PDA

View Full Version : Понякога момчетата сте толкова странни....

bUbInkA__
04-17-2010, 07:49
Излизам с едно момче от 3 месеца някаде ( по 1-2 пъти на седмица горе долу ) . Отначало го приемах само като приятел , но преди месец някаде започнах да искам да имам нещо повече с него. Но проблема е че през тези месеци излизаме само и единствено като приятели и незнам тои какво всъщност иска да сме. Защото не е малко момче ( на 19 е ) и мисля че ако имаше желание да сме нещо повече от приятели щеше да направи нещо. Но в същото време не се държи с мен само като приятелка , защото не ми говори и споделя за другите момичета в живота му. А ме е страх аз да направя първата крачка, защото може да ме отхвърли.. а почти през всичките пъти си излизаме само двамата.. незнам всъщност какво иска и съм в доста кофти положение.. :? И бих искала да знам вие какво бихте постъпили ако бяхте на мое място и дали според вас има някакъв шанс да ме харесва не само като приятелка :( :? :?

valdesbg
04-17-2010, 07:54
Ей тоя страх ще ви изяде главата.

Колкото вас ви е страх, нас два пъти повече ни е страх. Като го харесваш - давай, прави крачката, пък ако той не те харесва ще ти го каже. Разберете се като големи хора.

+ че щом и излизате все само двамата.. очеваден знак е че има нещо.

Какво иска той в момента не е на дневен ред, важното в случая е какво искаш ти. Ако си седиш на ушите.. ми нищо няма да се промени освен това че ще се убедиш как е най-добре да не правиш нищо. А това е най-лошия вариант.

Ако искаш нещо - направи необходимото за да го получиш. Ако искаш джакпота - пусни фиш.

Просто е.

ivcheto0o
04-17-2010, 08:13
Е направи първата крачка,друг начин няма.

justonegirlwithonehope
04-17-2010, 08:19
Преодолей страха и гордоста и действай. :)

DNJ
04-17-2010, 09:30
По същата логика и той може да си мисли същото за теб ;) И ние сме си много странни, няма какво да го отричаме, не са ни момчетата виновни. Действай малко по - решително и няма да ти е странно :-D

darkPaladin
04-17-2010, 09:31
ние момчетата сме като таралежа който е много странна птица докъто не го ритнеш не лети

FantaMen
04-17-2010, 09:38
Ами и него може да го е страх .... може би той незнае как ще реагираш на нещо повече.... и ти така към него сдухвате се и двамата и си пропилявате шанса??? Винаги някой трябва да направи първата крачка...Ако и ние момчетата винаги се страхувахме така като вас (не че не се страхуваме но просто си казваме тва е последния шанс и казваш всичко на момичето пък квот стане... ) та ако и ние бяхме като вас никога нямаше да има момче и момиче заедно ;)

sadboy95
04-17-2010, 10:06
Направи първата крачка .