View Full Version : Лимон
Значи, с приятелката ми решихме да изпробваме нещо ново и наряза лимон на резенчета и си ги напъха .... и аз със уста ги смучих, обаче единия влезе много на вътре и почна да и смади много и после много трудно го извадихме. Може ли да й стане нещо ? :( :(
Първо искам да кажа че това където сте направили е ужасно. :? Препоръчвам ти да отидеш на гинеколог :) .. УСПЕХ. =;
nefchi_bs
04-10-2010, 22:14
Текила ли сте пили , че лимони е рязала ? :-D :-D
мойта пък много харесва когато ям лимони (те са ми любимият плод,и ги ям без захар без нищо рекорда ми е 2 кг.) и след това като се целуваме и подлудява :grin:
ми нищо неможе да и стане ве...ко да и стане,да забременее ли искаш,нормално е да смъди,но ако толкова се притесняваш варете на гинеколог.
Ми няква инфекция а у .. :-o Ама сигурно ще отидем... Колко пари е прегледа ?
DaemonBoy
04-10-2010, 22:32
Смъди я от самата к-на да кажем, ако се притеснявате отивайте на гинеколог.Между другото като прочетох лимон се сетих една друга тема преди време само че лимона бил в другия отвор на момичето. :lol: :lol: :razz: :razz:
RedLabel
04-10-2010, 22:58
другия път с диня да няма такива проблеми
justonegirlwithonehope
04-10-2010, 23:00
другия път с диня да няма такива проблеми
+ 1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
darkPaladin
04-10-2010, 23:07
епик фейл форевър евър
може всичко да стане може и да те блъсне влак може да те блъсне подводница на кръстовището
щом и няма нищо все още няма страшно
лимони? :razz:
аре да го пробваме... Преди Казанова го е ползвал като противозачатъчен метод :oops:
лимони? :razz:
аре да го пробваме... Преди Казанова го е ползвал като противозачатъчен метод :oops:
ха бе мерси :lol:
не искам допълнително да се гърча :oops:
ГрРрРр http://photos.mayaiv.com/wp-includes/images/smilies/drooling.gif
DragonSong
04-11-2010, 01:06
Смъди я от самата к-на да кажем, ако се притеснявате отивайте на гинеколог.Между другото като прочетох лимон се сетих една друга тема преди време само че лимона бил в другия отвор на момичето. :lol: :lol: :razz: :razz:
:shock:
Ха, лимони. Интересно ли беше? :lol:
Смъдяло е заради лимонената киселина (представи си, че имаш раничка; уау и аз открих Америка 8) )
Гинеколог - бе едва ли е толкова наложително, ама ако се притеснявате много.. >