Влез

View Full Version : Началото, ами после :(

turbinata
04-11-2010, 11:32
Малко предистория:
Първи опит- само познати и приятели, кафенца но с много хора тоест неуспешен. След доста време втори опит май ще става нещо. Излизане на дискотечка-танци манци и дотам, но с желание пак да излезнем. Следваща седмица- кафенце вече само двамата на съме- доста ми куцат темите за разговор :( 80% от времето намериме да говориме за нещо, но има и моменти на неловко мълчание, после диско леко пийнал задръжките падат, но пак ме е срам, но пак танци манци, тя си тръгва и ме целува по бузката, след което аз нея по бузата и после тя пак и отпраши (предложих и да я изпратя но тя си имаше компания и отказа). На следващия ден тя ми се обади да излезнем на кафенце вечерта, и пак лека разходка пак не особено интересни теми на разговор имайки предвид, че предишната вечер сме били заедно, и после пак кафе с моменти на спи ми се, неловко мълчание, след което я изпратих до тях но явно понеже ни си бех пийнал даже не посмях да я целуна :( Мисля че когато си говорим съм и забавен, пускам и комплименти (но пак немога да и кажа че я харесвам, предполагам че тя знае щом сме излезнали), бъзициц чат пат ама просто по някое време забивам и не мога да се сетя за нищо забавно и интересно и почва тишината, а и освен по кафета няма много разнообразие поне засега.
Важно уточнение е че за жалост можем да се виждаме на живо само петък, събота и неделя. А следващата събота даже и това няма да стане.
Мисълта ми е дайте някакви съвети за следващия петък-теми на разговор, някакви дейности които са и забавни, нещо да активизира електромагнитното поле (най-вероятно пак ще има диско ако тя иска, там поне е шумно и си денцим) :oops:
мерси предварително на хората които ще прочетат цялата история
П.С. мислех да и пратя някоя от тия песнички като намек, ама не знам да не е мн нахално а и след издънката с изпращането и нецелуването даже не знам дали да и се обадя
the cult-painted on my heart
kiss- I was made for loving you :oops:

Rounder
04-11-2010, 11:35
ти си луд :?

ScarletBite
04-11-2010, 11:36
Момичето ти звъни на тебе да излезете (поема инициатива), по време на срещата си допуснал да има моменти на "спи ми се" и накрая не си я целунал, защото не си бил пил?!
А сега си мислиш, че няма нужда да й казваш или показваш, че я харесваш, защото вече сте излизали и се подразбирало?!

Ти къв мъж си, бе?!

Rounder
04-11-2010, 11:37
Момичето ти звъни на тебе да излезете (поема инициатива), по време на срещата си допуснал да има моменти на "спи ми се" и накрая не си я целунал, защото не си бил пил?!
А сега си мислиш, че няма нужда да й казваш или показваш, че я харесваш, защото вече сте излизали и се подразбирало?!

Ти къв мъж си, бе?!

никой не е казвал че е МЪЖ,все още е момче,и щом не знае какво да говори с момичето,и го е срам да я целуне...просто не му трябва.

ScarletBite
04-11-2010, 11:43

Ти къв мъж си, бе?!

никой не е казвал че е МЪЖ,все още е момче,и щом не знае какво да говори с момичето,и го е срам да я целуне...просто не му трябва.
Ама не може хем да е момченце, хем по мадами да ходи... Или се осъзнава като мъж и се държи като такъв, или си признава, че не е готов психически (за физически не знам) и отива да играе футбол пред блока.

ScarletBite
04-11-2010, 11:47
О, сега прочетох, че тя го е целунала по бузата и той я е цункал... също по бузката :lol: :lol: :D :razz:

Rounder
04-11-2010, 11:50
О, сега прочетох, че тя го е целунала по бузата и той я е цункал... също по бузката :lol: :lol: :D :razz:

ама тогава бил "пил" сигурно е пил една студена вода...хах,абе мани ве,децки истории,като чувстваш нещо към нея отиваш и и казваш,какъв по ясен намек от това че и тя те е целунала искаш...просто кажи,ако не стане,здраве да е,като не,отиваш да си игаикаш 8)

turbinata
04-11-2010, 12:02
ако искате да отворим нова теме за ебавки, а за това че не ми трябва ако не ми трябваше нямаше да пиша тук, и кво да излезнем на кафе в 8 и да се направя на свиня и тя да ме носи ли щеше да е по-добре, незнам нали сте капацитети предлагайте

FireFlyY
04-11-2010, 12:09
Следващия път като отидете на кафе и признай,че я харесваш и после като отидете на дискотека я целуни (ама не по бузката като 3 годишни) и т.н.Айде успех и по-смело ;]~

Pa3yMeH
04-11-2010, 13:08

Напомня ми на 5ти клас, честно кзано :D :razz:

justonegirlwithonehope
04-11-2010, 13:14
Защо вместо тази безкрайна игра по между ви, просто не поговорите за чувствата ви един към друг и не решите най-сетне какво ще следва от тук нататък.

AlaBalaa
04-11-2010, 14:06
сега там си чатете ако чатите и другата седмица вместо по бузката я целуни по устните тя ще рабере :)

DevilWish
04-11-2010, 15:31

Ти къв мъж си, бе?!
И това е верно ,но щом си срамежлив, просто действай, а не говори.Като сте на дискотека приближавай се към нея, танцувайте 'залепени' един за друг, танците за мен са жив секс, ама с дрехи. /нямам предвит обарвания/.

Moonstalker
04-11-2010, 15:32
М да, как ще ти измислим теми за разговор, след като не ви познаваме ?
Говорете си за wow http://soapbubbles.bigforumpro.com/users/2313/26/19/12/smiles/996935.gif

Е на не става нали... Т'ва е много тъпо, да ти казваме к'во да говориш. То като нямате теми за разговор...
Иначе се вижда, че те харесва ~

ohluv
04-11-2010, 16:20
Кажи и че не я бива 8-)

YouMakeMeSmile
04-11-2010, 16:40
споредн мен или не я харесваш, или си тъп. кое си избираш?

kati5rova
04-11-2010, 19:45
кажи и направо че я харесваш и ето ти тема за разговор. И няма смисъл да чакаш още защото само се измъчваш така давай направо пак да става каквото ще

Tedchy
04-11-2010, 20:08
Искаш тема за разговор ? - Окей. Кажи й че искаш да се самоубиеш,може дори развръската да стигне до полиция,психиатрична клиника и др. ;)

xNiKx
04-11-2010, 21:00

Ти къв мъж си, бе?!

Ама не може хем да е момченце, хем по мадами да ходи... Или се осъзнава като мъж и се държи като такъв, или си признава, че не е готов психически (за физически не знам) и отива да играе футбол пред блока.
Добре казано :D

Take_That
04-12-2010, 06:59
Айде следващия път да си по-смел и да я целунеш като хората. Дерзай!