PDA

View Full Version : подарък..!!

kyklichka01
04-10-2010, 23:58
Здравейте! Знам,че им такива теми,но нито една не ми върши работа. Та въпроса ми е какъв подарък да взема на приятелят ми (на 16 е) за рожденият му ден,защото 2 дена след това правим месец,откакто сме заедно и незнам какво да му купя за празниците..
Много ще съм ви благодарна ;-) :smt008

mArMaLaDkA
04-11-2010, 00:01
http://mall.ebg.bg/uploads/2009/12/30/article_9480_image_0.jpe
универсално, пък и много ще й се радва! само недей го къса, ако предпочете да си играе с нея, а не с теб. 8-)

onestar
04-11-2010, 08:38
Айде давай по темата.

w0sh

Valento
04-11-2010, 08:49
Ако имате обща снимка .. направи я в размер подхходящ да я сложиш в рамка ... доста добър подарък е ... и на гърба на рамката или на снимката някакво пожелание :)

DaemonBoy
04-11-2010, 09:17
Ние момчетата сме суетни, така че една ризка, тениска ще свърши добра работа. Дезодорант(винаги STR8 работи).

Valento
04-11-2010, 09:29
Ние момчетата сме суетни, така че една ризка, тениска ще свърши добра работа. Дезодорант(винаги STR8 работи).

За рождения му ден ОК ... а 2-та месеца които навъшват? :-o

DaemonBoy
04-11-2010, 09:29
Е за 2та месеца вече не знам. Обща снимка в рамка или нещо такова.

XTREMEFREERIDE
04-11-2010, 09:32
Според мен подаръците за 1,2,5,10 месеца са излишни.
За рожденият му ден му вземи нещо изразяващо любовта ти. Нещо символично. Мисля, че сте заедно от твърде скоро за да му подаряваш дрехи и такива работи. Пък и той става на 16. Още може да се израдва на нещо детско.
Идеята с количката е много добра.

kalpazanka
04-11-2010, 09:41
Според мен подаръците за 1,2,5,10 месеца са излишни.
Мда, напълно подкрепям.
Иначе за РД козметиката е универсален подарък при липса на други идеи. Ако чете книги, се постарай да го подпиташ какво му допада, ако реди пъзели, мини по книжарниците и разгледай какво се предлага. За дрехи не се знае дали ще му хареса конкретното парцалче, което си избрала.

onestar
04-11-2010, 11:24
Хубаво, лош...

>>> Аз съм за гривна. Не е нужно да е кой знае колко скъпа. За рожденния ден на приятеля ми му купих една за 12 лв., която ми хареса доста, а и самата идея е хубава, защото ще я носи със себе си, а това ще му напомня за теб... (или нещо такова)

justonegirlwithonehope
04-11-2010, 13:22
Купи му нещо за рождения ден, но не и за първия месец.Има ли смиъл, напълно излишно е.Никога не съм ги харесвала тея глупости с подаръците за годишнините на месец, 2 или половин година.Пълна безсмислица е за мене, ама както и да е.Купи му някаква тениска например и някакви боксерки.Нещо, което ще носи предполагам или ако носи гривни и такива неща, някоя сребърна гривна. Предполагам, че ще се зарадва на всичко, макар че моя като имаше рожден ден ходехме от близо месец, бях му купила подарък, за който бях изхарчила сумати пари и в крайна сметка подаръка още е в нас, така и не му го подарих.Ти си решаваш.

kyklichka01
04-11-2010, 21:26
мерси за идеите..много ми помогнахте :-) :-) още утре ще изляза да разгледам..идеите за блузка са хубави,пък и той футболистт :oops: ще пиша като купя нещо :grin:

kyklichka01
04-16-2010, 21:53
Ох..купих подарък.. :-D

понеже наскоро започнахме за си викаме мишонку ии купих една мишкаа касичка,където държи сърце и на него пише I LOVE YOU! вътре сложих 100 червени хартиени сърчица,на които на 100 езика пише "обичам те" :oops: :grin:

FireFlyY
04-17-2010, 10:46
уоу...браво!Доста добре е измислено тфа със сърчицата :]

Snickers
04-17-2010, 10:51
Винаги съм се чудила (и продължавам) как не може да измислите (или не знаете) какво да купите на ВАШИТЕ приятели. Нали вие ги познавате? Би трябвало да знаете какво харесват/искат/от какво се нуждаят и т.н.
;/

едит: доста банален подарък си му взела

dimi93
04-17-2010, 10:56
Хм... Пи могла да му подариш нещо за врат, например някаква плочка с някакъв касметлийски символ. Гривната също е добра идея!

Snickers
04-17-2010, 11:00
Хм... Пи могла да му подариш нещо за врат, например някаква плочка с някакъв касметлийски символ. Гривната също е добра идея!Добра идея е да посещаваш часовете по БЕЛ. Наложително е, дори.

eminem213
04-17-2010, 11:02
Вече си му кипила, но колаж от ваши снимки също не е лошо ... :)

alex4o
04-17-2010, 12:51
Винаги съм се чудила (и продължавам) как не може да измислите (или не знаете) какво да купите на ВАШИТЕ приятели. Нали вие ги познавате? Би трябвало да знаете какво харесват/искат/от какво се нуждаят и т.н.
;/

едит: доста банален подарък си му взела

Абсолютно съм съгласна! Много,ама наистина много е глупаво да питате другите какво да купите на приятеля/ката си. Та нали вие сте с него/нея! Кой по-добре от вас би избрал подарък за него/нея?!
Съжалявам,но моето мнение е,че тези,които питат въпроси от този тип просто НЕ ПОЗНАВАТ ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ,а това не води на никъде. Така,че опознайте се и тогава вече може да започнете да си купувате подаръчета за месец,2,5 и т.н. Сега няма смисъл - та явно вие дори не се познавате!