View Full Version : проблемм
malibugirl
04-17-2010, 18:13
здравейте .. проблема ми е че снощи се целувах за първи път и си мислех че харесвам момчето защото си пишем от 3 седмици някъде .. и той ми предложи но като се замисля не го харесвам толкова а той ми подари подарък защото утре ще имам рожден ден и ще е много гадно да го отрежа и ако може да ми кажете какво да направя и ако бяхте на моето място какво бихте направили ..
pussucetka
04-17-2010, 18:17
Еми какво може да му кажеш . . ? Това, че не искаш да сте повече от приятели . . :-o . . Много трудно
malibugirl
04-17-2010, 18:19
ами малко е трудно защото все пак се е пострал да ми купи подарък .. а да му казвам че не искам да ходим ..
givemereasontolive
04-17-2010, 18:21
здравейте .. проблема ми е че снощи се целувах за първи път и си мислех че харесвам момчето защото си пишем от 3 седмици някъде .. и той ми предложи но като се замисля не го харесвам толкова а той ми подари подарък защото утре ще имам рожден ден и ще е много гадно да го отрежа и ако може да ми кажете какво да направя и ако бяхте на моето място какво бихте направили ..
pussucetka
04-17-2010, 18:23
ами малко е трудно защото все пак се е пострал да ми купи подарък .. а да му казвам че не искам да ходим ..
Какво има общо подаръка, нали все пак ти е рожден ден, той не ти го подарява, че ще тръгнете . . :? . . Кажи му истината, не го лъжи, защото от лъжата е по-голяма болката . . :(
извод: мисли преди да вършиш нещо и да даваш напразни надежди на момчето....
malibugirl
04-17-2010, 18:29
ем прави стее ама .. просто не съм такъв човек и нз как ще му го кажа прекалено съм срамежливаа .. :(
pussucetka
04-17-2010, 18:31
Еми тогава прави каквото искаш . . Ходи с него без да имаш чувства. . много е приятно . . :?
malibugirl
04-17-2010, 18:33
по скоро е неприятно ще се опитам да направя нещо все пак мерси ..
valdesbg
04-17-2010, 18:49
Еми щом не го харсваш - резачката и така.
Другото е куpвенска история.
pentxayc
04-17-2010, 18:52
здравейте .. проблема ми е че снощи се целувах за първи път и си мислех че харесвам момчето защото си пишем от 3 седмици .
soul1199
04-17-2010, 18:53
спореде мен и ти не занеш дали го харесваш,първо се изясни със себе си и тогава реши дали да си останете само приятели или нещо повече :)
malibugirl
04-18-2010, 17:50
мерси все пак но много съм объркана всички приятелки ми казват да отида утре при него в училище и да си поговорим но просто .. не мога да го направяя ще го избягвам и каквото стане .. :х
Е кво ся тва, че ти е купил подарък означава, че трябва да му даваш празни надежди? По-добре давай направо или се хващай с него или режеш с голямата ножица. Иначе боли повече :)
.. не мога да го направяя ще го избягвам и каквото стане .. :х
А така, избягавай го. Това е най-достойното нещо, което можеш да направиш в случая. :)
Тъкмо няма да се затормозяваш да му обясняваш, пък той човека нека си стои в невидение... няма лошо... на теб да ти е добре, нали така? :)
sladka_celuvka
04-19-2010, 16:22
като гледам си някаде на 13-14 години... което ме води до извода че това са бебешки истории...първо това е подарък за рождения ти ден а не "сватбен подарък" така че кажи му просто и ясно че вчера просто си искала да опиташ как е да се целуваш или че си искала да си докажеш по този начин дали имаш чувства към него и си разбрала че всъщност нямаш и че с голяма радост можеш да го приемеш като твой приятел :)
DqVoLsKoJeLaNiE
04-19-2010, 16:41
наистина, първо се изясни със себе си...харесваш ли момчето или не...ако "да" знаеш какво да правиш...ако "не" просто му го кажи, не бягай, недей да му причиняваш такава болка, да стои в неведение и да те чака да си намериш по-добро оправдание от болезнената, но проста истина "Не те обичам".
Просто действай, няма какво друго да направиш, успех :)
RememberxMe
04-19-2010, 16:51
Оле боже.. :? 1 го харесваш ,после не.. алили майко.. :? Я си поговори с момчето изобщо не го дръж в невидениее ,щото на тебе може да ти е добре ама на него ще му е много гадно.. :o Другото дет е отностно подаръка..Кво значение има ,че ти го е подарилл налии имаш р.д.? По-добре си му кажи всичко колкото се може по-скоро ,щото послее кат разбере ,че си крила от него може и да те намрази.. :(
malibugirl
04-19-2010, 18:08
ами казаха му по точно една приятелка те се познават и тя му е казала по скайп и той казал че се е усетил че не го харесвам и т.н.
аз много не мисля че тя трябваше да го направи , но тя сама реши и нямаше какво да направя. Вече може да не пишеете реших си проблема .. :P