View Full Version : Нямам цикъл
evil2bitchhh
04-11-2010, 16:49
Здравейте имам проблем ! На 15 години съм и още нямам цикъл. Имам желание да извърша полов акт може би скоро не знам ... въпроса ми е дали това че нямаш цикъл може да ти създаде проблем повреме на и след полов акт
evil2bitchhh
04-11-2010, 17:09
мерси :) и наще искат да ме водят ама аз не искам ... ще изчакам :?
мерси :) и наще искат да ме водят ама аз не искам ... ще изчакам :?
пффффф аз сто пъти щях да отида
вече е малко хммм не на добре да няаш на 15
и да как секс ш праиш,мензис нямаш още :?
Нямаш цикъл ок,а тялото ти променило ли се е физически?Гърди,таз ала бала...?
Според мен ще ти е полезно ако отидеш на генеколог.Хем ще ти помогне да имаш цикъл,хем после можеш да попиташ генеколога някои неща за секса.Това си е да черпиш информация от извора!Плюс това не се притеснявай ако искаш да питаш нещо генеколога,защото родителите ти могат да чакат отвън,а принципно лекарите са задължени да пазят тайните на пациентите си,демек ако не искаш родителите ти да разберат,че си питала нещо за секс просто казваш на генеколога да не им казва и готово. :)
NeverTheSame
04-11-2010, 17:38
Нормално е до 16 годишна да ти дойде,така че има още малко време...все пак за да си спокойна посети гинеколог.
За секс не трябва да става и дума според мен x]
DevilWish
04-11-2010, 18:03
Нормално е до 16 годишна да ти дойде,така че има още малко време...все пак за да си спокойна посети гинеколог.
За секс не трябва да става и дума според мен x]
+1
:shock: :shock: Нищо лично,авторке,ама ти нормална ли си? Тялото ти още за цикъл не е готово,какво остава за секс? Не знам какво може да ти стане,но е абсурдно да го направиш преди да ти дойде... ако до година и половина не ти дойде,посети гинеколог. :)
+1
MissDeadly
04-11-2010, 19:07
Моя цикъл започна след 16 г. и чак след това си позволих да правя туй онуй :-D недей да бързаш всичко с времето си :)
neeDaBosS
04-11-2010, 20:14
На моя приятелка и дойде на 16 и 6 месеца,не се притеснявай мила! 8)
pussucetka
04-11-2010, 20:15
Нека първо да ти дойде менстуацията, пък тогава прави каквото ще правишш . . но по-добре питай всичко, което те интересува генеколога, той ще ти помогне повече от нас . . :wink:
slaveto1989
04-12-2010, 00:05
Аз също се развих по-късно,това не бива да те притеснява,вече ако станеш на 17 и нямаш,се обърни към лекар.
На мен желанието ми за секс дойде след цикъла. Така трябва и да бъде защото цикълът е признака на организма,че е готов за полов акт. Твойте планове за мене не са нормални.
Такива са ни времената.Обществото ни е такова.Не ги ли виждате на 12-13 години са тръгнали секс да правят,при положение,че дори не знаят какво е цикъл.Тъжното е,че тя не е единичен случай [на момиче,което иска да прави секс,преди да и е дошъл цикъла].На мен не ми даваха да си обезкосмявам краката преди да ми дойде цикъла,какво остава за секс :?
XTREMEFREERIDE
04-12-2010, 05:20
Нека първо да ти дойде менстуацията, пък тогава прави каквото ще правишш . . но по-добре питай всичко, което те интересува генеколога, той ще ти помогне повече от нас . . :wink:
evil2bitchhh
04-12-2010, 12:16
принципно аз не съм тръгнала да правя нищо и нямам намерени да правя скоро просто съм се замисляла :) ... а на гинеколог честно казано ме е срам да отида и предпочитам да изчакам до 16 ... а физически също не съм се развила ... засега имам само косми и съм притеснена :cry: благодаря зя съветите
danibebi
04-12-2010, 12:31
принципно аз не съм тръгнала да правя нищо и нямам намерени да правя скоро просто съм се замисляла :) ... а на гинеколог честно казано ме е срам да отида и предпочитам да изчакам до 16 ... а физически също не съм се развила ... засега имам само косми и съм притеснена :cry: благодаря зя съветите
По-добре отиди на гинеколог..
Callisto
04-12-2010, 15:19
На мен ми дойде 2 месеца преди да навърша 15. Не се притеснявай толкова. Докато станеш на 16 вече трябва да имаш цикъл, ако ли не посети гинеколог. И все пак не бързай още със секса. Имаш цял живот пред теб. Изживей си детските години пълноценно, че после вместо добро дете да не те наричат курва.
majestic001
04-12-2010, 18:40
Да имаш бе стига си се жалила !
Кирилицата е задължителна.
Еxtemescream
Extremescream
07-11-2011, 15:53
Темата май е за заключване като гледам.