View Full Version : Притеснение ..
babybyme
04-11-2010, 14:20
Здравейте :) Благодаря на всички, които ще се отзоват евентуално по темата..
Значи аз съм на 15 години и имам приятел, който е по-голям от мен с три години и така. Малко се притеснявам от самото формулиране на темата, защото ми се вижда леко тъпо, но реших да попитам за съвет. Понеже все още не сме правили секс (аз съм девствена) и не си харесвам тялото... исках да питам дали при някой друг го е имало това притеснение, защото аз мога да отслабна с някакви килограми, но въпреки това не вярвам, че ще постигна желаната фигура за такова време. Първо ще видим как ще се развият нещата с него, но разбира се, другото си остава... :? Не искам да се разделя с него заради това, вярвам, че ако ме обича, ще ме приеме каквато съм, но искам да се чувства добре с мен. Просто исках да попитам дали някой друг е имал същия проблем... мерси много.
justonegirlwithonehope
04-11-2010, 14:33
Защо толкова много се притесняваш.Той знае каква е фигурата ти в действителност и не очаква да си клечка.С теб е, защото те обича надявам се, какво значение имат някакви си кг.Аз съм нямала този проблем ( дребна и слаба съм ), но и да съм по пълничка приятеля ми ще го знае, ще го вижда и ще ме приема такава каквато съ.Не се притеснявай. :P
ПП: А колко кг си и колко си висока ?
babybyme
04-11-2010, 14:41
1,62-3 ;58кг... :-D
абе вече ми се доиска да я махна тая тема, ама...
[/i]
[/i]
не е толко зле
аа горното мнение-кво те боли колко тежи и колко е висока,?темата не е за диети или нещо...
а щом приятелят ти те обича такава-нема кво да се притесняваш,наслаждавай се на живвота :-)
justonegirlwithonehope
04-11-2010, 14:52
Еми не, питам просто щото има много момичета, които си втълпяват колко са дебели и колко грозни тела имат, а всъщност не е така и нищо чудно и тя по същия начин да си втълпява някакви глупости.А колкото за кг. и височината ти не са зле.Може да не си клечица, но не си и дебела.
незнам как е телосложението на тялото ти но си перфектна.. ^^
[/i]
И според мен не е зле. :) Даже си е добре. :)
DevilWish
04-11-2010, 15:56
Според мен теглото ти е напълно нормално ;)
Освен това щом те обича ,няма да му пука ;) И мен ме беше срам да се съблека първият път при първото ми момче ,но видях, че ме харесва каквато съм ;) Пък и няма да те върне.
Освен това формите ти се виждат малко или много и през дрехите.
Сигурно е пипал тук и там /щом чак за секс мислите/ ,така че не е като да няма представа къде има повече месце :) Не се притеснявай.
YouMakeMeSmile
04-11-2010, 17:08
ми щом е с тебе едва ли му пука ква ти е фигурата.. ако те притеснява правете го на тъмно 8-)
NeverTheSame
04-11-2010, 17:55
Той е с теб в момент.. значи се чувства добре и ще се чувства добре докато правите секс [евентуално,когато го направите]
babybyme
04-11-2010, 19:15
Ами да, опипвал е повечето места :-D
За тъмното ще е добър вариант. Предполагам, че няма да ме върне, но примерно се притеснявам от липсата на бюст, а пък наличието на други излишни неща и така... :(
Ако те обича и иска да е с теб дори и 100 килограма да си,пак ще те хареса такава каквато си.Много момичета се притесняват от голотата си,но трябва да се абстрахират.Тялото си е тяло,никой не е перфектен.Сигурно и той има някакви притеснения дали ти ще го харесаш гол.Просто му кажи кратко и ясно,че не ти е удобно да се съблечеш пред него,защото те е страх той да не те хареса.Поговорете си и тогава вече ще се успокоиш.
А това да те зареже,защото не изглеждаш перфектно гола или че не му харесва е ужасно тъпо и не смятам,че трябва да си отдаваш девствеността на такъв боклук.
shasinka
04-11-2010, 19:19
Освен ако не си слагаш чорапи в сутиена.. не него му е ясно положението и си те харесва такава каквато си :) За бюста.. и аз не съм особено надарена, но не мисля, че някой цицоман ще тръгне с някое плоско момиче без да му е станало ясно... то е явно колко си имаш. Малко или много си личи. :)
MissDeadly
04-11-2010, 19:32
Щом е тръгнал с теб значи, че малко или много те е харесал каквато си. Свали ги тия няколко килограма, за да се чувстваш по - сигурна. Ако наистина те обича, както другите казаха, дори и 100 кила да си той не би те отхвърлил.
Аз пък винаги тайно съм се притеснявала, че съм твърде слаба... Понякога трябва да игнорираш тези притеснения, защото в кайна сметка са напълно излишни :)
Slynchiicee
04-12-2010, 14:17
Не мисли за това .. ако си готова отдай се напълно .. на първият си път.. и не си пълна супер сии .. !! запомни .. по-важно е изживяването .. ти неможеш да се стопиш за 1 секунда заради него :) а и той ако те обича истински това няма да му пречи .. Не се притеснявай супер си .. можеш да пишеш резултати :P Пожелавам ти весело прекарване когато се решиш ;)
klavdito
04-12-2010, 14:38
Значи аз съм на 15 години и имам приятел, който е по-голям от мен с три години и така. Малко се притеснявам от самото формулиране на темата, защото ми се вижда леко тъпо, но реших да попитам за съвет. Понеже все още не сме правили секс (аз съм девствена) и не си харесвам тялото... исках да питам дали при някой друг го е имало това притеснение, защото аз мога да отслабна с някакви килограми, но въпреки това не вярвам, че ще постигна желаната фигура за такова време. Първо ще видим как ще се развият нещата с него, но разбира се, другото си остава... :? Не искам да се разделя с него заради това, вярвам, че ако ме обича, ще ме приеме каквато съм, но искам да се чувства добре с мен. Просто исках да попитам дали някой друг е имал същия проблем... мерси много.
Момчето те харесва, и каквато и да е фигурата ти това явно не го интересува. Първото, което трябва да направиш е да спреш да се притесняваш. Чувствай се секси в тялото си. Тази самоувереност е много важна, защото така, както се чувстваш, така и ще изглеждаш. След това се отпусни и не забравяй, че тялото не е най - важното в секса. Good luck и харесвай себе си за да изглеждаш уверена :) Това определено се нрави не само на силния пол :):):)
Slynchiicee
04-12-2010, 14:39
Много е точен отговора +1 : ))
Callisto
04-12-2010, 14:44
Щом сте заедно значи те харесва. От това следва, че те харесва ТАКАВА КАКВАТО СИ! Килограмите винаги могат да се коигират с лекота, ако е на въпрос, но повярвай ми 2/3 милограма няма да променят мисленето му. Все тая е дали ще си с 3кг по-слаба или по-дебела. Аз съм тежала и 46кг, тежала съм и 40(сега). Принципно съм нисичка и 46кг не ми отиваха, но той си ме приемаше без проблеми и не му правеха на проблем паласките. Е сега вече ги няма де. :D Както казах всичко лесно се коригира, но щом е с теб, значи те е приел такава каквато си и не трябва да се притесняваш....има къде къде по-пухкави от теб сигурна съм. :)
П.С: Секса е полезен. Аз тия 6кг ги свалих със секс и ядене на шоколад. :D Хем удоволствие, хем много качествен фитнес, ако си активен. :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.има къде къде по-пухкави от теб сигурна съм. :)
хахахах и аз съм сигурна
http://img638.imageshack.us/img638/4263/fatgirlg8vxn5wjnj5i.jpg
:razz: :razz: :razz: