View Full Version : Проникване БЕЗ КРЪВ... ЗАЩО ?!?!?!?!
Здравейте всички...така зашпчвам направо-вчера с приятеля ми за първи път правихме секс...аз съм на 15,той на 16 и сме заедно от половин година...той беше много внимателен,лека-полека проникваше докато свиквам с болката и така докато не започна да си ме е*е все едно е за 10 път...и то защото аз му казах да пробва така щото не ме болеше толкова вече...хубаво обаче...кръв нямаше! :shock: аз се стреснах щото така все 1 не ме е отворил, а на мен ми беше за първи път,не съм правила нищо което да заплашва здравия химен...спряхме и аз отидох да пишкам...и нещото което видях беше 2/3 капки кръв и то съвсем някаква бледа и "рядка" :? ...така първият ми въпрос е мислите ли че ми беше рано за първия път? (знам че това си зависи лично от мен и ако аз съм готова всичко е ок,НО ВСЕ ПАК кажете си мнението) и другият ми въпрос е Има ли момичета с подомен на моя случай? Притеснена съм цяла нощ не съм спала :( а и още нещо...Колко време след секс може да се прави тест за бременност и до покаже верни резултати? Благодаря предварително!!! :-) :-) :-)
earthquaker
04-17-2010, 06:36
късметлийка си, може да е бил разкъсан преди години, ако си тренирала нещо примерно.. освен да се радваш, не виждам кво друго..
ако тва беше станало по-миналия век на първата брачна нощ, можеше да те върнат на ваще :lol:
късметлийка си, може да е бил разкъсан преди години, ако си тренирала нещо примерно.. освен да се радваш, не виждам кво друго..
ако тва беше станало по-миналия век на първата брачна нощ, можеше да те върнат на ваще :lol:
радвай се + 1 :)
офффффффффф много ясно,че има такива случаи
ииии по дяволите за кфо ти е тест за бременност-да не се е изпразнил в тебе?
оф вземете се образовайте малко аман
Antixrist
04-17-2010, 06:55
+1
Тц..като ще офкаш и ще мрънкаш просто не ми задръствай темата...никой не те е карал да си изказваш мнението на сила :) нека да пишат хора на които им се пише...и не си ти човека който преценява дали се нуждая от още образование :? нз кфо ви мъчи да задръствате темите като не помагате "офффф"
Antixrist
04-17-2010, 07:03
Тц..като ще офкаш и ще мрънкаш просто не ми задръствай темата...никой не те е карал да си изказваш мнението на сила :) нека да пишат хора на които им се пише...и не си ти човека който преценява дали се нуждая от още образование :? нз кфо ви мъчи да задръствате темите като не помагате "офффф"
Много си е права britzy.Секс си тръгнала да правиш,пък не знаеш с химена кво да правиш,не знаеш кога теста да си направиш...и за въпроса-Да явно малка си,за да правиш секс,а някои момичета и на 14 не са малки,ако разбираш какво имам предвид. :?
Lolita93
04-17-2010, 07:25
Спокойно и на мен ми се случи така, ама след това си бях отворена. Просто някои момичета не кървят, съвсем нормално е това. Не се тревожи толокова. :)
slacklining
04-17-2010, 07:26
:shock: Ти трябва да се радващ бе момиче... :shock:
Много си е права britzy.Секс си тръгнала да правиш,пък не знаеш с химена кво да правиш,не знаеш кога теста да си направиш...и за въпроса-Да явно малка си,за да правиш секс,а някои момичета и на 14 не са малки,ако разбираш какво имам предвид. :?
хаха мерси
ии така си е -всеки има право да си изказва мнението където си майна поиска-питаш малоумности честно ти казвам
да бременна си
обади се на бащата
почвайте обзавеждането
баси неграмотните
TheSunshine01
04-17-2010, 10:19
И при мене беше така, нямаше кръв просто лека болка ..
и при мен нямаше кръв , макар че го направих на 13 и половина , не се притеснявай , това си е според организма на човека :) нищо необичайно :-D
и при мен нямаше кръв , макар че го направих на 13 и половина , не се притеснявай , това си е според организма на човека :) нищо необичайно :-D
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
a aз на толкова играех пред блока тъжно тъжно :? :? :?
SmilezZz
04-17-2010, 11:41
1.Споко..Напълно нормално си е..
Все пак всеки организъм е различен..При някои има кръв,при други - не..Същата работа е и с болката..При някои има лека болка,при други - не..
Не се притеснявай..
2.Както казаха и преди мене,ако си тренирала нещо - също може да ти се е скъсал химена..
3.Доколкото знам,теста за бременност се прави след 14 дни от рисковия полов акт
_butterfly_
04-17-2010, 13:20
1 Хименът може да се разкъса не само при полов акт, но и при физическо натоварване например при спорт. При всяка жена е с различна дебелина и здравина, което означава, че не е задължително да имаш обилно кървене ако така си мислиш (ти сама каза, че е имало 1-2 капки кръв). Трето хименът може да се разкъса изцяло след втория, трети полов акт, а при някои след раждането. По този въпрос нямаш съществен и реален повод за притеснение.
2 Това, че искаш мнението на напълно непознати хора във форум за това дали ти е било рано или не, според мен означава, че ти самата не си убедена, че си го искала. Решенията в живота, съзнавайки последствията от тях, трябва да се взимат изцяло от теб и твоите желания.
3 Тестът за бременност е валиден минимум 14 дни след рисковият полов акт или на първия ден от закъснението на менструацията.
Biskfitka
04-17-2010, 14:50
И при мен беше така,спокойно...нормално е :D
не доволна си че не ти е текло кръв? :shock: е браво бе! :D
Е що за проблем е това!?Трябва да се радваш,че при теб е минало супер!
Не се притеснявай, всичко е наред :) има и такива случай
Прочети тази тема --> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=331832
Ако си спортувала или си била спокойна нормално е да нямаш кръв. Радвай се на малко от момичетата им се случва това.
Господи опази .. тва жената угодия нема :D
miss_kiss181
04-17-2010, 17:56
Ами при мен също бяха само няколко капки, то не е казано, че трябва да е цяла кофа едва ли не. ( А между другото това, че от активното спортуване се получава така не го знаех, но сега си обяснявам защо и при мен беше толкова малко). :) А за тест не знам защо питаш изобщо, няма смисъл от него точно сега. :grin: Аиде и ти пожелавам още приятни изживявания без да се притесняваш за глупости.
ladykeisy
04-17-2010, 18:39
Има и други :) Не мисля ,че е проблем ,освен ако гаджето ти не е ревнив неверник и не ти вярва на казаното. Както вече казах ,това не е проблем .Химена може да се разкъса при много и различни ситуаций ,пък и може да не сте го разкъсали ,а просто да е доста еластичен :)
YouDontKnowMe
04-17-2010, 18:54
Ах ... Правите глупости и след това четете.
И при мен кръвта беше после. Малко повече обаче. Мен ме "обвиниха" , че не съм девствена.
Има 545787878 относно това дали си го направила в подходящата възраст и кога може да си вземеш тест. Използвай търсачката.
ladykeisy
04-17-2010, 18:56
И аз бях обвинена в същото .
didenceeto
04-17-2010, 19:43
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Тя мойта също нямаше кръв.. болеше я много малко.. сигурно се е отоврила сама понеже е тренирала там акробатика ако не се лъжа..
DemonchY
04-18-2010, 01:41
Antixrist и britzy що не я карате по-полека а? щото всеки е тука за да пита и да се научи и вий 2те/2мата не сте най-образованите че да ми се прайте тука във форума на оборотни! убивайте си тъпите комплекси някъде другаде, момичето щом пита начи не знае... тфа че хора като вас си го изкарват на форума за тфа че грима им не е бил цял ден хубаф или че косата им не е била права не значи че сички тр да ви играят по акъла... като ше спамите тъпи номерца от рода на 'уфф' 'оххх...' и т.н. ми не пишете... :x :x че то само лиглите са правежат толкоз...
сори за офтопика
По Темата: Да, нормално е да няма кръв и да не боли... та болката да не е хубаво нещо, хората не могат да се оттърват от нея ти си се разминала без... мога само да ти кажа Честито :grin: :grin: айде и успехи с момчето и другия път с презерватив че... опасна раута са тфа болестите и т.н. 8-)
VampirePrincess93
04-18-2010, 05:53
+1
и не е казано че трябва да ти изтече цялата кеъв при мен едвам едвам се забеляза :)
Antixrist
04-18-2010, 07:39
Antixrist и britzy що не я карате по-полека а? щото всеки е тука за да пита и да се научи и вий 2те/2мата не сте най-образованите че да ми се прайте тука във форума на оборотни! убивайте си тъпите комплекси някъде другаде, момичето щом пита начи не знае... тфа че хора като вас си го изкарват на форума за тфа че грима им не е бил цял ден хубаф или че косата им не е била права не значи че сички тр да ви играят по акъла... като ше спамите тъпи номерца от рода на 'уфф' 'оххх...' и т.н. ми не пишете... :x :x че то само лиглите са правежат толкоз...
сори за офтопика
По Темата: Да, нормално е да няма кръв и да не боли... та болката да не е хубаво нещо, хората не могат да се оттърват от нея ти си се разминала без... мога само да ти кажа Честито :grin: :grin: айде и успехи с момчето и другия път с презерватив че... опасна раута са тфа болестите и т.н. 8-)
Момче съм.И как да я караме по-леко,като сами си го просят.Защо авторката не беше пуснала такава тема преди да прави секс а?Защо не беше пуснала още 10 такива теми,тогава щях да и отговоря норамално.Обаче омачкали чаршафите те,незапознати,нищо незнаещи и накрая въпроси хиляди.И после след 3 месеца ги гледаме такива момичета на по 15 години с издути кореми! :?
И при мене беше така, нямаше кръв просто лека болка ..
DevilWish
04-18-2010, 10:38
И аз нямах кръв ;)
ThePowerOfLove
04-18-2010, 10:43
Не виждам нищо притеснително. Радвай се, че всичко е минало безпроблемно :) Няма за какво да се притесняваш. При всеки си е различно, и не знам защо си била с нагласата, че ще има кървища и болка и т.н.. Не се притеснявай, наред си си :)
Не знам какво повече искаш, всички ти казваме едно и също, не при всички тeчe кръв ;) Повод за притеснение НЯМАШ!
Luscious_Heart
04-18-2010, 14:06
:lol: :razz:
ledenakrasota
04-18-2010, 14:37
Поздравления! Всичко ти е наред,просто химена не ти е от по-чувствителните :)
Оле,оле.. и при мен нямаше кръв,нито ме болеше.. и не съм се чудила въобще защо ! Даже се радвах,че така се получи :lol:
mOBSCENE
04-18-2010, 22:57
дишай
опитай се сама да си отговориш та тези въпроси
по-важно е ти какво мислиш от колкото ние