y:затвори си плювалника че се излагаш ;)
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 17:58
Теди, що не вземете да си направите един фен форум или фен сайт за тоя, че като гледам тука само изнервяте околните :D
нали че и почнаха да ме плюят и в анти-фен темата на фен темите :lol: Криси ставам известна в тоя раздел :razz: :razz:
6okolad4ety95
04-21-2010, 17:59
А като се изнервят защо вобаще влизат в темата?
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 18:00
айде и аз да напиша нещо
съгласна!
а до колкото това хубаво все пак че не е твоят стил музика но и не плюеш по него! :) :)
Бийбърр е страхотеен :grin: :grin: :grin: :grin:
айде и аз да напиша нещо
съгласна!
а до колкото това хубаво все пак че не е твоят стил музика но и не плюеш по него! :) :)
няма смисъл да го обиждам,защото знам аз как ще се почуствам ако някой тръгне да обижда Metallica-направо ще го разкъсам 8-)
:)
ъмм впрочем,Тедии , що не влезеш в Фън,фън и пак фън ? :(
6okolad4ety95
04-21-2010, 18:13
айде и аз да напиша нещо
съгласна!
няма смисъл да го обиждам,защото знам аз как ще се почуствам ако някой тръгне да обижда Metallica-направо ще го разкъсам 8-)
Благодарим ти за подкрепата :) !
lenito_sf
04-21-2010, 18:25
айде и аз да напиша нещо
E'валя ! http://i1011.photobucket.com/albums/af231/xuxeliciousz/Mini%20Emoticons/Oh_my_god___Emoticon_by_PixelObsess.gif
dux4eto0o0
04-21-2010, 18:32
Всеки си има мнение - аз няма да го казвам, че фенките му ще вземат да ме намразят ;ДД
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 19:11
айде и аз да напиша нещо
съгласна!
е така сме феновете 8-) :)
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 19:12
ъмм впрочем,Тедии , що не влезеш в Фън,фън и пак фън ? :(
е неска влизах :? 8-) ама се самозабравям в twitter 8-) сега не мога ама по-късно мога да влеза 8-) :-)
tWiLigHtgIrL
04-21-2010, 19:15
Всеки си има мнение - аз няма да го казвам, че фенките му ще вземат да ме намразят ;ДД
не няма,но ясно е написано в заглавието фен тема не анти-фен тема :?
6okolad4ety95
04-21-2010, 19:24
не няма,но ясно е написано в заглавието фен тема не анти-фен тема :?
+1 :?
Bloodygirl
04-21-2010, 19:44
tWiLigHtgIrL не сме били заслужили че пък ти кво си постигнала в живота че си заслужила ?? не ми е ясно ?? :shock: :shock: :shock: :shock: :-o :-o :-o :-o :D :D :D :D :D и добрее и да бяхме заслужили от кой щяхме да го имаме ако не от тебеее !! !! кралицее хвала на тебее обожествена да си че имаш контакт с джъстин ти си нашия водач благословена да си ше са моля за тебе секи ден ;) ох вече ми е твърде смешно :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ама ти ще млъкнеш ли?!Престани да се праиш на много готина!ако искаш да знаеш тя сама си го е намерила сигурна е,че е това скайпа(всъщност този скайп който има тя е истинския).я престани и се вземи в ръце!Ако искаш скайпа му го потърси!!!Аз ще си отстоявам мнението ВИНАГИ и ще защитавам мнението на хората,които са прави!!!И ако не си прочела пише ФЕН ТЕМА а не антифен!!! :smt077 Ако не престанеш да антифенстваш,вечно ще се налага да си във форума!!!!!!!!!!!!!! :evil: :smt077
мм.. който квото ще да говори за Disturbed, Prodigy и Wosh... (3 различни стила нарочно, да се види колко широко скроена личност съм и все пак не слушам ДжБ) аз съм им фен и на някой мухльо мнението не би променило моя поглед върху нещата... това се отнася и за вас - кво като хейтват - игнор и се спират.. аз съм малко по-инат и макар че ми игнорирахте мнението, продължавам да пиша.. но не се изключвам от вашата графа "мухльовци"... обратното - включвам се активно :D
6okolad4ety95
04-22-2010, 10:37
мм.. който квото ще да говори за Disturbed, Prodigy и Wosh... (3 различни стила нарочно, да се види колко широко скроена личност съм и все пак не слушам ДжБ) аз съм им фен и на някой мухльо мнението не би променило моя поглед върху нещата... това се отнася и за вас - кво като хейтват - игнор и се спират.. аз съм малко по-инат и макар че ми игнорирахте мнението, продължавам да пиша.. но не се изключвам от вашата графа "мухльовци"... обратното - включвам се активно :D
По-полека с обидите защото и аз мога да обиждам,но не бих го направила защото не искам да ти слизам на нивото!Затвори си устата!!!!!
Bloodygirl
04-22-2010, 10:45
и аз слушам Disturbed,но слушам и Дж.Б...слушам рок,ПОП(не поп-фолк) Честно да ти кажа Tempest смятам ,че хейтърите трябва да си създадът една антифен тема за Дж.Б. и да пишат там...Феновете ще пишем тук,а те там,защото ми писна само да плюят по него...Напрао ми иде да ги...А ако някой почне да плюе по Skillet,Disturbed,Paramore и др. ми иде да го разкъсам.Особено Skillet и J.B. ...Като толкова го мразят ,защо пишат изобщо в темата?!а?!Всички ,които плюят по фен темите са загубеняци...просто не им достига мозък... 8)
По-добре да отидат някъде да им налеят мозък...Това ,което пишат не е мнение,а повод да правят скандали... :? :? :? Просто няма никъв смисъл...Едно мнение се казва на подходящото място...като толкова го мразят,я да отиват да плюят в темата "Антифен тема за всички фен теми" Просто...всички хейтъри се излагат :razz: :razz: :razz: :lol:
lenito_sf
04-22-2010, 10:45
http://www.youtube.com/watch?v=CHVhwcOg6y8
пз, че имам предУпреждрение 8-)
Bloodygirl
04-22-2010, 10:51
http://www.youtube.com/watch?v=CHVhwcOg6y8
пз, че имам предУпреждрение 8-)
Тая песен я е пял като е бил на 13...са е на 16 и му е мутирал гласеца... :)
hamilcar
04-22-2010, 10:51
Придържайте се към темата !
По-полека с обидите защото и аз мога да обиждам,но не бих го направила защото не искам да ти слизам на нивото!Затвори си устата!!!!!
който както ме разбрал, просто ви казвам, че за вас хейтърите са банда мухльовци, които "завиждат"...
относно нивата, докато ме стигнеш има да качваш нива, мила...
п.с.: някои хора все още не знаят кое какво значи и за какво се използва, но го използват...
lenito_sf
04-22-2010, 10:56
ам мене просто тази песен ми харесва. :)
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4 специално за блъъдигърл. :)
6okolad4ety95
04-22-2010, 11:06
Поздрав за всички фенове http://www.youtube.com/watch?v=3ExWsVFJlFo&feature=fvst :-({|= :-({|= :-({|= и най-вече за Bloodygirl и tWiLigHtgIrL :)
tWiLigHtgIrL
04-22-2010, 11:10
малии колко много сте писали 8-) та мен вече ми е се едно хейтърите на Джъстин кво пишат а и видях че си имам и мой хейтър че даже май е хейтърка ама се 1 :lol: забавни са ми..както си казва и Джъстин 8-) та пишете си..едно игнор и готово в смисъл за мнения като на Tempest (нищо лично) щот той вече много се отклонява от темата за Джъстинчо 8-) 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4 :smt007 :smt007 заради тая песен и тоя клип му станах толко голяма фенка 8-) не че не ме кефи още като излезна One time 8-)
tWiLigHtgIrL
04-22-2010, 11:14
Поздрав за всички фенове http://www.youtube.com/watch?v=3ExWsVFJlFo&feature=fvst :-({|= :-({|= :-({|= и най-вече за Bloodygirl и tWiLigHtgIrL :)
:smt007 :smt007
тъкмо ми я пуснаха на тв-то 8-) и мерсии :)
take my hand, lets just dance
watch my feet, follow me
dont be scared, girl im here
if you didnt know, this is loooovee
:smt007 :smt007
tWiLigHtgIrL
04-22-2010, 11:16
http://vbox7.com/play:5b09925c айде да си рекламирам клипчетата във вибокс а и да видиме Еenie Meenie зад сцена 8-)
6okolad4ety95
04-22-2010, 11:26
http://vbox7.com/play:5b09925c айде да си рекламирам клипчетата във вибокс а и да видиме Еenie Meenie зад сцена 8-)
оо...изглежда,че клипа ще е страхотен :grin:
tWiLigHtgIrL
04-22-2010, 11:47
e то всеки клип на песен на Джъстин е страхотен 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=XOePFnZYq6E&feature=player_embedded бтв ето това е от вчера в Токио..сега разбирам защо е беше за малко в скайп и ми каза че е уморен 8).. за тея дето казват е му бил женствен и не мотирал гласа чуйте :? :?
e то всеки клип на песен на Джъстин е страхотен 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=XOePFnZYq6E&feature=player_embedded бтв ето това е от вчера в Токио..сега разбирам защо е беше за малко в скайп и ми каза че е уморен 8).. за тея дето казват е му бил женствен и не мотирал гласа чуйте :? :?
хубаво пее човека :smt003
tWiLigHtgIrL
04-22-2010, 11:53
http://www.youtube.com/watch?v=Q-zTVFi5xbI&feature=player_embedded не го чувам какво пее в началото ама звучи хипер яко 8-) и ето няма как да се каже че пее на плейбек :? 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=a9Z3Q-sV_sM&feature=player_embedded ето защо ни обича нас феновете :D
Beliebers :D and Bieber Fever !! :lol:
о ето ви линк с всички клипчета от вчера ;d
http://oceanup.com/2010/04/20/justin-bieber-swagger-on-radio-disney
LovEsIckk
04-22-2010, 12:04
Мога ли да му драйфам на фейса?
tWiLigHtgIrL
04-22-2010, 12:25
а можеш ли ти и твоя фейс да се разкарате от тая тема :? и като не ти е приятен да не го гледаш? :?
lenito_sf
04-22-2010, 12:35
глас има :neutral:
Bloodygirl
04-22-2010, 13:31
ам мене просто тази песен ми харесва. :)
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4 специално за блъъдигърл. :)
Мерси.. :) тази песен ми е една от любимите :)
Bloodygirl
04-22-2010, 13:32
Мерси... :) Тази песен също ми е от любимите... :) :)
6okolad4ety95
04-22-2010, 13:44
драйфай си на твоя фейс!!! :?
tWiLigHtgIrL
04-22-2010, 13:48
http://vbox7.com/play:bf6a6973 Пее хепи бърдай :smt007 :lol: бтв-като по-малък е на това видео 8-)
6okolad4ety95
04-22-2010, 13:55
http://vbox7.com/play:bf6a6973 Пее хепи бърдай :smt007 :lol: бтв-като по-малък е на това видео 8-)
ейй...тука е мн.сладак \:D/
tWiLigHtgIrL
04-22-2010, 14:15
мхм \:D/
http://vbox7.com/play:0943ac6c виж го тука как тича е се радва на голф игрището 8-)
http://vbox7.com/play:0ced6147 косата :smt007 :smt007
http://vbox7.com/play:8b89f26e а тука как денси не е истина :lol: :smt007
6okolad4ety95
04-22-2010, 14:23
http://vbox7.com/play:0943ac6c виж го тука как тича е се радва на голф игрището 8-)
леле...последното клипче направо ме разби :lol: мн.яко денси 8-)
tWiLigHtgIrL
04-22-2010, 17:48
леле...последното клипче направо ме разби :lol: мн.яко денси 8-)
професионалист :lol: и без тва исках да денса нещо подобно на уроци при него да ходя :lol: :razz: :lol:
tWiLigHtgIrL
04-22-2010, 18:28
Justin Bieber's Warm Japanese Welcome
Taking his pop music arsenal to the far east, Justin Bieber was spotted arriving at Narita Airport in Tokyo, Japan today (April 20).
The “One Less Lonely Girl” singer was greeted by throngs of enthusiastic fans as he made his way through the terminal, sporting a blue hat, blue shoes, and a black leather jacket.
In related news, “American Idol” executive producer Cecile Frot-Coutaz recently sang Bieber’s praises as an inspiration to his generation, hence she chose him to appear on “American Idol Gives Back.”
"All the decisions are a matter of balance, and it's a matter of scheduling the various performances that we have in the best way possible. So more specific, because you know we have themes every week, depending on our theme, we'll have a mentor. Depending on the theme and the mentor, we'll have performances that suit our organics of the results show."
"Other people who want to be on Idol like Justin, Idol Gives Back was a good night for him to be in because he's obviously phenomenal and he's young and he's a real inspiration for the young generation. So it was a really good really good fit for him to be in that special episode."
http://celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/story_header/photos/justin-bieber-narita-tired.jpg
http://celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/fullsize_image/images/j/justin-bieber-042010-6.jpg
http://celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/fullsize_image/images/j/justin-bieber-042010-5.jpg
http://celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/fullsize_image/images/j/justin-bieber-042010-4.jpghttp://celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/fullsize_image/images/j/justin-bieber-042010-3.jpg
http://celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/fullsize_image/images/j/justin-bieber-042010-1.jpg
prinncess
04-22-2010, 20:21
Justin Bieber - Love me :-({|= :smt007 :smt007 :smt007
Fre3stYleR
04-22-2010, 20:22
Justin Bieber's Warm Japanese Welcome
Taking his pop music arsenal to the far east, Justin Bieber was spotted arriving at Narita Airport in Tokyo, Japan today (April 20).
The “One Less Lonely Girl” singer was greeted by throngs of enthusiastic fans as he made his way through the terminal, sporting a blue hat, blue shoes, and a black leather jacket.
In related news, “American Idol” executive producer Cecile Frot-Coutaz recently sang Bieber’s praises as an inspiration to his generation, hence she chose him to appear on “American Idol Gives Back.”
"All the decisions are a matter of balance, and it's a matter of scheduling the various performances that we have in the best way possible. So more specific, because you know we have themes every week, depending on our theme, we'll have a mentor. Depending on the theme and the mentor, we'll have performances that suit our organics of the results show."
"Other people who want to be on Idol like Justin, Idol Gives Back was a good night for him to be in because he's obviously phenomenal and he's young and he's a real inspiration for the young generation. So it was a really good really good fit for him to be in that special episode."
http://celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/story_header/photos/justin-bieber-narita-tired.jpg
http://celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/fullsize_image/images/j/justin-bieber-042010-6.jpg
http://celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/fullsize_image/images/j/justin-bieber-042010-5.jpg
http://celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/fullsize_image/images/j/justin-bieber-042010-4.jpghttp://celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/fullsize_image/images/j/justin-bieber-042010-3.jpg
http://celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/fullsize_image/images/j/justin-bieber-042010-1.jpg
Тото поне превод дай! 8-) тук българи влизат 8-) иначе за момчето-без коментар,че тази дето я цитирам ще ми се развика,а като песни-в последно време по-добре пее :) 8-)
tWiLigHtgIrL
04-22-2010, 20:30
Тото поне превод дай! 8-) тук българи влизат 8-) иначе за момчето-без коментар,че тази дето я цитирам ще ми се развика,а като песни-в последно време по-добре пее :) 8-)
Кристино влез си с твойта регистрация не с тая щот знаеш че съм ти набрала заради тази ти рег :lol: :razz: :-)
а иначе не ми се прави..можеш да си преведеш :? 8-)
ии да,не е нужно да си казваш мнението пред цял форум,че тогава наистина ще ти се развикам като се видиме 8-)
Fre3stYleR
04-22-2010, 20:33
Кристино влез си с твойта регистрация не с тая щот знаеш че съм ти набрала заради тази ти рег :lol: :razz: :-)
ии да,не е нужно да си казваш мнението пред цял форум,че тогава наистина ще ти се развикам като се видиме 8-)
добре Теодоро :lol: :-)
погледни си скайп!!!!!!!!!! пращам ти една песен от 10 минути 8-)
tWiLigHtgIrL
04-22-2010, 20:38
добре Теодоро :lol: :-)
погледни си скайп!!!!!!!!!! пращам ти една песен от 10 минути 8-)
добре айде пренасяй се там или в twitter ми пиши,че и без това съм с предупреждение за бан май :lol:
и като да не е спам- http://vbox7.com/play:bdd0c679 поздрав 8-)
SuccessBaby
04-23-2010, 17:21
Скайпа му е justin_playa-boy :razz:
А ти tWiLigHtgIrL... си една егоистична оФца !
ProSlayer
04-23-2010, 17:30
Напулен тъпак с детско гласче - т'ва е той !!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> :smt064
6okolad4ety95
04-23-2010, 17:44
никой не ти иска тъпото мнение айде да си затвориш плювалника,че се излагаш!(нищо лично) :)
6okolad4ety95
04-23-2010, 17:46
Еййй...я не обиждай!!!!Затоври си тъпата човка!!!!!! :x
tWiLigHtgIrL
04-23-2010, 18:09
тва е фейк :lol: ОМГ :razz: :razz:
а аз ква съм не определяш ти :? това че не му раздавам скайпа наляво и надясно не ме прави егоистична :? имам си причини поради които нежелая :? а пък останалите сте мързели чакащи наготово всичко да стане..е да ама не :? не съм разбрала скайпа му лесно та на който искам ще го дам на който искам няма :?
tWiLigHtgIrL
04-23-2010, 18:11
е умствения му капацитет ловя бас че е повече от твоя :? и гласа му не е детски вече.. :? като не си информиран/а(гледал/а клипчета в ю тъб) не говори :? и мн мн не обиждай Джъстин че да не ти почна там твойте..виждам че си фен/ка на Металика :? 8-) мисля няма да ти е приятно :?
SuccessBaby
04-23-2010, 19:52
е умствения му капацитет ловя бас че е повече от твоя :? и гласа му не е детски вече.. :? като не си информиран/а(гледал/а клипчета в ю тъб) не говори :? и мн мн не обиждай Джъстин че да не ти почна там твойте..виждам че си фен/ка на Металика :? 8-) мисля няма да ти е приятно :?
ахахахахахахаххаа
АЙДЕ ПА НА БАС, ЧЕ ТОЧНО ТОВА МУ Е СКАЙПА !!!
щом не си го намерила лесно, значи си голям индианец... и си компютърно неграмотна :razz: :razz: :razz:
Честито... !! ;D
http://prikachi.com/files/1531473x.jpg
tWiLigHtgIrL
04-23-2010, 20:09
ахахахахахахаххаа
щом не си го намерила лесно, значи си голям индианец... и си компютърно неграмотна :razz: :razz: :razz:
Честито... !! ;D
айде на бас че не е!! :lol: :lol: видяла съм го на камерата на този който имам тно не съм му правила скрийншот :? :lol: :lol: а този който ти си направила и аз мога да го направя но нищо не доказва :lol: :lol: :razz: ОМГ :razz: :razz: и повечето да фейкове
пхах бе индианеца май си ти в момента щот и да напишеш в гуугъл "Justin Bieber skype" то ти излизат милион такива :? :-P :lol: :razz: :razz: и програмист да си пак трябва да провериш и то най-точно с видео чат :? :lol: :lol: та компютърно грамотната ай у ЛЕВО :)
SuccessBaby
04-23-2010, 20:12
ахахахахахахаххаа
Честито... !! ;D
айде на бас че не е!! :lol: :lol: видяла съм го на камерата на този който имам тно не съм му правила скрийншот :? :lol: :lol: а този който ти си направила и аз мога да го направя но нищо не доказва :lol: :lol: :razz: ОМГ :razz: :razz: и повечето да фейкове
пхах бе индианеца май си ти в момента щот и да напишеш в гуугъл "Justin Bieber skype" то ти излизат милион такива :? :-P :lol: :razz: :razz: и програмист да си пак трябва да провериш и то най-точно с видео чат :? :lol: :lol: та компютърно грамотната ай у ЛЕВО :)
Айде влез му в туитър-а... и направи скрийнче да видиме... ;]]]... какво излиза там...
tWiLigHtgIrL
04-23-2010, 20:35
ахахахахахахаххаа
Честито... !! ;D
Айде влез му в туитър-а... и направи скрийнче да видиме... ;]]]... какво излиза там...
с предишната версия на скайп си но ето при мен как е
http://i39.tinypic.com/v8li89.jpg
:wink: изтрила съм само какъв е скайп му защото не искам да го давам :? вече казах и моя скайп какъв е :wink:
SuccessBaby
04-24-2010, 09:58
предишната версия?... аз не знам за по-нова от 4.2 ... ???...
tWiLigHtgIrL
04-24-2010, 11:31
оо да 4,2 друг път :? странно как аз съм с 4,5 :? 8-)
още по-странно - в официалния сайт на скайп няма 4,5 :shock: ти да не си бета тестър?
и да не е само офтопик - дай да му видя мутиралия глас :D
tWiLigHtgIrL
04-24-2010, 11:50
още по-странно - в официалния сайт на скайп няма 4,5 :shock: ти да не си бета тестър?
и да не е само офтопик - дай да му видя мутиралия глас :D
не знам възможно е и бета да е 8-) един братчет ми даде диска 8-)
http://vbox7.com/play:a45d3861 уто клипче с интервю,http://vbox7.com/play:9cde7db7 пее :wink:
http://vbox7.com/play:b58d153d а и ето оригиналния клип зад а сравниш как пее :)
tWiLigHtgIrL
04-24-2010, 11:52
http://www.justindrewphotos.com/thumbnails.php?album=426 Фенове ето ни го Джъстинчо на плажа в Сидни,Австралия 8-)
честно не му завиждам на момчето,не може да направи една крачка без да го снимат от всички посоки :? 8-)
бтв ето още 2 - 8-) http://twitpic.com/1hvdbs с неговия си диск ии http://twitpic.com/1hzmzn/full сянката му 8-)
tWiLigHtgIrL
04-24-2010, 12:38
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_World ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!!До вчера бяхме първи и тея израелци пак ни минаха :D :lol:
казах го саркастично... скайп 4,5 няма, ако има бета, тя ще е безплатна, каквато е и цялата програма... снимай да ти видим 4,5 версията :D
колкото до гласа му - пак не ми харесва :D
GracelessIsDumb
04-24-2010, 13:41
омгггг ама вие още ли вярвате че тоя има скайп?
Вземете си живота в ръце и излезте на чист въздух, току виж ви дойде по-добра идея да се правите на интересни :razz:
6okolad4ety95
04-24-2010, 13:45
Вземете си живота в ръце и излезте на чист въздух, току виж ви дойде по-добра идея да се правите на интересни :razz:
Никой не ти иска скапаното мнение!Затвори си устата!И престани да завиждаш!
tWiLigHtgIrL
04-24-2010, 14:31
казах го саркастично... скайп 4,5 няма, ако има бета, тя ще е безплатна, каквато е и цялата програма... снимай да ти видим 4,5 версията :D
колкото до гласа му - пак не ми харесва :D
ъм никой нищо не е плащал за бета версията :lol: диска от който я инсталирах беше на Принко :razz: :razz: ем дзадох скрийншот..а иначе не знам от къде да ви снимам че да пише 4,5... beta version.. 8-)
ем всеки си миа вкус :?
GracelessIsDumb
04-24-2010, 15:36
За кво да завиждам, бе малко пале такова?
Имам си живот и хич не ми дреме кво мислиш ти!
6okolad4ety95
04-24-2010, 15:54
За кво да завиждам, бе малко пале такова?
Имам си живот и хич не ми дреме кво мислиш ти!
Я не ме обиждай!!!Щото и аз мога!!Затвори си тъпата уста и се махни от темата!!! :?