View Full Version : Толкова отчаян
zlostera123
04-12-2010, 01:52
Здравейте, Реших и аз да постна моят проблем. От година - година и половина харесвам 1 момиче . Проблемът обаче е че аз дойдох в софия а тя остана в другият ми град. Все още се опитвам да поддържам връзка с нея , но усещам как със всеки ден ми се изплъзва . Един от големите проблеми също е и че аз уча в събота и нямам тази възомнжност да изляза и да я видя . Дайте идеи какво да правя . :? :? :? :(
Take_That
04-12-2010, 06:31
Щом няма възможност да се виждате и да стане нещо повече, най-добре е да я забравиш ( тя е там, ти в София). Бориш се за нещо илюзорно по мое мнение.
Paramour
04-13-2010, 17:26
Забрави за нея ! :)
Връзки от разтояние не се получават,нямат бъдеще ... и също така няма как да нямате дразки щом ще се виждате толкова рядко (ако имахте тази възможност) просто я остави да бъде щастлива,намери си друга.Знам че е лесно да се каже така ... ама опитай се :)
justonegirlwithonehope
04-13-2010, 17:58
Ти си далеч от нея, каква връзка може да имате, дори и нещата да потръгнат.Ще се виждате веднъж седмично в най-добрия случай.Няма смисъл, знам, че е трудно да забравиш някого към когото имаш силни чувства, особено ако са от дълго време, но се опитай.Останете си приятели, колкото и невъзможно да звучи. :)
Еххх....да имах този проблем аз... :o
решението е едно,забрави я!
Виж приятел не ме разбирай погрешно, че съм против нея или теб, но просто няма смисъл да се захващаш би ли ти харесало да тръгнеш с нея и да я виждаш всяка неделя тъй като всеки ден ще си мислиш за нея с кой е и какво прави и дали няма да ти изневери тъпо е. Забрави я :) :?
SmilezZz
04-13-2010, 18:08
Колкото и трудно да е - забрави я..Нямате никакъв шанс да сте заедно..Може би и ти го разбираш това..
Просто щом няма никаква възможност да се видите - няма и начин да сте заедно.
просто я забрави, не е лесно ама не е и невъъзможно. както обичам да казвам ' няма невъзвожни неща на тоя свят,има само много трудни. : ) '