Влез

View Full Version : Срам ме е..

sunnysmile19
04-12-2010, 15:31
С приятеля ми сме заедно от достатъчно време, не мисля, че това е важно. На по 17 сме и двамата. Водим полож живот и то доста добър, но има един проблем. Еми, срам ме е да му правя свирки 8-) Срам ме е, просто ме е срам, не знам защо.. не че не съм правила, няма да ми е първия, но просто.. срам ме е! какво да правя, за да се отпусна, да ги няма тея задръжки..

adonismega
04-12-2010, 15:55
прави на други момчета докато ти изчезне срама и после го изненадай

britzy
04-12-2010, 16:05
прави на други момчета докато ти изчезне срама и после го изненадай
оо да най-вече
ти само да го напраиш :-x
по-добре се отпусни ии почвай-кво толко,ш кажеш че некой ще те изследва отвътре :lol:
просто правиш както си правила досега
не виждам къв е проблема-сякаш ,че нещо кой знае кфо

Slynchiicee
04-12-2010, 17:07
Оле .. от кво може да те е срам само немога да си обясня .. след като каза че няма да ти е първи .. не те разбирам наистина .. какво му има да му го лапнеш .. след като вече водите и полов живот . разбирам да имате само приятелска връзка и да искаш обаче да те е срам .. момчето няма да скочи и да те изрита .. както и да го направиш.. само като го докоснеш с езичето имай напредвид че ще настръхне от кефф !! :-)

Gr0zDan0v
04-12-2010, 17:44
проссто се отпусни той те е.е а тебе те е срам да му лапнеш уя.... :lol: :lol: :lol:

Slynchiicee
04-12-2010, 17:51
м то наистина си е така :( :oops:

SmilezZz
04-12-2010, 17:58
Няма нищо срамно..Просто се отпусни и не се притеснявай..
Може и да поговориш с него по проблема - 100% ти давам,че ще те разбере

Callisto
04-12-2010, 17:59
И на мен навремето ме беше малко срам. Смисъл за секс нямах проблеми, нямах проблем и да съм отгоре, но щом се стигнеше до целувки по тялото или свирки забивах. Бях му правила до сега, бях правила и на още 1 момче навремето, но просто някакси нямах достатъчно кураж да го направя без някой да ме подкани(а всеки знае, че това някакси съсипва нещата). Накрая му хванах цаката и усъзнах, че нямам задръжки, ако още от началото аз вода парада. Много повече се възбуждам така и всички задръжки падат, пък и моя няма нищо против аз да водя като го знам какъв е лигльо върши работата както трябва 1 мин и после всичко се преебава до следващата поза.

YouDontKnowMe
04-12-2010, 18:58
С приятеля ми сме заедно от достатъчно време, не мисля, че това е важно. На по 17 сме и двамата. Водим полож живот и то доста добър, но има един проблем. Еми, срам ме е да му правя свирки 8-) Срам ме е, просто ме е срам, не знам защо.. не че не съм правила, няма да ми е първия, но просто.. срам ме е! какво да правя, за да се отпусна, да ги няма тея задръжки..
Дааа, и мен ме е срам. Просто изчакай да се почувстваш готова и тогава. Няма да умре без свирки.

Macallan
04-12-2010, 19:47
толкова ли мирише бе

SuNsEt
04-12-2010, 21:06
Като се опиташ да се отпуснеш 1вия път и после като видиш,че му харесва и на теб ще ти е по-лесно.

MaGuSs
04-12-2010, 21:19
Ето я рецептата: Всяка сутрин се опражняваш върху краставица и си представяш ,че му правиш на него.Така в продължение на месец и след това няма даже да го питаш дали да му .... ,даже ако искаш го събуждай с една свирка ... /мисля ,че се подразбра ,не оназ дет вдига шум :lol: .../

t0d1t0
04-12-2010, 21:22
е па как ще те е СРАМ http://funikoni.hit.bg/043.gif

mImMmKa
04-13-2010, 18:51
69..... :)

djuki
04-13-2010, 19:46
удари една водка преди това :)

Slynchiicee
04-13-2010, 20:00
2 айде и една от мен :razz:

Korrnyy
04-13-2010, 21:50
Ааа споко :) Веднъж лапнеш ли го няма да те е срам :D Нищо страшно няма :-D

Bukmop
04-13-2010, 22:02

Ами или не му прай свирчици или ... просто като се заиграете слез надоло и давай (сигорен съм че няма да откаже ;) )