Влез

View Full Version : Фен тема:Justin Bieber

Страници : 1 2 3 4 5 [6]

selenasky
06-18-2010, 15:10
Вие антифеновете си противоре4ите - последно според вас Justin гей ли е или моми4е ???? а ....
защото разлика има

И ве4е не ми се спори с вас ... той е прекрасен и каквото хубаво и да кажа за него ще е твърде малко ... и да милото ми ангел4е - Justin - ще идва в България , но мисля, 4е догодина ... надявам се с пове4ето фенове да се видим там :grin:

иииии ... вие хейтърите малко по-леко с обидите към Джъстин, 4е все пак това е фен тема (поне така пише горе)

bbbrs
06-18-2010, 15:20
олее ... мише че темата е за вс фенове ... а не за некфи такиаа, дет не го харесват... някой да е искал мнението на тези които не са му фенове... ? .... знам че завиждате на момчето ... но това е тама САМО за феновете му .... вече ми писна от такиа като вас ...

а по темата ... аз съм също голяма фенка на Justin Bieber ... супер яки песнички има ... спр е :smt007 :smt007 :smt007 да завиждам на децкия му глас и каската на главата му(прическата) и че мяза на пендел

Оо, съжалявам, че ще го кажа, но не мога да се въздържа..Със сигурност неговата "каска" е много по добре от сплесканата ти,мазна,лизана от крава коса :) Виж, че ти не приличаш на нищо, айде са У лево ии без да обиждаме Джъстин ..Моа ти го нахакам ПОТЕН в малката ти девствена сливка :grin: Ама забелязах че фенове на туи педалче са само малки недорасли пишлемета на по 11 12 години

bbbrs
06-18-2010, 15:21
То и тои на толкос изглежда де

wali00
06-18-2010, 15:23
Вие антифеновете си противоре4ите - последно според вас Justin гей ли е или моми4е ???? а ....
защото разлика има

И ве4е не ми се спори с вас ... той е прекрасен и каквото хубаво и да кажа за него ще е твърде малко ... и да милото ми ангел4е - Justin - ще идва в България , но мисля, 4е догодина ... надявам се с пове4ето фенове да се видим там :grin:

иииии ... вие хейтърите малко по-леко с обидите към Джъстин, 4е все пак това е фен тема (поне така пише горе)

Задаваш въпрос и аз ти отговарям на момента.. 8-) Вярно е, че между хомо и момиче има разлика (duuh.. :D ), но при Джъстин НЕ е така.. Тоест.. той е обратен по сексуалност и момиче по външност и душевност.. Капиш?! 8-)

Sunny95
06-18-2010, 15:23
Хора ПРЕСТАНЕТЕ ТОВА Е ФЕН ТЕМА !!! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?! :shock: МАЛЕЕ....КАТО НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ ПИШЕТЕ В АНТИ-ФЕН ТЕМАТА!!! просто не виждам смисъл в всичките спорове и спамове СТИГА!

elito0o0o0
06-18-2010, 16:08
Хора ПРЕСТАНЕТЕ ТОВА Е ФЕН ТЕМА !!! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?! :shock: МАЛЕЕ....КАТО НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ ПИШЕТЕ В АНТИ-ФЕН ТЕМАТА!!! просто не виждам смисъл в всичките спорове и спамове СТИГА!Е ее... проблем ли имаш, че се забавляваме?!
По цял ден пея бейби беейби беейби ооууу ам лайк ббеййби беейби беейби нооууу .. ти тука ми правиш проблем... Аз НЕ спамя! Аз съм луда по Бобъра :-) :lol: .. А btw .. огледай се само и виж колко фенове има във темата и тогава ми говори, че е фен тема.. Човека просто е объркал заглавието.. :lol:

step_up_right
06-18-2010, 16:20
леле,няколко пъти не съм влизала,и феновете още повтарят махай ми се от темата...леле хорица вземете се в ръце бре.Може ли да си направите някакво закрито общество или както му се вика и клиповете да се гледат и слушат само от вас...а не като превключа някой канал и тоя дечко...ма честно...писна ми от лигавото му гласче...има и други деца изпълнители...ама това неговото на нищо не мяза...тоя ако ми дойде в бг...леле тва ще е ужасно...между другото как по-точно стана известен и кой глупак реши че е "надарен" едва ли го е направил сам...и съм 100 % сигурна че е неграмотен...умствен товар му е майката бобър....умствен,не като тебе :-D :-P :P

Sunny95
06-18-2010, 17:15
Хора ПРЕСТАНЕТЕ ТОВА Е ФЕН ТЕМА !!! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?! :shock: МАЛЕЕ....КАТО НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ ПИШЕТЕ В АНТИ-ФЕН ТЕМАТА!!! просто не виждам смисъл в всичките спорове и спамове СТИГА!Е ее... проблем ли имаш, че се забавляваме?!
По цял ден пея бейби беейби беейби ооууу ам лайк ббеййби беейби беейби нооууу .. ти тука ми правиш проблем... Аз НЕ спамя! Аз съм луда по Бобъра :-) :lol: .. А btw .. огледай се само и виж колко фенове има във темата и тогава ми говори, че е фен тема.. Човека просто е объркал заглавието.. :lol:

Виж мацка айде ако обичаш пиши "великите" ти коментари в Анти-фен темата :) !

Sunny95
06-18-2010, 17:17
леле,няколко пъти не съм влизала,и феновете още повтарят махай ми се от темата...леле хорица вземете се в ръце бре.Може ли да си направите някакво закрито общество или както му се вика и клиповете да се гледат и слушат само от вас...а не като превключа някой канал и тоя дечко...ма честно...писна ми от лигавото му гласче...има и други деца изпълнители...ама това неговото на нищо не мяза...тоя ако ми дойде в бг...леле тва ще е ужасно...между другото как по-точно стана известен и кой глупак реши че е "надарен" едва ли го е направил сам...и съм 100 % сигурна че е неграмотен...умствен товар му е майката бобър....умствен,не като тебе :-D :-P :P

Сори,че ти го казвам мацка ама си мн.зле :D сигурна съм,че не пееш по-добре от него! И Джъстин не е неграмотен!!!

wali00
06-18-2010, 17:41

Сори,че ти го казвам мацка ама си мн.зле :D сигурна съм,че не пееш по-добре от него! И Джъстин не е неграмотен!!!

Вииж.. МАЦКА.. Ще си правим к'вото искаме.. Пък и новак като тебе така да говори на елито0о0.. :-D няма да стане (не че аз не съм новак де..)..

за да не е 100% спам.. ще постна двете си любими пародии на Бобърката:
1) http://www.youtube.com/watch?v=W_cGo0q7krk
:D :D

2) http://www.youtube.com/watch?v=2Z-bTrOlhDE - йаба-даба-даба-дуу :lol: :lol:

LoveLetter
06-18-2010, 17:58
Не мога да си обясня, защо пък трябва се прави проблем на тоя който е новак?! Все едно хората с по 15 хиляди мнения са великите.

http://www.justinbieberzone.com/wp-content/uploads/2010/01/justin_bieber_handgesturehabit.jpg
http://www.blogcdn.com/www.jsyk.com/media/2009/12/justinbieberdetails120809.jpg

ЬАПХЬЬХАХЬАХАХАХА :lol:

selenasky
06-18-2010, 18:22
^ Съгласна съм ... :)

elito0o0o0
06-18-2010, 18:43
Чакай ве!? Аз да съм казала, че съм велика? По-скоро вие се правите на такива.. И айде да не разбирате толкова, а? :)

Sunny95 ти не можеш да ми казваш АЗ какво да правя... чат ли си? :) "шефке" :) Тоя форум е за всички.. ;) Мога да пиша, в която и да е тема.. и без това темата отдавна се е превърнала в анти... ;) Пък и на мен лично ми е забавно да се ебавам с акълите ви... особено с Ели.. Писала си моля ти се с Джъстин :lol: , Обичала го... не знам какво си... Излезте от филма.. Когато спрат да му пускат лигавите "песнички", в които пее за любовта... тогава и аз ще спра да пиша в тази тема. :) Не е честно да искам да отида в мола или в някое кафене и да тръгнат да ми го пускат тоя ... или тая.. все тая.. ;) Писна ми да го изкарват, че е най-великия.. най-великия на ****** ден.. ;)

wali00
06-18-2010, 19:02
Не мога да си обясня, защо пък трябва се прави проблем на тоя който е новак?! Все едно хората с по 15 хиляди мнения са великите.

http://www.justinbieberzone.com/wp-content/uploads/2010/01/justin_bieber_handgesturehabit.jpg
http://www.blogcdn.com/www.jsyk.com/media/2009/12/justinbieberdetails120809.jpg

ЬАПХЬЬХАХЬАХАХАХА :lol:

Ем не, ама нямаш право да се отнасяш и говориш така на човек, който от 2 години е във форума.. Просто е тъпо.. НЗ.. Просто ме подразни отношението и.. :(

LoveLetter
06-18-2010, 19:16
Да, ама за какво трябва се разделяме на новаци и хора, които са по-дълго във форума. Все едно какви са новите, дали ще са Бобър фенове или други.

BladeDancer
06-18-2010, 22:24
Ние харесваме гейбър.. само че по различен начин.

Ще идва в Б-я ? Йухууууу ( как се пише тва чудо), ще го замеряме с камъни и ще му слагаме стъклени врати ( трапове). Той ще пее кво беше ся... камъните падат :D

Ravage
06-19-2010, 10:17
Забелязва се странна тенденция, повечето хора които пишат в защита на Гейбърчо имат никове завършващи на 95, ако това е набора им значи просто са още твърде млади за да осъзнаят какво е музика

December
06-19-2010, 10:22
^ Абе и Елито и Валю или Валио ;д са 95,обаче си разбират от музиката.То си е до човека.

Средън пръст ли показва :shock: :shock: :razz: :razz:

LoveLetter
06-19-2010, 10:31
Да, специално за всички вас..ПРОПАДНАЛИТЕ ХЕЙТЪРИ..УМРЕТЕ, УЕЕЕЕЕЕ!!!! :x

:lol: :lol:

xWandereRx
06-19-2010, 10:53
абя сякаш и показалецът му е странно опънат :D
ама очилата.... :lol: :lol: :lol:

selenasky
06-19-2010, 11:57
и аз съм набор 95 и кво от тва ... разбирам от музика и от филми пове4е от тези на 18 и 19 :-D ... хи4 не е правилно да смяташ така ...

December
06-19-2010, 12:14
Джъстин харесва умни момичета :D
http://www.teenproblem.net/news/s/20084.html
Чак и тука почнаха да пишат за него :lol:

elito0o0o0
06-19-2010, 12:35
и аз съм набор 95 и кво от тва ... разбирам от музика и от филми пове4е от тези на 18 и 19 :-D ... хи4 не е правилно да смяташ така ... :razz: :razz: Ти ако знаеш каква музика да слушаш щях да ти се поклоня направо.. :lol:

selenasky
06-19-2010, 12:42
^Мразя 4алга и класи4еска музика - вси4ко друго слушам :lol:

Колкото до Джъстин, все пове4е се обеждавам колко време се търсим с него ... жалко, 4е сме на хиляди километри :(

elito0o0o0
06-19-2010, 12:46

Колкото до Джъстин, все пове4е се обеждавам колко време се търсим с него ... жалко, 4е сме на хиляди километри :( :razz: :razz: Абе момиче бе!! Колко пъти да ти казвам да излезеш най-после от този филм.. :lol:

psych0
06-19-2010, 12:50

Колкото до Джъстин, все пове4е се обеждавам колко време се търсим с него ... жалко, 4е сме на хиляди километри :( :razz: :razz: Абе момиче бе!! Колко пъти да ти казвам да излезеш най-после от този филм.. :lol:

еее мечтите са безплатни 8-) нека си мечтае и въобразява

selenasky
06-19-2010, 12:50
Не мога да приема, 4е мом4етата в България са толкова смотани - да бяха като него кой им е виновен ...
Историята ми с Джъстин е като тази на Ромео и Жулиета и ако не сме заедно или ще се самоубия, или ще стана монахиня ... повярвайте ми достатъ4но луда съм :grin:

December
06-19-2010, 13:00
Не мога да приема, 4е мом4етата в България са толкова смотани - да бяха като него кой им е виновен ...
Историята ми с Джъстин е като тази на Ромео и Жулиета и ако не сме заедно или ще се самоубия, или ще стана монахиня ... повярвайте ми достатъ4но луда съм :grin:Леле ти ЛСД ли взимаш или имаш жълта книжка попринцип :razz:
Ако станеш монахиня,няма да можете да се ожените :( И Елито,другото :-D право каза - много си филмирана :lol:
Ама нищо,то без да се влюбиш здравата в някоя звезда докато си тийн не минава ;д Аз преди в Раян от О.С. се бях влюбела :lol:

Довечера като не ме мързи,ще напиша малко и затова дето каза за музиката,че си много запозната с материала :lol:
А ти Селенали се казваш бе?

LoveLetter
06-19-2010, 13:04
"Историята му е мн тъжна.Като дете е бил мн беден и всички са му се подигравали.Сега той е идолът на повечето момичета и е голям сладур и е само на 15 ....Ето ви и малко снимчици" :lol:

Идол на момичетата?! Момичетата искат да приличат на Бобъра.. :lol:

elito0o0o0
06-19-2010, 13:42
Историята ми с Джъстин е като тази на Ромео и Жулиета и ако не сме заедно или ще се самоубия, или ще стана монахиня ... повярвайте ми достатъ4но луда съм :grin:К`ва история бе момиче? В скайпа ли? :razz: :razz: Това дори не е неговия скайп... :lol:

December
06-19-2010, 13:47
Искаааам скайпа на Джъстииин :grin:
Джъстин ще се влюби в мене,и ще стана неговият Ромео, после Елито ще плаче и ще се самоубие :(
Ама...любов.Ще бъдем като във латиноамериканските сериали :grin: :D

selenasky
06-19-2010, 14:06
мн искате Джъстин само за себе си ,но ние фенките трябва да се подкрепяме - аз поне бих го разделила с още 4-5 фенки моето мило :)

December
06-19-2010, 14:08
мн искате Джъстин само за себе си ,но ние фенките трябва да се подкрепяме - аз поне бих го разделила с още 4-5 фенки моето мило :)Оргия с Джъстин Бобър :smt081 :smt081 :smt081

selenasky
06-19-2010, 14:46
^нямах това предвид (зву4и ужасно)

wali00
06-19-2010, 14:49

палава си.. не го крий.. знам к'ви мръсни фантазийки имаш :D .. пазиш ги за Бобъра, за жалост.. :(

December
06-19-2010, 14:57

палава си.. не го крий.. знам к'ви мръсни фантазийки имаш :D .. пазиш ги за Бобъра, за жалост.. :( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Такава е тя :oops:

И пак те питам(за елито)
Ти ЛСД ли взимаш или имаш жълта книжка попринцип ?

elito0o0o0
06-19-2010, 15:56

палава си.. не го крий.. знам к'ви мръсни фантазийки имаш :D .. пазиш ги за Бобъра, за жалост.. :( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Такава е тя :oops:

И пак те питам(за елито)
Ти ЛСД ли взимаш или имаш жълта книжка попринцип ? :razz: :razz: Аз искам да я попитам същото! :lol:

selenasky
06-19-2010, 16:01
к'во е ЛСД и к'во е жълта книжка (сорри, 4е не знам) ?

December
06-19-2010, 16:32
к'во е ЛСД и к'во е жълта книжка (сорри, 4е не знам) ? :shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ти или си излязла от 18 век,или наистина си на ЛСД и имаш някакви мозъчни увреждания :shock: :razz:
Ама аз като добричка,ще ти обесня :oops:
ЛСД-то е наркотик ( http://drugs.hit.bg/11.htm ).Ако искаш гледай в неделя(тази неделя) по Нешънъл Джеографик от 21:00, ще дават интересен филм за ЛСД-то.
Жълта книжка дават на тия от лудницата :razz:

bbbrs
06-19-2010, 16:33
к'во е ЛСД и к'во е жълта книжка (сорри, 4е не знам) ? ЛСД е наркотик а жълта книжка имат лудите хора.

selenasky
06-19-2010, 16:35
еее аз наркотици мразя :? много ми е мъ4но, 4е ме свързвате с такива неща ... ина4е за лудостта имаш право - луда съм от любов по Justin4ooooo, когато го видя и си загубвам ума :grin:

December
06-19-2010, 16:39
еее аз наркотици мразя :? много ми е мъ4но, 4е ме свързвате с такива неща ... ина4е за лудостта имаш право - луда съм от любов по Justin4ooooo, когато го видя и си загубвам ума :grin:Ами ти сигурно все си гледаш подписа и затова ги говориш пълни глупости :lol:
Луда от любов!Пияна от любов!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Кво чалгарско го изкарах само :lol:

bbbrs
06-19-2010, 17:05
еее аз наркотици мразя :? много ми е мъ4но, 4е ме свързвате с такива неща ... ина4е за лудостта имаш право - луда съм от любов по Justin4ooooo, когато го видя и си загубвам ума :grin: Твоя жастинчо става само за шамаросване с хуи по гъза

BladeDancer
06-19-2010, 17:58
Като стана въпрос за подписа. Ти знаеш ли кво значи loverman и знаеш ли че се пише заедно ?

За музиката не ти вярвам :D.Ти пусна 1 -2 песни и ще намразиш всичко.

Бтв... аз имам една жълта книжка. Мале да не съм луд бе хора?? :/

бтвх2 психо сетих се за една песен която я свързват с човека от аватарати ( а именно любимия ми музикант Kirk Hammett) Metallica - Loverman нищо че е кавър :D .

LoveLetter
06-19-2010, 18:01
Стига сте се подигравали на момичето, уе!!!!!!!!! :x Няма такива груби хора, като вас!!! Никъв срам!!!! :x

selenasky
06-19-2010, 18:17
Тая Селенаскай е мн отка4ена :(

elito0o0o0
06-19-2010, 18:23
Тая Селенаскай е мн отка4ена :( :grin: :grin: Йес, на едно мнение сме!!

ПП: И още не иска да излезе от тоя филм... :( :( :? :booooomb: :lol:

December
06-19-2010, 18:23
Тая Селенаскай е мн отка4ена :( :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Абе ти да не си фейк?
Или се пристрасти към славата и гледаш да ставаш все по-фрапираща?
Божкеее :razz:

elito0o0o0
06-19-2010, 18:31
Тая Селенаскай е мн отка4ена :( :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Абе ти да не си фейк?
Божкеее :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:

К`ва слава бе човек?! :razz: :lol: :lol: :lol: Ели, моля те, вече не си на 5 години, че да си играеш на актриса във филма "С обич към бобрите" .. (Нали не си на 5?!?! )

December
06-19-2010, 18:46
Абе ти да не си фейк?

К`ва слава бе човек?! :razz: :lol: :lol: :lol: Ели, моля те, вече не си на 5 години, че да си играеш на актриса във филма "С обич към бобрите" .. (Нали не си на 5?!?! )Те днешните деца са модерни (: Не стига,че почват да се ебат от 12 годишни,ами и са некви хакери.Детенцето на едни познати е на 3 и знае как да си включва компютъра и да влиза във фейсбук.Уау!А представи си за 5 годишна о0 !
Не се очудвам да е на толкова (:

melocoton
06-19-2010, 18:59
Абе ти да не си фейк?

К`ва слава бе човек?! :razz: :lol: :lol: :lol: Ели, моля те, вече не си на 5 години, че да си играеш на актриса във филма "С обич към бобрите" .. (Нали не си на 5?!?! )Те днешните деца са модерни (: Не стига,че почват да се ебат от 12 годишни,ами и са некви хакери.Детенцето на едни познати е на 3 и знае как да си включва компютъра и да влиза във фейсбук.Уау!А представи си за 5 годишна о0 !
Не се очудвам да е на толкова (: :razz: :razz: :razz: :razz:

selenasky
06-19-2010, 19:08
не на 4 съм, ама мисля, 4е вие сте на 2 :lol:
иии ... аз вси4ко това го пиша, за да ви накарам да спрете да обиждате Джъстин (щото вие без да се занасяте с някой не може) ...
Вие ще видите като се оженим с Джъстин ще запо4нем кампания срещу хейтърите :?
Иии ... к'ви са тези филми дето бълнвате ... Justin Bieber е истински ... сладур и вие ако не го оценявате - него и музиката, която прави, зна4и не сте добре :x

Sunny95
06-19-2010, 19:08
Писна ми от вас МАЙ НЕ МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ :? ОТГОРЕ ПИШЕ ФЕН ТЕМА ! ! !

December
06-19-2010, 19:13
Писна ми от вас МАЙ НЕ МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ :? ОТГОРЕ ПИШЕ ФЕН ТЕМА ! ! !Отдавна това не важи :razz: Аз мисля,че темата трябва да се прекръсти "Чат темата на Декември и Елито+Джъстин Бобър и разни други" :lol: 8-)

иии ... аз вси4ко това го пиша, за да ви накарам да спрете да обиждате Джъстин (щото вие без да се занасяте с някой не може) ...
Иии ... к'ви са тези филми дето бълнвате ... Justin Bieber е истински ... сладур и вие ако не го оценявате - него и музиката, която прави, зна4и не сте добре :xАх каква саможертва в името на любимият!!!Колко си благородна само!
Знам,че ще се ожените бе :-) Искам да съм кума обаче :oops: А пък Ъшър ще му е кум на Бобъра :oops: Сигурна съм,че ще е чудесно всичко :-) :-)

Sunny95
06-19-2010, 19:17
Писна ми от вас МАЙ НЕ МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ :? ОТГОРЕ ПИШЕ ФЕН ТЕМА ! ! !Отдавна това не важи :razz: Аз мисля,че темата трябва да се прекръсти "Чат темата на Декември и Елито+Джъстин Бобър и разни други" :lol: 8-)

Иии ... к'ви са тези филми дето бълнвате ... Justin Bieber е истински ... сладур и вие ако не го оценявате - него и музиката, която прави, зна4и не сте добре :xАх каква саможертва в името на любимият!!!Колко си благородна само!
Знам,че ще се ожените бе :-) Искам да съм кума обаче :oops: А пък Ъшър ще му е кум на Бобъра :oops: Сигурна съм,че ще е чудесно всичко :-) :-)

Мали...МНОГО си зла бе мацка :? защо се подиграваш на момичето?Пфф...пиши в анти-фен темата моля те !

LoveLetter
06-19-2010, 19:22

Какво?! :shock: Ще се натискаш с Ъшър..Всичко приключи.. :x

Не ми е добре.. :lol: :lol:

December
06-19-2010, 19:23
Мали...МНОГО си зла бе мацка :? защо се подиграваш на момичето?Пфф...пиши в анти-фен темата моля те !Много съм зла :shock: :oops: :razz: :razz: :razz: :razz:
В анти темата е тъпо.Тука е много по-комфортно и забавно.Та как ще й се подигравам на Елито :shock: Та тя е толкова прекрасна!Искам да съм найна кума и да й бъда най-добра приятелка :-)
Ти май нищо не разбираш :lol:

elito0o0o0
06-19-2010, 19:23

Мали...МНОГО си зла бе мацка :? защо се подиграваш на момичето?Пфф...пиши в анти-фен темата моля те !Стига с тая мацка бе! Не сме първи приятелки, че нито на мен, нито на нея да ни викаш - ей мацка... Нито ни познаваш, нито нищо... Що реши да се правиш на интересна? Това си е наша работа като й се ебаваме на Ели.. То си е за ебавка.. Гледай.. ние се опитваме да и помогнем да излезе от филма.. Наистина е жалко това, което пише.. :? :?

December
06-19-2010, 19:26

Какво?! :shock: Ще се натискаш с Ъшър..Всичко приключи.. :x

Не ми е добре.. :lol: :lol:К'во натискане :shock: Та Ъшър е женен :shock: И как можа само да си го помослиш :shock:
Та Ъшър ще е кум защото нали е просветителя(???!!!! :lol: ) на Джъстин.
Но ако се мазниш на Елито,може и тебе да настаним на тая позиция :oops:

elito0o0o0
06-19-2010, 19:26
Сериозно вече почвам да се замислям дали хората имат мозък... Ти трябва да си пълна откачалка, че да тръгваш да говориш, че ще се жениш за човек, който дори не те познава и тем подобни... Ама моля ти се! ... :? Направо ми иде да се гръмна!

December
06-19-2010, 19:28
Сериозно вече почвам да се замислям дали хората имат мозък... Ти трябва да си пълна откачалка, че да тръгваш да говориш, че ще се жениш за човек, който дори не те познава и тем подобни... Ама моля ти се! ... :? Направо ми иде да се гръмна!Ти май не следиш добре сериала :? Тя му има скайпа,те си пишат и той й е казал,че я обича :oops: :-)

LoveLetter
06-19-2010, 19:28
К'во натискане :shock: Та Ъшър е женен :shock: И как можа само да си го помослиш :shock:
Та Ъшър ще е кум защото нали е просветителя(???!!!! :lol: ) на Джъстин.
Но ако се мазниш на Елито,може и тебе да настаним на тая позиция :oops:
Ще се постарая.. :oops:

Sunny95
06-19-2010, 19:29

Мали...МНОГО си зла бе мацка :? защо се подиграваш на момичето?Пфф...пиши в анти-фен темата моля те !Стига с тая мацка бе! Не сме първи приятелки, че нито на мен, нито на нея да ни викаш - ей мацка... Нито ни познаваш, нито нищо... Що реши да се правиш на интересна? Това си е наша работа като й се ебаваме на Ели.. То си е за ебавка.. Гледай.. ние се опитваме да и помогнем да излезе от филма.. Наистина е жалко това, което пише.. :? :?

Ти пък какво се правиш на голяма ?! Мале писнало ми е от тъпи кучки с извинение!

rKo18
06-19-2010, 19:31
Къф е тоя,че и фен тема има :-o

elito0o0o0
06-19-2010, 19:32
Боже, ама ти наистина не можеш да загрееш! Остани си забозила като искаш "мацка"! :lol: :lol: А btw достатъчно голяма съм, че да мога да мисля трезво и нормално.. Ти да не би да завиждаш? .. Боже... кучка съм била.. айде да не се обиждаме, а?!

selenasky
06-19-2010, 19:35
айде тихо на вси4ки хейтъри ... вие, днешните хора, мн сте се променили - да се еб***те с една любов,която е 4иста и искрена и е нещо приятно, за разлика от 4етенето на тъпите ви коментари :x
все ми е тая кво мислите за мене, ама поне не нападайте и другите фенове като Съни и Туайтлайтгърл ... не ви прави 4ест :(

elito0o0o0
06-19-2010, 19:36
айде тихо на вси4ки хейтъри ... вие, днешните хора, мн сте се променили - да се еб***те с една любов,която е 4иста и искрена и е нещо приятно, за разлика от 4етенето на тъпите ви коментари :x
все ми е тая кво мислите за мене, ама поне не нападайте и другите фенове като Съни и Туайтлайтгърл ... не ви прави 4ест :(Абе момиче! Когато се вземеш в ръце и се усетиш, че си на земята, тогава ми говори какво да правя!

Sunny95
06-19-2010, 19:39
Боже, ама ти наистина не можеш да загрееш! Остани си забозила като искаш "мацка"! :lol: :lol: А btw достатъчно голяма съм, че да мога да мисля трезво и нормално.. Ти да не би да завиждаш? .. Боже... кучка съм била.. айде да не се обиждаме, а?!

Хах смешна си вече! :razz: :razz: :razz: Мале искренно се забавлявам като чета смешните ти мнения :lol:

elito0o0o0
06-19-2010, 19:42

Хах смешна си вече! :razz: :razz: :razz: Мале искренно се забавлявам като чета смешните ти мнения :lol:Ами аз поне съм забавна, ти и това не умееш да си. ;)

December
06-19-2010, 19:42
все ми е тая кво мислите за мене, ама поне не нападайте и другите фенове като Съни и Туайтлайтгърл ... не ви прави 4ест :(Aма моля ти се говори за другите :/ Нали знаеш,че аз те харесвам и искам да бъда твоя кума и най-добра приятелка :oops: :-)
Ако кажеш дори ще започна да слушам Бобчето (моля те не ме моли за това,ще трябва да ти откажа)

LoveLetter
06-19-2010, 19:43
Мир и любов, уе! :x

elito0o0o0
06-19-2010, 19:44
все ми е тая кво мислите за мене, ама поне не нападайте и другите фенове като Съни и Туайтлайтгърл ... не ви прави 4ест :(Aма моля ти се говори за другите :/ Нали знаеш,че аз те харесвам и искам да бъда твоя кума и най-добра приятелка :oops: :-)
Ако кажеш дори ще започна да слушам Бобчето (моля те не ме моли за това,ще трябва да ти откажа) :lol: Да бе, а аз ще съм шаферка.. :lol:

December
06-19-2010, 19:45
Мир и любов, уе! :xИ музикаа :smt001
Хипитаа :---)

Sunny95
06-19-2010, 19:46
Ако кажеш дори ще започна да слушам Бобчето (моля те не ме моли за това,ще трябва да ти откажа)

Защо се подиграваш на момичето? Малеее......извинявай,че ти го казвам ама си много злобна!

December
06-19-2010, 19:48

Защо се подиграваш на момичето? Малеее......извинявай,че ти го казвам ама си много злобна!Ама аз искам да съм нейна прителка :shock: Ти бавна ли си?Та аз много я харесвам :shock:
МАЦКОООО не схвана ли :-) 8-) :lol:

selenasky
06-19-2010, 19:51
Хората,които мразят Джъстин не могат да са ми приятели :?

elito0o0o0
06-19-2010, 19:52
оуоуоу о! оуоуоу о! оуоуоу о!

Ю ноу ю лов миии , Ай ноуу ю керр
Джъст шаутт уеневъъърр енд Айл би деееррр
Ю уонт май лааав, ю уонт май хааррт
Енд уи уил невър евър евър би апаааарртт ... :lol: :lol:

Sunny95
06-19-2010, 19:52

Защо се подиграваш на момичето? Малеее......извинявай,че ти го казвам ама си много злобна!Ама аз искам да съм нейна прителка :shock: Ти бавна ли си?Та аз много я харесвам :shock:
МАЦКОООО не схвана ли :-) 8-) :lol:

О ще се обиждаме ли :) ОК! Не не съм бавна ! Ама ти си много злобно същтество от къде я вадиш тая злоба ?! :shock:

December
06-19-2010, 19:55
Хората,които мразят Джъстин не могат да са ми приятели :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Та ти си разделяш приятелите на - анти Джъстин и обичат Джъстин :shock:
Както и да е.Аз не го мразя :oops: Аз му завиждам :razz:
Както и да е - ама и двете харесваме Лейди Гага :grin: Ще си приказваме за дрешки,за диети и за нея :grin: :oops: :-)

Ти Селена ли се казваш бе :lol: ?
Айди хохо :-)

LoveLetter
06-19-2010, 19:56
Спeциално.. http://vbox7.com/play:bbd5f160 :oops:

Обичайте се.. :-)

December
06-19-2010, 19:57
оуоуоу о! оуоуоу о! оуоуоу о!

Ю ноу ю лов миии , Ай ноуу ю керр
Джъст шаутт уеневъъърр енд Айл би деееррр
Ю уонт май лааав, ю уонт май хааррт
Енд уи уил невър евър евър би апаааарртт ... :lol: :lol:йес бейби :grin: :grin: :grin: :smt001 :smt001 :smt001 :grin: :grin: :grin: :grin: :smt020 :smt020 :smt020 :smt020 :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :-) :-)

elito0o0o0
06-19-2010, 19:59
Ар уи Ън айтъъмм ?! Гърл куит плейеннн
уър джъст френдс , уат ар ю сейеенн
сейд дерзззз анадъъърс луук райт ин май аааййс

Май фърст лов броуук май харт фор дЪ фърст таааайм
Енд ай уЪс лайк
БЕЕЕЕЕЙБИ БЕЕЕЙБИ БЕЕЙБИ оУУУУУУУУУУУУУУУУУ
ам лайк БееЙбии БЕЕЙБИ бееЙЙби НОУУУУ..... :-) :lol:

selenasky
06-19-2010, 20:00
Елена се казвам и моля не ме питайте къде живея :-D
мн сте смешни

December
06-19-2010, 20:03
Спeциално.. http://vbox7.com/play:bbd5f160 :oops:

Обичайте се.. :-)Обачаме се бе :oops: :-)
Аз не съм злобна бе.Аз кипя от любов :-)
Леле тая песен много я обичам на пиано :smt007
А Лейди ГаГа с тея балончета е много сладка <33
http://prikachi.com/images/984/2242984u.gif
Джъстин нали е много известен и има връзки в шоубизнеса,пък и нали и Елито харесва ГаГа,ще го накараме да уреди Лейди ГаГа да пее на сватбата :grin: Много супер-дупер якооо :grin: :-)

LoveLetter как ти е ласта?(ласт.фм ;д)

December
06-19-2010, 20:06
мн сте смешниЕлена?Ми тогава що селенаскай?
И що бе милинка,кажи откъде си,аз не съм педофил :razz:

LoveLetter
06-19-2010, 20:08
http://www.last.fm/user/UnableToLoveU

Мой и на още няколко човека..От където идват някой бози.. 8-)

elito0o0o0
06-19-2010, 20:09
мн сте смешни

Бееейби беейби бейййййби оууууу
ам лайк бееейбе беейбе беейбе нооуу
ам лайк ееейби беейби бейййййби оууууу

ай тоут ю оууеййс бии мааайн мааайн

фор ю, ай ууд хев дон уатевъър
енд ай джъст кееен`т бИлииив , уи ейнт тугедъъър
едн ай уана плей ит куул, бЪт айм луусин юю
айл бай ю ееенитииинг , айл бай ю еениии риинг
енд айм ин пийсеес , бейби фикс ми!
енд джъст шейк ми тил ю уейк ми фром дис беед дриймм

айм гоиинг даауун дааун дауун даун
енд ай джъст кеен`т бИлиив май фърст лов ууд би араунд!! 8-) :-) :-) :oops: :oops: :razz:

selenasky
06-19-2010, 20:10
ми така искам - кой ще ми каже къв да ми е ника :? едно мом4е ми викаше Селена и ми бъркаше името и за тва :) ама ника си ми е готин ... направо като Джъстин :grin:

selenasky
06-19-2010, 20:12
мн сте смешни

фоу ю, ай ууд хев дон уатевъър

енд ай джъст кеен`т бИлиив май фърст лов ууд би араунд!! 8-) :-) :-) :oops: :oops: :razz:

Елиии големи хитове цепиш бе мила ... ти си истинска ....... певица (кажи, 4е пееш и хубаво моля те) ще те уредя при Джъстин :lol: :lol:

elito0o0o0
06-19-2010, 20:14
ЙЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Малеее!! ЧАК СЕ ЗАРАДВАХ!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :lol:

Мога да пея, да.. :lol: айде ся ме уреди 8) 8) 8) :lol: :lol:

December
06-19-2010, 20:16
мн сте смешни

фоу ю, ай ууд хев дон уатевъър

Елиии големи хитове цепиш бе мила ... ти си истинска ....... певица (кажи, 4е пееш и хубаво моля те) ще те уредя при Джъстин :lol: :lol:Ще я уредиш ли я ;д Ами вие нали сте блиски.Кажи ми вие гаджета ли сте?Абее Еленце супер яка си също като джъстин мила :grin: :grin: :-) :-) :-)

selenasky
06-19-2010, 20:20
[6/14/2010 2:51:41 PM] Justin-Bieber каза: hi babyyyy :*
[6/14/2010 2:52:25 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: hi (hug)
[6/14/2010 2:52:44 PM] Justin-Bieber каза: how r u ?
[6/14/2010 2:52:58 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: fine
[6/14/2010 2:52:59 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: you?
[6/14/2010 2:53:22 PM] Justin-Bieber каза: ok thanks
[6/14/2010 2:53:25 PM] Justin-Bieber каза: :D
[6/14/2010 2:53:42 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: (happy)
[6/14/2010 2:54:16 PM] Justin-Bieber каза: where r u live ? (rock)
[6/14/2010 2:54:44 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: Bulgariq in Europe
[6/14/2010 2:54:46 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: :P
[6/14/2010 2:55:01 PM] Justin-Bieber каза: ?
[6/14/2010 2:55:01 PM] Justin-Bieber каза: love me
[6/14/2010 2:55:09 PM] Justin-Bieber каза: (party)
[6/14/2010 2:55:32 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: maybe ..
[6/14/2010 2:55:34 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: :D
[6/14/2010 2:55:38 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: yes of coure
[6/14/2010 2:55:40 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: :*
[6/14/2010 2:55:53 PM] Justin-Bieber каза: ohh :*
[6/14/2010 2:56:38 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: you are very cool ;)
[6/14/2010 2:56:56 PM] Justin-Bieber каза: thanks
[6/14/2010 2:56:58 PM] Justin-Bieber каза: :)
[6/14/2010 2:57:56 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: do you have gf?
[6/14/2010 2:58:32 PM] Justin-Bieber каза: no
[6/14/2010 2:58:36 PM] Justin-Bieber каза: n u ?
[6/14/2010 2:59:00 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: really :O
?
[6/14/2010 2:59:13 PM] Justin-Bieber каза: yes :(
[6/14/2010 2:59:28 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: me too :S
[6/14/2010 3:01:34 PM] Justin-Bieber каза: and u want to have ? ?
[6/14/2010 3:02:35 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: I don't now ...
[6/14/2010 3:02:41 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: yes
[6/14/2010 3:03:17 PM] Justin-Bieber каза: me too
[6/14/2010 3:03:19 PM] Justin-Bieber каза: :)
[6/14/2010 3:03:37 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: :P
[6/14/2010 3:04:23 PM] Justin-Bieber каза: U MY GF ?
[6/14/2010 3:04:49 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: (inlove)
[6/14/2010 3:04:56 PM] Justin-Bieber каза: yes ? :*
[6/14/2010 3:04:57 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: you know I love you
[6/14/2010 3:05:21 PM] Justin-Bieber каза: thanks :* :*
[6/14/2010 3:05:23 PM] Justin-Bieber каза: me too
[6/14/2010 3:05:33 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: :*
[6/14/2010 3:06:15 PM] Justin-Bieber каза: do u like Canada ?
[6/14/2010 3:06:16 PM] Justin-Bieber каза: :P
[6/14/2010 3:06:41 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: yes :P
[6/14/2010 3:06:58 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: do you still live thete or now u live in the USA ?
[6/14/2010 3:07:40 PM] Justin-Bieber каза: I live Canada :Pg
[6/14/2010 3:07:52 PM] Justin-Bieber каза: sorry
[6/14/2010 3:07:53 PM] Justin-Bieber каза: :P
[6/14/2010 3:08:09 PM] Justin-Bieber каза: I must goooooooooooiooooglo
[6/14/2010 3:08:16 PM] Justin-Bieber каза: *go
[6/14/2010 3:08:24 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: never let you gooooooooo ;(
[6/14/2010 3:08:35 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: I (h) you
[6/14/2010 3:08:50 PM] Justin-Bieber каза: I (h) u too
[6/14/2010 3:09:04 PM] Justin-Bieber каза: bye bye my gf :*
[6/14/2010 3:09:12 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: bye

Ето ти доказателството :grin: когато фактите говорят даже боговете си мъл4ат :-D

elito0o0o0
06-19-2010, 20:24
Много лош Английски баце! По-лош и от моя!! :lol: :lol:

На това се смях най-много - I live Canada :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:

LoveLetter
Боговете може да мълчат..Ама Борислав се смее! :lol: :lol: :razz: :razz: :lol:

Ау, не!

December
[6/14/2010 2:51:41 PM] Justin-Bieber каза: hi babyyyy :*
[6/14/2010 2:52:25 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: hi (hug)
[6/14/2010 2:52:44 PM] Justin-Bieber каза: how r u ?
[6/14/2010 2:52:58 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: fine
[6/14/2010 2:52:59 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: you?
[6/14/2010 2:53:22 PM] Justin-Bieber каза: ok thanks
[6/14/2010 2:53:25 PM] Justin-Bieber каза: :D
[6/14/2010 2:53:42 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: (happy)
[6/14/2010 2:54:16 PM] Justin-Bieber каза: where r u live ? (rock)
[6/14/2010 2:54:44 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: Bulgariq in Europe
[6/14/2010 2:54:46 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: :P
[6/14/2010 2:55:01 PM] Justin-Bieber каза: ?
[6/14/2010 2:55:01 PM] Justin-Bieber каза: love me
[6/14/2010 2:55:09 PM] Justin-Bieber каза: (party)
[6/14/2010 2:55:32 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: maybe ..
[6/14/2010 2:55:34 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: :D
[6/14/2010 2:55:38 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: yes of coure
[6/14/2010 2:55:40 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: :*
[6/14/2010 2:55:53 PM] Justin-Bieber каза: ohh :*
[6/14/2010 2:56:38 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: you are very cool ;)
[6/14/2010 2:56:56 PM] Justin-Bieber каза: thanks
[6/14/2010 2:56:58 PM] Justin-Bieber каза: :)
[6/14/2010 2:57:56 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: do you have gf?
[6/14/2010 2:58:32 PM] Justin-Bieber каза: no
[6/14/2010 2:58:36 PM] Justin-Bieber каза: n u ?
[6/14/2010 2:59:00 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: really :O
?
[6/14/2010 2:59:13 PM] Justin-Bieber каза: yes :(
[6/14/2010 2:59:28 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: me too :S
[6/14/2010 3:01:34 PM] Justin-Bieber каза: and u want to have ? ?
[6/14/2010 3:02:35 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: I don't now ...
[6/14/2010 3:02:41 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: yes
[6/14/2010 3:03:17 PM] Justin-Bieber каза: me too
[6/14/2010 3:03:19 PM] Justin-Bieber каза: :)
[6/14/2010 3:03:37 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: :P
[6/14/2010 3:04:23 PM] Justin-Bieber каза: U MY GF ?
[6/14/2010 3:04:49 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: (inlove)
[6/14/2010 3:04:56 PM] Justin-Bieber каза: yes ? :*
[6/14/2010 3:04:57 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: you know I love you
[6/14/2010 3:05:21 PM] Justin-Bieber каза: thanks :* :*
[6/14/2010 3:05:23 PM] Justin-Bieber каза: me too
[6/14/2010 3:05:33 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: :*
[6/14/2010 3:06:15 PM] Justin-Bieber каза: do u like Canada ?
[6/14/2010 3:06:16 PM] Justin-Bieber каза: :P
[6/14/2010 3:06:41 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: yes :P
[6/14/2010 3:06:58 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: do you still live thete or now u live in the USA ?
[6/14/2010 3:07:40 PM] Justin-Bieber каза: I live Canada :Pg
[6/14/2010 3:07:52 PM] Justin-Bieber каза: sorry
[6/14/2010 3:07:53 PM] Justin-Bieber каза: :P
[6/14/2010 3:08:09 PM] Justin-Bieber каза: I must goooooooooooiooooglo
[6/14/2010 3:08:16 PM] Justin-Bieber каза: *go
[6/14/2010 3:08:24 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: never let you gooooooooo ;(
[6/14/2010 3:08:35 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: I (h) you
[6/14/2010 3:08:50 PM] Justin-Bieber каза: I (h) u too
[6/14/2010 3:09:04 PM] Justin-Bieber каза: bye bye my gf :*
[6/14/2010 3:09:12 PM] Miss Bieber ( One Less Lonely Girl ) каза: bye

Ето ти доказателството :grin: когато фактите говорят даже боговете си мъл4ат :-DОф мила казвам ти го само защото те обичам,това е фейк.Джъстин сега живее в Ел Ей или както му е там,нз...но в САЩ.И си личи,че е фейк.Истинският Джъстин няма да ти говори така.Ти откъде го намери този скайп?Пиши му в туйтър(?нз как се пише) там поне ще е сигурно :-)

December
06-19-2010, 20:26

Ау, не!аз ти писах в ласта :lol:
попринцип на никой не пиша ама тъй ;д
видя ли го ;д
Мразя си ника в ласта :/

LoveLetter
06-19-2010, 20:35

видя ли го ;д
Видях,видях.. :Д
Много си ти е добре ника..Их, слушаш Leona.. :oops:

selenasky
06-19-2010, 20:43
ади лека нощ. аз отивам да сънувам Джъстин :-)
мн си ви "оби4ам" и гледайте да не хейтнете някъде :lol:

elito0o0o0
06-19-2010, 20:45
ади лека нощ. аз отивам да сънувам Джъстин :-)
мн си ви "оби4ам" и гледайте да не хейтнете някъде :lol:Виж ся, най-добре е да се рестартираш... Това е пълен фейк!... Доказателства кат` вика...

"и гледайте да не хейтнете някъде" - тук не срещнах смисъл...

December
06-19-2010, 20:46

видя ли го ;д
Видях,видях.. :Д
Много си ти е добре ника..Их, слушаш Leona.. :oops:Зарибен' ли си ;д Хах личи си.Аз понякога съм пълна тишина :D А ника го мразя -едно такова никакво ;д А ти к'во все любовни никове си измисляш :lol: 8-) Много си влюбен ах тии :lol:

kireca
06-19-2010, 20:46
тва гейче Justin Bieber както и цялата тема , е : FAKE AND GAY ! ! ! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

LoveLetter
06-19-2010, 20:50
А той тоз в ласта не съм си го мислил аз, а иначе тоя тука се писах тъй, щото всичко беше заето и нямаше какво да измисля.. Пък накрая взех, че се сетих за тая песен http://www.youtube.com/watch?v=-YEXfOJYU6U и така.. 8-)

December
06-19-2010, 20:59
А той тоз в ласта не съм си го мислил аз, а иначе тоя тука се писах тъй, щото всичко беше заето и нямаше какво да измисля.. Пък накрая взех, че се сетих за тая песен http://www.youtube.com/watch?v=-YEXfOJYU6U и така.. 8-)Ааааа много е добра :grin: Леона има невероятен глас <33

LoveLetter
06-19-2010, 21:00
Умно дИте! 8-)

BladeDancer
06-19-2010, 21:45
Обявявам тази тема за 13+ да видим кой ще влезне...

December
06-20-2010, 08:21
Обявявам тази тема за 13+ да видим кой ще влезне...Aзз :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz:
Тая тема обаче ми е любима :grin: :lol:

BladeDancer
06-20-2010, 09:17
Хаха квото и да кажете тва е единствената смислена тема в тоя форум :D :razz: :razz: :razz: :razz:

bbbrs
06-20-2010, 18:09
А selenasky знаеш ли че JB е праил свирки на usher за да го продуцира :shock: Много хора са ми го казвали дори и негови фенове :D

selenasky
06-20-2010, 18:37
Justin4o е 100% девствен бе хораааааааа, и няма да ме убедите в нищо друго :-D

Phobiaa
06-20-2010, 18:41

От къде знаеш?? :D

psych0
06-20-2010, 18:42
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

LoveLetter
06-20-2010, 18:45
Да, девствен е още. Дал е на Ъшър само в устата да му го тика, а в г*за не е разрешил, че да не му се сърдиш. :)

xWandereRx
06-20-2010, 18:53
още ли не сте стигнали до този етап във връзката си?! :shock:
:razz: :razz: :razz:

December
06-20-2010, 18:59
още ли не сте стигнали до този етап във връзката си?! :shock:
:razz: :razz: :razz:Те са малки бе :lol: (тя така каза)

BladeDancer
06-20-2010, 19:06
По-добре да не стигат ! Не знам тая колко JB сленаскита ще народи и кво ще е тва чудо: Мъжкото - женствено с женствен глас със склонност към черни х******** и уникално тъпо и дебело а пък женското - тъпо и дебело вярващо на всичко и всеки ( ще се обвърже с някой от братята си и тогава не ми се мисли щото ще стават по-ужастни със всяко поколение)..

Phobiaa
06-20-2010, 19:09
По-добре да не стигат ! Не знам тая колко JB сленаскита ще народи и кво ще е тва чудо: Мъжкото - женствено с женствен глас със склонност към черни х******** и уникално тъпо и дебело а пък женското - тъпо и дебело вярващо на всичко и всеки ( ще се обвърже с някой от братята си и тогава не ми се мисли щото ще стават по-ужастни със всяко поколение)..

:shock: не си ги представям :lol:

bbbrs
06-20-2010, 19:11
Justin4o е 100% девствен бе хораааааааа, и няма да ме убедите в нищо друго :-D Ами ако му е малка пишката ще се жените ли?

bbbrs
06-20-2010, 19:12
:D

selenasky
06-20-2010, 20:14
То толкова омраза на тоя свят пък не бива ... аз сега си правя фен тема на Джъстин в един друг форум ... там сме само фенове :grin:
и ще ви оставя да си мразите, и без т'ва за друго не ви бива :?
И к'во ще се бъркате в ли4ния живот на мом4ето( не ви засяга) :x
ииииии ако ще обсъждате връзка - то трябва да е тази на December и LoveLetter (не 4е нещо ли4но) :?
Адиииииии Бай Бай :lol:

LoveLetter
06-20-2010, 20:23
Как можа да разкриеш връзката ни?! :x Пазихме я в тайна..Щяхме да ходим в Лас Вегас, но вече нищо няма да стане.. :x

December
06-20-2010, 20:32
То толкова омраза на тоя свят пък не бива ... аз сега си правя фен тема на Джъстин в един друг форум ... там сме само фенове :grin:
и ще ви оставя да си мразите, и без т'ва за друго не ви бива :?
И к'во ще се бъркате в ли4ния живот на мом4ето( не ви засяга) :x
ииииии ако ще обсъждате връзка - то трябва да е тази на December и LoveLetter (не 4е нещо ли4но) :?
Адиииииии Бай Бай :lol:Ааа нее моля ти сеее :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
С това последното ме размаза :razz: :razz: За поредн път вкара филми :razz: :razz:
Не не,аз просто не мога да спра да се смея, Ели ти се доказа за пореден път :razz:

И коя е този форум в който си пуснала тема 8-) Обичам дда чета из форуми.Кажи...

Това за Лас Вегас ми хареса :grin: После ще играем на рулетката и ще спечелим милиони :grin: С парите ще продуцираме Бобърчо да пусне песен "i love boys", а Елито ще плаче,отново :lol: .
http://www.youtube.com/watch?v=t7YFAP4myMw

LoveLetter
06-20-2010, 20:37
И ще ядем захарен памук! 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=ZwycTCgaxhk

Ели, гледаш прекалееееееено много филми. 8-)

December
06-20-2010, 20:52
Обичааам захарен памук <33
Искам и бонбонки и близалки.
Ох не съм яла от 7 часа.Гладна съм :(

Уха вижте - http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=5651&postdays=0&postorder=asc&start=0 :shock:
Ще има да чета до 12 часа :lol:
Сиг и те пишат същите простотии като нас :lol:
Дали си имат и те една Ели :oops: :lol:

LoveLetter
06-20-2010, 20:55
Уф, Пами, не разбра ли, че тя е единствена по рода си?! :oops: :lol:

December
06-20-2010, 20:57
И само ние от този форум сме дорени с нейното присъствие :shock:
Трябва да се радваме!

LoveLetter
06-20-2010, 20:58
Един банкет да направим, няма да е зле. 8-)

December
06-20-2010, 21:02
Във Вегас да е :grin:

Уф няма я Елито,къде отиде?става ми скучно :(
Модераторите не влизат ли в тая темами е интересно :lol:

LoveLetter
06-20-2010, 21:05
Внимавай, какво си пожелаваш! :lol: Ще вземат да ни баннат, тука най-изявените "фенове". 8-)

Tempest
06-20-2010, 21:06
айде спрете се ве, бахти... напълнихте темата с глупости... оставете момичетата на мира! Като казвам момичетата, значи имам предвид всички момичета... Елита, Мелита, Джъстини и подобни...

December
06-20-2010, 21:13
айде спрете се ве, бахти... напълнихте темата с глупости... оставете момичетата на мира! Като казвам момичетата, значи имам предвид всички момичета... Елита, Мелита, Джъстини и подобни... :D :D :D Май се дразниш,че никой не ти пише в анти темата и затова ни се караш :/ :D 8-)
Елито и Джъстин няма как да ги оставим на мира защото все идват и изтърсват едини филми :lol: Забавно е.Любимата ми тема <33

Tempest
06-20-2010, 21:42
е*ал съм я в антитемата, видяхте, че не може момичето да се справи, щото сте повече и давай да се прайм на вървежни... не я защитавам, просто ме дразни факта, че се имате за мноо големите като сте 2ма срещу 1! Фентема, последния фен изгонихте, кьорав фен няма у нея... цялата ни държава такава, пикаем ви на манталитета! :?

LoveLetter
06-20-2010, 22:54
Има нужда някой да я вкара в реалността.

Tempest
06-21-2010, 05:44
хм.. дали? Интересно, откога другите решават какво трябва и не трябва? Нека си живее у филма, нека се самозалъгва.. тва е временно, след 1 година няма и да помни суперзвиздъта.. как не се сетих - всички тряа сме перфектни като 1-2 от тоя форум... сори, батка, разни хора - разни идеали ;)

December
06-21-2010, 07:44
Tempest,aко следеше темата щеше да знаеш,че тая е пълен фейк :D Тя се ебава с нас,и ни е с нея :lol: :lol:

LoveLetter
06-21-2010, 08:37
Поне си правим забавното.

elito0o0o0
06-21-2010, 12:34
Tempest,aко следеше темата щеше да знаеш,че тая е пълен фейк :D Тя се ебава с нас,и ни е с нея :lol: :lol:+1 То си се личи от 121232134 километра... :?

Tempest
06-21-2010, 13:18
ми не следя, въпроса е, че навсякъде за тава животно тръбите.. и в мойта тема, дето съжалявам вече, че я напрайх... и тука.. и тема за нея напрайхте... забава, забава, ама си има граници... тва да не ви е Португалия - Корея.. 7:0 да се гаврите :D

December
06-21-2010, 13:38
ми не следя, въпроса е, че навсякъде за тава животно тръбите.. и в мойта тема, дето съжалявам вече, че я напрайх... и тука.. и тема за нея напрайхте... забава, забава, ама си има граници... тва да не ви е Португалия - Корея.. 7:0 да се гаврите :DТя е като Насито и Дизела във кофата :D
Е това за футбола :razz: Ама тя Елито сигурно знае,нали е футболистка :oops:
http://prikachi.com/images/67/2249067I.jpg

elito0o0o0
06-21-2010, 15:06
ми не следя, въпроса е, че навсякъде за тава животно тръбите.. и в мойта тема, дето съжалявам вече, че я напрайх... и тука.. и тема за нея напрайхте... забава, забава, ама си има граници... тва да не ви е Португалия - Корея.. 7:0 да се гаврите :DТя е като Насито и Дизела във кофата :D
Е това за футбола :razz: Ама тя Елито сигурно знае,нали е футболистка :oops:
http://prikachi.com/images/67/2249067I.jpg :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: Мале, ама гледам само тия ми пращат SMS Португалия - КНДР 7 : 0 и аз викам.. Абе аз ли недовиждам или това е 7ца.. :lol: :lol: :lol:

elito0o0o0
06-21-2010, 17:50
Специален поздрав за Ели (selenasky)

:-({|= :-({|= Ohh wooaah (3x)
Elly know I love her,I know she care
Just shout whenever, And I'll be there
Elly want my love, Elly want my heart
And we will never ever ever be apart

Are we an item? Elly quit playing
Were just friends, What are you saying
Said theres another, Look right in my eyes

My Elly broke my heart for the first time,
And I was like
Elly, Elly, Elly ohhh
Like Elly, Elly, Elly noo
Like Elly, Elly, Elly ohh
I thought Elly would always be mine mine

Elly, Elly, Elly ohh
I thought Elly would always be mine,mine (oh oh)

For Elly, I would have done whatever
And I just can't believe, we ain't together
And I wanna play it cool, But I'm losin' Elly
I'll buy Elly anything, I'll buy Elly any ring
And im in pieces, Elly fix me
And just shake me til' Elly wake me from this bad dream

Im going down, down, down, dooown
And I just cant believe my Elly would be around.

And I'm like
Elly, Elly, Elly ohh
I thought Elly would always be mine, mine

Elly, Elly, Elly ohh
Like Elly, Elly, Elly ohhh

Luda
When I was 13, I had my Elly,
There was nobody that compared to my Elly,
And nobody came between us or could ever come above
Elly had me goin' crazy,
Oh I was starstruck,
Elly woke me up daily,
Don't need no Starbucks.
Elly made my heart pound,
And skip a beat when I see Elly in the street and,
At school on the playground,
But I really wanna see Elly on the weekend,
Elly know she got me gazin',
Cuz Elly was so amazin',
And now my heart is breakin',
But I just keep on sayin'...

Elly,Elly, Elly ohh

Elly, Elly, Elly ohh
I thought Elly wouldd always be mine, mine

(I'm gone)
Yeah, yeah, yeah (6x)
(Now Im all gone, now im all gone, now im all gone)
Gone, gone, gone,(gone)
I'm gone. :-({|=

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LoveLetter
06-21-2010, 17:53
^ :lol: :lol: :lol:

Не ми хвалете тея португалски цигани. Просто корейците не заслужават да са на Световно първенство. От такива мачове на Роналдо му става голяма работата. Съжалявам, трябваше да си излея душата. 8-)

elito0o0o0
06-21-2010, 18:08
^ Роналдо е ба ти педерастчето.. много голяма работа стана, пък не може да вкара един гол... добре че корейците са слабички.. :? Да им с*ра на футбола.. :lol:

ПП: Елиии къде си бе душо, виж, поздравявам те , а ти... нищо.. :? :?

wali00
06-21-2010, 18:27
Justin B.- Elly, Imma tell you one time.. (a.k.a. Elly, I love you my foolish little bunny ;d)

Me plus ELLY, I'ma tell you one time
One time, one time

When I met ELLY, my heart went knock knock
Now them butterflies in my SHIT won't stop stop
And even though it's a struggle love is all we got
And we gon' keep keep climbing to the mountain top

Your world is my world (ELLY, DO YOU HAVE JUSTIN'S ALBUM- MY WORLD?!)
And my fight is your fight
My breath is your breath
And your heart

And ELLY you're my one love, my one heart
My one life for sure
Let me tell you one time
(ELLY, I love, ELLY I love you)
I'ma tell you one time

And I'ma be your GAY FRIEND
You'll be my #1 girl
Always making time for you
I'ma tell you one time
I'ma tell you one time

You look so deep, you know that it humbles me
You're by my side, them troubles them not trouble me
Many have called but the ONLY ONE IS YOU
Whatever you want shawty I'll give it to you

Your world is my world (BUY MY ALBUM.. YOU KNOW YOU WANNA..)
And my SHIT is your SHIT
My breath is your breath
And your heart

And ELLY you're my one love, my one heart
My one life for sure
Let me tell you one time
I'ma tell you one time

And I'ma be your GAY FRIEND
You'll be my #1 girl
Always making time for you
I'ma tell you one time
I'ma tell you one time

има и още.. ама ме домързя ;дд.. междудругото, ПРОМЕНИТЕ СА С ГЛАВНИ БУКВИ.. :D :D ПОЗДРАААВ :-)

elito0o0o0
06-21-2010, 18:54
^ ей! Само аз имам право да поздравявам Елито с песните на Бобърката!! МАрш!! :lol: :lol: Ах ти!

wali00
06-21-2010, 18:57
ама прочете ли ми гоо :oops: :oops: :D

искам и аз пък.. (да и правя поздравчета де.. :oops: )..

Иначе и за теб ще има Ели.. (елито0о0о0).. Скоро очаквай- Джъстин Б.- Уан лес лоунли Гейбър.. :D

December
06-21-2010, 19:13
Ами за мене нищо ли няма :(
Ах, че тъжно :(

elito0o0o0
06-21-2010, 19:18
^ За теб ще има утре... стига толкова изпълнения за тази вечер..! :lol: 8-)

LoveLetter
06-21-2010, 19:21
кУнцертчИ ли прайтИ?! :oops: :lol:

December
06-21-2010, 19:25
кУнцертчИ ли прайтИ?! :oops: :lol:Нищо не казват :( Имат нещо тайно.

Аз искам песен от Джъстин Тимбарлейк :oops:
Преди бях много влюбена в него,е не чак толкова колкото Елиту,ама все пак 8-)

LoveLetter
06-21-2010, 19:33
Амии тогава..
http://www.youtube.com/watch?v=Idh1yr1SJNA

Днеска, човек, какво става.. :shock: Пускам Дъ Войс - Бобър, пускам Pop Core - Бобър, пускам Мад - Бобърр.. :(

wali00
06-21-2010, 19:36
Амии тогава..

Днеска, човек, какво става.. :shock: Пускам Дъ Войс - Бобър, пускам Pop Core - Бобър, пускам Мад - Бобърр.. :(

Нормално.. Градят си рейтинга каналите.. Все пак трябва да ги гледа някой, а в това отношение най-активни са девойките между 11 и 14 години.. :lol:

BladeDancer
06-21-2010, 19:38
Темата е за ключ!

December
06-21-2010, 19:39
Амии тогава..
:smt007 :smt007 :smt007

Къде се губиш Елиииииииии?
Скуууучно е :(

December
06-21-2010, 19:40
Темата е за ключ!След още 10 стр. когато ще трябва нов вол 8-) :D

LoveLetter
06-21-2010, 19:43
Амии тогава..
:smt007 :smt007 :smt007
I know you love me.. 8-)

Аз се пренасям на лаф в скайпа, че тука ще си изпрося баннчИ.. 8-)

wali00
06-21-2010, 19:45
Темата става скучнаа.. :( :(

6okolad4ety95
06-21-2010, 19:53
Я какво е сатнало с мойта темичка :shock: :shock: :shock: тцц не ви е срам изгонили сте сички фенове :x ааууу,че сте лоши :-x !

LadyDi
06-21-2010, 20:13
Темата е за ключ!След още 10 стр. когато ще трябва нов вол 8-) :D
Нова тема няма да има. Прекалихте. Това да не ви е Кофата?
Какво се научихте да чатите по темите и да товарите излишно?

Не искам да виждам повече нито едно мнение, което не е свързано с темата.

December
06-21-2010, 20:14
Я какво е сатнало с мойта темичка :shock: :shock: :shock: тцц не ви е срам изгонили сте сички фенове :x ааууу,че сте лоши :-x !Докато си тука,вземи че си промени заглавието на Спам Разговорни:Чат темичка ft.JB+selenasky
:D :D

Иначе мноу сме лоши.Кажи ни на гугъл полицията(междодругото наистина има такова нещо :shock: :lol: Научих го от някви статии.Триели про-ана сайтове и отправяли обвинения към авторите,че подстракавали момичета към анорексия.) да ни глобят :lol:

Новият епизод на Хорейшо беше много интересен и като бяха в дискотеката се чуваха песните - Lady GaGa-Love Game i Good Girls Go Bad :grin:

LadyDi
06-21-2010, 20:16
Точка. Обвинявайте December.