View Full Version : kak moga da si namerq momi4e ?
Moje li da mo kajete zashto ne moga da si namerq momiche.Az sum na 14 178 sm.Imam sini o4i ,kestenqva kosa i hubav harakter (pone taka sa mi kazvali za haraktera) i vse pak ne moga sa si namerq momi4e.Nqkoi moje li da pomogne ? ili pone da kaje kakvo mi ima 4e nemoga
ScarletBite
04-10-2010, 21:10
"Господи, самоубий ме!" :razz:
mArMaLaDkA
04-10-2010, 21:12
Заглавие: kak moga da si namerq momi4e ?
С 50 лв. в джоба. Даже не едно, а поне три ще си намериш. 8-)
Заглавие: kak moga da si namerq momi4e ?
С 50 лв. в джоба. Даже не едно, а поне три ще си намериш. 8-)
С тия 50 лв даже да я накара да се усмихне няма да може .... :D
По темата виж www.google.bg :D :D
1.Излез от вас!
2.Имаш приятели (предполагам).Те биха има възможността да те запознаят с момиче
mArMaLaDkA
04-10-2010, 21:16
Е, ние не говорим за елитни девойки, ние говорим за прости селски момичета, които изкарват с много труд прехраната си. 8-)
Priceless
04-10-2010, 21:17
Няма да ти кажа. [-(
Едва ли скоро ще си намериш приятелка... :?
SemperFidelis
04-10-2010, 21:21
:razz: :lol: :-D
justonegirlwithonehope
04-10-2010, 21:24
Да не би зъбите ти да са криви ? :-o
Moje li da mo kajete zashto ne moga da si namerq momiche.Az sum na 14 178 sm.Imam sini o4i ,kestenqva kosa i hubav harakter (pone taka sa mi kazvali za haraktera) i vse pak ne moga sa si namerq momi4e.Nqkoi moje li da pomogne ? ili pone da kaje kakvo mi ima 4e nemoga
Характерът ти е проблема и годините. Като ти кажат, че си гадно копеле и не струваш, тогаа жените няма да са мираж.
И аз мисля така.От теб е нещо,не е от момичетата (предполагам).
ForzaFelipe
04-10-2010, 21:37
Еми брекети и след 2 години ще ти се лепят всички мацки :razz: :razz:
Човек в интернет,в някой форум с тема от куде мога да си намеря момиче или тем подобни няма да стане.
Имаш приятели говори с някой да е запознае с някоя и тем подобни,пред компа във форумите ще си намериш приятелка нанай 8-)
pussucetka
04-10-2010, 21:41
. . На 14 си, имаш се за много голям, за някой пич, пък грам мозък нямашш . . :lol: :lol:
пусни още една тема на латиница може и да се намери някоя да ти върже,докато си висиш тук,козичките ги забиват,пък ти пак си на сухо...и явно щом питаш тук за такова нещо,този който ти е казал че характера ти е хубав,значи много жесто те е излъгал...това че си със сини очи,и че си някав мъркуч не значи че трябва да имап приятелка.
Пък и за какво ти е,ти на кирилица още не можеш да пишеш,пък с едно момиче повярвай ми още по трудно ще се справиш !