.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

За хора с гаджета!!!

Какво най-много харесвате в сегашния/та си приятел/ка!? И какво най-много ви отблъсква в нея/него!! От колко време сте заедно!?

Тук сме да се учим един от друг и да споделяме!! На който не му харесва темата, да не пише
    Когато искаш нещо, което не си имал, трябва да направиш нещо, което никога не си правил!

Най - много харесва нежноста в нея....
    It's too late...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Харесвам адския и задник и тяло,а ме отблъсква това,че понякога заради нея не може да я чукам

Днес правим една година
    Станислава

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Харесва ми че е честен, че си отстоява мнението (не е някой лигльо, който да ми се мазни, само за едното таковане), уважението му към мен, харесват ми както еднаквите ни интереси към едно, така и различните към друго - има какво да учим един от друг.
    Не ми харесва че някой път се лигави и не знае кога да спре, не ми харесва че си довършваме думите някой път - искам да не знаем какво да очакваме, не ми харесва че мисли прекалено много за някой неща, а на други се нахвърля като не видял...
    За физически характеристики не мога да се оплача, преди всичко щом съм с него значи все пак ме привлича, не ме отвръщава.

Много странно ми дойде тази тема.
    Ами .. тя е красива, с готино тяло, но .. не й харесвам примерно гримирането и прическата, не знам дали мога да кажа, че й харесвам външността..
    Привлича ме това, че е голяма мръсница, а съвсем скоро беше девствена.

Отблъскват ме 80% от нея.
    Пълни противоположности сме, сигурно затова се привличаме взаимно ...

Отблъсква ме факта че нямаме много свободно време с нея да се виждаме ,а пък най-много ми харесва защото е мила ,нежна ,е много много сладичка

Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Цитирай Първоначално написано от zero
    Маса се прави на маса :]
    Ядеш кат животно и спиш кат животно

Харесва ми той като цяло (като външност, но тя не е най-важната част) . . Харесва ми, това, че иска постоянно да съм с него, че ме обича истински, че е миличък . . и много сруги неща . . Отблъсква ме това, че много ме ревнува . . . Заедно сме от година и половина . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Объркала си раздела,но както и да е.
    Харесвам повечето неща в него.Разбира се никой не е перфектен и както той има косури,така и аз.Важното е че сме заедно и изпитваме нуждата да сме заедно.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Харесва ми че е честен, че си отстоява мнението (не е някой лигльо, който да ми се мазни, само за едното таковане), уважението му към мен, харесват ми както еднаквите ни интереси към едно, така и различните към друго - има какво да учим един от друг.
    Не ми харесва че някой път се лигави и не знае кога да спре, не ми харесва че си довършваме думите някой път - искам да не знаем какво да очакваме, не ми харесва че мисли прекалено много за някой неща, а на други се нахвърля като не видял...
    За физически характеристики не мога да се оплача, преди всичко щом съм с него значи все пак ме привлича, не ме отвръщава.
    + да не говорим за едно и също момче
    If I played you like a toy?

харесва ми като външност и колко е миличка с мен, но не ми харесва това че когато не сме заедно постоянно ми звъни и ме разпитва къде съм, с кой съм и ако не дай си боже в компанията има момиче тогава цял ден е кисела и се заяжда с мен
    много на зле са нещата напоследък
    =)

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Когато съм с нея , съм много щастлив...всяка прекарана минута с нея за мен е нещу неуписуемо с думи ..... обичам я !!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от Roland
    харесва ми като външност и колко е миличка с мен, но не ми харесва това че когато не сме заедно постоянно ми звъни и ме разпитва къде съм, с кой съм и ако не дай си боже в компанията има момиче тогава цял ден е кисела и се заяжда с мен
    и при мен е същото . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    + да не говорим за едно и също момче
    искрено се надявам не!
    обаче няма начин - ние живеем заедно

Ние сме с нея на 100 % различни и почти нищо не ми харесва в нея поне външноста ! Но като човек е супер поне това но скоро ще има край!
    Музиката е Магия !

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Re: За хора с гаджета!!!

Цитирай Първоначално написано от e7y7o
    Какво най-много харесвате в сегашния/та си приятел/ка!? И какво най-много ви отблъсква в нея/него!! От колко време сте заедно!?

Тук сме да се учим един от друг и да споделяме!! На който не му харесва темата, да не пише
    1.
    -Умен , интелигентен ,амбициозен ,добросърдечен , добре възпитан , забавен. Много търпелив е - мен малко хора могат да ме изтърпят. Има сравнително реална самооценка и не могат да го разтроят черните ми (понякога) шеги. Още по-хубавото е , че и той "спами" само с такива
    Непрекъснато сме заедно .Навсякъде . Освен вечер. Тогава сме на телефоните/компютрите.Обичам го. Не мога да дишам без него.
    Бях му първата, но в леглото е перфектен.
    *Външен вид, ако се налага ...
    -Голям сладур е - на 1.80 е висок , с едър кокал , страхотни дълги прави крака - мусколести, но не релефни , големи пръсти, 48-49 номер обувки , малки сладки тъмнокафяви очички , страхотна усмивка , голям нос , рошава голяма тиква . По-дяволите, всичко му е голямо.

Не ме отблъсква нищо в него. Но понякога се дразня на разсеяността му. И на това колко е доброфушен.

Заедно сме от близо 5 месеца. Но се познаваме от 2-3 години. Връзката ни се разви много бързо.
    Както мама казва - като семейство сме двамата с него

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Цитирай Първоначално написано от Roland
    и при мен е същото . .
    и ние моята приятелка сме от година и половина почти пък още ме ревнува (въпреки че не и давам поводи)
    =)

Супер фен Аватара на Korrnyy

Re: За хора с гаджета!!!

Всичко ми харесва в него Мил, внимателен, честен, независим, красив, с най-хубавото мъжко дупе на света Има черти в характера му, които не харесвам, но няма нещо, което да ме отблъсква.
    Заедно сме 6 месеца и няколко дни
    Трагедията е пълна...

Ами... Всичкоо ми харесва в нея... красота, доброта, интелигенция и всичко останало в една, единствена човечка, която е само и единствено моя... Тя е единствена... Много ама много си я обичкам
    It's too late...

Няма нещо,което да не харесам в нея.
    Отблъскваме,когато е в цикъл,много е раздразнителна,както всички жени,а аз обичам да я закачам....

Град
    Kyustendil
    Харесвам и страхотното тяло.. прекрасната усмивка и начина по който ми говори и се държи с мен.. все едно съм единствен на света.. понякога се сърди без причина (както и аз) ... заедно сме вече от година и 2 месеца някаде..
    [b][color=black]Espa

Харесвам тялото и лицето й.Харесва ми това че е самостоятелна и независима,и че не е някаква глезла,която да чака всичко от мене.Харесвами също това,че е от "трудните" мацки,които държът на себе си.Аааа.... и прави божествени свирки!

Не ми харесва това,че е с много труден характер и често спорим,и че понякога е твърде разсеяна и не мисли за нищо.
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Характерът, очите, усмивката, нежноста, любовта с, която ме обгръща, милите жестове, които прави.Не ме кефи, обаче, когато започне да ми се прави на интересен и се инати, като малко дете.

В него най-много ми харесва, че винаги мога да разчитам на него за всичко и винаги ми е бил опора и подкрепа. Обича ме, макар вече по-рядко да ми го показва. Страшно е мил и сладичък, когато е на кеф, обаче тук идва това, което ме отблъсква - понякога толкова много се лигави, че не знае кога да спре, раздразнителен е и избухва лесно (поне напоследък), вече по-рядко правим секс, даже страшно рядко... от 2 години и 2 месеца сме заедно почти...
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Харесва ми това, че е мил, внимателен, красив, добър, интелигентеен, страхотното му тяло ...... Отблъсква ме това, че е много директен, в някои случаи това не е лошо, но го прави по такъв начин сякаш да ме нарани най-много, за да разбера, че не съм права ... Естествено го прави за мое добро и го оценявам, но не е по точния начин но важното е че го е грежа за менн, иначе е страхотен във всяко отношение, прави страхотни алачинкии Обичам го страшно много, както и той мен повтаря ми го непрекъснато .. Като сме в компания е забавен, пуска майтапи, бъзици, с него никога не е скучно. Като сме си само двамата е найй-страхотния човекк обичам го повече от всичко!!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Напълно съм съгласна ... се едно описа мен и приятеля ми
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си