- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проникване БЕЗ КРЪВ... ЗАЩО ?!?!?!?!
Здравейте всички...така зашпчвам направо-вчера с приятеля ми за първи път правихме секс...аз съм на 15,той на 16 и сме заедно от половин година...той беше много внимателен,лека-полека проникваше докато свиквам с болката и така докато не започна да си ме е*е все едно е за 10 път...и то защото аз му казах да пробва така щото не ме болеше толкова вече...хубаво обаче...кръв нямаше!аз се стреснах щото така все 1 не ме е отворил, а на мен ми беше за първи път,не съм правила нищо което да заплашва здравия химен...спряхме и аз отидох да пишкам...и нещото което видях беше 2/3 капки кръв и то съвсем някаква бледа и "рядка"
...така първият ми въпрос е мислите ли че ми беше рано за първия път? (знам че това си зависи лично от мен и ако аз съм готова всичко е ок,НО ВСЕ ПАК кажете си мнението) и другият ми въпрос е Има ли момичета с подомен на моя случай? Притеснена съм цяла нощ не съм спала
а и още нещо...Колко време след секс може да се прави тест за бременност и до покаже верни резултати? Благодаря предварително!!!
![]()
![]()
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
късметлийка си, може да е бил разкъсан преди години, ако си тренирала нещо примерно.. освен да се радваш, не виждам кво друго..
ако тва беше станало по-миналия век на първата брачна нощ, можеше да те върнат на ваще![]()
радвай се + 1Първоначално написано от earthquaker
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
офффффффффф много ясно,че има такива случаи
ииии по дяволите за кфо ти е тест за бременност-да не се е изпразнил в тебе?
оф вземете се образовайте малко аман
+1Първоначално написано от britzy
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Първоначално написано от britzy
Тц..като ще офкаш и ще мрънкаш просто не ми задръствай темата...никой не те е карал да си изказваш мнението на силанека да пишат хора на които им се пише...и не си ти човека който преценява дали се нуждая от още образование
нз кфо ви мъчи да задръствате темите като не помагате "офффф"
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Много си е права britzy.Секс си тръгнала да правиш,пък не знаеш с химена кво да правиш,не знаеш кога теста да си направиш...и за въпроса-Да явно малка си,за да правиш секс,а някои момичета и на 14 не са малки,ако разбираш какво имам предвид.Първоначално написано от jujit0
![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Спокойно и на мен ми се случи така, ама след това си бях отворена. Просто някои момичета не кървят, съвсем нормално е това. Не се тревожи толокова.![]()
хаха мерсиПървоначално написано от Antixrist
ии така си е -всеки има право да си изказва мнението където си майна поиска-питаш малоумности честно ти казвам
да бременна си
обади се на бащата
почвайте обзавеждането
баси неграмотните
И при мене беше така, нямаше кръв просто лека болка ..
Бургас
![]()
и при мен нямаше кръв , макар че го направих на 13 и половина , не се притеснявай , това си е според организма на човеканищо необичайно
![]()
Първоначално написано от qna0115
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a aз на толкова играех пред блока тъжно тъжно![]()
![]()
![]()
1.Споко..Напълно нормално си е..
Все пак всеки организъм е различен..При някои има кръв,при други - не..Същата работа е и с болката..При някои има лека болка,при други - не..
Не се притеснявай..
2.Както казаха и преди мене,ако си тренирала нещо - също може да ти се е скъсал химена..
3.Доколкото знам,теста за бременност се прави след 14 дни от рисковия полов акт
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
1 Хименът може да се разкъса не само при полов акт, но и при физическо натоварване например при спорт. При всяка жена е с различна дебелина и здравина, което означава, че не е задължително да имаш обилно кървене ако така си мислиш (ти сама каза, че е имало 1-2 капки кръв). Трето хименът може да се разкъса изцяло след втория, трети полов акт, а при някои след раждането. По този въпрос нямаш съществен и реален повод за притеснение.
2 Това, че искаш мнението на напълно непознати хора във форум за това дали ти е било рано или не, според мен означава, че ти самата не си убедена, че си го искала. Решенията в живота, съзнавайки последствията от тях, трябва да се взимат изцяло от теб и твоите желания.
3 Тестът за бременност е валиден минимум 14 дни след рисковият полов акт или на първия ден от закъснението на менструацията.
И при мен беше така,спокойно...нормално е![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
не доволна си че не ти е текло кръв?е браво бе!
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Е що за проблем е това!?Трябва да се радваш,че при теб е минало супер!
Прочети тази тема --> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=331832
Ако си спортувала или си била спокойна нормално е да нямаш кръв. Радвай се на малко от момичетата им се случва това.
Ами при мен също бяха само няколко капки, то не е казано, че трябва да е цяла кофа едва ли не. ( А между другото това, че от активното спортуване се получава така не го знаех, но сега си обяснявам защо и при мен беше толкова малко).А за тест не знам защо питаш изобщо, няма смисъл от него точно сега.
Аиде и ти пожелавам още приятни изживявания без да се притесняваш за глупости.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Има и другиНе мисля ,че е проблем ,освен ако гаджето ти не е ревнив неверник и не ти вярва на казаното. Както вече казах ,това не е проблем .Химена може да се разкъса при много и различни ситуаций ,пък и може да не сте го разкъсали ,а просто да е доста еластичен
![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Ах ... Правите глупости и след това четете.
И при мен кръвта беше после. Малко повече обаче. Мен ме "обвиниха" , че не съм девствена.
Има 545787878 относно това дали си го направила в подходящата възраст и кога може да си вземеш тест. Използвай търсачката.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
И аз бях обвинена в същото .
Да обичаш значи да страдаш!