PDA

View Full Version : Генитални брадавици или кондиломи

Kami888
04-13-2010, 12:17
Здравейте хора,забелязах от ивестно време нещо нередно около влагалището,но не обърнах особено внимание.Сърбежа е налице,разнасянето също.Не съм се съветвала с гинеголог или дерматолог,но сама установих,че товаса брадавици или т.н кондиломи .. Знаете ли нещо относно лечението им и дали могат да се премахнат без горене :(

Lyubeto
04-13-2010, 12:34
Отиваш при гинеколог .Ако найстина са брадавици ти изписва нещо като спирт за мазане с тампонче. Когато не се лекуваш и тези брадавици започнат да се образуват на гроздове , тогава се прилага горенето . Естествено ако найстина е това , което казваш .Но прегледа при специалист е задължителен.

Kami888
04-13-2010, 15:21
мхмм така си е няма спор ..а ако случайно жители на гр.Пловдив попаднат на темата ми .. биха ли могли да ми предложат гинеколожка .. държа да е жена и евентуално да ме ориентират относно цената на прегледа ;]

Slynchiicee
04-13-2010, 20:34
Препоръчвам ти да идеш колкото се може по-скоро .. за да не стане проблема още по-голям :(( ..
Ако учиш .. питай някоя учителка .. ако те е срам кажи че твоя приятелка има проблем и търсиш гинеколог :)

yanev4
04-13-2010, 23:08
Гинеколог ;)