PDA

View Full Version : Просто съветче за първият път! Моля ви :)

pussucetka
04-10-2010, 22:11
. . Здравейте! На 15г и половина съм, имам си сериозен приятел от година и половина.Много се обичаме и си имаме доверие, но не сме правили секс. И тук в последните дни само за това си говорим и мисля, че сме готови.Но проблема е такъв, че няма къде да го направим, у нас винаги има някой, както и у тях ! :( . . И другото нещо е: дайте някакви съвети, как да мине по-добре първият път, защото знаем всички сме притеснени, какви презервативи използвате и според вас, кои са най-добрите ? ? ! И още един въпрос: според вас нормално ли е на 15г да правиш секс, защото съм чувала доста изказвания и аз мисля лично, че става, но просто искам вашето мнение . Благодаря! Ако може без бъзици, сериозно е ! :)

DaemonBoy
04-10-2010, 22:18
Сама трябва да прецениш дали си готова за първия път. Относно презервативи - да не използва от онези релефните, ефекта ще е по-голяма болка(да не се наплашиш само). Използвайте и допълнително повече лосион ;)

pussucetka
04-10-2010, 22:19
. . Мисля, че съм готова, но някакси ме притесняват годините, някак си да не излезна някоя курва или че съм била малка все още за това ! :(

DaemonBoy
04-10-2010, 22:21
Хах ако го искаш го направи. Няма кой да ти каже "Ей ти си на 15 къде си тръгнала?" Пък и какво ти пука. А сетих се още нещо - по-дълга любовна игра за да се възбудиш достатъчно, за презерватива казах.

Rounder
04-10-2010, 22:24
Ми според мен Durex са едни от най-добрите....
ми щом се чувстваш готова,изчукайте се...няма лошо.
ми щом няма къде да го направите,може да идете някъде където няма кой да ви притеснява,има толкова много места,ай ако ти е толкова трудно да го измислиш пиши на лично,ще се опитам да ти помогна.

SuNsEt
04-10-2010, 22:24
Мисля,че ако изчакаш,след време ще ти хареса първия път много повече от колкото сега.Всеки би казал,че още ти е рано,но и зависи все пак как ти го чувстваш.Внимателно прецени,защото сексът не е детска игра и колкото и голямо удоволствие да доставя,толкова и големи бели стават после.Първото и най-важно нещо преди да правиш секс е да си сигурна,че ти и приятелят ти сте наясно какво трябва да очаквате от секса,какви рискове крие,какви предпазни средства се взимат,какво представлява прекъснатият полов акт и т.н. За презервативи естествено си вземете някои по-скъпички,а не нещо евтино.Все пак предпазването е най-важно!Durex,Sportex...и т.н.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492 ето тук има много информация,която ще ти е нужна(не говоря за абсолютно всичко,но поне най-важните неща можеш да прочетеш).
Колкото до мястото-ако имате пари отидете в някой мотел(там е по-вероятно да ви дадат стая,от колкото в някой хотел) или ако имате вила някъде...
Според мен не тряя да бързате със секса.Година и половина си е супер,че сте заедно,но това нищо не означава.Има хора,които чакат много повече от година и половина за да си легнат с някой и това не е никак лошо или глупаво.До колкото разбрах от скоро си мислите да го направите,дайте си още време за размисъл и преценете сами дали ще можете да се оправите с предизвикателството.И гледай след някоя друга седмица да не те срещна във форума с тема "Бременна ли съм?" :wink:

amk933
04-10-2010, 22:25
. . Мисля, че съм готова, но някакси ме притесняват годините, някак си да не излезна някоя к***а или че съм била малка все още за това ! :(

Ку*ва ще си, ако на 15 си минала през 30 кревата и си полигамна. Щом си обичаш момчето и сте заедно от доста време, ти и той се чувствате готови, проблем няма. Щом се чувстваш готова и си сигурна, че той е човекът значи въпросът кога е само в твои ръце. А и не е нужно да казваш на всички, че сте го направили, ако те притесняват реакциите на хората. Не, че е престъпление, но всеки си е различен и ти си знаеш приятелите.

Най-надеждните презервативи според мен са Durex. Избор - голям.

Място...тук е малко по-сложно. Според мен не го правете в училищен кенеф, асансъор, етц. Първи път ще ти е, а там не е много удобно. Изчакайте ваще или техните да отидат някъде - все ще им се наложи да идат нагости, банкет, да напазаруват, етц. и използвайте времето. Ще е повече от достатъчно. :)

pussucetka
04-10-2010, 22:25
. . Прав си ! Благодаря ти ! :-) . . Момичетаа давайте и вие мнения :)

justonegirlwithonehope
04-10-2010, 22:28
Нормално е да изпитваш някакъв страх, все пак това ще е първия ти път.Питаш се дали боли, просто не знаеш какво е.За място не знам какво да те посъветвам .. хотел :lol: а иначе и да ти кажем какво да правиш примерноо ти няма да го изпълниш, това което напишем.Невъзможно е.То отвътре ти идва какво да правиш и как да го правиш.И е съвсем нормално да правиш секс на почти 16 при положение, че си с приятеля си от 1 година и половина и твърдиш, че се обичате.Не го мъчи повече момчето, даже много е устискал. :P

pussucetka
04-10-2010, 22:31
Мисля,че ако изчакаш,след време ще ти хареса първия път много повече от колкото сега.Всеки би казал,че още ти е рано,но и зависи все пак как ти го чувстваш.Внимателно прецени,защото сексът не е детска игра и колкото и голямо удоволствие да доставя,толкова и големи бели стават после.Първото и най-важно нещо преди да правиш секс е да си сигурна,че ти и приятелят ти сте наясно какво трябва да очаквате от секса,какви рискове крие,какви предпазни средства се взимат,какво представлява прекъснатият полов акт и т.н. За презервативи естествено си вземете някои по-скъпички,а не нещо евтино.Все пак предпазването е най-важно!Durex,Sportex...и т.н.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492 ето тук има много информация,която ще ти е нужна(не говоря за абсолютно всичко,но поне най-важните неща можеш да прочетеш).
Колкото до мястото-ако имате пари отидете в някой мотел(там е по-вероятно да ви дадат стая,от колкото в някой хотел) или ако имате вила някъде...
Според мен не тряя да бързате със секса.Година и половина си е супер,че сте заедно,но това нищо не означава.Има хора,които чакат много повече от година и половина за да си легнат с някой и това не е никак лошо или глупаво.До колкото разбрах от скоро си мислите да го направите,дайте си още време за размисъл и преценете сами дали ще можете да се оправите с предизвикателството.И гледай след някоя друга седмица да не те срещна във форума с тема "Бременна ли съм?" :wink:

. . Благодаря ти за това което написа като съвет към мен. . и си много права, разбира се, че знаем какви рискове се крие зад секса, затова искам да съм по-сигурна . . амк933 естествено, че няма да споделяме на всички какво сме правили, мисля, че това е, защото съм напрегната и какви ли неща се въртят в главата ми . . Искам да опитам и това с него! :grin:

pussucetka
04-10-2010, 22:33
Нормално е да изпитваш някакъв страх, все пак това ще е първия ти път.Питаш се дали боли, просто не знаеш какво е.За място не знам какво да те посъветвам .. хотел :lol: а иначе и да ти кажем какво да правиш примерноо ти няма да го изпълниш, това което напишем.Невъзможно е.То отвътре ти идва какво да правиш и как да го правиш.И е съвсем нормално да правиш секс на почти 16 при положение, че си с приятеля си от 1 година и половина и твърдиш, че се обичате.Не го мъчи повече момчето, даже много е устискал. :P

еми дано нашите накрая вземат да решат да идат някъде на почивка . . :-D . . да ти кажа и аз незнам как е устискал :) . . може би много ме обича :-) . .

SuNsEt
04-10-2010, 22:34
Абе тя и на 20 да е ако не знае какво прави няма смисъл и да се опитва...Мисълта ми беше:
Окей,решила си да правиш секс,не ти се чака(сигурно даже си мислиш,че си закъсняла :-D ),НО поне и двамата внимавайте какво правите.Много може да се говори за първия път,аз няма да ти чета морал на колко години трябва да го направиш(то и без това вече всички почнаха да се ебат на по 13-14 години),но ето ти нещо доста вярно:Ако достатъчно сте запознати и двамата с нещата,то и сексът ще е без проблем,нали така?

pussucetka
04-10-2010, 22:39
Абе тя и на 20 да е ако не знае какво прави няма смисъл и да се опитва...Мисълта ми беше:
Окей,решила си да правиш секс,не ти се чака(сигурно даже си мислиш,че си закъсняла :-D ),НО поне и двамата внимавайте какво правите.Много може да се говори за първия път,аз няма да ти чета морал на колко години трябва да го направиш(то и без това вече всички почнаха да се ебат на по 13-14 години),но ето ти нещо доста вярно:Ако достатъчно сте запознати и двамата с нещата,то и сексът ще е без проблем,нали така?

Да, така е :) . . Не, не мисля, че съм закъсняла, аз не гледам от другите . . Просто го желаем и двамата . . :oops:

justonegirlwithonehope
04-10-2010, 22:42

еми дано нашите накрая вземат да решат да идат някъде на почивка . . :-D . . да ти кажа и аз незнам как е устискал :) . . може би много ме обича :-) . .

Виж направете го щом го искате, гледай да не се притесняваш, но не очаквай, че първия ти път ще е нещо запомнящо се и грандиозно.Че ще го запомниш - ще го запомниш, но ще е гадно.Ще те боли, защото още не си отворена, може и кръв да има, абее просто ти е за първи път не си толкова ориентирана.Не очаквай кой знае какво, защото ще се разочароваш. И все пак ти пожелавам късмет. :P

SuNsEt
04-10-2010, 22:42
Еми щом е така дано да мине хубаво.
Един приятел ми каза,че когато едно момче спи за първи път с момиче и ако е имал някакви чувства към нея,после тези чувства се засилвали ужасно много и тя му ставала първата любов.Не знам до колко е вярно де...Но ако наистина се обичате този първи секс ще ви направи още по-близки,дори и да не е минало по вода.

SuNsEt
04-10-2010, 22:46

Виж направете го щом го искате, гледай да не се притесняваш, но не очаквай, че първия ти път ще е нещо запомнящо се и грандиозно.Че ще го запомниш - ще го запомниш, но ще е гадно.Ще те боли, защото още не си отворена, може и кръв да има, абее просто ти е за първи път не си толкова ориентирана.Не очаквай кой знае какво, защото ще се разочароваш. И все пак ти пожелавам късмет. :P
Е ти от къде знаеш дали е отворена или не? :-D Пък и за по-малко болка към същинска част има и пръсти you know...Аз пък не мисля,че ще е катастрофа ако преди това сте пробвали нещо друго,примерно орален секс.Ако наистина не си отваряна и не искаш да те боли,пробвайте преди същинската част или няколко дена/седмици преди това орален.Ще те подготви мъничко за усещането,пък и после е доста възможно да не те боли(толкова много).

pussucetka
04-10-2010, 22:50
мм дано да е така това за първата любов . . а колкото до оралната :-D опитва ли сме се, но без резултат . . :(

pussucetka
04-10-2010, 22:50
ии дам това за пръстчетата ще го опитаме със 100% \:D/

justonegirlwithonehope
04-10-2010, 22:59
а отворена ли си ? Защото до колкото разбрах аз до сега не сте говорили за секс и прочие и за това предположих, че не си.Ако си извинявам се, моя грешка.

stupid0boy
04-10-2010, 23:06
Внимавайте! 8) 8) 8) 8)

darkPaladin
04-10-2010, 23:08
олллл изчакай 3 години за къде бързаш и ти на 15г а вече се чудиш с кой да се чукаш аз на 14 си играех с колите още

stupid0boy
04-10-2010, 23:16
олллл изчакай 3 години за къде бързаш и ти на 15г а вече се чудиш с кой да се чукаш аз на 14 си играех с колите още//
Значи си бил задръстен... 8) Още 3 години? и зак'во да чака?

SuNsEt
04-11-2010, 08:02
олллл изчакай 3 години за къде бързаш и ти на 15г а вече се чудиш с кой да се чукаш аз на 14 си играех с колите още//
Значи си бил задръстен... 8) Още 3 години? и зак'во да чака?
Абе и ти си задръстена.Всеки си избира кога да прави секс,лошото е че напоследък много 13-14 годишни го правят от гъзария.И това изказване "За кво да чака още" е супер тъпо...пропаднала работа.Когато почакаш малко повече да съзрееш физически и душевно,чак тогава удоволствието от секса ще е пълно.А сега какво удоволствие може да изпита на 15 години?...Но както и да е тя каза,че се чувства готова(макар,че се съмнявам).

Punisherrr
04-11-2010, 08:33
Начина по който говориш ми напомня точно как си мислех същото когато и аз бях на 15. И аз тогава ходех с гаджето си от година някъде(с което още ходя) и вече започвах да си мисля ''що пък да не го правим'',но също като теб имах някви съмнения дали трябва сега и т.н. Имахме няколко удобни случая да правим секс,но в един момент разбрах,че всъщност изобщо не съм достатъчно зряла да осъзная какво правя. А е много глупаво да правиш неща,които ..така да се каже..не си готов да изживееш пълноценно.
Поне аз така виждах положението на тези години и се радвам,че успях да го осъзная на време. ;) Тази година правя 18 ( и все още не мисля,че съм достатъчно голяма да осъзнавам много неща) ,но повярвай съм изключително щастлива от решението да не бързам,което взех тогава :) (гаджето ми също).
От мен толкова - пък ти знаеш сама за себе си как се чувстваш.

pussucetka
04-11-2010, 10:30
олллл изчакай 3 години за къде бързаш и ти на 15г а вече се чудиш с кой да се чукаш аз на 14 си играех с колите още

пфф аз не гледам с кой да се " чукам " :? . . аз не гледам с кой да е , а с приятеля ми . . а това, че ти си си играл с колите на 14 малко ме интересува . . :-D . . но няма лошо, всеки когато прецени . . :)

darkPaladin
04-11-2010, 10:32

пфф аз не гледам с кой да се " чукам " :? . . аз не гледам с кой да е , а с приятеля ми . . а това, че ти си си играл с колите на 14 малко ме интересува . . :-D . . но няма лошо, всеки когато прецени . . :)

ти още нямаш право да преценяваш и го знаеш,но давай щом така искаш

после и ти ще се биеш по глава и ще си викаш ''защо''точно като другите момичета

pussucetka
04-11-2010, 10:36

после и ти ще се биеш по глава и ще си викаш ''защо''точно като другите момичета

Да, нямам право да преценявам, напротив мисля, че съм достатъчно зряла за да знам какво правя .. :D . .

darkPaladin
04-11-2010, 11:14

Да, нямам право да преценявам, напротив мисля, че съм достатъчно зряла за да знам какво правя .. :D . .

аха зряла на 15 ще ти кажа едно нещо където са 15г там си и 14г само дето имаш по-големи цици

и бтв в момента нямаш никакви права в тази държава ка моли да решаваш с кой да спиш

pussucetka
04-11-2010, 11:55

аха зряла на 15 ще ти кажа едно нещо където са 15г там си и 14г само дето имаш по-големи цици

и бтв в момента нямаш никакви права в тази държава ка моли да решаваш с кой да спиш

. . чакай сега, за какво намесваш 14годишните, мен това какво ме интересува :-o . . да ти кажа в тази " държава " . . всеки си прави каквото си поиска, дори и ти :D . . ама само се правиш на много уменн . . :?

Gr0zDan0v
04-11-2010, 11:59
. . Здравейте! На 15г и половина съм, имам си сериозен приятел от година и половина.Много се обичаме и си имаме доверие, но не сме правили секс. И тук в последните дни само за това си говорим и мисля, че сме готови.Но проблема е такъв, че няма къде да го направим, у нас винаги има някой, както и у тях ! :( . . ми като няма каде има паркове градинки.... ако има желание има и начин ;);)

pussucetka
04-11-2010, 12:41
. . Здравейте! На 15г и половина съм, имам си сериозен приятел от година и половина.Много се обичаме и си имаме доверие, но не сме правили секс. И тук в последните дни само за това си говорим и мисля, че сме готови.Но проблема е такъв, че няма къде да го направим, у нас винаги има някой, както и у тях ! :( . . ми като няма каде има паркове градинки.... ако има желание има и начин ;);)

. . Не мисля първият ми път да бъде в някое паркче или градинка както казвашш . . :?

stupid0boy
04-11-2010, 12:46
Не ме разбираите погрешно... Казах, че ако се чуства готова да го направи... Задръстен ти казах, не защото си го направил по - късно, а защото к'вот и да кажете ако се чуства готова на 15... на 15 ще го направи.... и аз съм тийн ... И зна, че едва ли ще ви послуша...

П.П не съм го направил за газария... Никой от приятелите ми незнае... само аз и тя... ..... Чуствах се готов... а и съм си готов за напред...
К'вот искате казвайте... плюите ме ... присмиваите ми се... Все ми е тая....

darkPaladin
04-11-2010, 13:22

. . чакай сега, за какво намесваш 14годишните, мен това какво ме интересува :-o . . да ти кажа в тази " държава " . . всеки си прави каквото си поиска, дори и ти :D . . ама само се правиш на много уменн . . :?

но не и 15 годишните :D

ти би ли искала дъщеря ти да се ебе с някой на 15г и мило момиче не съм те обиждал и не го прави и ти дръж се добре

justonegirlwithonehope
04-11-2010, 14:47
darkPaladin защо се нахвърляш срещу момичето.Може 15 да не е идеалната възраст да прави секс, но след като тя така си решила ние каквото и да и кажем едва ли ще успеем да променим мнението и решението, което е взела.В момента 11-12 годишни правят секс под път и над път, с който им падне.Не казвам, че тя е много голяма, но все пак е с приятеля си от година и половина и го познава, може би е сигурна, че иска първия и път да е с него.Прав си може би до някъде, но не я критикувай, няма да промениш репението и, по-добре и дай някакъв съвет, като по-опитен и по-голям. :)

darkPaladin
04-11-2010, 15:18
darkPaladin защо се нахвърляш срещу момичето.Може 15 да не е идеалната възраст да прави секс, но след като тя така си решила ние каквото и да и кажем едва ли ще успеем да променим мнението и решението, което е взела.В момента 11-12 годишни правят секс под път и над път, с който им падне.Не казвам, че тя е много голяма, но все пак е с приятеля си от година и половина и го познава, може би е сигурна, че иска първия и път да е с него.Прав си може би до някъде, но не я критикувай, няма да промениш репението и, по-добре и дай някакъв съвет, като по-опитен и по-голям. :)

моят съвет е да изчака още 3 години

justonegirlwithonehope
04-11-2010, 15:29
Да, но тя е решила, че го иска, защо да чака ? Всеки си има собствено мислене и е в състояние да взима сам решения.Тя за нея или за нас живее . . . :?

pussucetka
04-11-2010, 20:08

но не и 15 годишните :D

ти би ли искала дъщеря ти да се е** с някой на 15г и мило момиче не съм те обиждал и не го прави и ти дръж се добре

не съм искала да те обиждам, ти започна да ме критикуваш много . . :? . . ако имах дъщеря, ако имаше сериозен приятел на който разчита и му вярва и ако знае какво върши и знае как да се предпази, защо пък да не го направии . . ? :)

pussucetka
04-11-2010, 20:09
Пфф 3 години . . Божее да стана на 18-19, на такава възраст, на която не е добре . . :)

XTREMEFREERIDE
04-11-2010, 20:31
Скъпо момиче,
чудесно е, че си с приятеля си толкова време, че той те е чакал толкова време и също така, че сте говорили за това преди да го направите. Предполагам, ти оценяваш факта, че обсъжда с теб темата, и че целта му не е да намери удобен момент и да те вкара в леглото. Това според мен доказва, че те обича. Това доказва също, че можеш да му имаш нужното доверие. Ти най - добре знаеш как стоят нещата между вас двамата, така че щом си преценила, че искаш точно това нещо, точно с него, значи е правилно. Няма грешен отговор. Ако го желаеш, направи го. Това за годините - не се притеснявай. Това са норми наложени от обществото, които не си никак длъжна да спазваш, нито да се чувстваш виновна. Няма да си избързала. Някой ден може да разбереш, че си избързала сама за себе си, но не вярвам, тъй като изглеждаш сигурна в думите си.
Що се отнася до въпроса ти - къде да е, според мен най - добре е да изчакате удобен момент да сте или във вас, или в тях. Все пак това ще бъде първия ти път и трябва да ти е удобно и сигурно. Екстремните работи ги оставете за по - натам.
Айде успех. :-|

pussucetka
04-11-2010, 20:53
Скъпо момиче,
чудесно е, че си с приятеля си толкова време, че той те е чакал толкова време и също така, че сте говорили за това преди да го направите. Предполагам, ти оценяваш факта, че обсъжда с теб темата, и че целта му не е да намери удобен момент и да те вкара в леглото. Това според мен доказва, че те обича. Това доказва също, че можеш да му имаш нужното доверие. Ти най - добре знаеш как стоят нещата между вас двамата, така че щом си преценила, че искаш точно това нещо, точно с него, значи е правилно. Няма грешен отговор. Ако го желаеш, направи го. Това за годините - не се притеснявай. Това са норми наложени от обществото, които не си никак длъжна да спазваш, нито да се чувстваш виновна. Няма да си избързала. Някой ден може да разбереш, че си избързала сама за себе си, но не вярвам, тъй като изглеждаш сигурна в думите си.
Що се отнася до въпроса ти - къде да е, според мен най - добре е да изчакате удобен момент да сте или във вас, или в тях. Все пак това ще бъде първия ти път и трябва да ти е удобно и сигурно. Екстремните работи ги оставете за по - натам.

. . Благодаря ти, много си мила :-)

SuNsEt
04-11-2010, 20:59
Пфф 3 години . . Божее да стана на 18-19, на такава възраст, на която не е добре . . :) Чакай,чакай кой те излъга,че не е добре? :lol: Тая възраст си е супер.Ти разбираш ли,че на 17-18 си е точно нормално да започнеш полов живот?Да не говорим,че има хора,които на 19,20 са го направили за първи път и в това няма НИЩО лошо и даже си е напълно добре.По това твое мнение си личи,че бързаш ама за къде,не знам.Моля ти се,не давай такива ''компетентни'' коментари,че направо се ядосвам.Ти за задръстени ли ги имаш тия,които го правят на 18-19 за първи път?
И ако някой ден имаш дете със сигурност няма да мислиш така.

Просто на днешните деца много малко им се говори у дома за сексуалната култура.Трябва да се започне от 13-14 годишна възраст,защото родителите се усещат съвсем накрая,когато детето им вече е направило сефтето.Никога не трябва един родител да подценява детето си,особено за такива неща.Всеки си мисли,че още му е рано за секс и т.н. Да,ама детето е на друго мнение,защото не знае какво е да поговориш с родителя ти за това.Много малко деца разбират какво точно означава израза "Малък си за секс".За това на отрочетата трябва да им се обяснява отрано,за да са подготвени,когато им щукне да правят секс.Както за сексуалната култура,така и за душевната наслада на секса и кога тя е най-голяма.
Майка ми почти никога не е говорила с мен на такива теми,едва от 2 дена се опитва да ме подпитва дали спя с приятеля си и това е...не се прави така,но нямам намерение да й обясянвам как да ме възпитава.Да не говорим,че всичката ми сексуална култура съм научила по своя воля и не от нея.Повечето тийнейджъри са като мен.

XTREMEFREERIDE
04-11-2010, 21:02
Скъпо момиче,

. . Благодаря ти, много си мила :-)
Моля,моля.
Просто мога да кажа, че положението ми е подобно.
За това разбирам всяка една твоя дума. :)

gia_sena_mono
04-11-2010, 21:11
Според неофициалната статистика на Gia_sena_mono хиляди момичета дневно, на възраст 12-15, губят девствеността си от гъзария или вътрешна заблуда.

darkPaladin
04-11-2010, 21:45
Пфф 3 години . . Божее да стана на 18-19, на такава възраст, на която не е добре . . :)

що да не е добре?

на 14 15 е по-добре така ли?

XTREMEFREERIDE
04-12-2010, 05:14

що да не е добре?

Ако го чувства така, може и по - добре да е.

darkPaladin
04-12-2010, 07:45

що да не е добре?

Ако го чувства така, може и по - добре да е.

и аз мислех така на 15 ама не е като станеш на моята възраст ще видим какво мислиш

пък за нея ми е пределно ясно,че ще скъсат след някой друг месец после тя ще си блъска главата ама айде

и ми е интересно от кого искаш съвет от тези на твоята възраст които не са по-различни от теб или някой по-голям който знае какво говори?

AIG
04-12-2010, 08:03
и аз съм на 15 но не съм правил секс тва няма значение... няма нужда да се притеснява6 щом мисле6 че си готова :) относно мястото ако има6 някоя вярна приятелка и кажи дали може да го направите в тях ^^ :)

pussucetka
04-12-2010, 13:49
Пфф 3 години . . Божее да стана на 18-19, на такава възраст, на която не е добре . . :) Чакай,чакай кой те излъга,че не е добре? :lol: Тая възраст си е супер.Ти разбираш ли,че на 17-18 си е точно нормално да започнеш полов живот?Да не говорим,че има хора,които на 19,20 са го направили за първи път и в това няма НИЩО лошо и даже си е напълно добре.По това твое мнение си личи,че бързаш ама за къде,не знам.Моля ти се,не давай такива ''компетентни'' коментари,че направо се ядосвам.Ти за задръстени ли ги имаш тия,които го правят на 18-19 за първи път?
И ако някой ден имаш дете със сигурност няма да мислиш така.

Просто на днешните деца много малко им се говори у дома за сексуалната култура.Трябва да се започне от 13-14 годишна възраст,защото родителите се усещат съвсем накрая,когато детето им вече е направило сефтето.Никога не трябва един родител да подценява детето си,особено за такива неща.Всеки си мисли,че още му е рано за секс и т.н. Да,ама детето е на друго мнение,защото не знае какво е да поговориш с родителя ти за това.Много малко деца разбират какво точно означава израза "Малък си за секс".За това на отрочетата трябва да им се обяснява отрано,за да са подготвени,когато им щукне да правят секс.Както за сексуалната култура,така и за душевната наслада на секса и кога тя е най-голяма.
Майка ми почти никога не е говорила с мен на такива теми,едва от 2 дена се опитва да ме подпитва дали спя с приятеля си и това е...не се прави така,но нямам намерение да й обясянвам как да ме възпитава.Да не говорим,че всичката ми сексуална култура съм научила по своя воля и не от нея.Повечето тийнейджъри са като мен.

. . Никой, нищо не ме е излъгал :? . . Това го разбрах от г-жата по Биология, сигурно ще си кажеш, че тя не е добре, напротив точно обратното . . Тя е най-добрата в нашата околност, тя е била лекарка ли, каква е била точно незнам, но мисля, че знае повече от тебе . . това, че като казах, че не е хубаво да се прави на 19г, не значи, че е нещо сериозно, а че повече боли и ще е по-трудно. . Но г-жата в никакъв случай не е искала да каже сега да го правим, просто ни го каза, както също и също да не вземем да се втурнем сега понеже го е казалаа . . :-D Знам, че на 17-18 е нормално . . но нали не съдим по годините, а кой кога се почувства готов. :wink: . Не бързам за никъде, нито пък мисля за задурстени тези които го правят на тази възраст (18-19) . . Някъде да съм се изразила така . . ? :shock: . . Защо всички ме нападате. . ? :-x . . Това за родителите го знам и при мен е същото . . :wink:

darkPaladin
04-12-2010, 15:22
никой не те напада изразяваме мнение,това,че е различно от твоето не значи,че се заяждаме или те мразим,напротив лично аз имам най-топли чувства,но това не значи,че няма да използвам по-остър език

yanev4
04-12-2010, 15:38
Ами с моята приятелка също само за това говорим в последните дни.. и ние така вече година и нещо.. тя е на 14 аз съм на 15 и.. не се притеснявай.. годините са ти нормални.. а и в такова време живееме в момента не е като преди години.. и така.. успех!! :)

Doga
04-12-2010, 16:16
^ ...... казал дете на дете......
Авторке,защо се оплакваш,че те нападат,щом си пуснала тук пред всички свободно темата,значи трябва да търпиш и критики.Не само похвали и насърчения.....

rockchiqmorbidheart
04-12-2010, 16:20
. . Мисля, че съм готова, но някакси ме притесняват годините, някак си да не излезна някоя к***а или че съм била малка все още за това ! :(

нз ти ако смяташ че е курвенско на 15 нз аз кво да кажа по въпроса... 8) :D :razz: :lol:

pussucetka
04-12-2010, 16:32
Ами с моята приятелка също само за това говорим в последните дни.. и ние така вече година и нещо.. тя е на 14 аз съм на 15 и.. не се притеснявай.. годините са ти нормални.. а и в такова време живееме в момента не е като преди години.. и така.. успех!! :)

Благодаря ти . . Успех и на вас ! :)

Grassh0pper
04-12-2010, 17:08
Без никакви "лоши" мисли.. изчетох всички коментари до сега , и смея да твърдя , че DarkPaladin е прав откъм идеята , че в последствие след години определено ще се замислиш дали е било точния момент..
От друга страна , година и половина това момче сигурно е доказало ,че те обича и не иска да те използва само за секс..
Съвета : Помисли още без да бързаш (ще чака още момъкът ако трябва :-D ) Сложи на един лист евентуални причини поради които можеш да съжаляваш и така.. сама ще си решиш.. Разбрал съм вече , че от форум много няма да се повлияеш за нещо , което ти сама си преценяш.
И последно ... достатъчно приятели и познати имам и прочие .. една двойка след сефтето не са заедно още много.. (Казвам го с нагласата , че при всеки е различно , но това е при ПОВЕЧЕТО) Затова имай си едно наум..

Това е от мен.. дано все пак съм помогнал с НЕЩО

П.С. Някои по-горе даде добра идея , че може да помолиш приятелка/приятел да ти даде ключ от тях (за 1-2-3 часа...) :)

pussucetka
04-12-2010, 19:33
Без никакви "лоши" мисли.. изчетох всички коментари до сега , и смея да твърдя , че DarkPaladin е прав откъм идеята , че в последствие след години определено ще се замислиш дали е било точния момент..
От друга страна , година и половина това момче сигурно е доказало ,че те обича и не иска да те използва само за секс..
Съвета : Помисли още без да бързаш (ще чака още момъкът ако трябва :-D ) Сложи на един лист евентуални причини поради които можеш да съжаляваш и така.. сама ще си решиш.. Разбрал съм вече , че от форум много няма да се повлияеш за нещо , което ти сама си преценяш.
И последно ... достатъчно приятели и познати имам и прочие .. една двойка след сефтето не са заедно още много.. (Казвам го с нагласата , че при всеки е различно , но това е при ПОВЕЧЕТО) Затова имай си едно наум..

П.С. Някои по-горе даде добра идея , че може да помолиш приятелка/приятел да ти даде ключ от тях (за 1-2-3 часа...) :)

. . Помогна разбира се, ще изпробвам това с листчето задължително . . :P

Grassh0pper
04-12-2010, 19:58

. . Помогна разбира се, ще изпробвам това с листчето задължително . . :P

Ако има нещо по-специално , което те интересува .. Ще се постарая да помогна :) (Лично или тук.. както решиш) :P

pussucetka
04-12-2010, 20:16
океййй . . :P

SuNsEt
04-12-2010, 20:41
А добре,айде да ви питам само тези,които мислите,че е редно:Ако момиче и момче на 13/14 години ходят от година и половина и един от тях е написал същата такава тема пак ли ще го посъветвате да си легне с гаджето,защото година и половина те са си доказали тяхната невероянта обич?

Grassh0pper
04-12-2010, 20:44
А добре,айде да ви питам само тези,които мислите,че е редно:Ако момиче и момче на 13/14 години ходят от година и половина и един от тях е написал същата такава тема пак ли ще го посъветвате да си легне с гаджето,защото година и половина те са си доказали тяхната невероянта обич?

13-14 .. НЕ .. Конкретния случай е , че авторката има 15 и половина (близо 16..) , което ще рече , че трябва да има идея какво ще върши.. Докато от друга страна 13-14 годишно дете си е лапе и на акъл и на всичко.. (да не говорим , че тепърва ще се развива..)

stupid0boy
04-12-2010, 20:47

13-14 .. НЕ .. Конкретния случай е , че авторката има 15 и половина (близо 16..) , което ще рече , че трябва да има идея какво ще върши.. Докато от друга страна 13-14 годишно дете си е лапе и на акъл и на всичко.. (да не говорим , че тепърва ще се развива..) Повярвайте не всички са лапета ;)...

SuNsEt
04-12-2010, 21:00
Мислиш,че годините са гарант ли?То има такива идиоти дето са с 3-4 години по-големи от нея и не знаят къде да си го вкарат...Като е почти на 16 това прави ли я по-мъдра или нещо такова?Някои хора казват 'да достатъчно си голяма на 15 да правиш секс' а после казват 'дете не може да гледа дете' ако момичето забременее-не говоря точно за авторката,надявам се,когато реши да прави секс да няма никакви усложнения.
НО за мен щом все още кисне в този форум да чака отговори,значи не е на 100% сигурна.Ако беше напълно решена дори нямаше да чака отговори.Има 2 възможности-едните да са 'против' ,а другите да са 'за'.Какво толкова чака да прочете?Щом твърди,че е прочела достатъчно неща и знае каквото,и трябва,и е сигурна в приятеля си,защо все още кисне тук?Някои хора ще ми кажат'ама то момичето още не е намерило къде да го направи и за това отговаря в темата' -не е така.Тя много добре знае,че няма да прочете нещо невероятно и най-много да размисли за секса от негативните мнения.Дори и да не е намерила място къде да загуби девствеността си,защо не си каза 'не ми пука,аз ще го направя' ами държи да отговори на повечето мнения в темата?По този начин се уверява,че е готова и го прави за себе си,а не са коментарите.Ако беше сигурна още при първото негативно мнение щеше да си каже 'абе я бягай от тука' и да не поглежда повече темата,да си направи кефа с момчето и да е доволна.Но докато отговаря на мненията,тя уверява себе си или по-скоро се опитва да се залъже,че го иска.
Никой не може да ти каже 'йок-няма да правиш секс' или пък 'ще го направиш' .Чакаш някой да те побутне и да те накара да се почувстваш готова,но тази работа не е на потребителите на форума,а на приятеля ти,с който искаш да спиш.Той мила моя трябва да те предразположи до толкова,че да не ти е нужно да пишеш в някакъв си форум.Не само да си говорите разни работи за секс и да си правите флиртчета.За да пишеш тема значи,че си не-си-гур-на.

Grassh0pper
04-12-2010, 21:03

13-14 .. НЕ .. Конкретния случай е , че авторката има 15 и половина (близо 16..) , което ще рече , че трябва да има идея какво ще върши.. Докато от друга страна 13-14 годишно дете си е лапе и на акъл и на всичко.. (да не говорим , че тепърва ще се развива..) Повярвайте не всички са лапета ;)...

Това е нещото , което съм забелязъл.. Сега дали ти си или не си..

Grassh0pper
04-12-2010, 21:06
Мислиш,че годините са гарант ли?То има такива идиоти дето са с 3-4 години по-големи от нея и не знаят къде да си го вкарат...Като е почти на 16 това прави ли я по-мъдра или нещо такова?Някои хора казват 'да достатъчно си голяма на 15 да правиш секс' а после казват 'дете не може да гледа дете' ако момичето забременее-не говоря точно за авторката,надявам се,когато реши да прави секс да няма никакви усложнения.
НО за мен щом все още кисне в този форум да чака отговори,значи не е на 100% сигурна.Ако беше напълно решена дори нямаше да чака отговори.Има 2 възможности-едните да са 'против' ,а другите да са 'за'.Какво толкова чака да прочете?Щом твърди,че е прочела достатъчно неща и знае каквото,и трябва,и е сигурна в приятеля си,защо все още кисне тук?Някои хора ще ми кажат'ама то момичето още не е намерило къде да го направи и за това отговаря в темата' -не е така.Тя много добре знае,че няма да прочете нещо невероятно и най-много да размисли за секса от негативните мнения.Дори и да не е намерила място къде да загуби девствеността си,защо не си каза 'не ми пука,аз ще го направя' ами държи да отговори на повечето мнения в темата?По този начин се уверява,че е готова и го прави за себе си,а не са коментарите.Ако беше сигурна още при първото негативно мнение щеше да си каже 'абе я бягай от тука' и да не поглежда повече темата,да си направи кефа с момчето и да е доволна.Но докато отговаря на мненията,тя уверява себе си или по-скоро се опитва да се залъже,че го иска.
Никой не може да ти каже 'йок-няма да правиш секс' или пък 'ще го направиш' .Чакаш някой да те побутне и да те накара да се почувстваш готова,но тази работа не е на потребителите на форума,а на приятеля ти,с който искаш да спиш.Той мила моя трябва да те предразположи до толкова,че да не ти е нужно да пишеш в някакъв си форум.Не само да си говорите разни работи за секс и да си правите флиртчета.За да пишеш тема значи,че си не-си-гур-на.

;-) :smt006 Това ми хареса..

darkPaladin
04-12-2010, 23:16

напротив 8-)

Е гледай ме мене 20г педофил сега погледни и 14 15г момиче до мен какво би си помислил?

Alex3nd
04-13-2010, 07:40
Здравей, pussucetka щом се чувстваш готова и той също няма нищо лошо вземете си 2 durex-a за всеки случай отколкото до това къде ще правите ходете в някой приятел, ако имате такъв сериозен и добър приятел или просто уцелете момент, когато вашите ги няма или в някоя кола.

Doga
04-13-2010, 10:48
Май не трябваше да пускаш тая тема,като гледам какви хора ти дават съвети (94-95-96) добре,добре доста са умнички....

Да да :? Ти си мислиш,че като си на 14 си по-умен от тия на 12,а дори и от някой на твойта възраст.Еми не е така,не ми се влиза в дълбоки коментари,но след години ще си казваш "Ее,колко съм бил прост на 14 години"!

pussucetka
04-13-2010, 13:23
. . Гледайй сегаа . . Като направих тема, исках някой, който вече го е направил да ми даде добър съвет, а не да стават тука едни разправявници, кой колко ъкъл е имал . . :? и що за стока са 14-15-16 год. . . Аз съм готова, но явно не ми разбрахте въпроса . . Вие започнахте да говорите за съвсем друго нещо (не се отнася за всички ). . А това, че отговарям, не значии,че се замислям дали съм готова или не . . :o . . Сега тук няма да пиша разни дълги романи, това беше основното което исках да кажа . . :)

stupid0boy
04-13-2010, 13:27
Май не трябваше да пускаш тая тема,като гледам какви хора ти дават съвети (94-95-96) добре,добре доста са умнички....

Да да :? Ти си мислиш,че като си на 14 си по-умен от тия на 12,а дори и от някой на твойта възраст.Еми не е така,не ми се влиза в дълбоки коментари,но след години ще си казваш "Ее,колко съм бил прост на 14 години"!

Хахаха...
Когато ме опознаеш тогава, ще казваш дали съм лапе или не, ок?

И аз пак твърдя, че не всички на 14-15 са лапета... Много рядко се намира човек на 14-15 дето е нормален, но има такива... Няма да те карам да вярваш, но това е истината...

darkPaladin
04-13-2010, 14:40
. . Гледайй сегаа . . Като направих тема, исках някой, който вече го е направил да ми даде добър съвет, а не да стават тука едни разправявници, кой колко ъкъл е имал . . :? и що за стока са 14-15-16 год. . . Аз съм готова, но явно не ми разбрахте въпроса . . Вие започнахте да говорите за съвсем друго нещо (не се отнася за всички ). . А това, че отговарям, не значии,че се замислям дали съм готова или не . . :o . . Сега тук няма да пиша разни дълги романи, това беше основното което исках да кажа . . :)
дали си готова или не все още не решаваш ти! Запомни го,но давай ти ще съжеляваш...

stupid0boy

Лапе си още как.На 14 15 децата мислят,че са пораснали ама грешът и то много.Тебе като сме смачка живота,което и ще стане ще разбереш,че аз съм правия.И като не си лапе,значи още утре можеш да си намериш някъде работа,да идеш на квартира,да се издържаш и едва ли не да гледаш семейство.И да забравих имаш данъци осигоровки и куп задължения към държавата,а и добре,че махнаха казармата,щото вече щеше да си вътре все пак си голям човек както каза ти.И ако недай си боже избухне война ти като ГОЛЯМ човек ще идеш на бойното поле да убиваш хора и да останеш жив.

Кажи можеш ли да се справиш с всичко това най-вече с последното!?

stupid0boy
04-13-2010, 15:23
Омг супер сте заедливи сериозно... не ми пука ти каам к'во мислиш ти ... Пфф не съм каал, че съм мъж за женене, но не съм лапе ;) Айде не се заяждай повече, че само спамкаме темата на мацката...

darkPaladin
04-13-2010, 16:11
Омг супер сте заедливи сериозно... не ми пука ти каам к'во мислиш ти ... Пфф не съм каал, че съм мъж за женене, но не съм лапе ;) Айде не се заяждай повече, че само спамкаме темата на мацката...

ти и лапе не си дете си :D

pussucetka
04-13-2010, 17:35

. . Не бъди сигурен, че е лапе, . . Не можеш да кажеш кой какъв е защото не го познаваш (не, че аз го познавам) . .Не можеш така да определяш що за стока е човека само от едно изречение, това че е на 14-15 няма нищо общо . . Ако си имаш мозък, си имаш, ако не ще си проличи :wink: . . И направо ще ти го кажа: Няма големи- малки, има достойни и жалкии [-(

darkPaladin
04-13-2010, 17:48

. . Не бъди сигурен, че е лапе, . . Не можеш да кажеш кой какъв е защото не го познаваш (не, че аз го познавам) . .Не можеш така да определяш що за стока е човека само от едно изречение, това че е на 14-15 няма нищо общо . . Ако си имаш мозък, си имаш, ако не ще си проличи :wink: . . И направо ще ти го кажа: Няма големи- малки, има достойни и жалкии [-(

тази анкета ще те заинтригува вие ме вдъхновихте http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=331097&start=15

DjPiRgOs
04-13-2010, 17:48
. . Здравейте! На 15г и половина съм, имам си сериозен приятел от година и половина.Много се обичаме и си имаме доверие, но не сме правили секс. И тук в последните дни само за това си говорим и мисля, че сме готови.Но проблема е такъв, че няма къде да го направим, у нас винаги има някой, както и у тях ! :( . . И другото нещо е: дайте някакви съвети, как да мине по-добре първият път, защото знаем всички сме притеснени, какви презервативи използвате и според вас, кои са най-добрите ? ? ! И още един въпрос: според вас нормално ли е на 15г да правиш секс, защото съм чувала доста изказвания и аз мисля лично, че става, но просто искам вашето мнение . Благодаря! Ако може без бъзици, сериозно е ! :) Секса на 15 е съвсем нормално ипровайте у некой ваш фр

SuNsEt
04-13-2010, 17:57
Абе аз ти разбрах напълно въпроса още от начало.Питаш ни дали е нормално да правиш секс на 15.Зависи от много неща.Вече имаш 5-6 страници тема,прочете достатъчно.
Просто прочети внимателно какво написах миналия път и ми отговори на всичките въпроси,които зададох,щом имаш намерение да отговаряш.Нищо не може да ме убеди,че греша.

darkPaladin
04-13-2010, 18:04
. . Здравейте! На 15г и половина съм, имам си сериозен приятел от година и половина.Много се обичаме и си имаме доверие, но не сме правили секс. И тук в последните дни само за това си говорим и мисля, че сме готови.Но проблема е такъв, че няма къде да го направим, у нас винаги има някой, както и у тях ! :( . . И другото нещо е: дайте някакви съвети, как да мине по-добре първият път, защото знаем всички сме притеснени, какви презервативи използвате и според вас, кои са най-добрите ? ? ! И още един въпрос: според вас нормално ли е на 15г да правиш секс, защото съм чувала доста изказвания и аз мисля лично, че става, но просто искам вашето мнение . Благодаря! Ако може без бъзици, сериозно е ! :) Секса на 15 е съвсем нормално ипровайте у некой ваш фр

като е нормално що не го правят у тях когато майка и баща и са си вкъщи?

NeverTheSame
04-13-2010, 18:37
След като сте готови,обичате сте..заедно сте от дълго време,значи няма от какво да се притесняваш..особено пък за годините.Презервативи..дур кс или спортекс..подходящи са такива с повече лубрикант,ако разбира се не ви се дават пари да си го купите отделно.Той трябва да е много внимателен,а ти да се настроиш на вълна,че няма да ти е особено хубаво.Нямай големи очаквания от първия път,защото ще е едно притеснение,скованост,болк а [при всеки е индивидуално дали ще е силна или не толкова]..най-важното е да се приготвиш за това,че най-вероятно ще те боли.Трябва търпение най-вече..а щом и той те обича,значи ще е внимателен и ще се старае на теб да ти е възможно най-приятно.
По въпроса с мястото,където да го направите..идеи нямам..Наистина не е като да изчакаш някой да отиде до магазина и хоп за 10 минути и готово.Първия път изисква много любовна игра и настроение и тка..

pussucetka
04-13-2010, 19:52
След като сте готови,обичате сте..заедно сте от дълго време,значи няма от какво да се притесняваш..особено пък за годините.Презервативи..дур кс или спортекс..подходящи са такива с повече лубрикант,ако разбира се не ви се дават пари да си го купите отделно.Той трябва да е много внимателен,а ти да се настроиш на вълна,че няма да ти е особено хубаво.Нямай големи очаквания от първия път,защото ще е едно притеснение,скованост,болк а [при всеки е индивидуално дали ще е силна или не толкова]..най-важното е да се приготвиш за това,че най-вероятно ще те боли.Трябва търпение най-вече..а щом и той те обича,значи ще е внимателен и ще се старае на теб да ти е възможно най-приятно.
По въпроса с мястото,където да го направите..идеи нямам..Наистина не е като да изчакаш някой да отиде до магазина и хоп за 10 минути и готово.Първия път изисква много любовна игра и настроение и тка..

Дам, напълно си права . . ;-)

djesi_9_4
04-13-2010, 20:22
Щом сте от толкова време заедно си имате доверие един на друг няма лошо да го направите. :) Моят съвет обаче е когато стигнете до крайния момент му кажи,че не искаш да свърши в теб.Не за друго ,ами защото при повечето (и при мен) първия път презерватива се скъса (а беше Дюрекс) и да не се притесняваш излишно,защото при мен го имаше тоя момент и хич не беше приятно :( За другото спокойно,всичко си идва на мястото когато момента е дошъл :) :-)

pussucetka
04-13-2010, 20:35
Щом сте от толкова време заедно си имате доверие един на друг няма лошо да го направите. :) Моят съвет обаче е когато стигнете до крайния момент му кажи,че не искаш да свърши в теб.Не за друго ,ами защото при повечето (и при мен) първия път презерватива се скъса (а беше Дюрекс) и да не се притесняваш излишно,защото при мен го имаше тоя момент и хич не беше приятно :( За другото спокойно,всичко си идва на мястото когато момента е дошъл :) :-)

. . Ще го имам в предвид . . :-) Благодаря ти ! :)

pussucetka
04-14-2010, 11:02

като е нормално що не го правят у тях когато майка и баща и са си вкъщи?

. .Пфф . . Ти освен да се заяждаш, друго не знаеш . . :? ..

SuNsEt
04-14-2010, 16:52
Ти само положителни мнения приемаш.Всичко,което е по-различно от твоето значи е заяждане. darkPaladin много добре си го каза.

Иначе ти не спа ли вече с приятеля си?Я гледай ква тема направи ехеее.До сега колко пъти щяхте да правите секс... :-D Какво се размотаваш още?Пиши на някой модератор да ти заключи темата и не се занимавай повече да отговаряш с "Благодаря :-) " само на мненията,които ти харесват.

pussucetka
04-14-2010, 19:41
Ти само положителни мнения приемаш.Всичко,което е по-различно от твоето значи е заяждане. darkPaladin много добре си го каза.

Иначе ти не спа ли вече с приятеля си?Я гледай ква тема направи ехеее.До сега колко пъти щяхте да правите секс... :-D Какво се размотаваш още?Пиши на някой модератор да ти заключи темата и не се занимавай повече да отговаряш с "Благодаря :-) " само на мненията,които ти харесват.

. . :D Не, не приемам само положителни мнения . . Просто той малко прекалява, някой друг като ми даде съвет и започва едно такова дразнене . . Той ми даде съвет, нали .. ? И все продължава да коментира всяко едно коментарче. Не, не съм спала с приятеля си и има причина, която е в описанието, което съм далаа :wink: . . А, колкото до затварянето на темата, аз решавам кога, не е нужно да ми казваш :wink:

SuNsEt
04-14-2010, 19:46
Еми не е нужно да ти казвам,обаче като гледам няма какво повече да извадиш от нея. :)

XTREMEFREERIDE
04-14-2010, 20:02
Ай стига се заяждате, а? Какво ви бърка вас колко е зряла? Решила е да прави секс, ами нека да прави. Както казах преди, най - много след време да съжалява, ама т'ва вече си е неин проблем. Плюс това, щом тя го е сметнала за правилно, не означава, че непременно трябва да каже на родителите си, че това дори някои 20 годишни не го правят. :? Много сте елементарни с това коментиране на всеки отделен пост. Кажете си мнението веднъж и се спрете. Наистина е дразнещо. Тя попита нещо, вие отговорихте, всичко останало си е нейна работа.
Какви са тия подробности, какво е т'ва чудо. :?

mnmlstar
04-14-2010, 20:45
Щом се чувствате готови,то тогава кой може да ви спре! Не се притеснявай по-добре всичко да стане от само себе си,защото когато го планираш всичко се обърква :)

kateri4ka
04-25-2010, 11:41
направете го на плажа щом няма къде :D салдурско ще е :-P :P

sexyisfunny
04-25-2010, 15:13

Tova beshe nai dobroto tuk i nikoi nemoje da me razobedi... i az bqh taka i az pisah tema i az bqh nesigurna i ne si go priznavah, dori pred sebe si, ubejdavah se 4e iskam da go napravq i ne hodih godina i polovina s priqtelq si a 3 meseca :oops: be6e riskovano nz kade mi be6e ukala no sega ne sujalqvam za6toto ve4e sam sigurna 4e sam popadnala na ''chovek'' ...koito do sega mi e dokazal obichta si kum men i mi e opravdal doverito koeto sam mu glasuvala no vnimavai vremeto koeto ste hodili i tova 4e toi mom4e 4e si ima nujdi 4e i t.n. ne trqbva da te kara da se 4uvstva6 vinovna i ne misli 4e e golqm jest tova 4e te e 4akal godina i polovina tova e ZADALJITELNO ako pone te uvajava PONE da ne kazvame ''obi4a'' ne burzai napravo te molq nedei da burza6 i 6te vidi6 4e za kratko vreme 6te si i zqsni6 vsi4ko ... a az kato nqkoq zagorqla neorientirana tineidjarka na 3 mesec pusnah na priqtelq si koito daje e nemojelo da nari4am priqtel a gadje .... 4e tova iskah da kaja kolkoto i da i da pi6e6 4e si sigorna 4e go iska6 nemoje6 da me ubedi6 kakto kazaha sexa ne idva ot prikazvane ili kakto kazvat pove4eto is4kaite nqkoi ot roditelite vi da izlqzat i kakvo predstvate si ''na6ite taq ve4er sa na banket ela da go napravim'' trqbva da stane spontanno i ne e vajno kade 6te e estestveno ne stava vapros za park i asansior ne6to udobno no ne e zadaljitelno da e uvas jelaq ti kasmet i hem da pomisli6 hem ne 4ak tolkova kato se natisnete nqkade i kato si super vazbudena ti napravi purvata kra4ka i ne da si opredelqte mqsto vreme 4as tova e mn glupavo .... tova ot mene 4ao i mn kasmet i dano ne si razo4arovana :)

MochaOnMyLips
04-25-2010, 15:25
По въпроса с възрастта - важно е да се чувстваш готова, годините нямат значение. Наистина има и много по-големи от теб момичета, които не знаят елементарни неща за секса, което е недопустимо. Ти като че ли си малко по начетена - поздравления за което.
След като ходиш с едно момче от година и нещо и то на тази възраст, никой не може да те нарече к***а, особено щом не си спала с него - не се притеснявай.

Icantloveu
04-25-2010, 23:12
Сега и аз да си кажа мнението , и то е

Ако изчакаш още малко няма да е зле няма да съжеляваш , мисълта ми е че ти не си напълно физически развита , а това означава и по малко одоволствие ( мисла че първия път трябва да е по специален а не просто ебане ) Аз сега съм на 16 и определено мисленето ми за секса се промени , смисъл че като бях на 15 мислех само как ше боцкам някоя какичка и колко добре ще е да правя секс , но сега мисла че секса не е само да си направиш кефа ( което сяко момче може да си направи с чекиа , или момиче с пръстите , е разбирасе при секса ще е по якоо ) та мисълта ми е , сека нее само за да си направиш кефа и да си "модерен" секса за мен е нещо специално , с една дума той е не само фозическо удоволствие а и душевно , но няма да те разобеждавам , щом се обичате го направете няма нищо лошо в това , но помисли дали наистина го искаш или е само от лубопитство . каквото и да решиш ти пожелавам успех , дано да е незабравимо и за двама ви :)

Момче съм ако не си разбрала :)

И един съвет , сложи повече лубрикант и ползваите по хубав презарватив , и си мо кажи да внимава защото като ти види пеперудката така ще се възбуди че ще иска да те скъса от ебане :)

ZoTiC
05-08-2010, 14:52
дали си готова или не все още не решаваш ти! Запомни го,но давай ти ще съжеляваш...

stupid0boy

Лапе си още как.На 14 15 децата мислят,че са пораснали ама грешът и то много.Тебе като сме смачка живота,което и ще стане ще разбереш,че аз съм правия.И като не си лапе,значи още утре можеш да си намериш някъде работа,да идеш на квартира,да се издържаш и едва ли не да гледаш семейство.И да забравих имаш данъци осигоровки и куп задължения към държавата,а и добре,че махнаха казармата,щото вече щеше да си вътре все пак си голям човек както каза ти.И ако недай си боже избухне война ти като ГОЛЯМ човек ще идеш на бойното поле да убиваш хора и да останеш жив.

Кажи можеш ли да се справиш с всичко това най-вече с последното!?

Като цяло си прав, само това с казармата беше тъпо - тя е момиче каква казарма, а това с войната пък, беше малко прекалено. :-o

TheThinker
05-08-2010, 15:31
Авторке ква стана бе, как мина? (мина ли?) :D да зема ли да напиша кво мисля или ме изпреварихте? 8-)

transformable
05-08-2010, 17:03
Щом се обичате и го искате ВИНАГИ ще намерите място да го направите :o Успех 8)

SisinkaS
05-08-2010, 17:38
Няма от какво толкова да се притесняваш за първия път, важното е ти да се чувстваш готова и сигурна в човека с когото ще си. Няма определена възраст в която да започнеш да водиш полов живот,но в никакъв случай не го прави защото приятелките ти вече не били девствени или нещо от тоя род.За моя си първи път мога да ти кажа, че и аз бях доста паникиосана, защото от всякаде ми се повтаряше че течало много кръв, че много боляло и т.н. - е това не се оказа вярно дори и на половина.Вярно че имаше няква болка, но беше нищожна, а относно кръвта - почти никаква.И все пак при всеки е различно.А относно с какъв презерватив .. по-добре първият ти път да е без (но само ако се внимава ужасно много,за да няма гафове от самото начало), и само ако и двамата нямате някакви инфекции, затова първо отиди на генеколог.Успех ;)

princess0cvu
05-09-2010, 18:09
ми аз съм по-малка от теб на 14 съм и немисля 4е годините са от зна4ение аи кфо зна4и да не изляза курва, дреме ли ти ?! единственото условие за първия път е да си сигурна в тфа което иска6 а презервативите за първия път са едни- DUREX EXTRA SAFE

MochaOnMyLips
05-09-2010, 18:25
В крайна сметка темата е за съвети и аз ще ти дам един чисто практически съвет - бъди отгоре. Повечето двойки предпочитат първия път момчето да е отгоре, но гарантирам, че наобратно е много по-лесно и приятно (особено ако и момчето няма опит)! Логиката е следната - ти си тази, която усеща (или не усеща) болка и ти най-добре знаеш, как ще ти е най-удобно. Номерът е да го помолиш да не мърда, а само ти да се движиш и да контролираш проникването.
Всичко това го казвам от личен опит. Спомням си първия път, в началото решихме приятелят ми да е отгоре, той наистина беше много нежен и внимателен, но работата не стана. След това си сменихме местата (всъщност бяхме изгубили надежда, че ще се получи) и взе че стана :). Приятно прекарване!

Shady141
05-09-2010, 18:31
Хах ако го искаш го направи. Няма кой да ти каже "Ей ти си на 15 къде си тръгнала?" Пък и какво ти пука. А сетих се още нещо - по-дълга любовна игра за да се възбудиш достатъчно, за презерватива казах.
++1 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

SuNsEt
05-09-2010, 18:51
Темата е от един месец,каквото е решила да прави,вече го е направила.Не мисля,че има смисъл да пишете повече,както и да Ъпвате стари теми.