PDA

View Full Version : Секс - възраст и тн.

tedkouu
04-11-2010, 06:48
Искам просто да споделя какво направих аз (според мен беше правилно, не знам вие как мислите де).. С гаджето ходим от 2 месеца някъде и напоследък тя започна да ми прави намеци, да ме опипва и тн. А ние и двамата сме на 14 години - некфи лапещаци. И аз я отрязах много сериозно, като и казах, че е пикла и че и аз съм пикльо и не може и дума да става за секс и тн. Не сме скъсали и не мисля, че е причина.. Ама сме толкова малки. То сега че е на мода мен не ме интересува, не ми пука, че някои ще кажат "баси задръстения". Обичам я и точно за това не искам да става точно, когато е на 14. Може да си мисли, че е готова, ама знам, че не е .. И аз не съм (:

Споделяйте мнения, то вече е направено, ама нищо..

Jumbie483
04-11-2010, 06:54
БРАВО!
Правилно си постъпил.

Pa3yMeH
04-11-2010, 07:08
Браво :) Малко момчета останахме такива за жалост :-o Поне по мои наблюдения

t0d1t0
04-11-2010, 08:33
до къде се стигна... Вече да се хвалят децата,че не са правили секс...

tedkouu
04-11-2010, 09:18
Изобщо не, просто да чуя мнения. Иначе моето си е правилно ;)

DaemonBoy
04-11-2010, 09:21
Евала братле. Най-накрая някой да разсъждава с правилната глава!

Valento
04-11-2010, 09:22
Изобщо не, просто да чуя мнения. Иначе моето си е правилно ;)

Колега,ше те видеме като влезнеш в пубертета и като започне да сърби УЯ дали ще мислиш така,а за постъпката ти браво..но тя след това какво ти каза?..смисъл не се ли засегна...защото момичетата когато ги отрежеш за секс те се затварят в себе си с мисълта че не са сексуално привлекателни.....не веднъж ми се е случвало да откажа на момиче иии съм ял ебаси шамарите за отказа си поради точно тази причина че тя не е готова ..... :D

Rounder
04-11-2010, 09:40
Ми на 14 си,нормално да не ти се прай мноу секс,ама като станеш на 16/17 ще ти се ебе че две няма да виждаш.....както и да е,щом не ти се е правило,значи си постъпил правилно.

Valento,гледам си фенче на "мартеницата" ще се видим ли на събора (БМВ) !?

Alex3nd
04-11-2010, 10:19
Искам просто да споделя какво направих аз (според мен беше правилно, не знам вие как мислите де).. С гаджето ходим от 2 месеца някъде и напоследък тя започна да ми прави намеци, да ме опипва и тн. А ние и двамата сме на 14 години - некфи лапещаци. И аз я отрязах много сериозно, като и казах, че е пикла и че и аз съм пикльо и не може и дума да става за секс и тн. Не сме скъсали и не мисля, че е причина.. Ама сме толкова малки. То сега че е на мода мен не ме интересува, не ми пука, че някои ще кажат "баси задръстения". Обичам я и точно за това не искам да става точно, когато е на 14. Може да си мисли, че е готова, ама знам, че не е .. И аз не съм (:

Браво, но явно още не си в пубертета, ако беше още когато те е барнала да си я завел във вас. ;)

pussucetka
04-11-2010, 10:34

+

tedkouu
04-11-2010, 10:58
Ми обясних и просто, че сме малки. Кво да се засяга като доста пъти съм и казвал, че искам тя да ми е първата (тя също го споделя това мнение). Хм, искало ми се е много пъти, ама като си помисля - после може да съжалявам (не знам защо, може да е от възпитание, ама колкото и да ми се иска..)

DeathRogue
04-11-2010, 11:06

Е за 2 месеца едва ли си я "заобичал" :) Правилно си постъпил...ще видиш,че след няколко месеца и ти ще поискаш и вс ще си дойде на мястото..добре е да изчакате да станете поне на 15 ;]

ScarletBite
04-11-2010, 11:30
Мацката да си хване батко.Момичетата се развиват с няколко години по-бързо от момчетата.

Възможно е тя изобщо да не ти е правила намеци за секс, а да е искала да... поиграете :wink:

Gr0zDan0v
04-11-2010, 12:01
до къде се стигна... Вече да се хвалят децата,че не са правили секс... вместо да пишеш тъпи коментари си кюти там и млъкни по добре....

П.П Браво така тряя

tedkouu
04-11-2010, 12:04
Тея два месеца са за 2ри път, предния имахме 3, но се разделихме за кратко ;д

stupid0boy
04-11-2010, 12:29
Не МИСЛЯ, че едно момиче ще поиска секс ако не е готово... :( :( :( :(

Въпреки това си постъпил спортсменски... макар, че аз също съм на 14 и пърия път не го направих с "любовта на живота ми"... По - добре запознаи се с понятието секс... ММММ предпазни мерки, видове секс, пози етц. и след това задоволи твоето момиче щом иска :)

Надявам се да сте ме разбрали...

Doga
04-11-2010, 13:59
Това е правилна постъпка и доказателство,че не само момичетата не са готови за секс,а че има и момчета,които не се чувстват готови.Според мен изчакайте докато сте готови и двамата,тъкмо ще пораснете още малко.Ти,като й обясни защо не искаш и т. н. ,тя разбра ли те,съгласи ли с теб,"защото има вероятност да скъса с теб,защото си я отблъснал сексуално"... това не е сигурно,но има такава вероятност!

t0d1t0
04-11-2010, 14:57
до къде се стигна... Вече да се хвалят децата,че не са правили секс... вместо да пишеш тъпи коментари си кюти там и млъкни по добре....

П.П Браво така тряя
пгхахахахахаха доообре,чеки и аз да дам акъл

NiksSsSs
04-11-2010, 17:32

=D> =D> =D> =D> Евала и на двама ви !!! Аз също съм от тези :)

limon4e_f
04-11-2010, 19:08
Много ме кефиш :D Ами да , и според мен правилно си постъпил. В края на краищата така си сметнал за най-добре. Имате време бол. Пък и сескът си е огромна отговорност и наистина трябва да се чувствате малко по-зрели за него. Често казано и това не е гарант, но все пак осигурява поне по-голяма предпазливост и разбиране на другата страна при евентуален гаф :) Иначе радвайте си се, а като стане време, то ще си дойде от самосебеси.

po0h
04-11-2010, 19:45
БРАВО!! Радвам се че има такива момчета =D>

XTREMEFREERIDE
04-11-2010, 20:38
Евала братле. Най-накрая някой да разсъждава с правилната глава!

SkylineDrift
04-11-2010, 20:46
Учудих се :shock: ,се пак браво ако е истина.

Metal
04-12-2010, 07:19
Евала е! Шапка ти свалям. :)

impossible7
04-12-2010, 10:13
:) БРАВО.. много правилно .. !!!!

Johney
04-12-2010, 12:02
Ако не лъжеш - евала

qna0115
04-12-2010, 14:41
като ти пуска прави го :) хаха има лии такива дето не искат секс ве

hugeZ
04-12-2010, 14:41
до къде се стигна... Вече да се хвалят децата,че не са правили секс...Аз не мисля че неговият пост е хвалба! Момчето иска мнения дали е постъпил правилно или не! :? btw по темата: пич, според мен си постъпил много зряло! (Не всички имаме това мислене 8-) ) Според мен изчакай.. поне още една - две годинки.. :)

Doga
04-12-2010, 16:33
като ти пуска прави го :) хаха има лии такива дето не искат секс ве
Че няма само вие момичетата да пускате и да се дърпате,нека да видите хубаво ли е така! :-D