- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми я е гнус да я лижа
Имам следния проблем:
много често ми се иска да лижа приятелката ми отдолу (както предполагам повечето мъже), но когато тръгна да го правя срещам отрицателна реакция от нея. Първият път когато го направих тя нищо не ми каза, явно за да не ме разочарова пък и доста и хареса, но след това ме възпира с довода, че я е гнус после да ме целува. Честно казано ми е тъпо да ходя да се мия след това (въпреки че бих го правил), а и някак ми е неприятно, че тя се чувства некомфортно. И така ми убива желанието.
Според вас как да я предразположа, какво да и кажа, че да не се гнуси толкова?![]()
По същата причина впрочем тя изобщо няма намерение да ми прави свирки, но как да е, това ще го преживея, поне сексът е супер.
Разбери я... Все едно след свирки да я целуваш...
It's too late...
Първоначално написано от stupid0boy
![]()
Така е ...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
уф, не става дума за след това, а за самото действие, че не иска да го правя. моля за по-сериозни мнения.
Първоначално написано от stupid0boy
Какъв мъж си ти, ако не целуваш партньорката си след орална любов?? Имаш още много да учиш за секса явно..целувката след такъв вид задоволяване е един вид "благодаря, че се погрижи за мен", с нея се показва, че държиш на човека. Щом правиш секс с него/нея няма от какво да те е гнус.
А към автора, обясни й го това....аз лично бих го приела като неуважение!!
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Ааах, защо хората се гнусят от себе си , рофл . Ами да ходи тя да се измие, не ти ^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Има по-консервативни хора,на които явно това не им харесва.Седнете и поговорете.Кажи и,че на теб ти харесва да го правиш и не те е гнус.Работата с целувката ми се струва малко странна и 100% съм на едно мнение с BigFakeSmile!
пп.Само тя губи!![]()
за смяна е или ти не го правиш както трябва,а последния вариянт е да сте малки хлапета,че още да се гнусите от такива работи...
Станислава
Има и такива по-консерви,ама след време,като се поотпусне стават големи мръсници.Сам ще се учудиш.
на колко сте години ?
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Много правилноПървоначално написано от stupid0boy
ако си миете пишките няма да имате тези проблеми с целувките...![]()
Станислава
Ебахти сериозния проблем, честно.Щом го правите - що я е гнус?
Странен начин на мислене има мацката ти ..
?
Според мен не би трябвало да се гнуси от това .. К'во - след като я лизнеш, после какво - да се гледате "умно" без да се целувате ли ?
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от Wikzinka
набор 83, тя е 85, не сме малки...Първоначално написано от britzy
![]()
Точно това е май проблемът, че е консервативна за доста неща (пози примерно рядко се сменят), но се опитвам да зачитам желанията и и да не я засегна.
@BigFakeSmile: точно така приемам и аз нещата, как мислиш, дали би се засегнала ако поговоря по темата с нея и как да подхвана?
@Doga: а дано![]()
И кво някоя ако ти направи свирка после да не би да я гониш . не я целуваш все 1 .. как може да те е гнус от себе си .. ем тя по тая логика никога няма да ти напрай свирка .. то точно тва им харесва на ;; Нормалните момчета '' .. тъпо е да те е гнус от себе си .. имаш ли доверие на другия обичаш ли го .. нищо не би трябвало да ти попречи .. а и плюс това според мен .. след свирка или лизане все едно .. трябва да има целувка .. така показваш на другия че му вярваш че го обичаш . м незнам .. обаче.. малко са момчетата които се залавят да доставят удоволствие на момичето по този начин .. тя трябва да се радва че той го прави с желание .. а не бърза да я изчука и да си тръгне ..
.. мисля че трябва да поговорите малко . не е редно да я е гнус от теб .. след като правите секс.. тя по тая логика след тва сигурно с маркуча от пожарната се мие .. да не остане нещо по нея .. Говорете .. !! Попитай я какво не й харесва .. може пък и момичето да си има причина .. : )) Успех ! :P
![]()
![]()
[b] Какъв мъж си ти, ако не целуваш партньорката си след орална любов?? Имаш още много да учиш за секса явно..целувката след такъв вид задоволяване е един вид "благодаря, че се погрижи за мен", с нея се показва, че държиш на човека. Щом правиш секс с него/нея няма от какво да те е гнус.
+ 111111 !!![]()
Не знам да ти кажа,въможно е да не и допада оралната.Аз обичам,но имам познати дето не обичат.А това,че я гнус да те целува значи е гнус от самата нея.
И малко оф топик - как хора на по 23-25 години искате съвети от тийнове?Какво изобщо правите тук като трябва да е обратното да сте тук и да давате съвети!Според мен не сте повече от 13-14 ,но каза толкоз за да си спестиш нападките!Говориш точно като пуберче на 14!
Първоначално написано от Doga
О ДА ОПРЕДЕЛЕНО! ИМАМ ДОСТА ТАКИВА ПОЗНАТИ!!!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Мерси за опита за помощ. Според теб къде да потърся съвет ако не тук? За възрастта си не лъжа, просто по-късно почнах да водя полов живот, а и сме в LDR. Със сигурност има доста тийнита тук, които са с пъти по-опитни от мен. И въпреки че ми е неудобно да пиша тук вече на 27г, все пак потърсих съвет...Първоначално написано от GirlfromHell
Нищо лошо няма да потърсиш съветНие бихме ти помогнали
![]()
Хаха... Не съм казал, че ме е гнус от себе си или пък от приятелката ми... , но има такива които ги е гнус... Аз бих си задоволявал приятелката ми... пък тя ако иска нека го направи... не съм капризен, но си я обичкам и бих си я целувал кадето и да е...![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
мерси silky92, ще пробвам![]()