- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Просто съветче за първият път! Моля ви :)
. . Здравейте! На 15г и половина съм, имам си сериозен приятел от година и половина.Много се обичаме и си имаме доверие, но не сме правили секс. И тук в последните дни само за това си говорим и мисля, че сме готови.Но проблема е такъв, че няма къде да го направим, у нас винаги има някой, както и у тях !. . И другото нещо е: дайте някакви съвети, как да мине по-добре първият път, защото знаем всички сме притеснени, какви презервативи използвате и според вас, кои са най-добрите ? ? ! И още един въпрос: според вас нормално ли е на 15г да правиш секс, защото съм чувала доста изказвания и аз мисля лично, че става, но просто искам вашето мнение . Благодаря! Ако може без бъзици, сериозно е !
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Сама трябва да прецениш дали си готова за първия път. Относно презервативи - да не използва от онези релефните, ефекта ще е по-голяма болка(да не се наплашиш само). Използвайте и допълнително повече лосион![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
. . Мисля, че съм готова, но някакси ме притесняват годините, някак си да не излезна някоя курва или че съм била малка все още за това !![]()
Хах ако го искаш го направи. Няма кой да ти каже "Ей ти си на 15 къде си тръгнала?" Пък и какво ти пука. А сетих се още нещо - по-дълга любовна игра за да се възбудиш достатъчно, за презерватива казах.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ми според мен Durex са едни от най-добрите....
ми щом се чувстваш готова,изчукайте се...няма лошо.
ми щом няма къде да го направите,може да идете някъде където няма кой да ви притеснява,има толкова много места,ай ако ти е толкова трудно да го измислиш пиши на лично,ще се опитам да ти помогна.
Мисля,че ако изчакаш,след време ще ти хареса първия път много повече от колкото сега.Всеки би казал,че още ти е рано,но и зависи все пак как ти го чувстваш.Внимателно прецени,защото сексът не е детска игра и колкото и голямо удоволствие да доставя,толкова и големи бели стават после.Първото и най-важно нещо преди да правиш секс е да си сигурна,че ти и приятелят ти сте наясно какво трябва да очаквате от секса,какви рискове крие,какви предпазни средства се взимат,какво представлява прекъснатият полов акт и т.н. За презервативи естествено си вземете някои по-скъпички,а не нещо евтино.Все пак предпазването е най-важно!Durex,Sportex...и т.н.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492 ето тук има много информация,която ще ти е нужна(не говоря за абсолютно всичко,но поне най-важните неща можеш да прочетеш).
Колкото до мястото-ако имате пари отидете в някой мотел(там е по-вероятно да ви дадат стая,от колкото в някой хотел) или ако имате вила някъде...
Според мен не тряя да бързате със секса.Година и половина си е супер,че сте заедно,но това нищо не означава.Има хора,които чакат много повече от година и половина за да си легнат с някой и това не е никак лошо или глупаво.До колкото разбрах от скоро си мислите да го направите,дайте си още време за размисъл и преценете сами дали ще можете да се оправите с предизвикателството.И гледай след някоя друга седмица да не те срещна във форума с тема "Бременна ли съм?"![]()
Ку*ва ще си, ако на 15 си минала през 30 кревата и си полигамна. Щом си обичаш момчето и сте заедно от доста време, ти и той се чувствате готови, проблем няма. Щом се чувстваш готова и си сигурна, че той е човекът значи въпросът кога е само в твои ръце. А и не е нужно да казваш на всички, че сте го направили, ако те притесняват реакциите на хората. Не, че е престъпление, но всеки си е различен и ти си знаеш приятелите.Първоначално написано от pussucetka
Най-надеждните презервативи според мен са Durex. Избор - голям.
Място...тук е малко по-сложно. Според мен не го правете в училищен кенеф, асансъор, етц. Първи път ще ти е, а там не е много удобно. Изчакайте ваще или техните да отидат някъде - все ще им се наложи да идат нагости, банкет, да напазаруват, етц. и използвайте времето. Ще е повече от достатъчно.![]()
. . Прав си ! Благодаря ти !. . Момичетаа давайте и вие мнения
![]()
Нормално е да изпитваш някакъв страх, все пак това ще е първия ти път.Питаш се дали боли, просто не знаеш какво е.За място не знам какво да те посъветвам .. хотела иначе и да ти кажем какво да правиш примерноо ти няма да го изпълниш, това което напишем.Невъзможно е.То отвътре ти идва какво да правиш и как да го правиш.И е съвсем нормално да правиш секс на почти 16 при положение, че си с приятеля си от 1 година и половина и твърдиш, че се обичате.Не го мъчи повече момчето, даже много е устискал. :P
. . Благодаря ти за това което написа като съвет към мен. . и си много права, разбира се, че знаем какви рискове се крие зад секса, затова искам да съм по-сигурна . . амк933 естествено, че няма да споделяме на всички какво сме правили, мисля, че това е, защото съм напрегната и какви ли неща се въртят в главата ми . . Искам да опитам и това с него!Първоначално написано от SuNsEt
![]()
еми дано нашите накрая вземат да решат да идат някъде на почивка . .Първоначално написано от justonegirlwithonehope
. . да ти кажа и аз незнам как е устискал
. . може би много ме обича
. .
Абе тя и на 20 да е ако не знае какво прави няма смисъл и да се опитва...Мисълта ми беше:
Окей,решила си да правиш секс,не ти се чака(сигурно даже си мислиш,че си закъсняла),НО поне и двамата внимавайте какво правите.Много може да се говори за първия път,аз няма да ти чета морал на колко години трябва да го направиш(то и без това вече всички почнаха да се ебат на по 13-14 години),но ето ти нещо доста вярно:Ако достатъчно сте запознати и двамата с нещата,то и сексът ще е без проблем,нали така?
Да, така еПървоначално написано от SuNsEt
. . Не, не мисля, че съм закъсняла, аз не гледам от другите . . Просто го желаем и двамата . .
![]()
Първоначално написано от pussucetka
Виж направете го щом го искате, гледай да не се притесняваш, но не очаквай, че първия ти път ще е нещо запомнящо се и грандиозно.Че ще го запомниш - ще го запомниш, но ще е гадно.Ще те боли, защото още не си отворена, може и кръв да има, абее просто ти е за първи път не си толкова ориентирана.Не очаквай кой знае какво, защото ще се разочароваш. И все пак ти пожелавам късмет. :P
Еми щом е така дано да мине хубаво.
Един приятел ми каза,че когато едно момче спи за първи път с момиче и ако е имал някакви чувства към нея,после тези чувства се засилвали ужасно много и тя му ставала първата любов.Не знам до колко е вярно де...Но ако наистина се обичате този първи секс ще ви направи още по-близки,дори и да не е минало по вода.
Е ти от къде знаеш дали е отворена или не?Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Пък и за по-малко болка към същинска част има и пръсти you know...Аз пък не мисля,че ще е катастрофа ако преди това сте пробвали нещо друго,примерно орален секс.Ако наистина не си отваряна и не искаш да те боли,пробвайте преди същинската част или няколко дена/седмици преди това орален.Ще те подготви мъничко за усещането,пък и после е доста възможно да не те боли(толкова много).
мм дано да е така това за първата любов . . а колкото до оралнатаопитва ли сме се, но без резултат . .
![]()
ии дам това за пръстчетата ще го опитаме със 100% \/
а отворена ли си ? Защото до колкото разбрах аз до сега не сте говорили за секс и прочие и за това предположих, че не си.Ако си извинявам се, моя грешка.
Внимавайте!![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
олллл изчакай 3 години за къде бързаш и ти на 15г а вече се чудиш с кой да се чукаш аз на 14 си играех с колите още
ОДИН!!!
//Първоначално написано от darkPaladin
Значи си бил задръстен...Още 3 години? и зак'во да чака?
It's too late...
Абе и ти си задръстена.Всеки си избира кога да прави секс,лошото е че напоследък много 13-14 годишни го правят от гъзария.И това изказване "За кво да чака още" е супер тъпо...пропаднала работа.Когато почакаш малко повече да съзрееш физически и душевно,чак тогава удоволствието от секса ще е пълно.А сега какво удоволствие може да изпита на 15 години?...Но както и да е тя каза,че се чувства готова(макар,че се съмнявам).Първоначално написано от stupid0boy
Начина по който говориш ми напомня точно как си мислех същото когато и аз бях на 15. И аз тогава ходех с гаджето си от година някъде(с което още ходя) и вече започвах да си мисля ''що пък да не го правим'',но също като теб имах някви съмнения дали трябва сега и т.н. Имахме няколко удобни случая да правим секс,но в един момент разбрах,че всъщност изобщо не съм достатъчно зряла да осъзная какво правя. А е много глупаво да правиш неща,които ..така да се каже..не си готов да изживееш пълноценно.
Поне аз така виждах положението на тези години и се радвам,че успях да го осъзная на време.Тази година правя 18 ( и все още не мисля,че съм достатъчно голяма да осъзнавам много неща) ,но повярвай съм изключително щастлива от решението да не бързам,което взех тогава
(гаджето ми също).
От мен толкова - пък ти знаеш сама за себе си как се чувстваш.
пфф аз не гледам с кой да се " чукам "Първоначално написано от darkPaladin
. . аз не гледам с кой да е , а с приятеля ми . . а това, че ти си си играл с колите на 14 малко ме интересува . .
. . но няма лошо, всеки когато прецени . .
![]()