- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За хора с гаджета!!!
Какво най-много харесвате в сегашния/та си приятел/ка!? И какво най-много ви отблъсква в нея/него!! От колко време сте заедно!?
Тук сме да се учим един от друг и да споделяме!! На който не му харесва темата, да не пише![]()
Когато искаш нещо, което не си имал, трябва да направиш нещо, което никога не си правил!
Най - много харесва нежноста в нея....![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Харесвам адския и задник и тяло,а ме отблъсква това,че понякога заради нея не може да я чукам
Днес правим една година![]()
Станислава
Харесва ми че е честен, че си отстоява мнението (не е някой лигльо, който да ми се мазни, само за едното таковане), уважението му към мен, харесват ми както еднаквите ни интереси към едно, така и различните към друго - има какво да учим един от друг.
Не ми харесва че някой път се лигави и не знае кога да спре, не ми харесва че си довършваме думите някой път - искам да не знаем какво да очакваме, не ми харесва че мисли прекалено много за някой неща, а на други се нахвърля като не видял...
За физически характеристики не мога да се оплача, преди всичко щом съм с него значи все пак ме привлича, не ме отвръщава.![]()
Много странно ми дойде тази тема.
Ами .. тя е красива, с готино тяло, но .. не й харесвам примерно гримирането и прическата, не знам дали мога да кажа, че й харесвам външността..
Привлича ме това, че е голяма мръсница, а съвсем скоро беше девствена.
Отблъскват ме 80% от нея.
Пълни противоположности сме, сигурно затова се привличаме взаимно ...
Отблъсква ме факта че нямаме много свободно време с нея да се виждаме ,а пък най-много ми харесва защото е мила ,нежна ,е много много сладичка![]()
![]()
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
Харесва ми той като цяло (като външност, но тя не е най-важната част) . . Харесва ми, това, че иска постоянно да съм с него, че ме обича истински, че е миличък . .и много сруги неща . . Отблъсква ме това, че много ме ревнува .
. . Заедно сме от година и половина . .
![]()
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Объркала си раздела,но както и да е.
Харесвам повечето неща в него.Разбира се никой не е перфектен и както той има косури,така и аз.Важното е че сме заедно и изпитваме нуждата да сме заедно.
+Първоначално написано от mimsssssss
да не говорим за едно и също момче
![]()
If I played you like a toy?
харесва ми като външност и колко е миличка с мен, но не ми харесва това че когато не сме заедно постоянно ми звъни и ме разпитва къде съм, с кой съм и ако не дай си боже в компанията има момиче тогава цял ден е кисела и се заяжда с мен
много на зле са нещата напоследък![]()
![]()
![]()
=)
Когато съм с нея , съм много щастлив...всяка прекарана минута с нея за мен е нещу неуписуемо с думи ..... обичам я !!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
и при мен е същото . .Първоначално написано от Roland
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Първоначално написано от buuu
искрено се надявам не!
обаче няма начин - ние живеем заедно![]()
Ние сме с нея на 100 % различни и почти нищо не ми харесва в нея поне външноста ! Но като човек е супер поне това но скоро ще има край!![]()
![]()
Музиката е Магия !
1.Първоначално написано от e7y7o
-Умен , интелигентен ,амбициозен ,добросърдечен , добре възпитан , забавен. Много търпелив е - мен малко хора могат да ме изтърпят. Има сравнително реална самооценка и не могат да го разтроят черните ми (понякога) шеги. Още по-хубавото е , че и той "спами" само с такива
Непрекъснато сме заедно .Навсякъде . Освен вечер. Тогава сме на телефоните/компютрите.Обичам го. Не мога да дишам без него.
Бях му първата, но в леглото е перфектен.
*Външен вид, ако се налага ...
-Голям сладур е - на 1.80 е висок , с едър кокал , страхотни дълги прави крака - мусколести, но не релефни , големи пръсти, 48-49 номер обувки, малки сладки тъмнокафяви очички , страхотна усмивка , голям нос , рошава голяма тиква . По-дяволите, всичко му е голямо.
Не ме отблъсква нищо в него. Но понякога се дразня на разсеяността му. И на това колко е доброфушен.
Заедно сме от близо 5 месеца. Но се познаваме от 2-3 години. Връзката ни се разви много бързо.
Както мама казва - като семейство сме двамата с него![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
и ние моята приятелка сме от година и половина почти пък още ме ревнува (въпреки че не и давам поводи)Първоначално написано от pussucetka
![]()
=)
Всичко ми харесва в негоМил, внимателен, честен, независим, красив, с най-хубавото мъжко дупе на света
Има черти в характера му, които не харесвам, но няма нещо, което да ме отблъсква.
Заедно сме 6 месеца и няколко дни![]()
Трагедията е пълна...
Ами... Всичкоо ми харесва в нея... красота, доброта, интелигенция и всичко останало в една, единствена човечка, която е само и единствено моя... Тя е единствена... Много ама много си я обичкам![]()
![]()
![]()
It's too late...
Няма нещо,което да не харесам в нея.
Отблъскваме,когато е в цикъл,много е раздразнителна,както всички жени,а аз обичам да я закачам....
Харесвам и страхотното тяло.. прекрасната усмивка и начина по който ми говори и се държи с мен.. все едно съм единствен на света.. понякога се сърди без причина (както и аз)... заедно сме вече от година и 2 месеца някаде..
![]()
[b][color=black]Espa
Харесвам тялото и лицето й.Харесва ми това че е самостоятелна и независима,и че не е някаква глезла,която да чака всичко от мене.Харесвами също това,че е от "трудните" мацки,които държът на себе си.Аааа.... и прави божествени свирки!![]()
Не ми харесва това,че е с много труден характер и често спорим,и че понякога е твърде разсеяна и не мисли за нищо.
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Характерът, очите, усмивката, нежноста, любовта с, която ме обгръща, милите жестове, които прави.Не ме кефи, обаче, когато започне да ми се прави на интересен и се инати, като малко дете.
В него най-много ми харесва, че винаги мога да разчитам на него за всичко и винаги ми е бил опора и подкрепа. Обича ме, макар вече по-рядко да ми го показва. Страшно е мил и сладичък, когато е на кеф, обаче тук идва това, което ме отблъсква - понякога толкова много се лигави, че не знае кога да спре, раздразнителен е и избухва лесно (поне напоследък), вече по-рядко правим секс, даже страшно рядко... от 2 години и 2 месеца сме заедно почти...
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Харесва ми това, че е мил, внимателен, красив, добър, интелигентеен, страхотното му тяло ...... Отблъсква ме това, че е много директен, в някои случаи това не е лошо, но го прави по такъв начин сякаш да ме нарани най-много, за да разбера, че не съм права ... Естествено го прави за мое добро и го оценявам, но не е по точния начин но важното е че го е грежа за менн, иначе е страхотен във всяко отношение, прави страхотни алачинкииОбичам го страшно много, както и той мен повтаря ми го непрекъснато .. Като сме в компания е забавен, пуска майтапи, бъзици, с него никога не е скучно. Като сме си само двамата е найй-страхотния човекк обичам го повече от всичко!!
![]()
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Напълно съм съгласна ... се едно описа мен и приятеля миПървоначално написано от mimsssssss
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!