PDA

View Full Version : Фен тема:Justin Bieber

Страници : 1 2 3 [4] 5 6

Bloodygirl
05-11-2010, 14:10
Знаете ли, аз мисля че хейтърите го мразят,защото им се струва,че всички момичета ще се влюбят(по-скоро хлътнат)по него и няма да има за тях(момичета).Също,явно ги дразни ,че той е известен и МНОГО ГОЛЕМИТЕ му фенки(големите му фенки) около тях(хейтърите) само за него опяват...Не знам що хейтърите го мразят и преди някои от тях да ме оплюе искам да го питам,защо не го харесвате(не че трябва)? :-o
О да . Отнема ми всичките интернет любови. Всичко целия ми живот в интернет заради него вече го няма!!! Всичките момичета твърде заети да гледат как той си мие зъбите вместо да ми сготвят мусака !!!! бахти
Не сериозно. Обичах шоколадчето95 ама тя ся обича него и аз трябва да го убия.

Иначе просто е позьор за тва не го харесвам. Не мразя !
Сега чак схващам...Винаги съм си мислела"Къв им е проблема на хейтърите?Защо го мразят?"...и след 1000 часа четене на постове стигнах до изводи...мерси,че ми отговори ;)

petersl55
05-11-2010, 14:15
За Джъстин..Много си е добре човека..радва се на добра аудитория..Всички момчета го мразят..всички момичета го харесват :wink:

GracelessIsDumb
05-11-2010, 14:20
Кво да му харесвам ви питам? А? Това, че прилича на току-що набъбнало чучело (не че знам кво значи тва)...Ако ще е момче, да е момче, не съм казала, че трябва да е мускулест и с татуировки etc...Ама идеята е, че тоя Джъстин Бийбър прави музика за 15 годишни олигофрени, които стоят пред МТВ, Войс или квото е и му се захласват по косите и очите и гъза и други работи...А в интерес на истината нито го познават лично, нито са му пипали пръстите, за да кажат колко да нежни или красиви или най-прекрасните :? И на всичкото отгоре прилича на негър и се прави на такъв..Като му е зор да си ходи у Бронкс, само където мама и тати са богати и няма да дадат :?

billytalent
05-11-2010, 14:21
.Всички момчета го мразят..всички момичета го харесват :wink:

По-голяма простотия не успя май да измислиш,личи си колко го харесват в темата му пишат само 3-4 човека

SonataArctica
05-11-2010, 14:24
Защо не ми от

GracelessIsDumb
05-11-2010, 14:26

По-голяма простотия не успя май да измислиш,личи си колко го харесват в темата му пишат само 3-4 човека
Абе и 10 000 000 да са той си остава едно малко уанаби негърче
Много ми е интересно ако го пратят тука на село в БГ при нашите цигани, опа роми...кво ще направи...ще почне да вика Бейби, Бейби спаси ме..Джъстин Бобър, ко да кажа повече :razz:

Bloodygirl
05-11-2010, 14:43

Много ми е интересно ако го пратят тука на село в БГ при нашите цигани, опа роми...кво ще направи...ще почне да вика Бейби, Бейби спаси ме..Джъстин Бобър, ко да кажа повече :razz:
Аз ше ти кажа кво аз ше кажа:Вземи да се разкараш!

Bloodygirl
05-11-2010, 14:48

Ами тва е сайт,кво искаш...не всички фенове знаят за този форум...замисли се малко,де...Ако ти достигаше мозък(нищо лично,не се обиждай,просто аз така казвам) щеше да се сетиш (надявам се).

Ankh
05-11-2010, 14:54
Силно се надявам другите му фенове да не са толкова ограничени и безумно тъпи като теб,и понеже другите нямат мозък Ти умната защо не вземеш да отговориш на въпросите от предната страница?!

GracelessIsDumb
05-11-2010, 15:00

Аз ша ти кажа кво аз да ти кажа и шти кажа значи щи кажа,че тва е анти-фен тема
Тъй че си обирай парцалите и пишкирите и щти кажа нещо по-късно

TykaSePisheNick
05-11-2010, 15:01
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

Сериозно винаги съм си мислил, че тва "оооооооооооооооо" го пее жена :lol:
Това,така наречено "ооооооооооооо" го пеят странични back вукали,+ тва тая песен "Baby" е мн стара...Когато я е пял е бил на 13,сега е на 16 и ето доказателство -> http://www.youtube.com/watch?v=3y_ToLQzzO8
P.S.: линка ( http://www.youtube.com/watch?v=3y_ToLQzzO8 ) е и поздрав за Стефи и Теди :-) :-)

Aa, да.Верно, тука повече го обръща на неженски глас.И все пак прекалено детско ми звучи за 16 годишен. :х

Bloodygirl
05-11-2010, 15:04
Силно се надявам другите му фенове да не са толкова ограничени и безумно тъпи като теб,и понеже другите нямат мозък Ти умната защо не вземеш да отговориш на въпросите от предната страница?!
Ако беше дочел/а кво съм написала ще ме разбереш.Има и други начини феновете да показват,че са такива.Има и други сайтове,тва не е единствения и ако сега ме разбереш,се надявам да спреш не ме "плюеш"

Bloodygirl
05-11-2010, 15:05
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

Сериозно винаги съм си мислил, че тва "оооооооооооооооо" го пее жена :lol:
Това,така наречено "ооооооооооооо" го пеят странични back вукали,+ тва тая песен "Baby" е мн стара...Когато я е пял е бил на 13,сега е на 16 и ето доказателство -> http://www.youtube.com/watch?v=3y_ToLQzzO8
P.S.: линка ( http://www.youtube.com/watch?v=3y_ToLQzzO8 ) е и поздрав за Стефи и Теди :-) :-)

Aa, да.Верно, тука повече го обръща на неженски глас.И все пак прекалено детско ми звучи за 16 годишен. :х
Абе и на мен ми звучи всеоще "женски",но аз съм си му фенка :)

Ankh
05-11-2010, 15:05
Ако беше дочел/а кво съм написала ще ме разбереш.Има и други начини феновете да показват,че са такива.Има и други сайтове,тва не е единствения и ако сега ме разбереш,се надявам да спреш не ме "плюеш"

Чакай малко,след като всички момичета го харесват-нали така се беше изразил някой,всички от форума щяха да му се кефят...както и да е,аз с Eмo деца не споря.

Bloodygirl
05-11-2010, 15:08

Аз ша ти кажа кво аз да ти кажа и шти кажа значи щи кажа,че тва е анти-фен тема
Тъй че си обирай парцалите и пишкирите и щти кажа нещо по-късно
Ти като си тъп/а като галош си е твоя работа...Тва 'се още е фен тема ,а ти си обирай лайната(сори за некултурния език) и си ходи у АНТИ-ФЕН темата

Bloodygirl
05-11-2010, 15:10

Чакай малко,след като всички момичета го харесват-нали така се беше изразил някой,всички от форума щяха да му се кефят...както и да е,аз с Eмo деца не споря.
И защо не спориш? Да не те е бъз?Или кво?Ае кажи ми шото съм любопитна,не че искам да споря...

SonataArctica
05-11-2010, 15:12
[quote="SonataArctica"]Интересно ми е дали феновете могат да ми отговорят на следните въпроси:

1. Колко са феновете на Джъстин, които са момчета или са момичета по - големи от 16?
2. Каква е разликата между това да си фен и да си почитател на музиката, която се създава?
3. Защо във този форум наричате всички които не харесват Джъстин "хейтъри" ?
4. Защо само вие трите обитавате тази тема?
5. Можете ли да го сравните със някоя извесна група? Да докажете че със неговите 18 песни е по - добър от някой?
6. Интересно ми е дали можете да съпоставите Скорпионс, например,

Ankh
05-11-2010, 15:13
Много ме е страх от малки,неосъзнати момиченца...пиши ми на лично след като толкова искаш да продължим да общуваме заедно ;)

Ankh
05-11-2010, 15:14
[quote=SonataArctica]Интересно ми е дали феновете могат да ми отговорят на следните въпроси:

1. Колко са феновете на Джъстин, които са момчета или са момичета по - големи от 16?
2. Каква е разликата между това да си фен и да си почитател на музиката, която се създава?
5. Можете ли да го сравните със някоя извесна група? Да докажете че със неговите 18 песни е по - добър от някой?
6. Интересно ми е дали можете да съпоставите Скорпионс, например,

Ти пък къде ги пращаш,това е прекалено сложно за тях

Bloodygirl
05-11-2010, 15:40
Отговори
1.Откъде да знам колко са,бе?!
2.зависи от гледната точка...
3.Защото всички,които не го харесват,не плюят само по него,а и по нас.Не знам дали си забелязал/а,но Анкх ми се подиграва,щото не е дочел/а тва дето бях написала!
4.Защото сме му най-големите фенки,които останаха във форума...Сигурно се питаш защо са се махнали другите ли?Защото хейтърите ги изкараха извън кожа...
5.Песните му не са 18,а много повече...Аз много-много вече не слушам рок,преди обожавах рок по цял ден слушах,но спрях и започнах да слушам Риана,Бионсе,Лейди Гага,Сиара,Кристина Милиан и т.н.Мога да го сравня с Ъшър и Джъстин Тиймбърлейк(не знам дали така се пише)
6.Аз не харесвам Скорпионс и не ги слушам,така че немога...Аз слушам Disturbed,Skillet,АFI и др.,но в НИКАКЪВ случай Скорпионс...Тва е всеедно слушам Щурците" (puke)

Bloodygirl
05-11-2010, 15:54
Много ме е страх от малки,неосъзнати момиченца...пиши ми на лично след като толкова искаш да продължим да общуваме заедно ;)
Не искам да продължим да общуваме,просто те питах защо не спориш с ЕМО деца,това е,а и как разбра,че съм ЕМО? :?:

travmiriaN
05-11-2010, 19:15
REST IN PEACE JUSTIN!

Torn
05-12-2010, 09:18
Абе хора вие се оляхте с тоя Justin Bieber или там както му е името добре изглежда като момиче и пее като такова но тва той си го решава. Аз не съм му фен а и песните му ме дразнят така че не го слушам.

ПП. Disturbed и Sonata Arctica 4ever :)

SonataArctica
05-12-2010, 10:12
Интересно ми е дали феновете могат да ми отговорят на следните въпроси:

6. Интересно ми е дали можете да съпоставите Скорпионс, например, които имат 46 албума издадени /подчертавам албуми/, със 18сете песни на Джъстин?
7. Искам да питам защо той си е направил толкова милиярди снимки /забелязах от постовете на някой хора/ че ги има, а не се занимава само със музиката. Той е издал 18 песни за 2 години. Не е ли малко мънчко?

Мога да ви дам още въпроси, но искам да видя дали ще отговорите на тези 7 прости въпроса. (=
Извинявам се, но поради технически проблеми не беше пратено съобщението цалото.

Колкото до отговорите:
1. Ако обичаш не ми дръж такъв тон и да ми говориш на "бе", а би могла да предположиш.
2. Кажи твоята гледна точка.
3. Мен лично са ме наричали "хейтър", защото изразих мнението си, което беше че не го харесвам. Нима това също се включва? Също така не съм обидил напълно никого, който го харесва! и не съди по мнението на Анкх, който се държи детински и глупаво, всички.
4. Аз лично прегледах темата и забелязах, че само още няколко човека са отбелязяли че го харесват, но нищо повече. Не са почвали спорове, караници и принуждаване на други хора да излизат от тази тема.
5.
Песни:
1.Baby
2.One Time
3.Eenie Meenie
4.Never let u go
5.One less lonely girl
6.U smile
7.Up
8.Runaway love
9.Bigger
10.Love me
11.First dance
12.Down to earth
13.Favorite girl
14.That should be me
15.Somebody to love
16.Stuck in the moment
17.Overboard
18.Kiss n tell
Я пак погледни. Останалите "песни" са негови изпълнения от концерти, което не може да се нарече песен. Както исакш го сравни със тези певци, като направиш техен анализ и анализ на Джъстин.
6. За съжаление нямах напредвид самата група, а както се вижда за песните на джъстин. Също така ще вметна още нещо което е извън темата. Скорпионс са едни от създателите на рока и на метъла. И исках да попитам защо "никога" не би ги слушала. Също така искам да добавя ще са във съвсем друго "измерение" сравнение с Disturbed,Skillet,АFI.

Извинявам се за още веднъж за проявените технически проблеми от моя страна, които са довели до непълно пращане на предишния отговор.

ПП - Искам да добавя ще при преглеждането на темата видях невероятно много спам, във който не се обсъжда нищо за Джъстин Бийбър, което е във разрес със правилата. Ако някой модератор може да изтрие безсмисления спам, бих го помолил да го направи.

ППП - Моля ви прочете правилата на форума и тогава пишете. http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Bloodygirl
05-12-2010, 14:14
Mи,не знам защо не харесвам "Скорпинс"....Не са в моя стил :? Често да ти кажа,SonataArctica,аз в началото дори не знаех кой е,една фр. ме "запали" по Джъстин Бийбър.След като го потърсих в гугъл и го видях си казах:"Много е красив,но пее малко странно".В последствие започнах да слушам песните от 2-та му албума...Така му станах фенка,но честно да ти кажа,знам повече за Робърт Патинсън и Кристен Стюарт,отколкото за Джъстин Бийбър.+ това отговорих на въпросите ти,само за да млъкне Ankh.Ако искаш да ти отговорят на въпросите,питай tWiLigHtgIrL или 6оkolad4ety95.На мен ми писна да ме питат защо харесвам Джъстин.
By the way,tWiLigHtgIrL е написала само някои от песните му ,за да покаже на един,че има повече от 11 песни.

SonataArctica
05-12-2010, 14:18
Добре, както кажеш. Ако другите две момичета желят да ми затворят устата ако искат да отговорят. Не са длъжни. Но въпреки това аз пак ще очаквам отговори. (=

Bloodygirl, благодаря за търпението, което отдели на мен. (:

Bloodygirl
05-12-2010, 14:20
Споко,Sonata Arctica,аз теб не те мисля за хейтър ;)

6okolad4ety95
05-13-2010, 07:44
Повече няма да се занимавам да чета коментарите на хейтърите! :wink: Който каквото иска да говори,нали ние феновете си знаем,че не е вярно така че..!Айде едно поздравче от мен - http://www.youtube.com/watch?v=3ExWsVFJlFo че много назад ни отиде темата 8-)

tWiLigHtgIrL
05-13-2010, 12:36
3 страници спам от хейтъри..ЯКО :lol: Дори няма да си направя труда да прочета и един коментар,щот не ми е пука кво мислите за Джъстин :? Мислих си докато нямах нет,че няма смисъл..нито да отговарям на някви завистливи хейтъри..подчертавам завистливи..и не ми пука че ще тръгнете да казвате"Да бе!Аз на този да завиждам!" или нещо от тоя род,но да така е..личи си..щот вместо да го обиждате тук що не седнахте и например да пеете,да свирите,рисувате или там квото можете..щот той сега е на 16..станал е известен от 13 годишен мисля..кога вие ще постигнете това..НИКОГА :? говоря Никога за неговите години :?

бтв направих фен профил в туитър,да дойде в България още тази година Джъстинчо 8-) който иска да ми помогне да влиза и той от тази рег,да ми пише ЛС :)
ии видеото на Somebody to love май вече е излезнало и ще се поразтърся за дам линк ии ето от деня на майката при тях беше тази неделя дето мина-->http://uk.eonline.com/uberblog/b180234_justin_biebers_mothers_day_shopping.html

tWiLigHtgIrL
05-13-2010, 12:44
http://www.disneydreaming.com/2010/05/09/enrique-iglesias-likes-justin-bieber/ Енрике Иглесиас е фен на Джъстин :grin: :grin: :grin: :grin: добре де харесва го как пее 8-)
http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,1987603,00.html?xid=rss-topstories как интернет направи Джъстин известен :) поне той ползва интернет за нещо смислено,вместо да оплюва някой друг :?

BladeDancer
05-13-2010, 14:33
But Bieber is so small that unless you are a preteen girl (which you very well might be; most of his fans aren't old enough to drive), you'll have to bend down to greet him.

bathory
05-13-2010, 15:18
в тая тема не намирам смисъл :(

petiam
05-13-2010, 17:21
Снимки на Джъстин

http://www.album.bg/j_bieber/
http://www.album.bg/justin__bieber/
http://www.album.bg/justin_bieber/

:)

tWiLigHtgIrL
05-13-2010, 18:06
Снимки на Джъстин

http://www.album.bg/j_bieber/
http://www.album.bg/justin__bieber/
http://www.album.bg/justin_bieber/

:)
интересно как имам всички 8-)

бтв Джъстин и Ъшър --> http://twitpic.com/1nguxa..мисля че от днес докато са снимали видеото към Somebody to love

tWiLigHtgIrL
05-13-2010, 19:30
http://www.facebook.com/notes/kendall-jenner/kendall-jenner-justin-biebers-first-date/394353443212 ОМГ :?

Nakadah
05-13-2010, 19:44
в тая тема не намирам смисъл :(

някои хора си правят постовете от тази тема...

step_up_right
05-13-2010, 20:09
с една дума-аман от прости...Аз съм момиче и не ми пука,не съм една от парцаливите фенки,сериозно говоря бате,тва тряя си мн порпаднал за тоя смотан бе?!?И оная дет ми пишеше за правилния език-вие фенките сте по неграмотни от мене бе (я ми намери една грешка поне в коментите а?) що решихте че сме хейтъри,щото виждаме истината ли???И на кои изпълнители се кефиш?Аз пък съм манияк на тема хип-хоп,ар'н'би рок и лекият метъл и кво???Някой да съм занимавала с предпочитанията си???И на кои рапъри си фенка бе мис ЕМО???Ти знаеш ли какво е музика,да ти кажа за всеки случай че бобъра не се брои ееееееееееееее начи,не стига че малоумни,че ти правят забележки а те са по изостанали от тебе ми правят забележки ае фани вържи пет нормални обяснения що да се кефиме на тоя боклук...И за една там дето беше писала...Ми че ти като не се интерсуваш от нашите виждания що ние тряя да гледаме тая мизерна тема бе...

6okolad4ety95
05-13-2010, 20:36
с една дума-аман от прости...Аз съм момиче и не ми пука,не съм една от парцаливите фенки,сериозно говоря бате,тва тряя си мн порпаднал за тоя смотан бе?!?И оная дет ми пишеше за правилния език-вие фенките сте по неграмотни от мене бе (я ми намери една грешка поне в коментите а?) що решихте че сме хейтъри,щото виждаме истината ли???И на кои изпълнители се кефиш?Аз пък съм манияк на тема хип-хоп,ар'н'би рок и лекият метъл и кво???Някой да съм занимавала с предпочитанията си???И на кои рапъри си фенка бе мис ЕМО???Ти знаеш ли какво е музика,да ти кажа за всеки случай че бобъра не се брои ееееееееееееее начи,не стига че малоумни,че ти правят забележки а те са по изостанали от тебе ми правят забележки ае фани вържи пет нормални обяснения що да се кефиме на тоя боклук...И за една там дето беше писала...Ми че ти като не се интерсуваш от нашите виждания що ние тряя да гледаме тая мизерна тема бе...

Виж сега мила всеки си има мнение :wink: , но защо трябваше да ни обиждаш "парцаливите фенки" хахах :lol: и от къде знаеш,че сме парцаливе бе милаа....просто ти липсва въспитание :? !(всичко това ти го казвам с добри чуства не си хаби силите да ме нападаш :? )

selenasky
05-13-2010, 20:38
Justin Bieber е моята любов, ще умра без него ..., а ина4е ли4но на мен не ми харесват мом4ета, където излизат с 5-6 години по-малки моми4ета - те се педофили.Така 4е, не е зле 4е изглежда на 11 и освен това не е гей - просто се поддържа.К'во толкова?
Всеки божи ден се моля Justin Bieber да бъде близо до мен и да му кажа 4е го оби4ам. :) :) :) :oops: :)

psych0
05-13-2010, 21:13
Justin Bieber е моята любов, ще умра без него ..., а ина4е ли4но на мен не ми харесват мом4ета, където излизат с 5-6 години по-малки моми4ета - те се педофили.Така 4е, не е зле 4е изглежда на 11 и освен това не е гей - просто се поддържа.К'во толкова?
Всеки божи ден се моля Justin Bieber да бъде близо до мен и да му кажа 4е го оби4ам. :) :) :) :oops: :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

tWiLigHtgIrL
05-13-2010, 21:27
о боже ама сега има някои яко смешни..визирам степ ъп бла бла 8-) защо дза гледаш темата?ми не съм ти опряла нож/пнистолет в гърлото/слепоочието..не я гледай,не влизай не пиши :? щот незнам и не ми пука как изглеждам в твойте очи или в на който и да е в този форум или поне в тоя раздел с може би мааалко изключения 8-)

selenasky момиче,обсебена ли си от Джъстин? :lol: не честно..то фенка,фенка ама чак пък да искаш чакай как беше да е до теб и да му казваш че го обичаш!? :shock: 8-) и не схванах кви педофили,кви -а? 8-) :lol: на колко години си?та той е на 16 8-) и бтв не те знам на колко си де но попринцип факт е че джъстин е казала че би излизал с момиче което е с 2 години по-голямо/по-малко от него ама сега не му трябва такова щот е само на път и няма да може да е често с нея :lol:

NawleK
05-13-2010, 21:31
tWiLigHtgIrL, никой не ти чете чаршафите

tWiLigHtgIrL
05-13-2010, 21:46
Nawlek пука ми четеш ли ми чаршафите,възглавниците или юрганите :razz: и много си ти е прав ника..навлек си в темата :?

ПП- http://ellen.warnerbros.com/2010/05/ellens_audience_has_bieber_fever_0513.php 8-)
http://soundcheck.walmart.com/justin-bieber

Nakadah
05-13-2010, 21:56
Nawlek пука ми четеш ли ми чаршафите,възглавниците или юрганите :razz: и много си ти е прав ника..навлек си в темата :?

ПП- http://ellen.warnerbros.com/2010/05/ellens_audience_has_bieber_fever_0513.php 8-)

то и поста му е прав, ма какво да се прави...

naviacha
05-14-2010, 00:05
ама тоя и фенове ли имал :razz:

wali00
05-14-2010, 09:40
чета темата и коментарите от повече от 2 седмици и нямах търпение да си кажа мнението.. :D

по темата: нямам нищо против Бийбър или някоя от песните му,, даже Бейбе, Бейбе ОоОуу.. (а.k.a. baby) я имам на компа.

Въпроса е колко нагли и нахални са неговите обсебени "фенки" :razz: (най-вече tWiLigHtgIrL и 6okolad4ety_95). Имам чувството, че вие денонощно сте в YouTube, очаквайки поредния измислен клип на "звездата..". И ако някой случайно посмее да сподели мнението си, вие веднага го затапвате и почвате да го тровите :( . Една дума- ЖАЛКО.. И то заради тоя пубер,, който смятате за велик ( с 4те си по-известни песни :-D ). Да ви кажа някои неща:

1во- к'во толкова специално намирате в неговата външност?! косата, която имат сиг 1/5 момчетата на неговата възраст?! :D ха!

2ро- нямате никакво право дори да го сравнявате със Скорпиънс или Джъстин Тимбърлейк, или с която и да е звезда извън неговия ранг.. СМЕШНО Е! :-D

BladeDancer
05-14-2010, 10:02
5 причини заради които вие го харесвате
И 5 причини заради които ние да не го обиждаме или мразиме

тоя с аватара на металика от видеото one да ми драсне едно лс :))

Bloodygirl
05-14-2010, 10:07
чета темата и коментарите от повече от 2 седмици и нямах търпение да си кажа мнението.. :D

по темата: нямам нищо против Бийбър или някоя от песните му,, даже Бейбе, Бейбе ОоОуу.. (а.k.a. baby) я имам на компа.

Въпроса е колко нагли и нахални са неговите обсебени "фенки" :razz: (най-вече tWiLigHtgIrL и 6okolad4ety_95). Имам чувството, че вие денонощно сте в YouTube, очаквайки поредния измислен клип на "звездата..". И ако някой случайно посмее да сподели мнението си, вие веднага го затапвате и почвате да го тровите :( . Една дума- ЖАЛКО.. И то заради тоя пубер,, който смятате за велик ( с 4те си по-известни песни :-D ). Да ви кажа някои неща:

1во- к'во толкова специално намирате в неговата външност?! косата, която имат сиг 1/5 момчетата на неговата възраст?! :D ха!

2ро- нямате никакво право дори да го сравнявате със Скорпиънс или Джъстин Тимбърлейк, или с която и да е звезда извън неговия ранг.. СМЕШНО Е! :-D
К'во искаш от момчето?!...Остави го да си живее мечтата!...Аз съм му фенка,но много рядко слушам неговите песни.Аз го харесвам повече на външен вид,но може като стане на 21 да пее,така че да ви харесва... от къде ше знаем какво ше се случи с неговата кариера...?

Bloodygirl
05-14-2010, 10:22

5 причини заради които ние го харесваме(според мен):
1. как пее
2.косата му
3.лицето му
4.как ни радва с неговите песни :-)
5.как сам е изградил кариера.
5 причини защо да не го мразите(аз ще напиша 2 главни причини според мен):
1.защото е още малък(на 16 е),смисъл не е навършил 18
2.не си ли забелязал как Nakadah примерно, обижда и него и нас,фенките?!...има още много такива "хейтъри"...Та,за да не обиждате нас,не обиждайте него

А аз искам да ви питам,защо го обиждате и защо не си ходят заклетите "хейтъри" като Nakadah и step_up_right в антифен темата?

selenasky
05-14-2010, 10:24
Ами на 15 съм и не мисля, 4е в България(или другъде) изобщо има мом4е като него, затова не го харесвам, а направо го оби4ам.Косата на това мом4е е най-красивата, която съм виждала и ми е странно 4е някои казват 4е е ужасна - СПРЕТЕ ДА ЗАВИЖДАТЕ !!! :( :( :smt013 #-o #-o #-o :smt022

Bloodygirl
05-14-2010, 10:26
Ами на 15 съм и не мисля, 4е в България(или другъде) изобщо има мом4е като него, затова не го харесвам, а направо го оби4ам.Косата на това мом4е е най-красивата, която съм виждала и ми е странно 4е някои казват 4е е ужасна - СПРЕТЕ ДА ЗАВИЖДАТЕ !!! :( :( :smt013 #-o #-o #-o :smt022
Съгласна съм с теб :smt045

wali00
05-14-2010, 10:31
Bloodygirl.. както вече казах, нямам нищо против него.. и нищо не искам от него.. просто ми писна всички да се превъзнасят по него и заради "голямото" си превъзнасяне да се отнасят така към "хейтърите" (които също не го мразят, но защото изразяват мнението си, биват определени като такива..) :?

Bloodygirl
05-14-2010, 10:55
Bloodygirl.. както вече казах, нямам нищо против него.. и нищо не искам от него.. просто ми писна всички да се превъзнасят по него и заради "голямото" си превъзнасяне да се отнасят така към "хейтърите" (които също не го мразят, но защото изразяват мнението си, биват определени като такива..) :?
аз ти го казах с добри чувства ;)

wali00
05-14-2010, 11:08
аз ти го казах с добри чувства ;)

знам ;-)

BladeDancer
05-14-2010, 11:51

5 причини заради които ние го харесваме(според мен):
1. как пее
2.косата му
3.лицето му
4.как ни радва с неговите песни :-)
5.как сам е изградил кариера.
5 причини защо да не го мразите(аз ще напиша 2 главни причини според мен):
1.защото е още малък(на 16 е),смисъл не е навършил 18
2.не си ли забелязал как Nakadah примерно, обижда и него и нас,фенките?!...има още много такива "хейтъри"...Та,за да не обиждате нас,не обиждайте него

А аз искам да ви питам,защо го обиждате и защо не си ходят заклетите "хейтъри" като Nakadah и step_up_right в антифен темата?
1- не е нещо кой знае какво
2-мога да ти дам снимки на 4-5 мои приятели дето приличат на него и ги базикаме по цял ден
3- същото като 2
5- някви мангали да се съзтезават за него не означава че сам си е изградил кариерата.
1- кво като е малък ? Това може ли даме спре
2- забелязал съм . Ама вие на всичко викате хейтъри щото сте го чули от бобъра и думата става излишна просто и намаляваате значението.

В антифентемата пишат идиоти. Тук пишат тези коит знаят защо не го харесват и се опитват да ви налеят мозък в главата.

както казах мога да пратя снимки на хора дето приичат на него и изяждат много бъзици. Тва не са мъже тва са... мъже които искат да приличат на жени. Или вие нещо не сте наред или света отива да става само жени. Бахти и ...
http://verydemotivational.files.wordpress.com/2010/03/129143016369146465.jpg

http://roflrazzi.files.wordpress.com/2010/03/129136665981690015.jpg

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2010/003/8/9/Justin_Bieber_by_MoonPhaseGirl09.jpg

Bloodygirl
05-14-2010, 12:29
BladeDancer,защо си мислите,че е гей или травестит?А?
Или завиждате,или се дразните ,че е по-красив от вас...Ае кажете кво ви е,шото ми писна да чета смотаните коментари от сорта"той е гей","иска да се облича и да прича на жена" и т.н.,без да има обяснение що го мислите за гей.И няма да приема отговор от сорта "Шото си е такъв","шото така казвам" и т.н.
Вземете се стегнете малко...смешни сте просто :razz: Ако искате да го обиждате,ходете в антифен темата,ако ше го обиждате тук,поне казвайте,примерно защо го смятате за гей,защо смятате,че е тъпак и т.н.

wali00
05-14-2010, 12:37
аз не знам дали е обратен, или не, ама на моменти.. просто ми прилича на такъв :D особено в клипа на One Less Lonely Girl.. ;x :shock:

Bloodygirl
05-14-2010, 12:41
аз не знам дали е обратен, или не, ама на моменти.. просто ми прилича на такъв :D особено в клипа на One Less Lonely Girl.. ;x :shock:
там всеедно има червило... :shock: :shock:

tWiLigHtgIrL
05-14-2010, 13:25
ОМГ как може да съдиде за човек по външния вид :shock: виждате снимка..и да има детска физиономия,нисък ръст,още не мотирал напълно глас и кво тва не го прави гей :? не го познавате лично че да твърдите нещо което не знаете дали е така,а и не е :? и някъде бях чела за прическата му че почти всички имали такава..да то като че ли американските фризьорки само тази прическа знаят :lol: но на всеки седи различно..и нан ас феновете ни харесва точно как на него му седи :)
а и е тъпо така..кво го обиждате..поставете се на негово място..как ще се почуствате ако станете известни изведнъж и пак таканякви си там почнат да ви обиждат,да пожелават смъртта ви(има и такива случаи в twitter :D) и т.н.Глупаво е не за друго,ами щото и той е просто дете като нас..кво като е известен..пак има 2 очи,2 ръце,2 крака и т.н.Но не то човешката злоба няма равна :?

бтв за феновете- Наш джъстин яде сладолед и се хили :lol: http://i43.tinypic.com/2u7qcxt.jpg

ох исках да пусна още една негова снимка ама не мога да си я намеря из компа :lol:

wali00
05-14-2010, 13:30
tWiLigHtgIrL аз не казвам нищо, което твърдя, че е истина.. просто от това, което виждам, си правя определени изводи ;д

tWiLigHtgIrL
05-14-2010, 14:19
tWiLigHtgIrL аз не казвам нищо, което твърдя, че е истина.. просто от това, което виждам, си правя определени изводи ;д
не говорех точно за тебе..ами общо за хейтърите..щот от външния вид на човек не може да се определи какъв е наистина :? в смисъл такъв ето сега давам един личен пример--преди не исках да разказвам на всички кво ми е един ден и просто сложих една фалшива усмивка..и кво щастлива ли бях-не..като Джъстин..може да ти изглежжда на квото искаш..всеки с виждането си..но таъкв ли е наистина-не :?

tWiLigHtgIrL
05-14-2010, 14:48
http://www.justindrewphotos.com/thumbnails.php?album=461 :lol:

Force_bladeR
05-14-2010, 15:18
Предполагам ви доставя удоволствие да го гледате как си бърше дупето след тоалетна :) :shock: :booooomb:

6okolad4ety95
05-14-2010, 15:27
Предполагам ви доставя удоволствие да го гледате как си бърше дупето след тоалетна :) :shock: :booooomb:

:shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :shock:

tWiLigHtgIrL
05-14-2010, 15:48

:shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :shock:
няма кво повече да добавя от поста на Стефи :lol:

selenasky
05-14-2010, 16:13
Оставете го намира.Justin не е гей, а игра4 - ако бе6е гей нямаше да ходи с 5 мацки едновременно. =P~ :smt007 :smt007 :smt007 :smt050

selenasky
05-14-2010, 16:19
bwn ... скайпа на Justin Bieber трябва да е justin...bieber.1994 - ако някой го иска, защото го видях на снимка от камерата :grin: ама го намерих в4ера и все още нз дали е той

BladeDancer
05-14-2010, 16:56
Мхм не е гей... Хич не е гей. Нормално е когато някой прилича на жена и още повече иска да прилича на жена (което 100 процента той го прави) Прическа червило и т.н. и т.н. то той би трябвало да е гей. Ето ти отговора защо го смятаме за гей. Следователно той е гей .

Ако стана известен (което 100% няма да се случи), хич няма ми пука кой кво казал. Има ги хиляди случаи известни хора убити от ненормалници. Ходи с 5 момичета .. та тоя още не знае кво е тва между краката му ама ходил с 5 момичета. Играч бил просто :D. Айде моля ви се без смешки !

И пак казвам снимки от сорта "джъстин прави съвсем нормално нещо което всички други го правят ама ние ще го направим съвсем яко нещо което другите не го могат и ще наречем бобъра бог защото го е направил и някой го е заснел" не ги поствайте просто... Смешни сте !

tWiLigHtgIrL
05-14-2010, 17:34
Оставете го намира.Justin не е гей, а игра4 - ако бе6е гей нямаше да ходи с 5 мацки едновременно. =P~ :smt007 :smt007 :smt007 :smt050
и кво ти си една от тях :lol: в момента е сам,щот обикаля света и не иска да е далеч от момичето с което е. :)

selenasky не е това скайп му :lol: с милион точки и 1994 накрая :lol:

BladeDancer не иска да прилича на жена..а на Джъстин Тимбърлейк,Лил Уейн и т.н. E то попринцип и на него не му пука чак толкова много..забавлява се в повечето случаи четейки това което се пише по негов адрес ноо както пишеше в списание Браво за един тийнейджър на неговата възраст е нормално да не му е приятно,да иска всички да го обичат и т.н. 8-) и не казвам че е бог поствайки снимките..яде сладолед,мие си зъбите и т.н. ами просто феновете да видят..ако вече не са ги видяли тези снимки..щот поне аз много се кефя на снимки на Джъстин които преди не съм ги виждала 8-) пък нека съм смешна поствайки ги..все пак това е фен тема :?

BladeDancer
05-14-2010, 18:02
Добре айде спирам със заяждането ..
Просто идея. Те не приличат на гейове - не че много ги знам кви са де :D

Иначе като толкова искате такива снимки предложете му да направи филм за себе си как му минава ежедневието..

tWiLigHtgIrL
05-14-2010, 18:15
Добре айде спирам със заяждането ..
Просто идея. Те не приличат на гейове - не че много ги знам кви са де :D

Иначе като толкова искате такива снимки предложете му да направи филм за себе си как му минава ежедневието..
тогава как реши чче той е гей :? и повярвай от километри се разпознава кой е..или поне ние момичетата ги разпознаваме 8-)

та той участваше в едно предаване по МТВ,което е затова как му минава денят а и филм да ще има за него..но още снимките не са започнали 8-)

ПП за феновете--> http://www.hollywoodlife.com/2010/05/14/justin-bieber-young-hollywood-awards/

petiam
05-14-2010, 19:39
http://www.youtube.com/watch?v=r5mrS5GGDgY&feature=related много сладък :-)

http://www.youtube.com/watch?v=9BAKwfDg0DI Shawty Lets Go :)

step_up_right
05-14-2010, 20:25
Чей да драсна пет думи-значи по въпроса с парцаливите фенки-начи изнервих се не за друго а за факта че вие казвате всички момичета-аз съм такава но не съм му фенка-"всички" е силна дума която в тоя случай дразни и то много,нз дали усещаш работата,дугото-това определение "хейтър" е не по-малко дразнещо-аз не мога да мразя,просто споделям,не съм господ...ама все пак не го харесвам...и много от прикаските по ваш адрес вие си ги просите...ама честно примерно оф тая степ ъп нещо си ква е и там определението-и аз мога да кажа на тоя човек че е гъбясала печурка ама не го правя НАЛИ???Та разбирате ме надявам се...бъдете реалисти,никога този няма да ви бъде гадже,и вие самите сте "хейтъри"-хейтвате нас реалистите-кефи ли ви тая реалност?Музиката е прекрасно нещо когато не е начин на фукня и...честно нямам на какво да му завиждам-нито искам някакви изкукуригали фенки да са ми се лепнали на задника като пиявици,нито му ща косата-моята си е добре и така...(за разяснение за тия дето си мислят че му "завиждам"....) 8)

tWiLigHtgIrL
05-14-2010, 20:26
http://www.youtube.com/watch?v=r5mrS5GGDgY&feature=related много сладък :-)

http://www.youtube.com/watch?v=9BAKwfDg0DI Shawty Lets Go :)
о да съглсна с комента ти към първото видео 8-) само където е много трудно да получиш отговор от него в twitter 8-)

бтв за Видеото на somebody to love сега се снима и незнам кога ще излиза 8-)

BladeDancer
05-14-2010, 20:51
Наистина музиката днешно време стана твърде комерсиална и такива като бобъра са мразени само защото са позьорчета. Old school metal ftw :)! AC/DC tooo !

tWiLigHtgIrL
05-14-2010, 22:19
Наистина музиката днешно време стана твърде комерсиална и такива като бобъра са мразени само защото са позьорчета. Old school metal ftw :)! AC/DC tooo !
всеки с вкуса си..аз например тея AC/DC и от този тип не ги понасям 8-) като ги пуснат по тв-то веднага се сменя програмата 8-) ето пък вие не понасяте Джъстин.. :?

tWiLigHtgIrL
05-14-2010, 23:25
http://www.youtube.com/watch?v=3Fro42mGPQ4
http://www.signonsandiego.com/news/2010/may/12/he-gives-them-fever/

tWiLigHtgIrL
05-15-2010, 14:32
http://www.oprah.com/oprahshow/Teen-Sensation-Justin-Bieber_1/1
http://bieberisgorgeous.onsugar.com/

tWiLigHtgIrL
05-15-2010, 21:43
http://www.youtube.com/watch?v=5MHchzDWeVg Джъстин в шоуто на Опра

uBuTo
05-16-2010, 09:09
Е по-противни от тоя малък педал са ми само Токио Хотел.. :-x Толкова много позьорщина и грозотия събрани само в един малък гей със мазен гласец.. Убил го господ! :lol:

6okolad4ety95
05-16-2010, 11:24
Е по-противни от тоя малък педал са ми само Токио Хотел.. :-x Толкова много позьорщина и грозотия събрани само в един малък гей със мазен гласец.. Убил го господ! :lol:

От къде я вадиш тази злоба бе мила :? :? ? Има си анти-фен тема!

BladeDancer
05-16-2010, 11:35
Вие не разбрахте, че е позьор и така си печели парите. За тва и го мразят хората! Ако искате давам си примери :)) бе мила.

BIEBERBLAST ><!!

gogo4o4o
05-16-2010, 15:53
Само не разбрах защо, аджеба, tWiLigHtgIrL реши, че Бийбър е класи над нас??

http://www.youtube.com/watch?v=DkKqihEUmH4

Ето колко е културен :) Да можеше поне да пее...

Bloodygirl
05-16-2010, 16:08

т'ва че не знае к'во значи german,не значи че не е културен!Следващия път използвай мозъка си,защото като гледам,дори не знаеш как да обиждаш,пък камо ли да имаш свясно мнение. :wink: Казвам ти го с добри чувства,не ме разбирай погрешно просто се замисли кво си написал/а :)

SuccessBaby
05-16-2010, 18:05
Да бе, той е културен и в същото време яко прост ..

tWiLigHtgIrL
05-16-2010, 21:04

уАу..момче от Америка,цял един Атлантически океан делящ го от Европа и незнае какво е Джърман..незнаех че тове е неколтурно :? :? поне той не обижда останалите момчета.. :?

бтв за феновете- http://a3.twimg.com/profile_images/905366417/yo.jpg :razz:

FlashMX
05-16-2010, 21:13
http://24.media.tumblr.com/tumblr_ky2l5mLPsP1qz80cmo1_500.jpg

uBuTo
05-17-2010, 07:10

От къде я вадиш тази злоба бе мила :? :? ? Има си анти-фен тема!
Е да ама е по-интересно тука! :lol:

petiam
05-17-2010, 07:52
http://www.youtube.com/watch?v=dk_FiRUBMQ4 опитва се да говори немски :)

petiam
05-17-2010, 07:55

:razz: това момиченце само как пищи :razz:

petiam
05-17-2010, 08:06
http://www.youtube.com/watch?v=5MHchzDWeVg Джъстин в шоуто на Опра

страхотни са :-)

DaemonBoy
05-17-2010, 09:38
Аууу сладур... шъ гу изям :-) :oops: :razz: :razz: :razz: :razz:

wali00
05-17-2010, 09:45
наистина е глупаво, че не знае к'во е German, след като съм 80% сигурен, че е бил в Германия.. ;дд както и да е, де.. tWiLigHtgIrL и ти не изоставаш.. пише се некУлтурен.. думата "култура" не идва от "кол" :D ..

uBuTo
05-17-2010, 09:50
^ после кифлите сме били прости! :D

Bloodygirl
05-17-2010, 10:23
наистина е глупаво, че не знае к'во е German, след като съм 80% сигурен, че е бил в Германия.. ;дд както и да е, де.. tWiLigHtgIrL и ти не изоставаш.. пише се некУлтурен.. думата "култура" не идва от "кол" :D ..
Всеки може да допусне грешка,а относно думата german(която значи немски)Джъстин се опитва даже да говори немски,за твое сведение.Аре без да изболзваш преводач си преведи думата wisdom,да те видим тогава!Ако използваш преводач,ще разбера,че си го използвал/а.Ясно?

selenasky
05-17-2010, 10:26
Оле, спрете за бога !!! :( :x
Ако искате да знаете аз сега отивам в антифен темата и пиша колко е готин Justin, за да ги дразня.Моля и другите фенове направете същото 4е ми вдигнаха нервите .... :smt058 :smt058 :smt058
Мерси за това 4е защитавахте Justin Bieber приятели докато мен ме нямаше :)

uBuTo
05-17-2010, 10:27
^ ти ела във антифен темата.. ела, ела! :o :o

wali00
05-17-2010, 10:59
Всеки може да допусне грешка,а относно думата german(която значи немски)Джъстин се опитва даже да говори немски,за твое сведение.Аре без да изболзваш преводач си преведи думата wisdom,да те видим тогава!Ако използваш преводач,ще разбера,че си го използвал/а.Ясно?

Bloodygirl, до сега ми беше г/д симпатична, ама вече почваш да ме дразниш.. :D

1во- знам какво е "german" и "wisdom", спокойно.. уча английски от повече от 10 години ( 3 точки не ми достигаха да отида на национален кръг на олмпиадата.. ) :-D
2ро- като се опитва Джъстин "даже да говори на немски", то защо не знае какво означава "german".. реагира сякаш му задават някакъв извънземен въпрос.. :D

аа и ПП.. защо трябва да ти превеждам "wisdom", че нещо не хванах смисъла :D (нали съм си леко тъп)..

tWiLigHtgIrL
05-17-2010, 12:57
http://www.youtube.com/watch?v=dk_FiRUBMQ4 опитва се да говори немски :)
мхм е много добре му се получава 8-)

tWiLigHtgIrL
05-17-2010, 12:58

:razz: това момиченце само как пищи :razz:
да бе горкия Джъстин..горките ми уши :lol:

tWiLigHtgIrL
05-17-2010, 13:00
да,след като са му задали този въпрос :?
:oops: е както и да е..ама така е като до преди малко съм писала на английски и изведнъж на бг :?

BladeDancer
05-17-2010, 14:23
http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is&NR=1
100 пъти по-добър от gayber !!! И не е позьор ! Заслужава славата и парите много повече от тоя идиот. Ама тва е всеки взима позьорите днес. ъндърграйнд музиката фтв !!!

wali00
05-17-2010, 15:53
да,след като са му задали този въпрос :?
:oops: е както и да е..ама така е като до преди малко съм писала на английски и изведнъж на бг :?

:wink:

tWiLigHtgIrL
05-17-2010, 16:08
http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is&NR=1
100 пъти по-добър от gayber !!! И не е позьор ! Заслужава славата и парите много повече от тоя идиот. Ама тва е всеки взима позьорите днес. ъндърграйнд музиката фтв !!!
твое мнение..а и той като почнат да го снимат по фотосесии и тей за теб ще стане позьор :?

BladeDancer
05-18-2010, 05:10
Чакай чакай. Колко снимки има тоя как си мие зъбите как се усмихва как се смее записи как се смее. Чудно е още как не са му сложили снимка как сере. Много добре знаеш кво е позьор. И много добре знаеш за кво го слушаш. Защото е "сладуррр", а не защото пее хубаво. Пее за неща които не знае а само копира от тея дето трябва да пеят уж нещо хубаво, а и те са позьори. В това време човек не може да бъде нормален и известен. Трябва да се прави на голямата работа да се снима насам и натам да прави пози навсякъде и да зарибява 11 годишните момиченца. За ония клип с 11 годишното момиче видя ли му публиката. Само някви дребни и т.н. А тя как ги имитира не е истина. Чисто и просто казано същитете сте ама несе усещате :lol: . И тва че джъстин е някво лайно дето едва едва смогва да пее, а тоя е бог ( айде може да съм се пресилил ама наистина има хубав глас :D ) не е само мое мнение. Човека си е написал сам песен и я е качил в YouNoob. Кво е направил тоя келеш gayber ? Написали са му текста, музиката той я е изпял един път и после кво ? Прави се че пее там адски "смислените" си текстове повтаря по 50 пъти бейбе и накрая кво. За тва ли го харесвате. Заради музиката му ли? Или заради гласа му който всъщност не е такъв и не е толкова божествен колкото го изкарвате? Или заради това че сам си пише музиката и текстовете и те са толкова смислени, и че пее страхотно на концертите и не се лигави с пози... толкова е хубав! oh... wait... Не! Мръсен позьор!

gogo4o4o
05-18-2010, 09:40

уАу..момче от Америка,цял един Атлантически океан делящ го от Европа и незнае какво е Джърман..незнаех че тове е неколтурно :? :? поне той не обижда останалите момчета.. :?

Значи аз, момче от Европа, което знае какво значи American, съм супер некултурен заради това си знание.

Джъстин Бийбър е яко просто момченце, което не може да пее и ползва Auto-Tune. Айде, честито.

( 3 точки не ми достигаха да отида на национален кръг на олмпиадата.. )

И на мен :oops:

6okolad4ety95
05-18-2010, 11:04
Чакай чакай. Колко снимки има тоя как си мие зъбите как се усмихва как се смее записи как се смее. Чудно е още как не са му сложили снимка как сере. Много добре знаеш кво е позьор. И много добре знаеш за кво го слушаш. Защото е "сладуррр", а не защото пее хубаво. Пее за неща които не знае а само копира от тея дето трябва да пеят уж нещо хубаво, а и те са позьори. В това време човек не може да бъде нормален и известен. Трябва да се прави на голямата работа да се снима насам и натам да прави пози навсякъде и да зарибява 11 годишните момиченца. За ония клип с 11 годишното момиче видя ли му публиката. Само някви дребни и т.н. А тя как ги имитира не е истина. Чисто и просто казано същитете сте ама несе усещате :lol: . И тва че джъстин е някво лайно дето едва едва смогва да пее, а тоя е бог ( айде може да съм се пресилил ама наистина има хубав глас :D ) не е само мое мнение. Човека си е написал сам песен и я е качил в YouNoob. Кво е направил тоя келеш gayber ? Написали са му текста, музиката той я е изпял един път и после кво ? Прави се че пее там адски "смислените" си текстове повтаря по 50 пъти бейбе и накрая кво. За тва ли го харесвате. Заради музиката му ли? Или заради гласа му който всъщност не е такъв и не е толкова божествен колкото го изкарвате? Или заради това че сам си пише музиката и текстовете и те са толкова смислени, и че пее страхотно на концертите и не се лигави с пози... толкова е хубав! oh... wait... Не! Мръсен позьор!

Стига бе/ма стига ( извинявай за бе/ма) ама вече ми писна от теб :x не разбра ли,че има анти-фен тема :x :x

6okolad4ety95
05-18-2010, 11:08

Значи аз, момче от Европа, което знае какво значи American, съм супер некултурен заради това си знание.

Джъстин Бийбър е яко просто момченце, което не може да пее и ползва Auto-Tune. Айде, честито.

Никой не ти е искал мнението :? ! Бъди така добър/а да не пишеш излишни коментари :? пиши в анти-фен темата

wellyy
05-18-2010, 13:14
Много е сладък Джъстин .. и пее невероятно каквото и да казват тези които не го харесват. Предполагам всички фенофе са гледали клипове на които пее на живо и няма спор че гласът му е мн хубав .. :) Дано все някой ден дойде в БГ , че да го чуем и ние на живо .. :) :P

DaemonBoy
05-18-2010, 13:21
Ай ще ви видя след да ви дам 1 година. Дали ще му се чуе името още. Радвайте му се и Джонас Брадърс бяха цитирам:"великииииии!!!! :-) " ; "страхотниии сладурии" и т.н. Майлито Сайръс и тя. Всяко чудо за 3 дни.

ОЛЕЛЕЕ!Тоя кво ще си бръсне бе, мъхчетата ли! :razz: :razz: :razz: :razz: Че той тоя има ли въобще нещо наречено брада или мустаци :razz: :razz:

wellyy
05-18-2010, 13:51
И след 1 ии 2 ще му се чува името както се чуват имената на фолк дивите Глория .. Камелия ии т.н :D Момчето пее много хубаво и събра много фенове за малко време . И защо мислиш , че Джонас Брадърс и Майли Сайръс не се слушат вече ?! Напротив .. :)

wali00
05-18-2010, 14:02
то няма само той да си замине до 2-3 години.. ( ако ме разбирате) :D

2012 :-x

tWiLigHtgIrL
05-18-2010, 14:52
не го слушам заради това..ами щото има глас момчето(ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ). И не само му пишат текстовете..има толко много песни които той ги е писал..като веднага давам пример с Never let u go..посветена на бившето му гадже Кейтлин Бийдълс...и изобщо за песните му от албумите..кръстени са "My worlds" защото песните разказват за това какво е преживял..а и то пък тук да стана известен с това 'бейбе,бейбее ооо' 8-) ама всъщност има и други песни,с много хубави текстове.. :? но както и да е..не ми се разправя вече..не че не мога да те опровъргая..

DaemonBoy
05-18-2010, 14:59
Хах добре тогава къде са им МНОГОБРОЙНИТЕ ФЕНОВЕ? :lol: :lol:

wellyy
05-18-2010, 15:06
Многобройните фенове ще намериш в twitter i facebook .. тук едва ли има много :)

DaemonBoy
05-18-2010, 15:12
Многобройните фенове ще намериш в twitter i facebook .. тук едва ли има много :)Това искам да ти кажа, че българина има кратка памет. Преди години беше същото с Джонасите и Сайръс, сега е така с Джъстинчо...

wellyy
05-18-2010, 15:17
Ох , добре .. На мен като ми харесва даден изпълнител като визия ии като глас ще си го слушам ... И дано Джъстин прдължава все така да радва всички фенове. :) Който не го харесва просто да не го слуша ........ ;)

BladeDancer
05-18-2010, 17:18
Ха ... Вие чувате ли се бе. Многобройните му фенове са всъщност 850 хиляди копия купени от майките за 8-11 годишните им дъщери които плачкат за него. Тъпо ли ви стана че са продадени само 850 хиляди копия. Защото това не е много. Тва е супер малко. Има неизвестни групи в БГ с толкова копия продадени :D.

wellyy
05-18-2010, 17:43
хаах .. еми може би някои ползват интернет и просто си теглят песните .. и мога да ти кажа , че аз съм на 18 и го слушам ... нз защо решихте,че фенките му са на възраст 8-11 ..

elito0o0o0
05-18-2010, 17:51
Е, кажете ми ,че не е гейче...

http://prikachi.com/files/1592252w.jpg

розовичка самобръсначка.... И какво бръсне,че не разбрах? :lol: Девствения мустак или...? Опа.. той и такова чудо няма .. :razz:

kesinka
05-18-2010, 17:58
tWiLigHtgIrL ti si bolnaa be ...da otidesh da ti promiqt malko mozaka ...i ko za mn velika li sa imash kat si pishesh s Justin i che go gleash v skype ..da ne si hvanala gospod za huq ...oprei sa malko ...pregledax sichko det si pisala i ne sprqq da povtarqsh chee si pishesh s VELIKIQ JUSTIN ..ox ox mn te sujalqvam milichka :( :lol: :lol: [/b]

Bloodygirl
05-18-2010, 18:46
то няма само той да си замине до 2-3 години.. ( ако ме разбирате) :D

2012 :-x
Сори за миналия цитат :oops: както и да е...Досега четях кометари и разбирам,че явно така наречените "хейтъри" не са наясно с три неща:
1.Гласът на Джъстин мотира преди 2-3 години
2.сега,той е на 16,а не на 13.
3.Също,не сте наясно,че той има повече от 18 песни!Има цели два албума:My World & My World 2.0;
И тва се отнася до всеки,който не го харесва и нищо не знае за него.
Ако обичате,така наречените "хейтъри",недейте да го обиждате без да знаете нищо за него,щото ако "обидата",която сте написали е една от най - известните обиди:"Тоя не му се е развил гласа","Пее като жена" и тем подобни,ще бъдат много лесно оплюти!

Bloodygirl
05-18-2010, 19:07
tWiLigHtgIrL ti si bolnaa be ...da otidesh da ti promiqt malko mozaka ...i ko za mn velika li sa imash kat si pishesh s Justin i che go gleash v skype ..da ne si hvanala gospod za huq ...oprei sa malko ...pregledax sichko det si pisala i ne sprqq da povtarqsh chee si pishesh s VELIKIQ JUSTIN ..ox ox mn te sujalqvam milichka :( :lol: :lol: [/b]
Първо,пиши на бг "миличка",ако обичаш!tWiLigHtgIrL не е болна за твое сведение!Като си толкоз залухана(нищо лично,не се обиждай),недей да говориш,а си затвори плювалника и върви в антифен темата тихо и мирно.Като не ви харесва Джъстин,не го слушайте и се махайте от фен темата! На мен никой не ми казва кво да слушам!Писна ми от вас,дето само досаждате на феновете в тая тема!МАХАЙТЕ СЕ!А и видях,че сте писали( относно така наречените "хейтъри"),че Джъстин няма фенове,е ако искате да видите феновете му влезте в facebook,twitter или елате на концерта му,като дойде тук в Бг.Ест ако успеете да си купите билети :lol: Ако не,гледайте отвън :)

Bloodygirl
05-18-2010, 19:17

розовичка самобръсначка.... И какво бръсне,че не разбрах? :lol: Девствения мустак или...? Опа.. той и такова чудо няма .. :razz:
Т'ва че е розова самобръсначката му,не значи че е гей!Аз съм виждала мъже да носят розови блузи и кво?Тва да не би да значи че са гейове?!Абе я си гледай работата!Все ми едно кво си бръсне. Слушай,миличка,като не си наясно с нещата си взимай фейса и зачезвай за антифен темата,а и като отиваш си вземи и коментарите със себе си! Bye,bye

tWiLigHtgIrL
05-18-2010, 19:28
айде Бай Ганьо,идвай с мене! :) не повтарях в началото :? сега не.. :? 1-во не м викай миличка :wink: 2-ро Г-н великия,пишещ на маймуница..ти си си за съжеление..нашата родна азбука и да я пренебрегваш..а наближава и 24-и май! :? :(

tWiLigHtgIrL
05-18-2010, 19:35
Първо,пиши на бг "миличка",ако обичаш!tWiLigHtgIrL не е болна за твое сведение!Като си толкоз залухана(нищо лично,не се обиждай),недей да говориш,а си затвори плювалника и върви в антифен темата тихо и мирно.Като не ви харесва Джъстин,не го слушайте и се махайте от фен темата! На мен никой не ми казва кво да слушам!Писна ми от вас,дето само досаждате на феновете в тая тема!МАХАЙТЕ СЕ!А и видях,че сте писали( относно така наречените "хейтъри"),че Джъстин няма фенове,е ако искате да видите феновете му влезте в facebook,twitter или елате на концерта му,като дойде тук в Бг.Ест ако успеете да си купите билети :lol: Ако не,гледайте отвън :)
оу мерси..за подкрепата :)
хах и да не мислиш че ще се доредят..а и то сигурно и от Македония,Сърбия и Гърция ще дойдат фенки та.. :lol: :lol:

Bloodygirl
05-18-2010, 19:41
хах и да не мислиш че ще се доредят..а и то сигурно и от Македония,Сърбия и Гърция ще дойдат фенки та.. :lol: :lol:
:lol: нямa защо за подкрепата ;) Нали сме Justin fan team :D трябва да се подкрепяме и защитаваме :)

tWiLigHtgIrL
05-18-2010, 19:48
:lol: нямa защо за подкрепата ;) Нали сме Justin fan team :D трябва да се подкрепяме и защитаваме :)
beliebers сме по-точно :lol: или beliebers family :lol: то така на интервю като му кажат-"твоите фенове" той преправя на "моите beliebers" 8-)

BladeDancer
05-18-2010, 21:30
ОMG
Вече никакви оправдания. Розова самобръсначка и пак позира за да каже имам мустак въпреки че няма :D :D. След това не вярвам на тая че е на 18. Ако беше на толкова щеше да се държиш като такава и нямаше да го харесваш. И не мъжете НЕ НЕ НЕ носят розово НЕ НЕ НЕ използват розови неща и ДА ДА ДА който използва розово е гей. Bielebeadafsagers ли кво беше :D тва са вече супер детски неща. Как може да си измисляте думи. Посочвам първата дума от поста ми ! Още малко и почнете да си говорите на собствен език като ония пилешкия кога бяхме на по 3-4-5 години и се кефихме ( пиТЪПИ пиСТЕ) на всяка дума бобър. БобъДжъстин БобърБобър бобъре бобървелик. И гласа му не може да е мутирал. Не може да е детски :D... Просто сте уникални той е мутирал ама е детски. Е тва няма как да стане. Освен ако не е гей... :D :lol: :lol:

tWiLigHtgIrL
05-18-2010, 21:52
ОМГ и ДА ДА ДА мъжете носят ДА ДА ДА познайте?розово..и ДА ДА ДА не само геюовете ..ами ДА ДА ДА разходи се в магазините и ДА ДА ДА виж с какво са пълно рафтовете с мъжки дрехи о ДА ДА ДА с розови дрехи :? и ДА ДА ДА по цял свят мъжете носят розово и НЕ НЕ НЕ не са гейове :? ех да ви имам и комплекси ли са кво са?!пфф..само външен види ли има човека уе..то кво момиче ако облече сиво,синьо или черно кво?лезбийка ли е?! :lol: хах и ти кво да не ходи да му пипнеш мустака има ли няма ли :razz: :razz: пхах 8-) и тея думи НЕ НЕ НЕ сме ги измислили българските фенове хаха..знам ги от twitter и пфф.цял свят ги използва дори любимата ти Ellen..тази в чийто шоу беше участвал онзи испял папараци на Лейди Гага.. :?
и оу яко като не си фен и не му следиш гласа какъв е бил и какъв е сега..не говори :? гласа му все пак не трябва да стане като на Смъртта или онзи имаше един в кеча преди като гледах един Гробаря и тем подобните боботещи..дето да те е страх да ги чуеш :?

BladeDancer
05-19-2010, 06:36
Къде съм казал че няма талант? Просто гласа му е детски и не става просто. Особенно с работите дето пее и визията му е просто ... да не казвам. Ама заслепени сте.

И не нямам никви любимки от някъде не знам даже тая коя е просто видях момчето. Попринцип не слушам таквиа работи падам си по други стилове ама тоя е просто уникален...

10 приятели питах би ли носил розово . 10 нормални приятели. Те казаха че никога няма да носят розово и че такива хора са гейове. Дадох им снимката преди това и първото което забелязаха е самобръсначката и ме попитаха тоя гей ли е :lol: :lol: ? Я да видим . Дай го на 10 човека дето не са фенове на gayber да видим дали ще кажат нещо. И да няма мустак. Много добре се познава кога човек си бръсне мустака и брадата. Просто вие сте тъпи и няма от къде да знаете щото вашите връстници още не знаят кво е тва мустак ама ... както и да е

Знам че не е измислена от вас. Казвам пак думите с позьорски значение. Отиди навънка и почни да говориш така. Не ми се хвали с тоя twitter открили нещо и на всеки пост го има. Спокойно всички знаем кво е twitter и всички знаем за какво се използва.

elito0o0o0
05-19-2010, 10:26
Bloodygirl Не се впрягай ма! :lol: :lol: Знаеш ли през кое ми е за твоя Джъстин и за тебе? Варете са женете ич ми не е :lol: :lol: Бах ти кобилата... как се впряга :lol: :lol: .... И момчетата с розови тениски са си чисти гейчета мазни като ей тоя на снимката... жена ти демек :lol: :lol:

lubomirky
05-19-2010, 10:33

Т'ва че е розова самобръсначката му,не значи че е гей!Аз съм виждала мъже да носят розови блузи и кво?Тва да не би да значи че са гейове?!Абе я си гледай работата!Все ми едно кво си бръсне. Слушай,миличка,като не си наясно с нещата си взимай фейса и зачезвай за антифен темата,а и като отиваш си вземи и коментарите със себе си! Bye,bye

ми те розовите самобръсначки по принцип са женски..

а специално искам да обърна внимание на постовете ти и да те попитам защо не написа всичко в един пост, а не 3 отделни? и после една в антифен темата се чудеше защо тая тема е 50 страници.

6okolad4ety95
05-19-2010, 10:44
Няма да си направя труда да чета мненията на хейтърите ще кажа едно нещо за незнам си кой път ТОВА Е ФЕН ТЕМА НЕЕЕ АНТИ-ФЕН :-x :-x :-x ПИСНА МИ ОТ ВАСС (ХЕЙТЪРИТЕ)

wali00
05-19-2010, 10:47
ЛЕЛЕЛЕЛЕ за какви простотии спорите,, :-D :razz: т'ва дали е гей или не, вероятно ще бъде неразгадан въпрос до безкрая (или поне докогато излязат новини като "Д. Бийбър и Едисикоя са видени заедно да правят.." или "Д.Бийбър е засечен с новия си.. приятел?!.." :D ) а иначе всеки си има мнение,, вярно е тва, че употребата на "розови" неща може да е знак, че някой е обратен,, но това съвсем не е и сигурно, така че.. както казах-вечна дилема.. :D

wellyy
05-19-2010, 13:52
ОMG
Вече никакви оправдания. Розова самобръсначка и пак позира за да каже имам мустак въпреки че няма :D :D. След това не вярвам на тая че е на 18. Ако беше на толкова щеше да се държиш като такава и нямаше да го харесваш. И не мъжете НЕ НЕ НЕ носят розово НЕ НЕ НЕ използват розови неща и ДА ДА ДА който използва розово е гей. Bielebeadafsagers ли кво беше :D тва са вече супер детски неща. Как може да си измисляте думи. Посочвам първата дума от поста ми ! Още малко и почнете да си говорите на собствен език като ония пилешкия кога бяхме на по 3-4-5 години и се кефихме ( пиТЪПИ пиСТЕ) на всяка дума бобър. БобъДжъстин БобърБобър бобъре бобървелик. И гласа му не може да е мутирал. Не може да е детски :D... Просто сте уникални той е мутирал ама е детски. Е тва няма как да стане. Освен ако не е гей... :D :lol: :lol:

:D на ТАЯ ако щеш и вярвай хха ок нямам 18 след 3 месеца ги правя :) айде спрете се вече !

tWiLigHtgIrL
05-19-2010, 15:21
Къде съм казал че няма талант? Просто гласа му е детски и не става просто. Особенно с работите дето пее и визията му е просто ... да не казвам. Ама заслепени сте.

И не нямам никви любимки от някъде не знам даже тая коя е просто видях момчето. Попринцип не слушам таквиа работи падам си по други стилове ама тоя е просто уникален...

10 приятели питах би ли носил розово . 10 нормални приятели. Те казаха че никога няма да носят розово и че такива хора са гейове. Дадох им снимката преди това и първото което забелязаха е самобръсначката и ме попитаха тоя гей ли е :lol: :lol: ? Я да видим . Дай го на 10 човека дето не са фенове на gayber да видим дали ще кажат нещо. И да няма мустак. Много добре се познава кога човек си бръсне мустака и брадата. Просто вие сте тъпи и няма от къде да знаете щото вашите връстници още не знаят кво е тва мустак ама ... както и да е

Знам че не е измислена от вас. Казвам пак думите с позьорски значение. Отиди навънка и почни да говориш така. Не ми се хвали с тоя twitter открили нещо и на всеки пост го има. Спокойно всички знаем кво е twitter и всички знаем за какво се използва.
еми един вид това каза..да хубаво заслепени,но не само от визия :? все пак е певец..не модел :?

ем въпрос до вкус..

нормални приятели?метъли?всички други момчета биха носили..че и даже имат поне 1 розова блуска :? а за снимката показвала съм я достатъчно...и кво?нищо!само ме питат кво ми я показваш..питам нещо да забелязвате-нищо!аз самобръсначката?-ем кво,кво е значението какъв цвят е! блаа.. :? оу ти пък точно ми знаеш връстниците..блаа :? незнам но колко си но сега случайно тийновете по-бързо се развиват..пфф..

оу позьорско значение,позьор..много любима дума :? и говоря и кво?пука ми на някой кво мисли за това че използвам тези думи :? фенка съм му и не ме е срам от това :?

бтв за феновете:
http://www.youtube.com/watch?v=WTN27gvy3dc

selenasky
05-19-2010, 16:00
http://i908.photobucket.com/albums/ac281/hopeydope719/New%20things/Me%20Me%20Me-Scrapblog/Justin%20Bieber-Scrapblog/JustinBieber-3.jpg - за феновете - това са едни от най-хубавите му снимки :) :) :smt007 =D>

gogo4o4o
05-19-2010, 16:51

Никой не ти е искал мнението :? ! Бъди така добър/а да не пишеш излишни коментари :? пиши в анти-фен темата

Това е форум, бе, умнице. Няма нужда някой да ми иска меннието за да го дам. Излез от филма 8-) Бийбър не може да пее и мяза на мазно хомо. Това ми е мнението и имам правото да го дам :)

BladeDancer
05-19-2010, 17:31
Що реши, че са метали? Аз си имам приятели като приятели. Не се ограничавам в един кръг и т.н. Всеки който ме кефи (освен цигани и турци - тва може да прозвучи тъпо ама от малко келешче съм ги мразил) и споделя моите идеи, които не са само музика, ми е приятел. Който не чао пътя чантата и за хляб. Е аз ако видя снимка на момче с розова тениска ще го снимам ще го постна тук ( ако не е гей) и ще кажа аз ГРЕША. Тази година съм имал много събирания с мнооого момчета на едно място ( около 10 хиляд) ( мач етрополе , ловеч , софия) и така и не съм видял човек с розова блуза. :D Така и не видях момиче с розова което малко ми се понрави. ПП нямаше много хора с екипи на отбора.

tWiLigHtgIrL
05-19-2010, 20:02
http://i908.photobucket.com/albums/ac281/hopeydope719/New%20things/Me%20Me%20Me-Scrapblog/Justin%20Bieber-Scrapblog/JustinBieber-3.jpg - за феновете - това са едни от най-хубавите му снимки :) :) :smt007 =D>
не съм съгласна..има къде къде по-хубави и нови :)

tWiLigHtgIrL
05-19-2010, 20:06
Що реши, че са метали? Аз си имам приятели като приятели. Не се ограничавам в един кръг и т.н. Всеки който ме кефи (освен цигани и турци - тва може да прозвучи тъпо ама от малко келешче съм ги мразил) и споделя моите идеи, които не са само музика, ми е приятел. Който не чао пътя чантата и за хляб. Е аз ако видя снимка на момче с розова тениска ще го снимам ще го постна тук ( ако не е гей) и ще кажа аз ГРЕША. Тази година съм имал много събирания с мнооого момчета на едно място ( около 10 хиляд) ( мач етрополе , ловеч , софия) и така и не съм видял човек с розова блуза. :D Така и не видях момиче с розова което малко ми се понрави. ПП нямаше много хора с екипи на отбора.
щот само те не носят розово 8-) и с максимум 200 други не носят..всички други момчета си носят розови тениски и не са гейове :? e окай хубаво снимай там..и аз мога да ти снимам един от класа ми,който ама изобщо не е гей пък носи розова тениска..един от 10 клас..играе в Славия мисля..пак носи от време на време розова тениска :? и много други примери..не само от даскало ми и дори приятели на наще :?

elito0o0o0
05-20-2010, 09:57
:lol: :lol: Аре дайте ми пример за момчета с розови самобръсначки с по 1,2 ножчета... к`во ми говорите за розови тениски? Пахаха :lol: Много сте зле ей! :lol: Сигурно ся ще кажете,че всяко 2ро момче има по 1 розова женска самобръсначка :lol: :lol: :lol:

wellyy
05-20-2010, 10:21
и да ти дам пример кво ?! Иван и Драган .. познаваш ли ги ?! пфф ..

elito0o0o0
05-20-2010, 10:23
Мълчи,като няма с к`во да се оправдаеш ма :lol: :lol: леле майко... :lol: праждосвайте са,че сте смешни ей! :lol:

wellyy
05-20-2010, 10:45
:D я се успокой малко ма .. ! леле нз от къде я вадите тая злоба ... няма с кво да се оправдая ?! аз да се оправдавам ? хха казах ти , и да ти даде някой пример какво ?!

tWiLigHtgIrL
05-20-2010, 11:59
Злетата в случая не сме ние..щот не ние вадиме злоба като вас!вие сте яко смешните дето идвате тука и почвате да обиждате Джъстин и проявявате неумение да четете ! :? а за момчета с розови самобръсначки пример?..е ей са все едно ще тръгна да питам фр-татакъв цвят им е самобръсначката :lol: ти чуваш ли се :razz:

elito0o0o0
05-20-2010, 12:53
Ми точно вие сте си смешните. :) К`во се впрягате ле :lol: :razz: хаха.... казах,че тоя си е женчо и по самобръсначката си личи даже... :lol: Кое момче ще тръгне да си бръсне НИЩОТО с женска самобръсначка. :lol: :lol: Докажете ,че не е гей и тогава ше повярвам :lol: :lol: Убивате ме ,ей! :razz: Завиждали сме,злобни сме били... :lol: :lol: На кое да му завиждам бе?? :lol: :razz: :razz: Ух леле.. тцтц :lol: :lol: Тоя е по-женствен и от кифлите в даскало :lol: :razz:

selenasky
05-20-2010, 14:20
Вие тъпите хейтъри вземете и се махнете, защото вашите глупости никога няма да ни накарат да намразим Justin - напротив, така го оби4аме пове4е.JB е прекрасен и в синйо и в розово :-) ....... Колкото до тва 4е бил женствен - всяко мом4е има и такава страна, както аз като моми4е, каквото съм, гледам футбол и се кефя на рап като мом4етата :) :? :? :-D

psych0
05-20-2010, 16:09
Вие тъпите хейтъри вземете и се махнете, защото вашите глупости никога няма да ни накарат да намразим Justin - напротив, така го оби4аме пове4е.JB е прекрасен и в синйо и в розово :-) ....... Колкото до тва 4е бил женствен - всяко мом4е има и такава страна, както аз като моми4е, каквото съм, гледам футбол и се кефя на рап като мом4етата :) :? :? :-D

по тъпо нещо не можа да кажеш :lol:

elito0o0o0
05-20-2010, 17:47

по тъпо нещо не можа да кажеш :lol:

Че тя си е тъпа :lol: :lol:

Паахаххаха аз като танцувам брейк ,като слушам рап и мисля да ходя на хип-хоп танци да не би да съм момче ле :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: И сега ако ми кажете,че не сте зле... :lol: :lol: За малко да ви повярвам... Мога да ви кажа,че рапа не е само за момчета :lol: майко.. ако не сте забелязали във всяка хип-хоп група момичетата са дори повече от момчетата... :lol: :lol: Ще ме скъсате с ваще простотии.. :lol: Епа .. трайте си като сте тъпи... като не пишете нищо изглеждате по-умни,ама ришите ли да пишете... съмненията се изпаряват!!! :lol: :lol:

wellyy
05-20-2010, 18:04
Тя точно това казва , че дори момичетата слушат рап , гледат футбол и т.н ... така и момчетата носят розови тениски (какъвто беше спора по-нагоре) .

BladeDancer
05-20-2010, 18:12
Ха тва за футбола. Хващам се на бас че 100% не е вярно. Виждал съм момичета на мачовете и то само колкото да се кефят че са отишли не заради играта. Питаме ги колко играча има. "Не знам!" Та и ти си същата. Нямаш си и напредстава от футбол гледала 1 път мач по-телевизора не ходила на стадиона да види кво значи кеф и била гледала футбола. Рапа пък ... просто нямам коментар там :D.

И тя не е тъпа просто малка... Този сайт не е за деца под 8 години моля всички фенове да потърсят родителите си и да ги помолят да им блокират сайта.

wellyy
05-20-2010, 18:17
хаха е нз не я познавам .. аз лично футбол не гледам , но в даскало има мн заклети левскарки :) 8)

tWiLigHtgIrL
05-20-2010, 18:51
кво кво за Левски? :lol: о на такава вълна ли се почна..ми то като ритам понякога с момчетата от квартала ,случайно да съм момче? :? оф кво да се прави..не наясно с модните тенденции хората :?

бтв --> http://www.youtube.com/watch?v=JxSeCKwz-jw :lol: горкия Джъстин..сигурно е боляло :lol:
http://www.ryanseacrest.com/blog/whats-happening/world-premiere-justin-bieber-teams-with-usher-for-remix-of-somebody-to-love-audio/ ремикса на една от песните му с участието на Ъшър

BladeDancer
05-20-2010, 19:21
Така предполагам за горната.Всички твои съученици не живеят в голЕмото село София и са за Лефски . Естествено малки са. Тва че риташ няма нищо лошо. И то е спорт. Аз не знам защо футбола (игрането) се счита за мъжка игра. Има и женски отбори които не са толкова популярни в България. А за самобрасначката. Наистина не е за лице. Както казаха розова с 2 ножчета. Сестра ми има същата ( г/д) и повярвай ми не се използва за лице. Нито от момчета :D. Това ме навежда на мисълта че той наистина е гей... От модата не се водя. Не ми и трябва да се водя. Ако някой ти каже скачай от 5-я етаж няма да скочиш нали? Ами същото е тука. С каквото се харесвам с такова ходя. Ако се харесам с розово мога и да тръгна с него. Ама педал не мисля да ставам, а ако не съм няма да се харесам с него :D.

step_up_right
05-21-2010, 11:14
Леле в егати филмите се вкарахте...И не разбрах от какъв зор беше да давате рапът за пример...тцтцтц...явно е истина че част от населението ни изпростява и това е жалко,щото не мисля че сме толкоз смотан народ ама хора като вас (за феновете става дума другите са прозрели истината) дърпат яко надолу...Срамота а колкото до футбола...имам една приятелка,която е манияк на тема футбол...всичко знае и +това е футболистка-една от наи добрите в отбора си-и какво изкам да кажа...еми кви са тия детинщини да се дели всичко на мъжко и женско... за другата чат-ми аз тренирам хип-хоп от скоро и направо не мога да се спра,толкова е яко ама не ме прави мъжко все пак нали???Така че сравнения от сорта на "всички момичета са му фенки","това че нз си кой кво прави начи е обратен" смисъл тоя примерно сам си е виновен-ако не се правеше на женчо и пееше нормална музика...

tWiLigHtgIrL
05-21-2010, 13:31
нормална музика,ненормална музика..абе май и вие хейтърите откачихте :lol: пхах 8-) а доколкто за снимката със розовата самобръсначка,говорих с други фенове и тва и на майка му..взел я е за снимката :? и държи се като женчо- :lol: :razz: :razz: момиче ела в класа ми да видиш кво е женчо,мека китка и пф..угати момчето..истински женчо..нооо няма нищо общо с Джъстин :? тва че има детска физиономия,и на всичките му записи неутирал глас не го прави такъв аи това че носи лилави и розови тениски..
step_up_right даже каза да не се дели всичко на мъжко и женско :?

BladeDancer ъ?не схванах кво искаше да кажеш.но едно че аз съм от София и съучениците ми са от София..но не са от Левски 8-) ами попринцип си е мъжка..защо иначе на всички реклами ,футболни имам предвид..слагат мъже гледащи и викащи-Гол,Гоол! :lol: и все по-известните футболисти са мъже :? и както казах,самобръсначката да не е за лице,да не е мъжка ,и не не е негова ами на майка ми,взел я е само за снимката :? А и една самобръсначка,дреха или квот и да е от външния вид не прави човека такъв,ами характера :? не те карам да носиш розова тениска :lol: вмъкнах темата за модата,защото всички казахте че мъжете не носели,еми да ама не-носят :?

elito0o0o0
05-21-2010, 14:21
бтв --> http://www.youtube.com/watch?v=JxSeCKwz-jw :lol: горкия Джъстин..сигурно е боляло :lol:
Още малко му остава да ревне :lol: :razz: омг.. :razz:

gogo4o4o
05-21-2010, 16:30
А и една самобръсначка,дреха или квот и да е от външния вид не прави човека такъв,ами характера :? не те карам да носиш розова тениска :lol:

А характерът определя външния вид, така че... хомо е.

BladeDancer
05-21-2010, 16:34
До ейса защитавахте че в тая самобръсначка няма нищо лошо. Ся се оказа на майка му ... Който е бръснал нищото с на майка си самобръсначката дето оформя триъгълника ( гнусно е като си помисля да го допре до устата си ) да дигне ръка ( не момичетата). Ся стана ясно, че е на 16, а и косъмче няма. Тва че рекламите правят футбола мъжки спорт не означава, че е мъжки спорт. Гледането на футбол ... тва е вече друго нещо. Там няма чат пат. Там момичетата не са разрешени просто няма накъде :D . Повечето де .. По-скоро лиглите са забранени ей като вас и като 99% от момичетата...

selenasky
05-22-2010, 16:55
за горните коментари - No comment - не оби4ате JB и т'ва е ...
а за мене - аз сам най-големия фен на Ливърпул в цяла България и не ме сравнявайте с 4алга кифлите моля ...

Може ли да ви питам : ако излезе резултата в Tweeter и България сме втори - дали Justin ще дойде при тва положение???

hotxxmess
05-22-2010, 17:18
Жалко подобие на звезда.Не разбирам какво го подкрепят,като още не знае що е пубертет.Гласа му е гейски,вида и действията също,но не е виновен предполагам...Това че още е лапе го оправдава.
А т'ва че ъшър (да,с малка буква) се върти около него...правят си евала взаимно изцяло с комерсиална цел.

gogo4o4o
05-22-2010, 17:30
за горните коментари - No comment - не оби4ате JB и т'ва е ...
а за мене - аз сам най-големия фен на Ливърпул в цяла България и не ме сравнявайте с 4алга кифлите моля ...

Може ли да ви питам : ако излезе резултата в Tweeter и България сме втори - дали Justin ще дойде при тва положение???

Като тотална кифла пишеш, остава и да започнеш тАкАаА. Така и не разбрах какво се опитваш да напишеш. А и още нещо, сайтът е Twitter, не Tweeter. :)

step_up_right
05-22-2010, 19:55
Еми хората са прави-не е подготвен за подобна кариера и тва е,няма какво друго...иначе и аз обичам да сядам понякога на мач с баща ми-забавно е :) По добре е от колкото да гледам идиотските клипове на тоя като го пускат по някоя телевизия,пък тоя го слагам на една маса с "изпълнителките" от пайнер-с малка буква щото хич не уважавам тази силиконова компания...да не се обиди някой де...те и "изпълнителите" им са кат този...

wali00
05-22-2010, 20:41
selenasky кой клас си?! 1-2?! :D на толкова голяма ми изглеждаш.. особено по наивността си.. мислиш, че ще дойде в България, щото някакви си момиченца гласували в някакъв си измислен сайт.. ДА БЕ ДА! :D (ако е за пари, 100% ще дойде..)

SuperBadSuperFresh
05-22-2010, 22:10
Не че нещо,ама в тая тема има 5-6 фена на въпросния и 60 страници с хора,които не им се нрави (меко казано).Чудно ми е въпросните фенки не се ли уморяват само да се разправят,вместо както е в другите фен-теми да обсъждат новини около този,на който е посветена темата. :?
Абе смелост се иска да си един срещу форума 8-)

Edit:Тоя момък не ме кефи.Познавам много 16 годишни момчета и никой не изглежда така.Е,освен един Генчо от моето даскало,ама той е друга история 8-)
Много лигав ми е някакъв,нещо като BSB в началните им години,И тая любов и тия "baby"-та не му излизат от главата(песните).7-8 години отгоре,не само в ЕГН-то,ами и във външния вид,малко по-сериозен вид,разнообразни песни и като нищо е новия Ъшър (или Крис Браун,или там който си реши).

BladeDancer
05-23-2010, 07:46
Или най-вероятно новия Пеньо !

Иначе 100% иска да му дадът като на ac/dc и Metallica по 4-5 милиона за да дойде тука ама тея да не са луди. Както си представям- 20 фена пред сцената и само крещят :D. Че кой ще даде например по 130 лева както на 14 май на ДС -то за тоя хлапак :D. Най-много да пуснат вход свободен и някой необразован циганин да отиде да краде от апаратурата :D!!

selenasky
05-23-2010, 08:44
ами 8 клас съм, но още не съм пораснала (то се вижда) и затова намирам някои общи неща между мен и моя любим Justin.Той е мом4е, аз съм моми4е и затова го харесвам :-D
А колкото до "потенциалния" концерт в България - не мисля 4е хората в тази страна са готови за JB.Вие не го харесвате, а ние - горките фенове - нямаме избор и ще се примирим 4е няма да дойде тук заради това 4е България се смъкна в Tweeter(ops май беше Twitter) :? :? :( :(

selenasky
05-23-2010, 08:53
и не е гей ---> http://images2.fanpop.com/image/photos/8500000/Justin-Bieber-Personal-justin-bieber-8571374-424-237.jpg

selenasky
05-23-2010, 08:56
и още една снимка ----> http://images2.fanpop.com/image/photos/10500000/KISS-ME-J-BiEBER-justin-bieber-10519401-388-375.jpg

Bloodygirl
05-23-2010, 13:10
selenasky,той обикаля целия свят.Споко ще дойде дори и да не сме на първо място в faxo.com
А до хейтърите,искам да ви кажа,че той е като всеки друг певец.Като сте толкова умни,аре кажете ми някой певец,който не пее за момичета(мацки на тъпия ви рапски),любов и т.н.,ма да не са рок групи,а R'n'B.Аз не се сещам за такъв :? освен ако няма някой неизвестен певец,който вие да знаете,въпреки че едва ли... :? И все пак Ъшър,който е взел под крилете си Джъстинчо,пее за момичета,любов и т.н. нормално е и Джъстинчо да пее за същите неща.+ тва Джъстин Тимбърлейк и Ъшър се бяха сбили за Джъстинчо.Та имам предвид,че мечтата му е да е певец и я постигнал,хич не му дреме за хейтърите,даже ви се смее на глупостите както и ние феновете правим!

Bloodygirl
05-23-2010, 13:16
А и ако се чудите как ще му платят за концерта в БГ,ми мн лесно-за тва се продават билетите.И съм убедена,че ще кажете,че има 20 фена.Да,да,ма не!Много повече са,не сме само ние,+ тва той ще прави концерт само в столиците на държавите(т.е. концерта му ще е в нашата мръсна София) и всички фенове от другите градове и села ще доприпкат до София.

SuperBadSuperFresh
05-23-2010, 14:52
Bloodygirl,нещо не ти излизат сметките.Сметни колко пари ще трябват да дойде той и екипът му.Тия неща не ги плаща той.Колко пари ще трябват за хонорар,за монтиране на техника и така нататък...РЕАЛНО погледнато в България той няма достатъчно фенове,за да покрият и 20 % от тези разходи.Следователно някой друг трябва да плати :wink:

Между другото и аз да получавам толкова хонорар за клип,и аз бих се целувала с момичета 8-)

elito0o0o0
05-23-2010, 15:01
А и ако се чудите как ще му платят за концерта в БГ,ми мн лесно-за тва се продават билетите.И съм убедена,че ще кажете,че има 20 фена.Да,да,ма не!Много повече са,не сме само ние,+ тва той ще прави концерт само в столиците на държавите(т.е. концерта му ще е в нашата мръсна София) и всички фенове от другите градове и села ще доприпкат до София. :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: Чакай малко уе! Това да не ти е концерта на Металика случайно?!?! :lol: :lol: :razz: :razz: И кой ще отиде? Няк`ви пръдли по на 10 11 години ,дето нямат пари да си купят билет ли? :lol:

psych0
05-23-2010, 15:07
мечтите са безплатни :lol:

elito0o0o0
05-23-2010, 15:29
мечтите са безплатни :lol: :lol: :lol: Дееба.. верно! :lol:

gogo4o4o
05-23-2010, 15:47
А до хейтърите,искам да ви кажа,че той е като всеки друг певец.Като сте толкова умни,аре кажете ми някой певец,който не пее за момичета(мацки на тъпия ви рапски),любов и т.н.,ма да не са рок групи,а R'n'B.

Факт е, че няма известни певци или групи, които да нямат нито една песен, посветена на любовта. Но да се казва, че Бийбър е като другите певци, е грешно. Другите певци не са 16-годишни ревльовци, използващи auto-tune. А за целувките с момичетата - еми, то е ясно, че ще иска да опита момчето, четох, че техните не му давали да си хване гадже преди да стане на 16. Ноу комент. 8-) 8-) 8-)

BladeDancer
05-23-2010, 21:14
Няма коя фирма да му плати да дойде .... То е така плащат му 2-3 милиона и от там нататъка той идва със всичко и си плаща всичко. А пък хората си изкарват пари от билетите които продават и от спонсорите. Няма кой да го спонсорира. Кой Загорка ( така мразената бира) или бЦв? Те да не са луди да рекламират на нещо дето само 12 годишните го гледат. Може би някоя фирма за бонбони :D :D .

Rhoads
05-23-2010, 21:50
Т'ва е най - мъжествения глас който съм чувал

: - )

тоя да мре плс

0utrageous
05-23-2010, 22:34
всеки с харесванията си. Като певица ми харесва!

selenasky
05-24-2010, 06:44

:D Т'ва си беше доста смешно , но да ви кажа, че Justin Bieber e певец.
И не мисля, че той по какъвто и да било начин оправдава коментарите и мнението ви, че е гей или мн женствен - в моето училище вс момчета са като него :)

Btw ... има ли нови новини около моето ангелче??? (въпросът е за фенове - не за хейтъри)

Nakadah
05-24-2010, 07:22
Като за пръв път чух -> http://www.youtube.com/watch?v=prmmCg5bKxA по радиото си помислих че втория глас е на момиче.... сигурно 20 пъти съм я слушал преди да се осета че това е бибъра...

ПС: тоя не е ли вече отживелица...

selenasky
05-24-2010, 07:35
Обичам Justin, имам неговия skype и си писахме за малко - мн е готин.
И има нова песен със Souja boy - тва е най-якия рапър(поне за мен).Justin най-после осъществи ме4тите си и както пише долу - гордея се с него =D> =D> :mrgreen: ;-) ;-)

psych0
05-24-2010, 07:59
И има нова песен със Souja boy - тва е най-якия рапър(поне за мен).Justin най-после осъществи ме4тите си и както пише долу - гордея се с него =D> =D> :mrgreen: ;-) ;-)

8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:

BladeDancer
05-24-2010, 08:21
Всички момчета от класа ти са като него, защото си на 10-12 макс. Пък и нали каза че в БГ няма такова момче :D :D.
Иначе певицата може да пее само ако не беше толкова комерсиална и пози да правеше...
Soulja boy - личи си колко си голяма :D

elito0o0o0
05-24-2010, 09:26

8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: Върви да му поднесеш букетче! Ще се зарадва милата :oops: :razz: :razz:

LoveLetter
05-24-2010, 10:33

8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: Върви да му поднесеш букетче! Ще се зарадва милата :oops: :razz: :razz:
И една нова шапка с надпис "I'm gay" :razz:

elito0o0o0
05-24-2010, 10:39

И една нова шапка с надпис "I'm gay" :razz:Ще и хареса! 8)

wali00
05-24-2010, 11:58
Soulja Boy- най-велик рапър :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

рядко слушам рап, ама точно Soulja boy :razz: .. глупостта ви расте все повече и повече... :D

fire_magic
05-24-2010, 12:05
Може да е голям тъпак, но повярвайте ми сиг има хиляди фенки 8)

monitooo97
05-24-2010, 12:08
Бих искала да помоля тези които не го харесват и дори го мразят да не посещават темата или поне да не пишат коментари....
БТВ:ЗАПИС много ме кефи :) :grin: :grin: :grin:

Tempest
05-24-2010, 12:09
Може да е голям тъпак, но повярвайте ми сиг има хиляди фенки 8)

ако са с такъв манталитет, не й завиждам

psych0
05-24-2010, 12:10

И не мисля, че той по какъвто и да било начин оправдава коментарите и мнението ви, че е гей или мн женствен - в моето училище вс момчета са като него :)

Btw ... има ли нови новини около моето ангелче??? (въпросът е за фенове - не за хейтъри)

:lol: зле :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

elito0o0o0
05-24-2010, 12:28

:lol: зле :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Грешка!
Много зле!! :lol: :lol: :lol:

fire_magic
05-24-2010, 13:41
тоя е наи-известния в youtube има на 2-3 клипа над 150 милиона прегледа omfg :shock:

step_up_right
05-24-2010, 15:26
ХАХАХаХа омг...моля не ми посещаваи страницата...Абе ти кво,изчерпа се и ся като не знаете какво да отговаряте и вече-махнете ми се от темата....Леле кви сте жалки не е истина и то тоя ако доиде в бг и ако пее на някои стадион аз 6те се ка4а на някоя зграда и 6те го замерям с буркани пълни с развалени люти чушки ве,и си представям някви разглезени фенки на по 10-11 как седят и му се кефят като циганчета на вафла,и между ругото наистина не вярвам че си 8-ми клас,едва ли някои от тоя випуск ще слуша такива простотии,чудно че в моя клас няма ни един негов фен...чудно....

gogo4o4o
05-24-2010, 15:30

Не знам от коя планета си, нооо... Soulja(да, наистина има l) Boy да е най-великият рапър?!? :razz: :razz: :razz: Ice-T(един от истинските рапъри) каза, че Soulja Boy успя саморъчно да унищожи хип-хопа. Аз не слушам такава музика, но изказването на един от пионерите на хип-хопа би трябвало да има значение.

Tempest
05-24-2010, 16:58
JB с нов дует, този път с Майли Сайръс - тя е най-добрата... ъъ, ква се води тя? Е*ал съм го, важното е, че е най-добрата, щото пее с J&B :razz:

December
05-24-2010, 17:26
тоя е наи-известния в youtube има на 2-3 клипа над 150 милиона прегледа omfg :shock:Я моля ти се :lol:
Най-гледаната е Лейди ГаГа с над 1 милиард гледания на нейни клипове.И след нея мисля,че беше Солджа Бой(или както там му се пише името).

selenasky
05-24-2010, 17:54
тоя е наи-известния в youtube има на 2-3 клипа над 150 милиона прегледа omfg :shock:Я моля ти се :lol:
Най-гледаната е Лейди ГаГа с над 1 милиард гледания на нейни клипове.И след нея мисля,че беше Солджа Бой(или както там му се пише името).

---------> Ето все пак Souja boy е известен бе хораааааааааа !!!

gogo4o4o
05-24-2010, 18:37

Известен е, но песните му са помия.

Едит: Чакайте, бе, ся погледнах и видях, че каналът на Соулджа Бой е на 9-то място по гледаност за музикалните канали и на 34-то изобщо. Какво ме мамите само :lol: . Таа да, очевидно дори Jonas Brothers са по-известни от Соулджа Бой. 8-)

П.С. Научи се бе, момиче, Soulja Boy се пише... Като уж си му фенка, пиши му името правилно. :D

LoveLetter
05-24-2010, 18:40

Така ли бе, човееееееееееееееееееееее к?! :lol:

December
05-24-2010, 18:45
Джъстин Бийбър е гангстер :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=Iika41Vin9k :razz: :razz: :razz:

Абе не се ебавайте със Джъстин, иначе ще има бам бам с пушката :lol: :shock:

December
05-24-2010, 18:48

Едит: Чакайте, бе, ся погледнах и видях, че каналът на Соулджа Бой е на 9-то място по гледаност за музикалните канали и на 34-то изобщо. Какво ме мамите само :lol: . Таа да, очевидно дори Jonas Brothers са по-известни от Соулджа Бой. 8-)

П.С. Научи се бе, момиче, Soulja Boy се пише... Като уж си му фенка, пиши му името правилно. :DДжонас Брадърс са помия ама нали ги има милионите 13 годишни малоумни американки от които те да си изкарват парите :?

gogo4o4o
05-24-2010, 18:53

П.С. Научи се бе, момиче, Soulja Boy се пише... Като уж си му фенка, пиши му името правилно. :DДжонас Брадърс са помия ама нали ги има милионите 13 годишни малоумни американки от които те да си изкарват парите :?

Е, не съм отричал. Просто казвам, че не е толкова известен Соулджа Бой, колкото си мисли selenasky.

December
05-24-2010, 19:01
Джонас Брадърс са помия ама нали ги има милионите 13 годишни малоумни американки от които те да си изкарват парите :?

Е, не съм отричал. Просто казвам, че не е толкова известен Соулджа Бой, колкото си мисли selenasky.Т'ва се знае.Ония имат и сериал(нищо,че не могат да играят) и филм,и дрехи,и албуми и к'во ли още не :lol: А Soulja Boy май е по-популярен заради танците си.Ддз...Не съм фенка нито на Soulja Boy,нито на Джонасите.

П.П. много,много спам :lol:

LoveLetter
05-24-2010, 19:04
Джъстин Бийбър е гангстер :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=Iika41Vin9k :razz: :razz: :razz:

Абе не се ебавайте със Джъстин, иначе ще има бам бам с пушката :lol: :shock:
I am so уплашен.. :( :lol:

gogo4o4o
05-24-2010, 19:06
Джонас Брадърс са помия ама нали ги има милионите 13 годишни малоумни американки от които те да си изкарват парите :?

Е, не съм отричал. Просто казвам, че не е толкова известен Соулджа Бой, колкото си мисли selenasky.Т'ва се знае.Ония имат и сериал(нищо,че не могат да играят) и филм,и дрехи,и албуми и к'во ли още не :lol: А Soulja Boy май е по-популярен заради танците си.Ддз...Не съм фенка нито на Soulja Boy,нито на Джонасите.

П.П. много,много спам :lol:

Спамът си е супер. Добре, че замества простотиите за които е направена темата. 8-)

selenasky
05-24-2010, 19:12
Мразя Jonas Brothers ! - една съу4ени4ка мн им се кефи и се карахме за т'ва ... а колкото до Justin - той става за си4ко(даже и за гангстер) :D :-D :grin: :grin: :) :razz:

fire_magic
05-24-2010, 19:14

може ли линк към въпросния клип с над 1 милиард гледания или имаш предвид общ сбор?аз ти говоря за един 157 милиона...

http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&feature=fvsr

:razz: :razz: :razz:

December
05-24-2010, 19:14
Мразя Jonas Brothers ! - една съу4ени4ка мн им се кефи и се карахме за т'ва ... а колкото до Justin - той става за си4ко(даже и за гангстер) :D :-D :grin: :grin: :) :razz:И за ебане ли става :shock:

December
05-24-2010, 19:17

може ли линк към въпросния клип с над 1 милиард гледания или имаш предвид общ сбор?аз ти говоря за един 157 милиона...

http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&feature=fvsr

:razz: :razz: :razz:Да общ сбор е.
http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I - Bad Romance има 211,717,104 гледания :P :lol:

LoveLetter
05-24-2010, 19:27
http://www.mono.bg/article-5039.html :)

Tempest
05-24-2010, 19:32

между "известен" и "добър" понякога има огромна разлика.. както в случая :) той и Бийбър е известен, ама тва не значи, че е добър 8-)

naviacha
05-24-2010, 21:18
http://vbox7.com/play:8d94606e
мхаха не е ли полуидиот :razz:

December
05-24-2010, 21:21
http://vbox7.com/play:8d94606e
мхаха не е ли полуидиот :razz:Що да е полуидиот.Горкото дете го заболя вика "ау,ау".Добре че си има коса колкото каска,че да му пази :lol:

tWiLigHtgIrL
05-25-2010, 08:28
http://vbox7.com/play:cba4623e рeмикса на SOMEBODY TO LOVE с Ъшър :) очакваме скоро и клипа :)

elito0o0o0
05-25-2010, 09:27
http://vbox7.com/play:cba4623e рeмикса на SOMEBODY TO LOVE с Ъшър :) очакваме скоро и клипа :)Тоя Ъшър е по-женствен и от Джъстин Бобър бе :lol:

December
05-25-2010, 09:37
http://vbox7.com/play:cba4623e рeмикса на SOMEBODY TO LOVE с Ъшър :) очакваме скоро и клипа :)Тоя Ъшър е по-женствен и от Джъстин Бобър бе :lol:Хаха :razz: Не е вярно бе!
Точно си помислех,че не са останали фенове във фен темата и изкочи tWiLigHtgIrL :lol:
Поздравче http://www.youtube.com/watch?v=tOtRMouZR5k :smt020 :lol:

selenasky
05-25-2010, 09:45
http://vbox7.com/play:cba4623e рeмикса на SOMEBODY TO LOVE с Ъшър :) очакваме скоро и клипа :)

Аз мисля, 4е оригинала е по-добър :), а ина4е клипа сигурно ще е хубав - както вси4ки клипове на Justin4oooo :-) :grin: :)

elito0o0o0
05-25-2010, 09:59
http://vbox7.com/play:cba4623e рeмикса на SOMEBODY TO LOVE с Ъшър :) очакваме скоро и клипа :)Тоя Ъшър е по-женствен и от Джъстин Бобър бе :lol:Хаха :razz: Не е вярно бе!
Точно си помислех,че не са останали фенове във фен темата и изкочи tWiLigHtgIrL :lol:
Поздравче http://www.youtube.com/watch?v=tOtRMouZR5k :smt020 :lol:FAAAAAAAAAAAARM VILLE :lol: На тоя клип преди няколко седмици падах от смях :lol:

Айде сега и аз да ви поздраФя :oops: :oops: http://www.youtube.com/watch?v=2Z-bTrOlhDE :-({|= :-({|= :razz:

selenasky
05-25-2010, 10:54
Мразя Jonas Brothers ! - една съу4ени4ка мн им се кефи и се карахме за т'ва ... а колкото до Justin - той става за си4ко(даже и за гангстер) :D :-D :grin: :grin: :) :razz:И за е**не ли става :shock:

ем 4ак до там не можем да стигнем с Justin, защото сме твърде малки ... но бих си дала живота за една целувка с него ...
Но като цяло мом4ето не е зле и става за вси4ко, пък вие викайте, 4е е гей - се тая, нали е хубаввв ... :-D :lol: :D

December
05-25-2010, 11:17
Мразя Jonas Brothers ! - една съу4ени4ка мн им се кефи и се карахме за т'ва ... а колкото до Justin - той става за си4ко(даже и за гангстер) :D :-D :grin: :grin: :) :razz:И за е**не ли става :shock:

ем 4ак до там не можем да стигнем с Justin, защото сме твърде малки ... но бих си дала живота за една целувка с него ...
Но като цяло мом4ето не е зле и става за вси4ко, пък вие викайте, 4е е гей - се тая, нали е хубаввв ... :-D :lol: :DВ celebrity spectacular пише,че би ходил на срещи с фенки :lol:
http://www.bopandtigerbeat.com/wp-content/uploads/jbeebscelebspec.jpg Ах сигурно те е яд,че в България не излиза това списание.
Ето това е статията (http://images2.fanpop.com/image/photos/10700000/Magazine-Scans-2010-BOP-Celebrity-Spectacular-justin-bieber-10717482-304-399.jpg)

stef98
05-25-2010, 14:53

Но като цяло мом4ето не е зле и става за вси4ко, пък вие викайте, 4е е гей - се тая, нали е хубаввв ... :-D :lol: :DВ celebrity spectacular пише,че би ходил на срещи с фенки :lol:
http://www.bopandtigerbeat.com/wp-content/uploads/jbeebscelebspec.jpg Ах сигурно те е яд,че в България не излиза това списание.
Ето това е статията (http://images2.fanpop.com/image/photos/10700000/Magazine-Scans-2010-BOP-Celebrity-Spectacular-justin-bieber-10717482-304-399.jpg)
О това не е всичко! Това вече е старо, но има видео как е един ден със спечелилите.
1 Част (http://www.youtube.com/watch?v=9AOytHeIAgI)
2 Част (http://www.youtube.com/watch?v=X5ZLtXGp18I)
:grin: :grin: :grin:

selenasky
05-25-2010, 21:59
И аз бих искала 24 4аса с Justin и той тогава ще види какво е фенка (тези хи4 не се радват накак си) ... ама само при условие да не ни снимат ... и да сме само ние с него :grin: :) :-D =P~

ImMoRtAl4y
05-26-2010, 06:36
Кирилицата е абсолютно задължителна.
LadyDi

psych0
05-26-2010, 06:53
И аз бих искала 24 4аса с Justin и той тогава ще види какво е фенка (тези хи4 не се радват накак си) ... ама само при условие да не ни снимат ... и да сме само ние с него :grin: :) :-D =P~

Омг Омг момиче събуди се 8-)

dirtyyy
05-26-2010, 07:10

Омг Омг момиче събуди се 8-)

+

сладуран е,нека се кефи на живота ,докато не почне да му мутира гласа 8-)

KpucmuHa
05-26-2010, 12:02

Но като цяло мом4ето не е зле и става за вси4ко, пък вие викайте, 4е е гей - се тая, нали е хубаввв ... :-D :lol: :D

ти нормална ли си бе? :shock:

fire_magic
05-26-2010, 12:34
към selenasky
нека е гей майна щом е хубав ще му пуснеш нали?ама той на тебе дали ще пусне? :lol:

elito0o0o0
05-26-2010, 12:57
И аз бих искала 24 4аса с Justin и той тогава ще види какво е фенка (тези хи4 не се радват накак си) ... ама само при условие да не ни снимат ... и да сме само ние с него :grin: :) :-D =P~"Момиче.. събуди се" - +1
Излез от филма. Вярно,че мечтите са безплатни,ама вие се оливате вече.. :lol: Тоя само като те види и ще се разкрещи като малко момиченце,също така е способен да побягне в ОБРАТНАТА посока (както обикновено. ) Не е лесно да се уплаши човек. Сигурна съм,че си поредната 11-12 годишна ,която е .... айде да не ставам груба :lol: И моля те! Махни си тая снимка от аватара,че се уплаших!! :lol: :lol:

selenasky
05-26-2010, 13:19
За JB нямах тва предвид, ама явно не сте ме разбрали :lol: :lol: :lol:
все едно, а колкото до аватара ми ... хммм - не е лесно да си хубав, готин, sexy, и усмихнат ... а косата ми наистина е ужасна, ама снимката е 5 мин след къпане ;)

elito0o0o0
05-26-2010, 13:24
все едно, а колкото до аватара ми ... хммм - не е лесно да си хубав, готин, sexy, и усмихнат ... а косата ми наистина е ужасна, ама снимката е 5 мин след къпане ;) :razz: :razz: :razz: Секси?! :lol: :lol: Момиче! Моля те уе! Едно прасе е по-секси!! :lol: :lol:

December
05-26-2010, 13:29
все едно, а колкото до аватара ми ... хммм - не е лесно да си хубав, готин, sexy, и усмихнат ... а косата ми наистина е ужасна, ама снимката е 5 мин след къпане ;) :razz: :razz: :razz: Секси?! :lol: :lol: Момиче! Моля те уе! Едно прасе е по-секси!! :lol: :lol:Колко е сладинкооо http://www.az-deteto.com/pic/article/picture/569_1.jpg
Джъстин Бобър само като си го представя както го описа Елито как бяга и пищи падам от стола :razz:
selenasky не може момиче на 13 да е секси!

elito0o0o0
05-26-2010, 13:33
все едно, а колкото до аватара ми ... хммм - не е лесно да си хубав, готин, sexy, и усмихнат ... а косата ми наистина е ужасна, ама снимката е 5 мин след къпане ;) :razz: :razz: :razz: Секси?! :lol: :lol: Момиче! Моля те уе! Едно прасе е по-секси!! :lol: :lol:Колко е сладинкооо http://www.az-deteto.com/pic/article/picture/569_1.jpg
Джъстин Бобър само като си го представя както го описа Елито как бяга и пищи падам от стола :razz:
selenasky не може момиче на 13 да е секси! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ще ме разплачеш бе! :razz: :razz: :lol: Btw тя на 13 ли е???!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Аз си мислех,че е на 10-11 :lol:

selenasky
05-26-2010, 13:54
стига сте ме коментирали - спрете - тук се говори за джъстин - не за менн ... а пък и мисля, 4е тая фен тема стана антифентема 2 и нямам работа тук ....
4ао - и мразя да говорят за мен махам се поне да не ви слушам .... 8)

December
05-26-2010, 13:59
стига сте ме коментирали - спрете - тук се говори за джъстин - не за менн ... а пък и мисля, 4е тая фен тема стана антифентема 2 и нямам работа тук ....
4ао - и мразя да говорят за мен махам се поне да не ви слушам .... 8)Ти не ни слушаш,а ни четеш 8-)
И к'во...преди тука влизаха шоколадчето и Туайлайтгърл,обаче сега не влизат и ние тука го раздаваме само на спам :lol:
selenasky ако искаш да ти направим фен тема?
Да знаеш,че ако станеш гадже на Джъстин навсякъде ще те преследват и ще има твои снимки в списания.Както онази фризьорка дето се омъжи за Джонас.

elito0o0o0
05-26-2010, 14:02
4ао - и мразя да говорят за мен махам се поне да не ви слушам .... 8)Ти не ни слушаш,а ни четеш 8-)
И к'во...преди тука влизаха шоколадчето и Туайлайтгърл,обаче сега не влизат и ние тука го раздаваме само на спам :lol:
Да знаеш,че ако станеш гадже на Джъстин навсякъде ще те преследват и ще има твои снимки в списания.Както онази фризьорка дето се омъжи за Джонас. :razz: :razz: :razz: Когато това стане - Моля някой да ми се обади!
Ама гледай ся! Тя Гледа и не вярва на ушите си беейй!! :lol:

LoveLetter
05-26-2010, 14:30
Ух, ще ме убиете.. :razz: :razz:

selenasky
05-26-2010, 17:04
Да знаеш,че ако станеш гадже на Джъстин навсякъде ще те преследват и ще има твои снимки в списания.Както онази фризьорка дето се омъжи за Джонас.

ами по-добре антифен тема - вие тези по-добре ги правите :-D :-D :-D
аре сега сериозно bb, 4е се 4увствам гадно спрямо Justin Bieber, 4е си пиша с тези, които го мразят ...

psych0
05-26-2010, 18:07

аре сега сериозно bb, 4е се 4увствам гадно спрямо Justin Bieber, 4е си пиша с тези, които го мразят ...

чувствала се гадно,на човека не му дреме за тебе :lol: баси филма си чесно

elito0o0o0
05-26-2010, 18:30

чувствала се гадно,на човека не му дреме за тебе :lol: баси филма си чесноДа уее ! Много ми е забавно да го гледам тоз филм! Честно!! :lol: :lol: :razz:

Yobs1912
05-26-2010, 18:49
всичката педерастия на клада пред НДК !

ImTheBest
05-26-2010, 18:51

чувствала се гадно,на човека не му дреме за тебе :lol: баси филма си чесноДа уее ! Много ми е забавно да го гледам тоз филм! Честно!! :lol: :lol: :razz:

Интересно....всички фенове избягаха от фен темата :D

elito0o0o0
05-26-2010, 18:54

Интересно....всички фенове избягаха от фен темата :DЗащото избягаха във фен темата на selenasky 8) 8)

gogo4o4o
05-26-2010, 20:11

Интересно....всички фенове избягаха от фен темата :DЗащото избягаха във фен темата на selenasky 8) 8)

И тя ще падне, споко :lol:

elito0o0o0
05-26-2010, 20:27
selenasky never die!!

ImTheBest
05-26-2010, 20:33
selenasky never die!!

SHE NEVER BACKS DOWN !!!

December
05-26-2010, 20:46
Може ли на български :lol:
Вижте колко е секси Джъстин (http://www.justinbieberzone.com/wp-content/uploads/2009/11/Shirtless-hot-sexy-justin-bieber.jpg) :oops:
Такъв мажага!Уау!