View Full Version : Какво да и подаря
Здравейте ситуацията е следната , след една седмица и няколко дена имам годишнина с приятелката ми и искам да и подаря нещо , но да съм го направил сам дайте някакви идей. Аз мислех върху дървена плоча да и издялкам картина но пък може да кажете нещо по интересно. :)
Sibel1990
04-13-2010, 13:26
явно си сбъркал раздела 8-)
PlezLaaa
04-13-2010, 13:26
Това е добра идея, също можеш да направиш някаква фигурка пак от дърво. Да речем сърце в което пише имената на двама ви, или нещо такова. 8-)
Това е добра идея, също можеш да направиш някаква фигурка пак от дърво. Да речем сърце в което пише имената на двама ви, или нещо такова.
това го мислих но ми се вижда доста старомодно с имената
PlezLaaa
04-13-2010, 13:36
Ако мислиш, че ще й хареса, го направи, ако не-друга фигурка. :)
Macallan
04-13-2010, 13:41
Оф какви са тия простотии ... подари и нещо което ще и е от полза. Какво да прави с това дърво - да си запали печката? Подари и едно хубаво малцово марково уиски пиинете си чукнете се и чиста работа какво го мислиш
Оф какви са тия простотии ... подари и нещо което ще и е от полза. Какво да прави с това дърво - да си запали печката? Подари и едно хубаво малцово марково уиски пиинете си чукнете се и чиста работа какво го мислиш
Хора като теб за мен нямат ценностна система , защото това което аз и давам и съм направил аз , за нея ще има сантиментална стойност и винаги когато го погледне ще се сеща за мен а едно уиски какво ще и го подаря ще го изпием и какво от това ???
P.S. - Не искам да засягам тази велика напитка. ;-)
Macallan
04-13-2010, 14:42
Хора като теб за мен нямат ценностна система , защото това което аз и давам и съм направил аз , за нея ще има сантиментална стойност и винаги когато го погледне ще се сеща за мен а едно уиски какво ще и го подаря ще го изпием и какво от това ???
P.S. - Не искам да засягам тази велика напитка. ;-)
бхахаха точно ще го гледа 5 мин ще и писне след това ще събира прах 1-2 години и като се скарате сериозно ще отиде в печката ... ти под ценностна система това ли разбираш? Да не мислиш, че много ще и пука дали си го правил ти или айнщайн? Къде къде по добре ще е например да я заведеш на романтична вечеря с вино и т.н. направете си снимки прекарайте си добре пък и спомен ще остане, щото едва ли имате възможност всеки ден да ходите по ресторанти. Е питай жените във форума какво предпочитат едно дърво или един хубав спомен (ако си кадърен и знаеш как да се държиш)
1-во на вечеря винаги мога да я заведа
2-ро не е такъв човек познавам я отлично и няма да го направи
3-то да определено ще и пука
А вечерята не бих я завл на ресторант защото хубавите места са скъпи а бих предпочел аз да си зготвя вкъщи и да направя всичко както трябва да е от колкото да я водя на ресторант
KpucmuHa
04-13-2010, 14:48
напиши и стихотворение :lol:
оравил съм го а и не съм много добър поет :)
Macallan
04-13-2010, 14:52
абе не ти говоря за тъпата вечеря това беше пример направи и деня специален. Пък като толкова искаш да е подарък подари и нещо което ще е от полза както ти казах, Ако питаш мен ти вече си решил да и правиш проклетото дърво колкото и идеи да ти даваме