PDA

View Full Version : Приятелката ми я е гнус да я лижа

petio83
04-12-2010, 23:41
Имам следния проблем:
много често ми се иска да лижа приятелката ми отдолу (както предполагам повечето мъже), но когато тръгна да го правя срещам отрицателна реакция от нея. Първият път когато го направих тя нищо не ми каза, явно за да не ме разочарова пък и доста и хареса, но след това ме възпира с довода, че я е гнус после да ме целува. Честно казано ми е тъпо да ходя да се мия след това (въпреки че бих го правил), а и някак ми е неприятно, че тя се чувства некомфортно. И така ми убива желанието.

Според вас как да я предразположа, какво да и кажа, че да не се гнуси толкова? :(

По същата причина впрочем тя изобщо няма намерение да ми прави свирки, но как да е, това ще го преживея, поне сексът е супер.

stupid0boy
04-13-2010, 00:36
Разбери я... Все едно след свирки да я целуваш...

MaGuSs
04-13-2010, 00:59

:lol: :lol: Така е ...

petio83
04-13-2010, 01:15
уф, не става дума за след това, а за самото действие, че не иска да го правя. моля за по-сериозни мнения.

BigFakeSmile
04-13-2010, 06:14

Какъв мъж си ти, ако не целуваш партньорката си след орална любов?? Имаш още много да учиш за секса явно..целувката след такъв вид задоволяване е един вид "благодаря, че се погрижи за мен", с нея се показва, че държиш на човека. Щом правиш секс с него/нея няма от какво да те е гнус.

А към автора, обясни й го това....аз лично бих го приела като неуважение!!

YouDontKnowMe
04-13-2010, 06:54
Ааах, защо хората се гнусят от себе си , рофл . Ами да ходи тя да се измие, не ти ^

YouAteMyHeart
04-13-2010, 07:10
Има по-консервативни хора,на които явно това не им харесва.Седнете и поговорете.Кажи и,че на теб ти харесва да го правиш и не те е гнус.Работата с целувката ми се струва малко странна и 100% съм на едно мнение с BigFakeSmile!

пп.Само тя губи! :)

t0d1t0
04-13-2010, 07:43
за смяна е или ти не го правиш както трябва,а последния вариянт е да сте малки хлапета,че още да се гнусите от такива работи...

Doga
04-13-2010, 10:21
Има и такива по-консерви,ама след време,като се поотпусне стават големи мръсници.Сам ще се учудиш.

Wikzinka
04-13-2010, 10:23
на колко сте години ?

hugcheto
04-13-2010, 10:35

Много правилно

t0d1t0
04-13-2010, 10:48
ако си миете пишките няма да имате тези проблеми с целувките... :(

Jessie
04-13-2010, 11:26
Ебахти сериозния проблем, честно. :? Щом го правите - що я е гнус? :? Странен начин на мислене има мацката ти .. :?:?:? Според мен не би трябвало да се гнуси от това .. К'во - след като я лизнеш, после какво - да се гледате "умно" без да се целувате ли ?

britzy
04-13-2010, 11:35
на колко сте години ?

petio83
04-13-2010, 12:19
на колко сте години ?

набор 83, тя е 85, не сме малки... :oops:
Точно това е май проблемът, че е консервативна за доста неща (пози примерно рядко се сменят), но се опитвам да зачитам желанията и и да не я засегна.

@BigFakeSmile: точно така приемам и аз нещата, как мислиш, дали би се засегнала ако поговоря по темата с нея и как да подхвана?

@Doga: а дано :)

Slynchiicee
04-13-2010, 12:27
И кво някоя ако ти направи свирка после да не би да я гониш . не я целуваш все 1 .. как може да те е гнус от себе си .. ем тя по тая логика никога няма да ти напрай свирка .. то точно тва им харесва на ;; Нормалните момчета '' .. тъпо е да те е гнус от себе си .. имаш ли доверие на другия обичаш ли го .. нищо не би трябвало да ти попречи .. а и плюс това според мен .. след свирка или лизане все едно .. трябва да има целувка .. така показваш на другия че му вярваш че го обичаш . м незнам .. обаче.. малко са момчетата които се залавят да доставят удоволствие на момичето по този начин .. тя трябва да се радва че той го прави с желание .. а не бърза да я изчука и да си тръгне ..
:) .. мисля че трябва да поговорите малко . не е редно да я е гнус от теб .. след като правите секс.. тя по тая логика след тва сигурно с маркуча от пожарната се мие .. да не остане нещо по нея .. Говорете .. !! Попитай я какво не й харесва .. може пък и момичето да си има причина .. : )) Успех ! :P :grin: :-)

Slynchiicee
04-13-2010, 12:30
[b] Какъв мъж си ти, ако не целуваш партньорката си след орална любов?? Имаш още много да учиш за секса явно..целувката след такъв вид задоволяване е един вид "благодаря, че се погрижи за мен", с нея се показва, че държиш на човека. Щом правиш секс с него/нея няма от какво да те е гнус.

+ 111111 !! :)

GirlfromHell
04-13-2010, 12:35
Не знам да ти кажа,въможно е да не и допада оралната.Аз обичам,но имам познати дето не обичат.А това,че я гнус да те целува значи е гнус от самата нея.

И малко оф топик - как хора на по 23-25 години искате съвети от тийнове?Какво изобщо правите тук като трябва да е обратното да сте тук и да давате съвети!Според мен не сте повече от 13-14 ,но каза толкоз за да си спестиш нападките!Говориш точно като пуберче на 14!

dimi93
04-13-2010, 12:52
Има и такива по-консерви,ама след време,като се поотпусне стават големи мръсници.Сам ще се учудиш.

О ДА ОПРЕДЕЛЕНО! ИМАМ ДОСТА ТАКИВА ПОЗНАТИ!!!

petio83
04-13-2010, 12:56
И малко оф топик - как хора на по 23-25 години искате съвети от тийнове?Какво изобщо правите тук като трябва да е обратното да сте тук и да давате съвети!Според мен не сте повече от 13-14 ,но каза толкоз за да си спестиш нападките!Говориш точно като пуберче на 14!

Мерси за опита за помощ. Според теб къде да потърся съвет ако не тук? За възрастта си не лъжа, просто по-късно почнах да водя полов живот, а и сме в LDR. Със сигурност има доста тийнита тук, които са с пъти по-опитни от мен. И въпреки че ми е неудобно да пиша тук вече на 27г, все пак потърсих съвет...

Slynchiicee
04-13-2010, 12:57
Нищо лошо няма да потърсиш съвет :o Ние бихме ти помогнали :grin:

stupid0boy
04-13-2010, 12:59
Хаха... Не съм казал, че ме е гнус от себе си или пък от приятелката ми... , но има такива които ги е гнус... Аз бих си задоволявал приятелката ми... пък тя ако иска нека го направи... не съм капризен, но си я обичкам и бих си я целувал кадето и да е... :oops: :oops: :oops: :oops:

Slynchiicee
04-13-2010, 13:04
Хаха... Не съм казал, че ме е гнус от себе си или пък от приятелката ми... , но има такива които ги е гнус... Аз бих си задоволявал приятелката ми... пък тя ако иска нека го направи... не съм капризен, но си я обичкам и бих си я целувал кадето и да е... :oops: :oops: :oops: :oops:

+1 :)

silky92
04-13-2010, 15:33
Според мен причината не е ,че я е гнус ,а по-скоро се притеснява и не се отпуска както трябва .Може точно от това да не и е и харесало толкова . Поговори с нея ,ако се реши ,че иска да повторите гледай да я опуснеш на макс.

petio83
04-13-2010, 17:53
мерси silky92, ще пробвам ;)

Bukmop
04-13-2010, 17:55
Ааах, защо хората се гнусят от себе си , рофл . Ами да ходи тя да се измие, не ти ^

МНОГО ТОЧНО КАЗАНО !!!!!!!!!!!

NeverTheSame
04-13-2010, 18:41
И аз чувствам някакъв дискомфорт,когато приятеля ми ме лиже..в повечето случаи и го спирам..не знам..хубаво ми е,но ддз,странна съм xD.Иначе наистина трябва да я разбереш..и без това тя губи ;)

SuNsEt
04-13-2010, 19:05

Какъв мъж си ти, ако не целуваш партньорката си след орална любов?? Имаш още много да учиш за секса явно..целувката след такъв вид задоволяване е един вид "благодаря, че се погрижи за мен", с нея се показва, че държиш на човека. Щом правиш секс с него/нея няма от какво да те е гнус.

А към автора, обясни й го това....аз лично бих го приела като неуважение!! +1
Поговори с нея,ако все още не иска ,тогава спри да говориш за това и не го прави.Не е толкова трудно.
ПП:При мен пък е малко по-различно.Моя приятел ми е предлагал такова нещо няколко пъти,но аз всеки път отказвам,защото мисля,че няма да му хареса чувството...и той казва "Ами щом така мислиш-ок".Нямам проблеми с това,но какво да се прави.

djuki
04-13-2010, 19:39
Според мен причината не е ,че я е гнус ,а по-скоро се притеснява и не се отпуска както трябва .Може точно от това да не и е и харесало толкова . Поговори с нея ,ако се реши ,че иска да повторите гледай да я опуснеш на макс.наистина поговори с нея ... като за начало все пак е възможно наистина да я е гнус, различни хора различни разбирания

yanev4
04-13-2010, 23:03
Щом неиска няма да го правиш.. ;)

WaterLilly
04-14-2010, 06:44
Щом неиска няма да го правиш.. ;)
Дам.

И е малко тъпо да говорите, че тя трябвало да се измие. Какво лошо има да я е гнус от това? И на мен не ми допада идеята да ме ближат там и после да си завират езика в устата ми, разбирам момичето.

BlueMushroom
04-14-2010, 07:15
Все едно я е гнус от себеси.Аз така го разбирам. :?

Antixrist
04-14-2010, 12:08
Абе какви са тези лигавщити?! Все едно да те е гнус от слюнката в устата ти ебаси...

Много странно,не я е гнус да проникваш с "гнусния" си член 20см вътре в нея,а я е гнус от самата себе си...

Поговорете си,за да изясните нещата!

Slynchiicee
04-14-2010, 15:14
Абе какви са тези лигавщити?! Все едно да те е гнус от слюнката в устата ти ебаси...

Много странно,не я е гнус да проникваш с "гнусния" си член 20см вътре в нея,а я е гнус от самата себе си...

Поговорете си,за да изясните нещата!

+ 1

tanch3t093
04-14-2010, 16:20
Според мен причината не е ,че я е гнус ,а по-скоро се притеснява и не се отпуска както трябва .Може точно от това да не и е и харесало толкова . Поговори с нея ,ако се реши ,че иска да повторите гледай да я опуснеш на макс.

petio83
04-14-2010, 23:16
ПП:При мен пък е малко по-различно.Моя приятел ми е предлагал такова нещо няколко пъти,но аз всеки път отказвам,защото мисля,че няма да му хареса чувството...и той казва "Ами щом така мислиш-ок".Нямам проблеми с това,но какво да се прави.

Според мен това е погрешно да му откажеш без да си пробвала. Пробвайте пък ако не му хареса поне ще знае човекът. :) Важното е да не да решаваш вместо него, а в случая точно това си направила, защото темата е деликатна и той не е искал да насилва нещата.

На останалите мерси, в удобен случай ще атакувам "там долу" и ако нещо се намръщи ще зачекна темата. :)

krasenm
04-15-2010, 03:37
Моя съвет е да я предразположиш, да я отпуснеш максимално и да видим колко повече ще й хареса. Така че пробвай ;))

XTREMEFREERIDE
04-15-2010, 08:20
"гнусния" си член
Протестирам! 8-) 8-)

По темата: само тя губи.

neshty
04-15-2010, 18:41

А към автора, обясни й го това....аз лично бих го приела като неуважение!!
+111

hugeZ
04-15-2010, 18:53
Стига бе хора! Явно момичето изпитва дискомфот и за това не го желае.. Към автора: Ако тя не го иска недей да я насилваш! ;) От време на време я закачай.. и по някое време ще се отпусне и ще я .. сещаш се :)

ubuntureload
04-15-2010, 21:52
Е как не ... шундата като и мирише на попрестаряла моцарела ....

Sporstman
04-15-2010, 22:29
petio83 покажи и, че я обичаш, и че харесваш всяка част от нея - така може да забрави комплексите си и решите проблема (ако пък не е комплекс, ами я е гнус, не ти блазя)

Slynchiicee
04-16-2010, 13:19
Е как не ... шундата като и мирише на попрестаряла моцарела ....

Да не си я опитвал та говориш : )) .. не познавам момичето нито момчето .. ама й не познавам такъв дето ако няма хигиена.. ще иска да я лиже.. и чак в сайт ще пуска запитване.. какво да направи .. момичето да иска... . незнам.. обаче ако си мислиш че с това ставаш много забавен и интересен лъжеш се : ) това е от мен ;)

justonegirlwithonehope
04-16-2010, 13:22
Ами след като не иска - не го прави и толкова.Може би наистина не и е приятно.

ReachlessGirl
04-16-2010, 13:34
Колко малко останаха момчетата, които биха го направили без да искат нищо за себе си в замяна .. колко мило ^^ ..
Иначе по темата:
Аз не мога да разбера как така ще те е гнус от самия теб??
Ако не поддържа лична хигиена много ясно, че ще я е гнус ебаси .. :?
Говори с нея .. поне да знаеш дали наистина е това причината (което ще е доста глупаво оправдание) или е нещо друго .. :?