.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Просто съветче за първият път! Моля ви :)

. . Здравейте! На 15г и половина съм, имам си сериозен приятел от година и половина.Много се обичаме и си имаме доверие, но не сме правили секс. И тук в последните дни само за това си говорим и мисля, че сме готови.Но проблема е такъв, че няма къде да го направим, у нас винаги има някой, както и у тях ! . . И другото нещо е: дайте някакви съвети, как да мине по-добре първият път, защото знаем всички сме притеснени, какви презервативи използвате и според вас, кои са най-добрите ? ? ! И още един въпрос: според вас нормално ли е на 15г да правиш секс, защото съм чувала доста изказвания и аз мисля лично, че става, но просто искам вашето мнение . Благодаря! Ако може без бъзици, сериозно е !
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Сама трябва да прецениш дали си готова за първия път. Относно презервативи - да не използва от онези релефните, ефекта ще е по-голяма болка(да не се наплашиш само). Използвайте и допълнително повече лосион

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

. . Мисля, че съм готова, но някакси ме притесняват годините, някак си да не излезна някоя курва или че съм била малка все още за това !

Хах ако го искаш го направи. Няма кой да ти каже "Ей ти си на 15 къде си тръгнала?" Пък и какво ти пука. А сетих се още нещо - по-дълга любовна игра за да се възбудиш достатъчно, за презерватива казах.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Ми според мен Durex са едни от най-добрите....
    ми щом се чувстваш готова,изчукайте се...няма лошо.
    ми щом няма къде да го направите,може да идете някъде където няма кой да ви притеснява,има толкова много места,ай ако ти е толкова трудно да го измислиш пиши на лично,ще се опитам да ти помогна.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Мисля,че ако изчакаш,след време ще ти хареса първия път много повече от колкото сега.Всеки би казал,че още ти е рано,но и зависи все пак как ти го чувстваш.Внимателно прецени,защото сексът не е детска игра и колкото и голямо удоволствие да доставя,толкова и големи бели стават после.Първото и най-важно нещо преди да правиш секс е да си сигурна,че ти и приятелят ти сте наясно какво трябва да очаквате от секса,какви рискове крие,какви предпазни средства се взимат,какво представлява прекъснатият полов акт и т.н. За презервативи естествено си вземете някои по-скъпички,а не нещо евтино.Все пак предпазването е най-важно!Durex,Sportex...и т.н.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492 ето тук има много информация,която ще ти е нужна(не говоря за абсолютно всичко,но поне най-важните неща можеш да прочетеш).
    Колкото до мястото-ако имате пари отидете в някой мотел(там е по-вероятно да ви дадат стая,от колкото в някой хотел) или ако имате вила някъде...
    Според мен не тряя да бързате със секса.Година и половина си е супер,че сте заедно,но това нищо не означава.Има хора,които чакат много повече от година и половина за да си легнат с някой и това не е никак лошо или глупаво.До колкото разбрах от скоро си мислите да го направите,дайте си още време за размисъл и преценете сами дали ще можете да се оправите с предизвикателството.И гледай след някоя друга седмица да не те срещна във форума с тема "Бременна ли съм?"

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    . . Мисля, че съм готова, но някакси ме притесняват годините, някак си да не излезна някоя к***а или че съм била малка все още за това !
    Ку*ва ще си, ако на 15 си минала през 30 кревата и си полигамна. Щом си обичаш момчето и сте заедно от доста време, ти и той се чувствате готови, проблем няма. Щом се чувстваш готова и си сигурна, че той е човекът значи въпросът кога е само в твои ръце. А и не е нужно да казваш на всички, че сте го направили, ако те притесняват реакциите на хората. Не, че е престъпление, но всеки си е различен и ти си знаеш приятелите.

Най-надеждните презервативи според мен са Durex. Избор - голям.

Място...тук е малко по-сложно. Според мен не го правете в училищен кенеф, асансъор, етц. Първи път ще ти е, а там не е много удобно. Изчакайте ваще или техните да отидат някъде - все ще им се наложи да идат нагости, банкет, да напазаруват, етц. и използвайте времето. Ще е повече от достатъчно.

. . Прав си ! Благодаря ти ! . . Момичетаа давайте и вие мнения

Нормално е да изпитваш някакъв страх, все пак това ще е първия ти път.Питаш се дали боли, просто не знаеш какво е.За място не знам какво да те посъветвам .. хотел а иначе и да ти кажем какво да правиш примерноо ти няма да го изпълниш, това което напишем.Невъзможно е.То отвътре ти идва какво да правиш и как да го правиш.И е съвсем нормално да правиш секс на почти 16 при положение, че си с приятеля си от 1 година и половина и твърдиш, че се обичате.Не го мъчи повече момчето, даже много е устискал. :P

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Мисля,че ако изчакаш,след време ще ти хареса първия път много повече от колкото сега.Всеки би казал,че още ти е рано,но и зависи все пак как ти го чувстваш.Внимателно прецени,защото сексът не е детска игра и колкото и голямо удоволствие да доставя,толкова и големи бели стават после.Първото и най-важно нещо преди да правиш секс е да си сигурна,че ти и приятелят ти сте наясно какво трябва да очаквате от секса,какви рискове крие,какви предпазни средства се взимат,какво представлява прекъснатият полов акт и т.н. За презервативи естествено си вземете някои по-скъпички,а не нещо евтино.Все пак предпазването е най-важно!Durex,Sportex...и т.н.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492 ето тук има много информация,която ще ти е нужна(не говоря за абсолютно всичко,но поне най-важните неща можеш да прочетеш).
    Колкото до мястото-ако имате пари отидете в някой мотел(там е по-вероятно да ви дадат стая,от колкото в някой хотел) или ако имате вила някъде...
    Според мен не тряя да бързате със секса.Година и половина си е супер,че сте заедно,но това нищо не означава.Има хора,които чакат много повече от година и половина за да си легнат с някой и това не е никак лошо или глупаво.До колкото разбрах от скоро си мислите да го направите,дайте си още време за размисъл и преценете сами дали ще можете да се оправите с предизвикателството.И гледай след някоя друга седмица да не те срещна във форума с тема "Бременна ли съм?"
    . . Благодаря ти за това което написа като съвет към мен. . и си много права, разбира се, че знаем какви рискове се крие зад секса, затова искам да съм по-сигурна . . амк933 естествено, че няма да споделяме на всички какво сме правили, мисля, че това е, защото съм напрегната и какви ли неща се въртят в главата ми . . Искам да опитам и това с него!

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Нормално е да изпитваш някакъв страх, все пак това ще е първия ти път.Питаш се дали боли, просто не знаеш какво е.За място не знам какво да те посъветвам .. хотел а иначе и да ти кажем какво да правиш примерноо ти няма да го изпълниш, това което напишем.Невъзможно е.То отвътре ти идва какво да правиш и как да го правиш.И е съвсем нормално да правиш секс на почти 16 при положение, че си с приятеля си от 1 година и половина и твърдиш, че се обичате.Не го мъчи повече момчето, даже много е устискал. :P
    еми дано нашите накрая вземат да решат да идат някъде на почивка . . . . да ти кажа и аз незнам как е устискал . . може би много ме обича . .

Град
    Абе тя и на 20 да е ако не знае какво прави няма смисъл и да се опитва...Мисълта ми беше:
    Окей,решила си да правиш секс,не ти се чака(сигурно даже си мислиш,че си закъсняла ),НО поне и двамата внимавайте какво правите.Много може да се говори за първия път,аз няма да ти чета морал на колко години трябва да го направиш(то и без това вече всички почнаха да се ебат на по 13-14 години),но ето ти нещо доста вярно:Ако достатъчно сте запознати и двамата с нещата,то и сексът ще е без проблем,нали така?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Абе тя и на 20 да е ако не знае какво прави няма смисъл и да се опитва...Мисълта ми беше:
    Окей,решила си да правиш секс,не ти се чака(сигурно даже си мислиш,че си закъсняла ),НО поне и двамата внимавайте какво правите.Много може да се говори за първия път,аз няма да ти чета морал на колко години трябва да го направиш(то и без това вече всички почнаха да се ебат на по 13-14 години),но ето ти нещо доста вярно:Ако достатъчно сте запознати и двамата с нещата,то и сексът ще е без проблем,нали така?
    Да, така е . . Не, не мисля, че съм закъсняла, аз не гледам от другите . . Просто го желаем и двамата . .

еми дано нашите накрая вземат да решат да идат някъде на почивка . . . . да ти кажа и аз незнам как е устискал . . може би много ме обича . .

Виж направете го щом го искате, гледай да не се притесняваш, но не очаквай, че първия ти път ще е нещо запомнящо се и грандиозно.Че ще го запомниш - ще го запомниш, но ще е гадно.Ще те боли, защото още не си отворена, може и кръв да има, абее просто ти е за първи път не си толкова ориентирана.Не очаквай кой знае какво, защото ще се разочароваш. И все пак ти пожелавам късмет. :P

Град
    Еми щом е така дано да мине хубаво.
    Един приятел ми каза,че когато едно момче спи за първи път с момиче и ако е имал някакви чувства към нея,после тези чувства се засилвали ужасно много и тя му ставала първата любов.Не знам до колко е вярно де...Но ако наистина се обичате този първи секс ще ви направи още по-близки,дори и да не е минало по вода.

Град

Виж направете го щом го искате, гледай да не се притесняваш, но не очаквай, че първия ти път ще е нещо запомнящо се и грандиозно.Че ще го запомниш - ще го запомниш, но ще е гадно.Ще те боли, защото още не си отворена, може и кръв да има, абее просто ти е за първи път не си толкова ориентирана.Не очаквай кой знае какво, защото ще се разочароваш. И все пак ти пожелавам късмет. :P
    Е ти от къде знаеш дали е отворена или не? Пък и за по-малко болка към същинска част има и пръсти you know...Аз пък не мисля,че ще е катастрофа ако преди това сте пробвали нещо друго,примерно орален секс.Ако наистина не си отваряна и не искаш да те боли,пробвайте преди същинската част или няколко дена/седмици преди това орален.Ще те подготви мъничко за усещането,пък и после е доста възможно да не те боли(толкова много).

мм дано да е така това за първата любов . . а колкото до оралната опитва ли сме се, но без резултат . .

ии дам това за пръстчетата ще го опитаме със 100% \/

а отворена ли си ? Защото до колкото разбрах аз до сега не сте говорили за секс и прочие и за това предположих, че не си.Ако си извинявам се, моя грешка.

Внимавайте!
    It's too late...

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    олллл изчакай 3 години за къде бързаш и ти на 15г а вече се чудиш с кой да се чукаш аз на 14 си играех с колите още
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    олллл изчакай 3 години за къде бързаш и ти на 15г а вече се чудиш с кой да се чукаш аз на 14 си играех с колите още
    //
    Значи си бил задръстен... Още 3 години? и зак'во да чака?
    It's too late...

Град
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    //
    Значи си бил задръстен... Още 3 години? и зак'во да чака?
    Абе и ти си задръстена.Всеки си избира кога да прави секс,лошото е че напоследък много 13-14 годишни го правят от гъзария.И това изказване "За кво да чака още" е супер тъпо...пропаднала работа.Когато почакаш малко повече да съзрееш физически и душевно,чак тогава удоволствието от секса ще е пълно.А сега какво удоволствие може да изпита на 15 години?...Но както и да е тя каза,че се чувства готова(макар,че се съмнявам).

Супер фен
    Начина по който говориш ми напомня точно как си мислех същото когато и аз бях на 15. И аз тогава ходех с гаджето си от година някъде(с което още ходя) и вече започвах да си мисля ''що пък да не го правим'',но също като теб имах някви съмнения дали трябва сега и т.н. Имахме няколко удобни случая да правим секс,но в един момент разбрах,че всъщност изобщо не съм достатъчно зряла да осъзная какво правя. А е много глупаво да правиш неща,които ..така да се каже..не си готов да изживееш пълноценно.
    Поне аз така виждах положението на тези години и се радвам,че успях да го осъзная на време. Тази година правя 18 ( и все още не мисля,че съм достатъчно голяма да осъзнавам много неща) ,но повярвай съм изключително щастлива от решението да не бързам,което взех тогава (гаджето ми също).
    От мен толкова - пък ти знаеш сама за себе си как се чувстваш.

пфф аз не гледам с кой да се " чукам " . . аз не гледам с кой да е , а с приятеля ми . . а това, че ти си си играл с колите на 14 малко ме интересува . . . . но няма лошо, всеки когато прецени . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си