View Full Version : Въпрос за момичетата
Значи предишната като ме заряза за глупостите ми сега си нАмерих нова фр.
Постоянно ми са излязли вените на ръцете защото тренирам :-D и като
се целуваме и неЩО друго приятелката ми само ми вика че било много гадно и да съм спирал да тренирам :shock:
НА ВАС ТОВА ПРЕЧИ ЛИ ВИ ИЛИ СЪМ СИ НАМЕРИЛ ""ЕДИНСТВЕНА"
ИМАЛ СЪМ 6 ФР И НИКОЯ НЕ И ПРАВЕШЕ ВПЕЧЕТЛЕНИЕ
се целуваме и неЩО друго приятелката ми само ми вика че било много гадно и да съм спирал да тренирам :shock:
Пич аз съм същия ноо не мисля че е кой знае колко гадно но и все пак и да спреш да тренираш вените ти ще си останат така .... особено когато е по-топло са си изпъкнали просто това е глупост което ти е казала ако това и пречи .... голяма приятелка си си намерил
Пф пич я си тренирай не слушай глупости.
Пич аз съм същия ноо не мисля че е кой знае колко гадно но и все пак и да спреш да тренираш вените ти ще си останат така .... особено когато е по-топло са си изпъкнали просто това е глупост което ти е казала ако това и пречи .... голяма приятелка си си намерил
ОК ЩЕ Я РЕЖА 8) благодаря ви
SmilezZz
04-13-2010, 18:22
Според мен не е никакъв проблем..А и наистина не спирай да тренираш..Поне според мен не е отблъскващо.. :)
Sc0field
04-13-2010, 19:17
ОК ЩЕ Я РЕЖА 8) благодаря ви
Защо не се опиташ първо да й обясниш, че вените ще си останат такива дори и ако спреш да тренираш. Ако след това пак не и харесва...не става за приятелка :?
Slynchiicee
04-13-2010, 19:49
Закво трябва да я режеш директно .. ем то значи щом взе толкова бързо решение значи нямаш никакви чувства към нея ! Тогава защо изобщо питаш кво да правиш .. пфф :shock: :x
YouDontKnowMe
04-13-2010, 19:57
Уау , и сегашния, и бившия имат ясно изразени вени по ръцете. Не е гадно, вижда ми се съвсем нормално . Приятелката ти е повърхностно куку.
Смятай колко я обичаш щом с лека ръка се отказа от нея .... нооо все пак не я режи е ... кажи и че е нормално това с вените и че няма да спреш да тренираш кажи и също че не си единственият с такива вени и ако държи на теб няма да го забелязва... ще го приживее като иска да не се виждат вени да си хване някой дебеланко (не се убиждайте) на който не му личат вените
Slynchiicee
04-13-2010, 20:06
Смятай колко я обичаш щом с лека ръка се отказа от нея .... нооо все пак не я режи е ... кажи и че е нормално това с вените и че няма да спреш да тренираш кажи и също че не си единственият с такива вени и ако държи на теб няма да го забелязва... ще го приживее като иска да не се виждат вени да си хване някой дебеланко (не се убиждайте) на който не му личат вените
+ 1 ;)
Biskfitka
04-13-2010, 20:42
Според мойте представи това е леко ;д възбуждащо,ама зависи де..:Д
Тренирай си там като искаш,приятелката ти не може да ти забрани :?
Slynchiicee
04-13-2010, 20:44
Не бе виж спри да тренираш и стани като торба със сланина : )) повече ще те харесва .. поне няма да ти се виждат вените :D :razz: :razz: :lol: