View Full Version : ох..объркана
Писла съм и преди, но този път е различно.. На моя пирятелка позната МОЖЕ да гледа и ВИНАГИ казва вярно.. отидох при нея хвана ми ръката и веднага я пусна.. каза, че не може да им гледа,че всичко е лошо :? гледа на другите ми приятелки и все намирше нещо успокояващо да им каже.. обеща в понеделник да ми гледа пак.. През целия ден мислих за това.. не издържах и излязохме Каза ми, че няма да се получи между мен и момчето с което си мислех, че се харесваме. Изброи още хиляди проблеми..
та сега въпроса ми е..
Да се откажа ли от него?
Да перкъсна ли всички връзки преди да съм се превързала много?
Да му пирзная ли за висчко, което чуствам?
Абе майната му на предсказанието.
Ако харесваш това момче и искаш да си с него - бъди. Излизайте, говорете, признай му чувствата си... забавлявайте се.
И прави всичко това с желание и надежда. Повече от ясно е, че ако всеки път отиваш на среща с мисълта, че може да те отреже, няма да се получи.
Колкото повече мислиш и очакваш нещо, толкова повече го предизвикваш... някак.
Та... действай.
SemperFidelis
04-16-2010, 14:01
Аз ти казвам, че дядо коледа е травестит, слънцето изгрява от запад, глобалното застудяване ще ни погуби и, че ако вярваш на всеки, който се мисли за гадател - трябва да повярваш и на мен и да те приемат в психиатрия.
Сама си прави извода к'во трябва да направиш...
mArMaLaDkA
04-16-2010, 14:03
супер забавно ще е, ако ти се откажеш от него и след седмица го видиш с втората Ивелина Христова. :lol: мухахаха.
cherinka
04-16-2010, 14:04
Някой ако ми каже "откажи се", все едно ми казва "действай". :D
явно и в твоя случай е така и ся си се надъхала още повече от преди да му /признаеш чувствата си/. (този израз винаги ме е дразнел) :D
Аз ти казвам, че дядо коледа е травестит, слънцето изгрява от запад, глобалното застудяване ще ни погуби и, че ако вярваш на всеки, който се мисли за гадател - трябва да повярваш и на мен и да те приемат в психиатрия.
Сама си прави извода к'во трябва да направиш...
не се мисли,а е : )
SemperFidelis
04-16-2010, 14:36
:D :D :D :razz:
Какво те интересува какво ти казват другите...
justonegirlwithonehope
04-16-2010, 17:15
Не обръщай внимание на такива гледанки, пробвай с момчето пък каквото стане.Няма да умреш от любов, освен ако не се самоубиеш, така че - спокойно. 8-)
ще се боря ,, хаха
тръгна с една от ПРИЯТЕЛКИТЕ МИ
mArMaLaDkA
04-17-2010, 14:20
тръгна с една от ПРИЯТЕЛКИТЕ МИс втората Ивелина Христова или с втората Мария Асенова? 8-)
Абе майната му на предсказанието.
Ако харесваш това момче и искаш да си с него - бъди. Излизайте, говорете, признай му чувствата си... забавлявайте се.
И прави всичко това с желание и надежда. Повече от ясно е, че ако всеки път отиваш на среща с мисълта, че може да те отреже, няма да се получи.
Колкото повече мислиш и очакваш нещо, толкова повече го предизвикваш... някак.
Та... действай.
+1 Пък и ти... Заради някво "предсказание" ще се отказваш? Я се стегни :)
justonegirlwithonehope
04-17-2010, 15:42
Я ми дай скайп и да ми гледа и на мене. 8-) Сериозна съм. :lol:
Take_That
04-19-2010, 17:42
Как вярвате на такива неща, не знам! Направи това, което мисллиш, че е редно, послушай интуицията си.