.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Генитални брадавици или кондиломи

Здравейте хора,забелязах от ивестно време нещо нередно около влагалището,но не обърнах особено внимание.Сърбежа е налице,разнасянето също.Не съм се съветвала с гинеголог или дерматолог,но сама установих,че товаса брадавици или т.н кондиломи .. Знаете ли нещо относно лечението им и дали могат да се премахнат без горене

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Отиваш при гинеколог .Ако найстина са брадавици ти изписва нещо като спирт за мазане с тампонче. Когато не се лекуваш и тези брадавици започнат да се образуват на гроздове , тогава се прилага горенето . Естествено ако найстина е това , което казваш .Но прегледа при специалист е задължителен.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

мхмм така си е няма спор ..а ако случайно жители на гр.Пловдив попаднат на темата ми .. биха ли могли да ми предложат гинеколожка .. държа да е жена и евентуално да ме ориентират относно цената на прегледа ;]

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Препоръчвам ти да идеш колкото се може по-скоро .. за да не стане проблема още по-голям ( ..
    Ако учиш .. питай някоя учителка .. ако те е срам кажи че твоя приятелка има проблем и търсиш гинеколог

Град
    Kyustendil
    Гинеколог
    [b][color=black]Espa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си