.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Приятелката ми я е гнус да я лижа

Имам следния проблем:
    много често ми се иска да лижа приятелката ми отдолу (както предполагам повечето мъже), но когато тръгна да го правя срещам отрицателна реакция от нея. Първият път когато го направих тя нищо не ми каза, явно за да не ме разочарова пък и доста и хареса, но след това ме възпира с довода, че я е гнус после да ме целува. Честно казано ми е тъпо да ходя да се мия след това (въпреки че бих го правил), а и някак ми е неприятно, че тя се чувства некомфортно. И така ми убива желанието.

Според вас как да я предразположа, какво да и кажа, че да не се гнуси толкова?

По същата причина впрочем тя изобщо няма намерение да ми прави свирки, но как да е, това ще го преживея, поне сексът е супер.

Разбери я... Все едно след свирки да я целуваш...
    It's too late...

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Така е ...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

уф, не става дума за след това, а за самото действие, че не иска да го правя. моля за по-сериозни мнения.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile

Какъв мъж си ти, ако не целуваш партньорката си след орална любов?? Имаш още много да учиш за секса явно..целувката след такъв вид задоволяване е един вид "благодаря, че се погрижи за мен", с нея се показва, че държиш на човека. Щом правиш секс с него/нея няма от какво да те е гнус.

А към автора, обясни й го това....аз лично бих го приела като неуважение!!
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ааах, защо хората се гнусят от себе си , рофл . Ами да ходи тя да се измие, не ти ^

Има по-консервативни хора,на които явно това не им харесва.Седнете и поговорете.Кажи и,че на теб ти харесва да го правиш и не те е гнус.Работата с целувката ми се струва малко странна и 100% съм на едно мнение с BigFakeSmile!

пп.Само тя губи!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    за смяна е или ти не го правиш както трябва,а последния вариянт е да сте малки хлапета,че още да се гнусите от такива работи...
    Станислава

Има и такива по-консерви,ама след време,като се поотпусне стават големи мръсници.Сам ще се учудиш.

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    на колко сте години ?
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Много правилно

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ако си миете пишките няма да имате тези проблеми с целувките...
    Станислава

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Ебахти сериозния проблем, честно. Щом го правите - що я е гнус? Странен начин на мислене има мацката ти .. ? Според мен не би трябвало да се гнуси от това .. К'во - след като я лизнеш, после какво - да се гледате "умно" без да се целувате ли ?

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Wikzinka
    на колко сте години ?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от Wikzinka
    на колко сте години ?
    набор 83, тя е 85, не сме малки...
    Точно това е май проблемът, че е консервативна за доста неща (пози примерно рядко се сменят), но се опитвам да зачитам желанията и и да не я засегна.

@BigFakeSmile: точно така приемам и аз нещата, как мислиш, дали би се засегнала ако поговоря по темата с нея и как да подхвана?

@Doga: а дано

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    И кво някоя ако ти направи свирка после да не би да я гониш . не я целуваш все 1 .. как може да те е гнус от себе си .. ем тя по тая логика никога няма да ти напрай свирка .. то точно тва им харесва на ;; Нормалните момчета '' .. тъпо е да те е гнус от себе си .. имаш ли доверие на другия обичаш ли го .. нищо не би трябвало да ти попречи .. а и плюс това според мен .. след свирка или лизане все едно .. трябва да има целувка .. така показваш на другия че му вярваш че го обичаш . м незнам .. обаче.. малко са момчетата които се залавят да доставят удоволствие на момичето по този начин .. тя трябва да се радва че той го прави с желание .. а не бърза да я изчука и да си тръгне ..
    .. мисля че трябва да поговорите малко . не е редно да я е гнус от теб .. след като правите секс.. тя по тая логика след тва сигурно с маркуча от пожарната се мие .. да не остане нещо по нея .. Говорете .. !! Попитай я какво не й харесва .. може пък и момичето да си има причина .. : )) Успех ! :P

[b] Какъв мъж си ти, ако не целуваш партньорката си след орална любов?? Имаш още много да учиш за секса явно..целувката след такъв вид задоволяване е един вид "благодаря, че се погрижи за мен", с нея се показва, че държиш на човека. Щом правиш секс с него/нея няма от какво да те е гнус.

+ 111111 !!

Град
    Пловдив
    Не знам да ти кажа,въможно е да не и допада оралната.Аз обичам,но имам познати дето не обичат.А това,че я гнус да те целува значи е гнус от самата нея.

И малко оф топик - как хора на по 23-25 години искате съвети от тийнове?Какво изобщо правите тук като трябва да е обратното да сте тук и да давате съвети!Според мен не сте повече от 13-14 ,но каза толкоз за да си спестиш нападките!Говориш точно като пуберче на 14!

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от Doga
    Има и такива по-консерви,ама след време,като се поотпусне стават големи мръсници.Сам ще се учудиш.

О ДА ОПРЕДЕЛЕНО! ИМАМ ДОСТА ТАКИВА ПОЗНАТИ!!!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Цитирай Първоначално написано от GirlfromHell
    И малко оф топик - как хора на по 23-25 години искате съвети от тийнове?Какво изобщо правите тук като трябва да е обратното да сте тук и да давате съвети!Според мен не сте повече от 13-14 ,но каза толкоз за да си спестиш нападките!Говориш точно като пуберче на 14!
    Мерси за опита за помощ. Според теб къде да потърся съвет ако не тук? За възрастта си не лъжа, просто по-късно почнах да водя полов живот, а и сме в LDR. Със сигурност има доста тийнита тук, които са с пъти по-опитни от мен. И въпреки че ми е неудобно да пиша тук вече на 27г, все пак потърсих съвет...

Нищо лошо няма да потърсиш съвет Ние бихме ти помогнали

Хаха... Не съм казал, че ме е гнус от себе си или пък от приятелката ми... , но има такива които ги е гнус... Аз бих си задоволявал приятелката ми... пък тя ако иска нека го направи... не съм капризен, но си я обичкам и бих си я целувал кадето и да е...
    It's too late...

Хаха... Не съм казал, че ме е гнус от себе си или пък от приятелката ми... , но има такива които ги е гнус... Аз бих си задоволявал приятелката ми... пък тя ако иска нека го направи... не съм капризен, но си я обичкам и бих си я целувал кадето и да е...
    +1

Голям фен
    Град
    Лондон
    Според мен причината не е ,че я е гнус ,а по-скоро се притеснява и не се отпуска както трябва .Може точно от това да не и е и харесало толкова . Поговори с нея ,ако се реши ,че иска да повторите гледай да я опуснеш на макс.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

мерси silky92, ще пробвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си