Влез

View Full Version : За хора с гаджета!!!

e7y7o
04-13-2010, 15:09
Какво най-много харесвате в сегашния/та си приятел/ка!? И какво най-много ви отблъсква в нея/него!! От колко време сте заедно!?

Тук сме да се учим един от друг и да споделяме!! На който не му харесва темата, да не пише :)

stupid0boy
04-13-2010, 15:20
Най - много харесва нежноста в нея.... :oops: :oops: :oops: :oops:

t0d1t0
04-13-2010, 15:44
Харесвам адския и задник и тяло,а ме отблъсква това,че понякога заради нея не може да я чукам :(

Днес правим една година :D

mimsssssss
04-13-2010, 16:03
Харесва ми че е честен, че си отстоява мнението (не е някой лигльо, който да ми се мазни, само за едното таковане), уважението му към мен, харесват ми както еднаквите ни интереси към едно, така и различните към друго - има какво да учим един от друг.
Не ми харесва че някой път се лигави и не знае кога да спре, не ми харесва че си довършваме думите някой път - искам да не знаем какво да очакваме, не ми харесва че мисли прекалено много за някой неща, а на други се нахвърля като не видял...
За физически характеристики не мога да се оплача, преди всичко щом съм с него значи все пак ме привлича, не ме отвръщава. :oops:

prostouser
04-13-2010, 16:48
Много странно ми дойде тази тема.
Ами .. тя е красива, с готино тяло, но .. не й харесвам примерно гримирането и прическата, не знам дали мога да кажа, че й харесвам външността..
Привлича ме това, че е голяма мръсница, а съвсем скоро беше девствена.

Отблъскват ме 80% от нея.
Пълни противоположности сме, сигурно затова се привличаме взаимно ...

d3d0ks7eR
04-13-2010, 16:48
Отблъсква ме факта че нямаме много свободно време с нея да се виждаме ,а пък най-много ми харесва защото е мила ,нежна ,е много много сладичка :-) :-) :-)

pussucetka
04-13-2010, 17:42
Харесва ми той като цяло (като външност, но тя не е най-важната част) . . Харесва ми, това, че иска постоянно да съм с него, че ме обича истински, че е миличък . . :-) и много сруги неща . . Отблъсква ме това, че много ме ревнува . :-s . . Заедно сме от година и половина . . :smt008 :smt007

SuNsEt
04-13-2010, 17:50
Объркала си раздела,но както и да е.
Харесвам повечето неща в него.Разбира се никой не е перфектен и както той има косури,така и аз.Важното е че сме заедно и изпитваме нуждата да сме заедно.

buuu
04-13-2010, 18:54
Харесва ми че е честен, че си отстоява мнението (не е някой лигльо, който да ми се мазни, само за едното таковане), уважението му към мен, харесват ми както еднаквите ни интереси към едно, така и различните към друго - има какво да учим един от друг.
Не ми харесва че някой път се лигави и не знае кога да спре, не ми харесва че си довършваме думите някой път - искам да не знаем какво да очакваме, не ми харесва че мисли прекалено много за някой неща, а на други се нахвърля като не видял...
За физически характеристики не мога да се оплача, преди всичко щом съм с него значи все пак ме привлича, не ме отвръщава. :oops:

+ :shock: да не говорим за едно и също момче :lol:

Roland
04-13-2010, 18:57
харесва ми като външност и колко е миличка с мен, но не ми харесва това че когато не сме заедно постоянно ми звъни и ме разпитва къде съм, с кой съм и ако не дай си боже в компанията има момиче тогава цял ден е кисела и се заяжда с мен
много на зле са нещата напоследък :( :( :(

Valento
04-13-2010, 19:09
Когато съм с нея , съм много щастлив...всяка прекарана минута с нея за мен е нещу неуписуемо с думи ..... обичам я !!

pussucetka
04-13-2010, 19:16
харесва ми като външност и колко е миличка с мен, но не ми харесва това че когато не сме заедно постоянно ми звъни и ме разпитва къде съм, с кой съм и ако не дай си боже в компанията има момиче тогава цял ден е кисела и се заяжда с мен

и при мен е същото . . :?

mimsssssss
04-13-2010, 19:32

+ :shock: да не говорим за едно и също момче :lol:
:razz: искрено се надявам не!
обаче няма начин - ние живеем заедно :)

ilian743
04-13-2010, 19:46
Ние сме с нея на 100 % различни и почти нищо не ми харесва в нея поне външноста ! Но като човек е супер поне това но скоро ще има край! :D :D

YouDontKnowMe
04-13-2010, 19:52
Какво най-много харесвате в сегашния/та си приятел/ка!? И какво най-много ви отблъсква в нея/него!! От колко време сте заедно!?

Тук сме да се учим един от друг и да споделяме!! На който не му харесва темата, да не пише :)
1.
-Умен , интелигентен ,амбициозен ,добросърдечен , добре възпитан , забавен. Много търпелив е - мен малко хора могат да ме изтърпят. Има сравнително реална самооценка и не могат да го разтроят черните ми (понякога) шеги. Още по-хубавото е , че и той "спами" само с такива :D
Непрекъснато сме заедно .Навсякъде . Освен вечер. Тогава сме на телефоните/компютрите.Обичам го. Не мога да дишам без него.
Бях му първата, но в леглото е перфектен.
*Външен вид, ако се налага ...
-Голям сладур е - на 1.80 е висок , с едър кокал , страхотни дълги прави крака - мусколести, но не релефни , големи пръсти, 48-49 номер обувки 8-) , малки сладки тъмнокафяви очички , страхотна усмивка , голям нос , рошава голяма тиква . По-дяволите, всичко му е голямо.

Не ме отблъсква нищо в него. Но понякога се дразня на разсеяността му. И на това колко е доброфушен.

Заедно сме от близо 5 месеца. Но се познаваме от 2-3 години. Връзката ни се разви много бързо.
Както мама казва - като семейство сме двамата с него :D

Roland
04-13-2010, 21:19

и при мен е същото . . :?
и ние моята приятелка сме от година и половина почти пък още ме ревнува (въпреки че не и давам поводи) :(

Korrnyy
04-13-2010, 21:20
Всичко ми харесва в него :) Мил, внимателен, честен, независим, красив, с най-хубавото мъжко дупе на света :D Има черти в характера му, които не харесвам, но няма нещо, което да ме отблъсква.
Заедно сме 6 месеца и няколко дни :)

stupid0boy
04-13-2010, 21:26
Ами... Всичкоо ми харесва в нея... красота, доброта, интелигенция и всичко останало в една, единствена човечка, която е само и единствено моя... Тя е единствена... Много ама много си я обичкам :oops: :oops: :oops:

Doga
04-13-2010, 21:36
Няма нещо,което да не харесам в нея.
Отблъскваме,когато е в цикъл,много е раздразнителна,както всички жени,а аз обичам да я закачам....

yanev4
04-13-2010, 22:59
Харесвам и страхотното тяло.. прекрасната усмивка и начина по който ми говори и се държи с мен.. все едно съм единствен на света.. понякога се сърди без причина (както и аз) :D ... заедно сме вече от година и 2 месеца някаде.. :grin:

Antixrist
04-14-2010, 12:15
Харесвам тялото и лицето й.Харесва ми това че е самостоятелна и независима,и че не е някаква глезла,която да чака всичко от мене.Харесвами също това,че е от "трудните" мацки,които държът на себе си.Аааа.... и прави божествени свирки! :grin:

Не ми харесва това,че е с много труден характер и често спорим,и че понякога е твърде разсеяна и не мисли за нищо.

justonegirlwithonehope
04-14-2010, 13:35
Характерът, очите, усмивката, нежноста, любовта с, която ме обгръща, милите жестове, които прави.Не ме кефи, обаче, когато започне да ми се прави на интересен и се инати, като малко дете.

purple__love
04-14-2010, 15:18
В него най-много ми харесва, че винаги мога да разчитам на него за всичко и винаги ми е бил опора и подкрепа. Обича ме, макар вече по-рядко да ми го показва. Страшно е мил и сладичък, когато е на кеф, обаче тук идва това, което ме отблъсква - понякога толкова много се лигави, че не знае кога да спре, раздразнителен е и избухва лесно (поне напоследък), вече по-рядко правим секс, даже страшно рядко... от 2 години и 2 месеца сме заедно почти...

tanch3t093
04-14-2010, 16:43
Харесва ми това, че е мил, внимателен, красив, добър, интелигентеен, страхотното му тяло ...... Отблъсква ме това, че е много директен, в някои случаи това не е лошо, но го прави по такъв начин сякаш да ме нарани най-много, за да разбера, че не съм права ... Естествено го прави за мое добро и го оценявам, но не е по точния начин но важното е че го е грежа за менн, иначе е страхотен във всяко отношение, прави страхотни алачинкии :grin: Обичам го страшно много, както и той мен повтаря ми го непрекъснато .. Като сме в компания е забавен, пуска майтапи, бъзици, с него никога не е скучно. Като сме си само двамата е найй-страхотния човекк обичам го повече от всичко!! :grin: :-P :-)

Wikzinka
04-14-2010, 18:56
За физически характеристики не мога да се оплача, преди всичко щом съм с него значи все пак ме привлича, не ме отвръщава. :oops: Напълно съм съгласна ... се едно описа мен и приятеля ми

anunu
04-14-2010, 19:22
Само като му видя ръцете и не знам къде съм...Иначе цялото му тяло,характерът му,това как се държи с мен ми харесва страшно много.
Не ми е приятно,че е прекалено ревнив,ама кво да се прави-мъжката болест... :)
От около 10 години сме заедно... :) :-)

лелееее мн. време сте заедно..... браво.....между другото ти на колко години си?

CwalkIn
04-14-2010, 21:22
Харесва ми страхотното и тяло,дупе,характер,усмивка. .. всичко.. !
Няма неща които да ме отблъскват..
ходим от около месец.. :grin:

didenceeto
04-15-2010, 07:21
.....

noproblembitch
04-15-2010, 07:29
Харесва ми начина, по който говори, начина, по който ме гледа (след целувки особено). Тя е красива, не е с най-хубавото тяло, но на мен ми харесва... Забавна е, умна е... Също така е голяма мръсница :grin: Харесва ми и това, че скоро ще ми пусне (на нея й е за първи път, както и на мен) :D
Не ми харесва, че като сме с нейни приятелки прекалява с лигавенето... :(

moomoo
04-15-2010, 09:16
За харесване харесвам почти всичко в него, тяло характер т.н. с много малки изключения.
Но нали никой не е перфектен?

Не бих казала че нещо ме отблъсква, а леко ме дразни понеже той почти никога няма мнение. Винаги е каквото аз искам; каквото на мен ми харесва. И понякога (дори повечето от времето) прекалява с комплиментите, обичам ги, но понякога когато повтаряш нещо прекалено много значението му се губи.

:smt007 Обичам си го макарче ми се струва че тръгваме надолу по хълма. :-#

yoo97
04-15-2010, 12:10
Ами харесвам му адски много външния вид и държанието му към мен,чувството му за хумор
Мразя това,че е прекалено общителен и то с момичета :oops:
От 2 години сме заедно.

TheSunshine01
04-15-2010, 13:21
Харесва ми че е мил, държи се добре .. чуствам че ме обича или поне аз така мисля ..
Няма нищо което да ме отблъсква ако имаше на дали щях да съм с него. Заедно сме от 2 седмици :grin:

black_baby
04-15-2010, 19:39
Привлича ме в приятеля ми усмивката,очите...Аз пък съм тръгнала да изброявам...Харесвам всичко в приятеля ми-като тръгнем от външност та стигнем до характер :-) Няма нещо което да ме отблъсква в него :)

RAYNE666
04-15-2010, 19:55
Всичко ми харесва в него :) Мил, внимателен, честен, независим, красив, с най-хубавото мъжко дупе на света :D Има черти в характера му, които не харесвам, но няма нещо, което да ме отблъсква.

+ Много ме радва и факта, че мисли за бъдещето ни заедно :D
Заедно сме от близо година и половина. :)

slan4evo_momi4e
04-15-2010, 21:25
С приятелят ми сме заедно от четири години и половина ... много време ... наистина много :) но честно казано не го усетих кога мина ... и сега като се връщам назад в мислите си някои моменти спомени и случки се преплитат и омесват ... спрях да отчитам времето като фактор, защото ми харесва да живеем в безвреие ... :)

Та както може да се досетите за толкова години познаваме се по-добре от самите себе си :) Вярваме си повече от всичко на света и знаем, че каквото и да се случи можем да разчитаме безрезервно на другия. Обожавам да се будя до него ... харесва ми мириса на кожата му и топлината, която излъчва. Обичам да го усещам близо до мен. Харесва ми сигурноста, която ми дава прегръдката му. може да съм имала най-скапания ден, но са ми нужни само 2 минути така и забравям всичко. Обичам цвета на очите му, когато са огрени от слънце и любовта, с която ме гледа. Харесва ми, че ме прави по-добър човек и че не му пука мого за незначителни неща (за разлика от мен). Искам да прихвана повече от този му непукизъм, но не мога :) Харесва ми и това, че е готов да направи всичко за мен и че понякога лишава себе си от нещо, за да зарадва мен :) Страшно много ценя и това, че е приятел с родителите и сестра ми. Знам, че във всеки един момент мога да го помоля да им помогне и той никога няма да ми откаже. Харесва ми, че е част от семейството и че това ни най-малко не го притеснява.

Няма нещо в него, което да ме отвръщава. Мисля, че авторът на темата е прекалил със силните думи :) ЕСтествено е да има неща, които понякога да ме дразнят, но това не значи че не ги приемам или че го обичам по-малко :) Обичам го все повече с всеки изминал ден .... Не ми харесва това, че често е далеч, но това не зависи от никой от двама ни. Аз съм щастлива, че обърнахме океани, само и само да продължим да сме заедно и че засега успешно се получава :) Надявам се винаги да е така и скоро да не ми се налага да бъда далеч от него :)

Обичам го повече от всичко на света :)

Искам да знаете, че няма значение кой как изглежда или какви свирки праи. Поне нйе чак толкова голямо. Важно е отношението на човека до вас и начина, по който ви кар да се чувствате. Важни са всички малки жестове на обича, важно е дповерието. Другото е измамно. И не се плашете от нещата, които ви дразнят понякога .. няма начин те да липсват. Просто ако наистина обичате чоека до себе си го приемате заедо стях и се научавате да го обичате такъв, какъвто е :)

Sporstman
04-15-2010, 22:53
Харесвам приятелката си, защото е мила, умна, амбициозна, любвеобилна, нежна! Има най- красивата усмивка на света. Харесва ми, че ме ревнува, въпреки че понякога това ни създава незначителни проблеми, с които се справяме. Обожавам всяка част от нея! Единствения и минус, е че понякога не ми се доверява напълно! Заедно сме почти 7 месеца :)

dirtyyy
04-16-2010, 07:02
Ние сме с нея на 100 % различни и почти нищо не ми харесва в нея поне външноста ! Но като човек е супер поне това но скоро ще има край! :D :D

:razz: :razz: :razz:

BrianKinney
04-16-2010, 09:12
Заедно сме от 5 месеца, но се познаваме от 6 години и винаги съм искала да бъда с него.
Харесвам в него... харесвам не е най-точната дума:) Възхищавам му се и го съзерцавам постоянно. Най-интелигентния мъж, който съм срещала, просто ... ходещ гугъл :) . Тих, загадъчен, магнетичен, сдържан, на пръв поглед студен и дистанциран, изключително чувство за хумор, стремеж към усъвършенстване. Обожавам интересите му, мирогледа му, начинът, по който не ме изпуска от поглед. Подходът към всичко в живота му е брилянтен. Красив, изтънчен, напомня на аристократ и джентълмен от миналия век. Сложен характер, но приятен, без да е тежък или затормозяващ. А бе, пълното олицетворение на определението СТРАНЕН. Моят приятел е доста странен. Но адски добър. Не като гадже само, най-вече като човек и преди всичко като приятел.
Дразни меее..... дразни ме като заседне да играе Brood War и светът изчезва :) Дразнят ме леко ей такива дребни неща, които като погледна отново, ми се струват по-скоро чаровни недостатъци, отколкото проблеми, които ме отдалечават от него. Може би е защото все още сме в началото на връзката си :)

cherinka
04-16-2010, 12:09
Харесвам големия му пенис. (нали е раздел "секс" :D )
Ама наистина е огромен! Даже не искам да правим секс, 'щото такова чудо....просто....нямам думи....нереално е....

hugeZ
04-16-2010, 12:36
Еми харесва ми това, че е нежна, мила, красива (има уникално тяло), добра, забавна, съобразяваме се един с друг, готова е за мен на всичко както и аз към нея, удоволетворяваме си взаимно нуждите и страстите 8-) 8-) , и т.н. Отблъсква ме това че тя ме обича повече .. Не бе базик.. Еми след 2 месеца правим 4 години :) Обичам си я много!

deSireeE
04-16-2010, 13:26
Хмм... :oops: Той е добър,мил,нежен.Няма нещо,което да не харесвам в него..с изключение на две неща-това,че когато започне да се лигави няма граници :lol: и това,че не ни остана много време да се виждаме след като започна работа,но обстоятелствата са такива..какво да се прави.След 2 месеца ще направим 3 години :grin: и много си го обичкам ! :twisted: :-)

dPa3HuTeJl
04-16-2010, 13:33
Харесвам в нея че е много добра,миличка,има мозък в главата (заразлика от някой момичета) и е мнооооогооо сладичка :-) отблъсква ме това че понякога много ревнува и се сърди няколко дни .. :( ама после и минава :-) Много си я обичкам :-):-):-)

ReachlessGirl
04-16-2010, 13:43
Какво най-много харесвате в сегашния/та си приятел/ка!?
.. това, че е различен от останалите, че прави всичко за мен стига да съм щастлива, че ме обича и че има най - хубавите сини очички .. <3 :-)
п.с. има и още ама не ми се пише .. ;д
И какво най-много ви отблъсква в нея/него!!
За сега няма такова нещо .. надали и ще има ..
От колко време сте заедно!?
8 месеца и малко ..

MochaOnMyLips
04-16-2010, 21:10
Харесвам в приятеля си адски много неща - не само тялото (което е абсолютно невероятно) и това, което прави с него :oops: , но и невероятния характер. Познаваме се от около 4 години и винаги сме били адски близки приятели. От време на време ме дразни това, че може да бъде голям скептик, докато аз съм непоправим оптимист. Иначе ходим от 5 месеца и половина и сме адски щастливи заедно :)

perli4kaa
04-17-2010, 07:36
Харесва ми той като цяло (като външност, но тя не е най-важната част) . . Харесва ми, това, че иска постоянно да съм с него, че ме обича истински, че е миличък . . :-) и много сруги неща . . Отблъсква ме това, че много ме ревнува . :-s . . Заедно сме от година и половина . . :smt008 :smt007

точно само че ние сме заедно вече 3 години :)

alex4o
04-17-2010, 13:12
Амии не знам от къде да започна..Обичам ВСИЧКО в него! (харесвам усмивката,тръпчинките му,това,че поддържа тялото си,че е ужасно мил;харесвам,че винаги е до болка честен с мен,че ме обича,че ме УВАЖАВА...ВСИЧКО)
Единственото нещо,което не харесвам това е ревността :)

П.С. Заедно сме от 3 години и 5 месеца

ozzy
04-17-2010, 16:04
най - много ми харесва в нея излъчването й , тези красиви очи , усмивката , перверзния поглед , и когато тя сияе от радост , адски мила е .. И АДСКИ МНОГО Я ОБИЧАМ ! :smt007